Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

normalinde çokda zayıfımdır aslında ama sigarayı bıraktığımdan beri sık sık bişeyler yiyorum bide gazım var ondan göbeğim çıktı, hatta gece eşim diyoki kız bu göbek ne, göbeğin kadar toton olsa keşke dedi

ya ortasında çizgide var bana mı öyle geldi yok yok var gerçekten

çizgi var aşağı doğru ama sanki vardı öncede bilmiyorumki. Bikinili resimlerime bakıyorum fark varmı diye :=) İnşallah ama bu ay değilim canım ya.

Hiçmi olmadı 6 yıl boyunca bi doktora gitmedinmi. Neden bu kadar karamsarsın canım ya. burda 12 yıldır bekleyen bi arkadaş var ve geçen ay hamile kalmıştı ve düşük yaptı ama hamile kaldı 12 yıl üstüne. sen kendini çok sıkıyo olabilirmisin

burada yazmışmıydım hatırlamıyorum 3-4 gün oldu iki tane arkadaşım ikiside aynı gün aradı ikiside 1,5 aylık hamile birisi 12 yıllık diğeri 7 yıllık evli.okadar sevindimki okadar yıl dile kolay.insan bu durumda dicek başka bişeyde bulamıyor açıkcası.istemiyorum deme hiç ümidini kesme sadece rahat olamay çalış.söylemesi kolay tabiki ama başka ne yapalım dua edelim Allah bize dayanacak gücü versin

gergin derken nasıl bilmiyorum ama taş gibi böyle sert yani. umutlandırmayın ya beni. Memişlerim hiç yok değilimdir ben.:85::85:
ya canm ümitlenmeden hayal kurmadan olmaz ki o zaman hayatın yaşamanın ne anlamı var ki tabi ki hayal kırıklıklarıda olucak ama önemli olan sonu canm bence sonu muhteşem olucak

Hiçmi olmadı 6 yıl boyunca bi doktora gitmedinmi. Neden bu kadar karamsarsın canım ya. burda 12 yıldır bekleyen bi arkadaş var ve geçen ay hamile kalmıştı ve düşük yaptı ama hamile kaldı 12 yıl üstüne. sen kendini çok sıkıyo olabilirmisin[/QUOTE]

oldu canım 6,5 aylık erken doğum ve 3 tane kimyasal gebelik, diyorumya öbür dünyada büyütüyüm diye. Karamsarım artık evet hiç umudum yok...

ay canım şimdi gördüm fotoyu bende hamile göbeği sandım. Bence sen hamilesin baksana çizgide oluşmuş var mıydı önceden?

yani vardı sanki bilmemki.

sen umutlanma yinede en kötü ihtimal hamile olcan doktora süpriz olur

aman zaten o hastaneye gitmiycem bi daha, doktor iyi ama sümsük personelleri hiç iyi değil.

ya canm ümitlenmeden hayal kurmadan olmaz ki o zaman hayatın yaşamanın ne anlamı var ki tabi ki hayal kırıklıklarıda olucak ama önemli olan sonu canm bence sonu muhteşem olucak

inşallah. Artık çok beklemek istemiyorum ama hayal kurupta yıkılsında istemiyorum, bu sefer daha kötüoluyo ya kafaya takıyorum. Yada bebek fikrinden vazgeçiyorum, o zaman da eşim çok üzülüyor

oldu canım 6,5 aylık erken doğum ve 3 tane kimyasal gebelik, diyorumya öbür dünyada büyütüyüm diye. Karamsarım artık evet hiç umudum yok...[/QUOTE]

ee tamam işte hamilede kalabiliyorsun, niye üzdünki sen bu kadar kendini canım ya,ilaç falan kullandınmı. Yumurtlaman falan düzenliyse zaten olucak.

Ne güzel maaşallah Rabbim tamamına erdirsin. Çevremde evli olupta çocuğu olmayan yok bi biz kaldık artık bende istemiyorum napıyım. İstedimde noldu, ben kendimi geçtim eşime kıyamıyorum o da benim yüzümden baba olamıyo

bence böyle düşünme, eşim sabah 6 da kalkar işe gider. bayramda bile çalışır, pazar günleri bile çalışır ve hep şunu der. Babam bizim için bişey yapmamış, ben çocuğumu böyle söylettirmiycem der çalışır.Bizden sonra evlenenler 2. çocuklarına hamile. Bütün arkadaşları yeni evlendi hepsi kucağına aldı bebeklerini görünce çok üzülüyo ama benim elimden bişey gelmiyo. Sende kendini suçlama elinden bişey gelmiyo, bunu sende istiyosun ama rabbim izin vermiyo yada zamanını bekliyo bence üzme kendini bu kadar.

