Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim fikrime göre üşüttüm ben.Zaten acayip gazım var sürekli ve ben hayatta gazı olan biri değilimdir. Gazdan karnım nasıl şiş anlatamam. Galiba fena üşüttüm

canım üşütsen niye göbek deliğin ağrısın kasıkların yada karnın agrır yani benim öyle oluyor en azından.
gaz üşütmedende olabilir gebeliktende sanırım.ama normalde gazman degilsen düşünmen gerek acaba niye diye.sen şimdi hissetmiyorum diyosunda her hamile olanda hissetmiyorki zaten.birde daha önceki yaşanan gebeliğinle aynı belirtiler olacak diyede bişey yok.ben öok kişiden duydum ilkinde şöyle olmuştu 2.cisinde daha faklı diye.

nazli senle ağrılrımız ve şikayetlerimiz aynı anlasılan.. aynı sorunlar bende de var

sıcak tutmak lazım kendimizi işte. Biz hemen haldur huldur iş yapıyoruz ve üşütüyoruz. Ben pek sıcağı sevmem o yüzden dahada çok üşütüyorum heralde. Dikkat edelim. Ayakları sıcak tutalımözellikle. Ben şimdiden adet sancımı düşünüyorum bide doğum günüme geliyo. İnşallah eşim bi süpriz falan yapmaz, o suratsızlıkla nasıl gülücük saçarım bilmiyorum.:26:

evet canm bulantılar başladı ve 2 gündür çok fena canm hiçbişey istemiyo ama zorla yiyorum canm göbek deliğin derinleştimi

bakmadım göbek deliğim derinmi değilmi diye ama bakınca sana söylerim tatlım. muz yiyomusun sana dedim ya bak onu unutma. O hem sabah bulantılarını kesermiş, hemde gün içindekileri azaltırmış.

zaten karnım ara ara çok sancılanıyo, sanki adet oluyomuşum gibi.Akıntımda var gidip bakıyorum bişi yok. En azından benim göğüslerhemen şişerdi hamiş olsaydım. Adet olucağımda bile sığmıyolar yerine ki normalinde yok denilecek kadar azdır aslında. hele ki hamil olunca çok güzel oluyolar kocamankocaman ama şimdi kayıplar yine.

kızlar bişey dicem ben devamlı elimde havuçla geziyom en son cinsellikten okadar soğumuştumki belki hatırlayan vardır nerdeyse 3 haftadır havuç elimde sulu sulu okadarda güzelki sonuçta ne fark ettim onu sölim benim cinsel istek acayip arttı
şimdi netten de baktım havucun faydalarınada ordada diyo tavşanların üremesini göstermiş örnek olarak.gözlere faydasını bilirdimde bunu bilmiyodum bana ne oldu diye düşünüyorum bende
aklınızda olsun

ben başka bişeyden değilde göbek deliğinden şüphelendim bak ta söyleyiver

eşimde balık yiyince fena oluyomuş =)
bazen arıyo balık yedim hazır ol diyo. Kopuyorum o zaman gülmekten.

benimde göbek deliğim acımıştı ve derinleşti o yüzden sordum tatlımm muz yemedim unuttum ya bide muz fazle yersem beni kabız yapıyo

valla helal olsun.benimkide çok fena seninkinde aşağı kalmaz.damarsa damar herbişi var tek bebiş yok

Amaann nolacak bizim bu halimiz? Ben artık istemiyorum Allah olanlarınkini bağışlasın güle güle büyütsünler benim kaderinde buymuş napıyım

noluuur kızlar dua edin bana. Ben zaten hepiniz için dua ediyorum. Hepiniz için istiyorum bebek ama artık ben 3yıldır beklemekten yoruldum usandım.

sen 3 yıldır bekliyomuşsun ben 6 yıldır bekliyorum ama artık İSTEMİYORUM! Olanlar güle güle büyütsünler. Allah öbür dünyada ayırmasın bende orda büyütüyüm bebeklerimi Rabbim sizlerede en kısa zamanda versin inş.

Amaann nolacak bizim bu halimiz? Ben artık istemiyorum Allah olanlarınkini bağışlasın güle güle büyütsünler benim kaderinde buymuş napıyım

aaaa öyle deme istemiyorum diye herzaman da isteyelim biz isteyelimki Allah versin.tabiki kaderimize razı olacaz ama o ayrı bişey ne olacagı hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…