adet yoğunluğum aynıydı fakat erken geldi bide aşırı sancılandım 2 defa acile götürdü eşim böyle bir ihtimal olabilir mi ki:26:
inan var da diyemem yok ta.Benim önceden günüm geçerdi kanda baktırırdım var çıkardı kanama gelirdi değer düşer kimyasal derdi dr. şimdi bamaşka oldu dündü günüm ve beklenen kanama geldi ama azdı ve şuan hamileyim ama sanırım gene kimyasal...
benim batım da 6mart kendime bakıoyrum belirti varmı cok bisey bulamıyorum sadece yumurtlama günümden bu yana sol kasığımda sancı vardı onun dışında hiçbirşey yok bide belim cok ağrıyo ama yumurtlamadan önceydi negöğüsler şiş ne damarlar var ne akıntı var nede karın ağrısı var artık heralde umudum mart ayı.....
benim batım da 6mart kendime bakı
oyrum belirti varmı cok bisey bulamıyorum sadece yumurtlama günümden bu yana sol kasığımda sancı vardı onun dışında hiçbirşey yok bide belim cok ağrıyo ama yumurtlamadan önceydi negöğüsler şiş ne damarlar var ne akıntı var nede karın ağrısı var artık heralde umudum mart ayı.....
bendede vardı geçen ay belirtiler ta ki adet oluncaya kadarkasıklarımdaki batmalar sancılar uykumun aniden gelmesi halsizlik hepsi vardı.ama adet oldum bitti maalesef boşa ümitlenmişim bu ay pek ümidim yok belirtide yaşamam heralde herşey nasip ya napalım:93:
bendede vardı geçen ay belirtiler ta ki adet oluncaya kadarkasıklarımdaki batmalar sancılar uykumun aniden gelmesi halsizlik hepsi vardı.ama adet oldum bitti maalesef boşa ümitlenmişim bu ay pek ümidim yok belirtide yaşamam heralde herşey nasip ya napalım:93:
selam minar nasılsın canım
adet günüme varken test yaptım negatif çıktı canım kimyasal gebelik geçirdiysem eğer bu ay tekrar hamile kalma şansım olur mu gerçi pek ümidim yok ama
canım bu ay bende bebek beklemiyo gibiyim. Umudum yok. Pek belirtim yok zaten, bu arada bu insan pskolojisi ne fena bişeymiş ya.
uykum geliyo sürekli, bide o kadar gazım varkigaliba. Göbek önden gidiyo. Bide çıtı pıtı zayıfımdır aslında ama göbek aldı başını gitti. Galiba kilo alıyorum önce göbekten başlıyo ya.
saol hayatım şükür iyim sen nasılsın bakalım
merhaba kızlar pınarcım nazlıcım sibelcim buarada sibel nerelerdesin şekerim yoktun bayadır kızlar benim adetim bitti çalışmalar başlıyor mart kedisi misali bakalım mart ayı vardır belki bereketi
a.i.versın canım karla karısık yagmurmu bızım burdada yagmur var 4 gunden berı hava cok kapalı keske kar yagsa burdada bu arada nerdesın sen ben 34bende iyiyim canım evdeyim dışarda karla karışık yağmur yağıyor:119::119:
ben geçen ekim ayında düşük yaptım meğer 2 aylık hamıleymişim ama hic belirti yok ve normal adetimi de oluyodum yalnızca kahverengı lekelr vardı adetten sonra ama daha önce öyle şeyler yaşamadığım için anlamadım...bu ay danda umutlu değilim. burdaki hemen herkesin belirtisi var ama bende hafif sancıdan başka birşey yok artık mart ayında daha sıkı çalışrızzzzzz
kızlar iyi hafta sonlarınasılsınız
a.i.versın canım karla karısık yagmurmu bızım burdada yagmur var 4 gunden berı hava cok kapalı keske kar yagsa burdada bu arada nerdesın sen ben 34
cok gecmıs olsun canım hakkında hayırlısı canımm nasip degılmıs demekkı bundan sonra daha dıkkatlı olursun kısıden kıseye degısebılıyor zaten bılıyorsun belırtıler çalışmala mart ayında dahada asılırsınız ınsallah bu sefer mevlam doldururrr gobısınıı sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?