bak ne güzel hamile kalabiliyorsun sonuçta herzaman kendinden daha kötüsünü düşüneceksin
bak benim 6 ay oldu kendimi düşününce okadar uzun geliyorki nasıl üzülüyorum.burda olsun dışarda olsun benden daha fazla beklyenleri görünce kendimden de karşımdakinden utanıyorum.ben 6 ay için böyle yaparsam karşımdaki ne yapsın.az degil seninde yanlış anlama sadece umdunu yitirme diye destek olmak istedim.ki mutlaka olacaktır bak ozaman hatırla beni

ee tamam işte hamilede kalabiliyorsun, niye üzdünki sen bu kadar kendini canım ya,ilaç falan kullandınmı. Yumurtlaman falan düzenliyse zaten olucak.[/QUOTE]

Adet düzensizliğim vardı ilaç kullandım birazda kilo verdim 1 yıldır falan düzenli. Ama bende hiperprolaktinemi varmış onuda bu ay öğrendim. Çok aşırı yükseliyomuş prolaktin hormonum o yüzden kimyasal oluyomuş. Bu ay onun içinde ilaç kullandım yumurtlamayada bakıldı gerçekleşmiş dedi dr.um bi de belirtiler olunca iice umutlanmıştım. Sanırım gene bi kimyasal yaşadım ben bakalım yarım saate çıkacak sonuç, hayırlısı...

canım bişey sorcam folik asiti ben hiç kullanmadım ama çok duydum dr a gitmeden eşim yazdırsada alsam kullansam olurmu yani mutlaka dr kontrolü kesinmi

canım folik asıt'ın hıc bır zararı yok tam aksıne cok yararlı bır vıtamın dr onermeden kullanan var ama dr gıt dr versın derım bana muayne sonrası kullanmak ıstermısın yazıyorum gebelık düşünen bır bayanın 3 ay oncesınden baslaması gerekır demıstı canımmm bende sadece bır ay kullanmıstım sonra sıkıldımmmmmmmmm

ee tamam işte hamilede kalabiliyorsun, niye üzdünki sen bu kadar kendini canım ya,ilaç falan kullandınmı. Yumurtlaman falan düzenliyse zaten olucak.

Adet düzensizliğim vardı ilaç kullandım birazda kilo verdim 1 yıldır falan düzenli. Ama bende hiperprolaktinemi varmış onuda bu ay öğrendim. Çok aşırı yükseliyomuş prolaktin hormonum o yüzden kimyasal oluyomuş. Bu ay onun içinde ilaç kullandım yumurtlamayada bakıldı gerçekleşmiş dedi dr.um bi de belirtiler olunca iice umutlanmıştım. Sanırım gene bi kimyasal yaşadım ben bakalım yarım saate çıkacak sonuç, hayırlısı...[/QUOTE]

şimdi sen bu ayki umutlanmanınüzerine böyle olunca bukadar umutsuz ondan böyle düşünüyorsun ama yarına bilemedin sonraki güne daha iyi olacaksındır sonra doktor amca ne derse yapmaya devam

Tşk ederim canım Allah hepinizden razı olsun en büyük destekcimsiniz. Bi de kızı olup 2. kız doğdu diye üzülüp ağlayanların gırtlağına sarılasım geliyo, olmuş sağlıklı daha ne istiyosun diyesim geliyo... Umarım seninde hemen olur canım burdan haberlerini alırız kutlarız inş :97:

Aynen öyle canım bizden sonra evlenenlerin bile 2. çocuğu oldu. Bi de kayınvalidem yaşadığım şeyleri biliyomuş gibi senden sonra evlenenlerin bile 2. çocuğu oldu senin yok daha niye duruyosunuz dedi. Canım öyle sıkıldıki anlatamam

şimdi sen bu ayki umutlanmanınüzerine böyle olunca bukadar umutsuz ondan böyle düşünüyorsun ama yarına bilemedin sonraki güne daha iyi olacaksındır sonra doktor amca ne derse yapmaya devam [/QUOTE]

bilmemki canım bakalım kısmet artık...

ya sorma kızı oğlanımı var bunun yeterki olsun insan bişeyi derken düşünecek önce ayıp ya
ben diyorum artık dayanamayıp sağlıklı olsun daha ne istiyorsunuz diye
tabi gönül ister ama gönülün her istediğini demiceksin dizginliceksin kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…