işteyim canım çok fena sanki regloluyorum gibi sancım var hem kasıklarım sancılanıyo, hemde karnım içeri çekiliyo. Çok fena üşüttüm galiba.
regl olurken göbek ağrımaz ya bence git bi kanına baktır nazlı
kızlar bir şey soracağım size, benim 10 gün kala adetime 2 gün boyunca kasıklarım ve belim sanki adet sancısı gibi sancımıştı. Onun bi belirti olabileceğini söylediler bir de son 3 gündür koyu sarı bi akıntım oluyor? onun sebebini anlayamadım benim günlük akıntılarım bu kadar youn değildir normalde ve rengi beyazımsı şeffaf olurdu. Bu ne demek acaba? Hamile iken böyle bir drum görülür mü?
canım biz 2.5 yıllık evliyiz bide şöle bi durum var bu ay adetim de 4 gün geçti bu son haftalarda stres yaptm ondan olabilirmi diyorum yoksa bişyler varmıdır çok fazlada zannetmiyorum çünkü korunuyoruz ama :26:
kasığım göbeğim ya allahımya çok fenayımm
canım biz 2.5 yıllık evliyiz bide şöle bi durum var bu ay adetim de 4 gün geçti bu son haftalarda stres yaptm ondan olabilirmi diyorum yoksa bişyler varmıdır çok fazlada zannetmiyorum çünkü korunuyoruz ama :26:
kızlar bir şey soracağım size, benim 10 gün kala adetime 2 gün boyunca kasıklarım ve belim sanki adet sancısı gibi sancımıştı. Onun bi belirti olabileceğini söylediler bir de son 3 gündür koyu sarı bi akıntım oluyor? onun sebebini anlayamadım benim günlük akıntılarım bu kadar youn değildir normalde ve rengi beyazımsı şeffaf olurdu. Bu ne demek acaba? Hamile iken böyle bir drum görülür mü?
canım korkutmuyum seni diye yorum yapmadım ama çok ayakta durma hamileysen düşük tehlikesi olabilir.
buna ne diyorsunuz arkadaşlar? hamilelikteki lekenmeler akıntılar daha koyu kahverengi şekilde mi oluyor acaba?
canm olabilir beni hatrlamıyomusun sancıları belirtileriyok canım hamile değilim.
canım ben ondan olucağını düşünmüyorum, hem bu kadar oolmaz bide daha önceki gebeliklerimden biliyorum böyle olmaz. acayip sancı var sanki
bat 8 mart canım ama bence bişey yok, yumurtlama zamanı çalışmadık,
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
oturarak çalışıyorum canım zaten evimintemizliğini dün gece yaptım =) eve gidip dinlenip uyurum kociş gelene kadar yemeklerimide yapmıştım. hadi kocaman öptüm
canm olabilir beni hatrlamıyomusun sancıları belirtileri
Hımm tamam lifos teşekkür ederim, umarım öyledir sağolkahve telvesi gibi yada çok açık pembe olur canım, ama belli olmaz seninki de böyledir belki dikkat et sen genede...
tamm tatalım pzrtesi grşrz canmmmmmmmmmmmhadi tatlım kaçtım ben kapıyorum pcyi bebişe iyi bakkk :81::81::81::81:
Hımm tamam lifos teşekkür ederim, umarım öyledir sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?