kız senn göbişinde hamiş göbişi gibi şiş ve gergin reimden mi öyle yoksa bana mı öyle geldi ve çizgide varrr anaaaaEki Görüntüle 147393 Eki Görüntüle 147394
ahanda göbişim bu azıcık karanlık çıktı ama artık idare ediverin.
kız senn göbişinde hamiş göbişi gibi şiş ve gergin reimden mi öyle yoksa bana mı öyle geldi ve çizgide varrr anaaaa
nazlııııııııııııııııııııııııııı şok ettin çekmiş koymuş harbiden
ya burda kocaman bir göbiş görüyom valla
escim söylesin kendininkine bakıp hamiş o
bana kalsa iç şüphem kalmadı
ya ortasında çizgide var bana mı öyle geldi yok yok var gerçekten
sen 3 yıldır bekliyomuşsun ben 6 yıldır bekliyorum ama artık İSTEMİYORUM! Olanlar güle güle büyütsünler. Allah öbür dünyada ayırmasın bende orda büyütüyüm bebeklerimiRabbim sizlerede en kısa zamanda versin inş.
kız senn göbişinde hamiş göbişi gibi şiş ve gergin reimden mi öyle yoksa bana mı öyle geldi ve çizgide varrr anaaaa
normalinde çokda zayıfımdır aslında ama sigarayı bıraktığımdan beri sık sık bişeyler yiyorum bide gazım var ondan göbeğim çıktı, hatta gece eşim diyoki kız bu göbek ne, göbeğin kadar toton olsa keşke dedi
çizgi var aşağı doğru ama sanki vardı öncede bilmiyorumki. Bikinili resimlerime bakıyorum fark varmı diye :=) İnşallah ama bu ay değilim canım ya.
Hiçmi olmadı 6 yıl boyunca bi doktora gitmedinmi. Neden bu kadar karamsarsın canım ya. burda 12 yıldır bekleyen bi arkadaş var ve geçen ay hamile kalmıştı ve düşük yaptı ama hamile kaldı 12 yıl üstüne. sen kendini çok sıkıyo olabilirmisin
sen 3 yıldır bekliyomuşsun ben 6 yıldır bekliyorum ama artık İSTEMİYORUM! Olanlar güle güle büyütsünler. Allah öbür dünyada ayırmasın bende orda büyütüyüm bebeklerimiRabbim sizlerede en kısa zamanda versin inş.
Eki Görüntüle 147393 Eki Görüntüle 147394
ahanda göbişim bu azıcık karanlık çıktı ama artık idare ediverin.
gergin derken nasıl bilmiyorum ama taş gibi böyle sert yani. umutlandırmayın ya beni. Memişlerim hiç yok değilimdir ben.:85::85:
ya canm ümitlenmeden hayal kurmadan olmaz ki o zaman hayatın yaşamanın ne anlamı var ki tabi ki hayal kırıklıklarıda olucak ama önemli olan sonu canm bence sonu muhteşem olucakgergin derken nasıl bilmiyorum ama taş gibi böyle sert yani. umutlandırmayın ya beni. Memişlerim hiç yok değilimdir ben.:85::85:
ay canım şimdi gördüm fotoyu bende hamile göbeği sandım. Bence sen hamilesin baksana çizgide oluşmuş var mıydı önceden?
sen umutlanma yinede en kötü ihtimal hamile olcan doktora süpriz olur
ya canm ümitlenmeden hayal kurmadan olmaz ki o zaman hayatın yaşamanın ne anlamı var ki tabi ki hayal kırıklıklarıda olucak ama önemli olan sonu canm bence sonu muhteşem olucak
burada yazmışmıydım hatırlamıyorum 3-4 gün oldu iki tane arkadaşım ikiside aynı gün aradı ikiside 1,5 aylık hamile birisi 12 yıllık diğeri 7 yıllık evli.okadar sevindimki okadar yıl dile kolay.insan bu durumda dicek başka bişeyde bulamıyor açıkcası.istemiyorum deme hiç ümidini kesme sadece rahat olamay çalış.söylemesi kolay tabiki ama başka ne yapalım dua edelim Allah bize dayanacak gücü versin
Ne güzel maaşallah Rabbim tamamına erdirsin. Çevremde evli olupta çocuğu olmayan yok bi biz kaldık artık bende istemiyorum napıyım. İstedimde noldu, ben kendimi geçtim eşime kıyamıyorum o da benim yüzümden baba olamıyo
Ne güzel maaşallah Rabbim tamamına erdirsin. Çevremde evli olupta çocuğu olmayan yok bi biz kaldık artık bende istemiyorum napıyım. İstedimde noldu, ben kendimi geçtim eşime kıyamıyorum o da benim yüzümden baba olamıyo
canım bişey sorcam folik asiti ben hiç kullanmadım ama çok duydum dr a gitmeden eşim yazdırsada alsam kullansam olurmu yani mutlaka dr kontrolü kesinmi
ee tamam işte hamilede kalabiliyorsun, niye üzdünki sen bu kadar kendini canım ya,ilaç falan kullandınmı. Yumurtlaman falan düzenliyse zaten olucak.
bak ne güzel hamile kalabiliyorsun sonuçta herzaman kendinden daha kötüsünü düşüneceksin
bak benim 6 ay oldu kendimi düşününce okadar uzun geliyorki nasıl üzülüyorum.burda olsun dışarda olsun benden daha fazla beklyenleri görünce kendimden de karşımdakinden utanıyorum.ben 6 ay için böyle yaparsam karşımdaki ne yapsın.az degil seninde yanlış anlama sadece umdunu yitirme diye destek olmak istedim.ki mutlaka olacaktır bak ozaman hatırla beni
bence böyle düşünme, eşim sabah 6 da kalkar işe gider. bayramda bile çalışır, pazar günleri bile çalışır ve hep şunu der. Babam bizim için bişey yapmamış, ben çocuğumu böyle söylettirmiycem der çalışır.Bizden sonra evlenenler 2. çocuklarına hamile. Bütün arkadaşları yeni evlendi hepsi kucağına aldı bebeklerini görünce çok üzülüyo ama benim elimden bişey gelmiyo. Sende kendini suçlama elinden bişey gelmiyo, bunu sende istiyosun ama rabbim izin vermiyo yada zamanını bekliyo bence üzme kendini bu kadar.
Tşk ederim canım Allah hepinizden razı olsun en büyük destekcimsiniz. Bi de kızı olup 2. kız doğdu diye üzülüp ağlayanların gırtlağına sarılasım geliyo, olmuş sağlıklı daha ne istiyosun diyesim geliyo... Umarım seninde hemen olur canım burdan haberlerini alırız kutlarız inş :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?