Aynen öyle canım bizden sonra evlenenlerin bile 2. çocuğu oldu. Bi de kayınvalidem yaşadığım şeyleri biliyomuş gibi senden sonra evlenenlerin bile 2. çocuğu oldu senin yok daha niye duruyosunuz dedi. Canım öyle sıkıldıki anlatamam
benimkilerde aynen öyle diyo. Tamam borcunuz var diye yapmıyosunuz ama kaç sene oldu diyolar.O an dönüpte seninde 30 yaşında bekar kızların var diyesim geliyoda susuyorum
benimkilerde aynen öyle diyo. Tamam borcunuz var diye yapmıyosunuz ama kaç sene oldu diyolar.O an dönüpte seninde 30 yaşında bekar kızların var diyesim geliyoda susuyorum
aslında varya bazen susmayı bildiğin kadar susmayacaksında
benim sağım solum belli olmuyor artık kendime inanamıyorum
ama yaşadıklarımdan gördüğüm şu ki : ne kadar iyi olursan okadar üzülüyorsun ne kadar kötü davranırsan senden iyisi olmuyor şahsen benim tecrübem bu tavsiye etmem ama kimseye kötü örnek olayım sonra ters falan teper :)
içine ata ata bu hale geliyoz sonra
çıkışlarım var zaten. Hepsi dumur kalıyo bazen ama dayanamıyorumda bazende ne olursa olsun diyorum
benim derdim onlar değilki kocişim benim derdim.
ben kocişinde hakkından geldim bu sefer
erkek milletine de fazla yüz vermiceksin
şu bebişi yapsam onuda sallamıycam ama
şaka tabi ben kocişimi çok seviyorum. Biz aşıkızbirbirimizedün akşam koltukta koluma yatırmıştım öle göğsümde kafası uyudu kıyamadım. Bende orda yattım. Koltukta uyuyoruz hep ya, daha kocişime olan aşkım çok taze.
aynen bende sallamıcam
kız ben senle aynı duyguları yaşıyorum yoksa biz kardeşmiyiz dicem nerdeyse
bazen öyle kızıyorumki aradan 2 snye geçmiyor inan ayyy yazık ya buna ay ben bunu çok seviyorum ben bunsuz ölürüm ya bide çocuğumuz olunca nasıl olacak diye başlıyorum hayallere
itiraf ediyim bende mükemmel degilim hatta çekilecek dert degilim
aynen ben diyorumki ona beni nasıl çekiyosun. Çok .çekilmez biriyim aslında ama galiba o da seviyor beni ondan
facen varmı ordan bakıyım kardeşimmisin?
face i dondurdum epeydir kullanmıyorum çok takılıyordum ondan şimdide buraya takıldım
kargalar kahvaltısını yapmadan geldim
birazcık çıkıyımda eve çeki düzen veriyim bide sabah 6.30 da kahvaltı yapınca acıktım
Günaydın kızlar... Biraz geç oldu ama anca.Geçmişi okuyayım derken 2 saat harcamışım. :))
sanada günaydın tatlım. Aynen öyle oluyo, bi başlıyorum bitmiyo bile.
Senin göbişi gördüm ben de.Hakikaten hemile karnı gibi. Özellikle o çizgi dikkatimi çekti. İnşallah içi doludur o göbişin.
kızlar sonucum çıktı 13.5 yani gene kimyasal, ama ben bunu bile beklemiyodum çünki dün günümdü ve hiç geçmeden dün geldi kanamam. Dr. um tahlil istemese bu adet diyip geçecektim. Değer düşük muhtemelen gene kimyasal dedi ama p.tesi yeniden kan istedi. Çıkacak mı bakalım değer dua edin nolur kızlar
kızlar sonucum çıktı 13.5 yani gene kimyasal, ama ben bunu bile beklemiyodum çünki dün günümdü ve hiç geçmeden dün geldi kanamam. Dr. um tahlil istemese bu adet diyip geçecektim. Değer düşük muhtemelen gene kimyasal dedi ama p.tesi yeniden kan istedi. Çıkacak mı bakalım değer dua edin nolur kızlar
canım üzülme. Bak en azından düzgün yumurtluyosun, hormonların iyi. Detaylı araştırma yaptır bu sefer tatlım bi daha üzülme.
gebelık olmuyormu yaa bu durumda anlamadım fazlada anlama zaten ama belkı gec dollenme belkı ustune goruyorsun p.tesı kanına tekrar bakılacakmıs zaten hayırlısı oslun hakkında :26:
canm hemen ümidini kesme belki kimyasal değildir adet gününe kaç gün var normaldekızlar sonucum çıktı 13.5 yani gene kimyasal, ama ben bunu bile beklemiyodum çünki dün günümdü ve hiç geçmeden dün geldi kanamam. Dr. um tahlil istemese bu adet diyip geçecektim. Değer düşük muhtemelen gene kimyasal dedi ama p.tesi yeniden kan istedi. Çıkacak mı bakalım değer dua edin nolur kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?