Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

buna ne diyorsunuz arkadaşlar? hamilelikteki lekenmeler akıntılar daha koyu kahverengi şekilde mi oluyor acaba?

öpüyorum kızlar hepinizi ben birazdan çıkıcam bi lavaboya falan gidiyim. Sancımı hafifletmeye çalışıyım öptüm sizi. Gazda yok bu sancıya rağmen ama neyse:79::79::79::79:

canım daha siz yeni evli sayılırsınız, adetlerin düzenli midir? Eğer öyleyse bi kanda baktır, korunarakta hamile kalanlar var...

canım hamileysen eğer ne olur bizimle paylaşma olurmu
biz burda amuda kalkıyoruz bebiş olsun diye. Sen korunarak hamile kalırsan, pskolojimiz bozulur biliyosun dimi
neyse şaka bi yana sağlıkla kavuşursun zamanı gelince inşallah

niye kimse yorum yapmıyor bana

canım korkutmuyum seni diye yorum yapmadım ama çok ayakta durma hamileysen düşük tehlikesi olabilir.

oturarak çalışıyorum canım zaten evimintemizliğini dün gece yaptım =) eve gidip dinlenip uyurum kociş gelene kadar yemeklerimide yapmıştım. hadi kocaman öptüm

buna ne diyorsunuz arkadaşlar? hamilelikteki lekenmeler akıntılar daha koyu kahverengi şekilde mi oluyor acaba?

kahve telvesi gibi yada çok açık pembe olur canım, ama belli olmaz seninki de böyledir belki dikkat et sen genede...

canm olabilir beni hatrlamıyomusun sancıları belirtileri

luxxor kullanıcısından alıntı
kızlar bir şey soracağım size, benim 10 gün kala adetime 2 gün boyunca kasıklarım ve belim sanki adet sancısı gibi sancımıştı. Onun bi belirti olabileceğini söylediler bir de son 3 gündür koyu sarı bi akıntım oluyor? onun sebebini anlayamadım benim günlük akıntılarım bu kadar youn değildir normalde ve rengi beyazımsı şeffaf olurdu. Bu ne demek acaba? Hamile iken böyle bir drum görülür mü?

canım slm hamileleik belırtılerı olabılır ama daha once hamıle kalmadıgım ıcın bılemıyorum bende beklemedeyım 4 gun kadar var beklemedeyım benım de neden se ıkı gundur cok acık kahve rengı akıntı gıbı de degıl ama anlamadım koyu sarı gıbı bır renk tı usutmus olabılırım dedım ama bılmıyorum canımm senın kı neden olabılırdıkkat et ne olur ne olmaz canımm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…