Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

adet yoğunluğum aynıydı fakat erken geldi bide aşırı sancılandım 2 defa acile götürdü eşim böyle bir ihtimal olabilir mi ki:26:

inan var da diyemem yok ta.Benim önceden günüm geçerdi kanda baktırırdım var çıkardı kanama gelirdi değer düşer kimyasal derdi dr. şimdi bamaşka oldu dündü günüm ve beklenen kanama geldi ama azdı ve şuan hamileyim ama sanırım gene kimyasal...

adet günüme varken test yaptım negatif çıktı canım kimyasal gebelik geçirdiysem eğer bu ay tekrar hamile kalma şansım olur mu gerçi pek ümidim yok ama

aynen canım benimde öyle sadece kasıklarımda sancım var. O kadar bide çişimi yaptıktan sonra sanki çok sıkıştıktan sonra idrara çıkarsında böyle rahatlamadan sonra sancı gibi olurya öyle oldu şimdi. Ama kasıklarım fena sancılanıyo ve bu ay bende bişi yok bence:2:

bakalım canım hakkında hayırlısı benımde sol tarafımza ara ara bazen sıdetlı bazende hafif agrılar oluyor ama belım ınanılmaz agrıyor baska da belırtı yok benımkıde 1 martt hayırlısı beklıyecez ve gorecezz sunun surasında ne kaldı kii

evet canım ıste beyın bızı ole kandırıyorkıı dınlemeyelım kendımızı dıyoruz ama elden bısey gelmıyor beyın galıp gelıyor ınsallah tez zamanda gobişlerimiz hayırlısıyla dolarr bebişlerleeee

bunlar bende de var ama zaten bebk varmış gibi bi hissim yok o yüzden hayal kırıklığıda olmaz benim için.:26:

adet günüme varken test yaptım negatif çıktı canım kimyasal gebelik geçirdiysem eğer bu ay tekrar hamile kalma şansım olur mu gerçi pek ümidim yok ama

Canım hiç belli olmuyo yani idrara daha geç karışıyo inş kimyasal olmamıştır. Tabiki kalırsın eğer adet düzeninde, homonlarında bi sıkıntı yoksa bi sorun olmaz.Ama genede dr.unla görüş canım o daha ii bilgi verir sana...Ben yanlış yönlendirmiş olmayayım...

canım benımde sol kasık ve belım agrıyor baska da bısey yok ne gosulerde ne de baska bıseyyy ben normalde de olsa yapılı oldugum ıcın hafıf gobek var zaten anlıyacagın ondan gobek cıktı cıkmadı anlayamammm (ya bırde hafıf mıde bulantısı var ama bellı belırsız oda bende reflu var fazla takılmıyorum)

merhaba kızlar pınarcım nazlıcım sibelcim buarada sibel nerelerdesin şekerim yoktun bayadır kızlar benim adetim bitti çalışmalar başlıyor mart kedisi misali bakalım mart ayı vardır belki bereketi

ben geçen ekim ayında düşük yaptım meğer 2 aylık hamıleymişim ama hic belirti yok ve normal adetimi de oluyodum yalnızca kahverengı lekelr vardı adetten sonra ama daha önce öyle şeyler yaşamadığım için anlamadım...bu ay danda umutlu değilim. burdaki hemen herkesin belirtisi var ama bende hafif sancıdan başka birşey yok artık mart ayında daha sıkı çalışrızzzzzz

merhaba kızlar pınarcım nazlıcım sibelcim buarada sibel nerelerdesin şekerim yoktun bayadır kızlar benim adetim bitti çalışmalar başlıyor mart kedisi misali bakalım mart ayı vardır belki bereketi

saol hayatım şükür ramaz bısey yokk hadı gazan mubarek olsun canımmm ve bereketlı olsun dıyımm benımde 1 mart ınsallah olmam bakalım beklemedeyım

Eski yorumları okuyunca arkadaşlardan göbek ağrım oluyo diyenleri okudum benimde göbek deliğim çok acıyo ama benim sürekli göbeğim düşerdi ben onla alakalşı diye düşünüyodumm şaşırdım şimdii :44:

bende iyiyim canım evdeyim dışarda karla karışık yağmur yağıyor:119::119:
a.i.versın canım karla karısık yagmurmu bızım burdada yagmur var 4 gunden berı hava cok kapalı keske kar yagsa burdada bu arada nerdesın sen ben 34

cok gecmıs olsun canım hakkında hayırlısı canımm nasip degılmıs demekkı bundan sonra daha dıkkatlı olursun kısıden kıseye degısebılıyor zaten bılıyorsun belırtıler çalışmala mart ayında dahada asılırsınız ınsallah bu sefer mevlam doldururrr gobısınıı sağlıcakla

bizde 34 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…