göbek deliğin niye acıyor acaba daha önce olmuşmuydu hiç
benim fikrime göre üşüttüm ben.Zaten acayip gazım var sürekli ve ben hayatta gazı olan biri değilimdir. Gazdan karnım nasıl şiş anlatamam. Galiba fena üşüttüm
evet canm bulantılar başladı ve 2 gündür çok fena canm hiçbişey istemiyo ama zorla yiyorum canm göbek deliğin derinleştimisen nasılsın artık ufaktan bulantıların başlar. Bide yan yatınca azıcıkgöbeğin düşüyo yana doğru dimi. O çok güzel oluyo
benim fikrime göre üşüttüm ben.Zaten acayip gazım var sürekli ve ben hayatta gazı olan biri değilimdir. Gazdan karnım nasıl şiş anlatamam. Galiba fena üşüttüm
nazli senle ağrılrımız ve şikayetlerimiz aynı anlasılan.. aynı sorunlar bende de var
evet canm bulantılar başladı ve 2 gündür çok fena canm hiçbişey istemiyo ama zorla yiyorum canm göbek deliğin derinleştimi
canım üşütsen niye göbek deliğin ağrısın kasıkların yada karnın agrır yani benim öyle oluyor en azından.
gaz üşütmedende olabilir gebeliktende sanırım.ama normalde gazman degilsen düşünmen gerek acaba niye diye.sen şimdi hissetmiyorum diyosunda her hamile olanda hissetmiyorki zaten.birde daha önceki yaşanan gebeliğinle aynı belirtiler olacak diyede bişey yok.ben öok kişiden duydum ilkinde şöyle olmuştu 2.cisinde daha faklı diye.
bakmadım göbek deliğim derinmi değilmi diye ama bakınca sana söylerim tatlım. muz yiyomusun sana dedim ya bak onu unutma. O hem sabah bulantılarını kesermiş, hemde gün içindekileri azaltırmış.
zaten karnım ara ara çok sancılanıyo, sanki adet oluyomuşum gibi.Akıntımda var gidip bakıyorum bişi yok. En azından benim göğüslerhemen şişerdi hamiş olsaydım. Adet olucağımda bile sığmıyolar yerine ki normalinde yok denilecek kadar azdır aslında.hele ki hamil olunca çok güzel oluyolar kocamankocaman ama şimdi kayıplar yine.
kızlar bişey dicem ben devamlı elimde havuçla geziyom en son cinsellikten okadar soğumuştumki belki hatırlayan vardır nerdeyse 3 haftadır havuç elimde sulu sulu okadarda güzelki sonuçta ne fark ettim onu sölim benim cinsel istek acayip arttı
şimdi netten de baktım havucun faydalarınada ordada diyo tavşanların üremesini göstermiş örnek olarak.gözlere faydasını bilirdimde bunu bilmiyodum bana ne oldu diye düşünüyorum bende
aklınızda olsun
ben başka bişeyden değilde göbek deliğinden şüphelendim bak ta söyleyiver
benimde göbek deliğim acımıştı ve derinleşti o yüzden sordum tatlımm muz yemedim unuttum ya bide muz fazle yersem beni kabız yapıyobakmadım göbek deliğim derinmi değilmi diye ama bakınca sana söylerim tatlım. muz yiyomusun sana dedim ya bak onu unutma. O hem sabah bulantılarını kesermiş, hemde gün içindekileri azaltırmış.
zaten karnım ara ara çok sancılanıyo, sanki adet oluyomuşum gibi.Akıntımda var gidip bakıyorum bişi yok. En azından benim göğüslerhemen şişerdi hamiş olsaydım. Adet olucağımda bile sığmıyolar yerine ki normalinde yok denilecek kadar azdır aslında.hele ki hamil olunca çok güzel oluyolar kocamankocaman ama şimdi kayıplar yine.
eşimde balık yiyince fena oluyomuş =)
bazen arıyo balık yedim hazır ol diyo. Kopuyorum o zaman gülmekten.
benimde göbek deliğim acımıştı ve derinleşti o yüzden sordum tatlımm muz yemedim unuttum ya bide muz fazle yersem beni kabız yapıyo
anlamadımki baktım ama daha önce dikkatli bakmadığım için bilmiyorum. Nasıl olması lazımki. Resmini çekiyimmi =)
benimde göbek deliğim acımıştı ve derinleşti o yüzden sordum tatlımm muz yemedim unuttum ya bide muz fazle yersem beni kabız yapıyo
valla helal olsun.benimkide çok fena seninkinde aşağı kalmaz.damarsa damar herbişi var tek bebiş yok
Eki Görüntüle 147393 Eki Görüntüle 147394
ahanda göbişim bu azıcık karanlık çıktı ama artık idare ediverin.
Eki Görüntüle 147393 Eki Görüntüle 147394
ahanda göbişim bu azıcık karanlık çıktı ama artık idare ediverin.
noluuur kızlar dua edin bana. Ben zaten hepiniz için dua ediyorum. Hepiniz için istiyorum bebek ama artık ben 3yıldır beklemekten yoruldum usandım.
Amaann nolacak bizim bu halimiz? Ben artık istemiyorum Allah olanlarınkini bağışlasın güle güle büyütsünler benim kaderinde buymuş napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?