Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bana acil yardım noolur bugün gebelik testi yaptımhem de şu erken gebelik testlerinden ismi fortel...testi yaptım bıraktım temizliğe daldım bi süre sonra gittim bi baktım 2. çizgi çok silik de olsa görünüyo bide ben test geç geldiği için ilk idrarımla yapamadım yarın sabahı da bekleyemedim ne kadar güvenebilirim silik cıkan çizgiye bu doğrumudur adetime 2 gün var yardım edin nolur...:18::18::18:

benım goguslerımde 1 haftadır acıyo bıde gecenlerde boyle gobegımın sol tarafı pıt pıt attı gogusleım şiş sımdılık bunlar var ama benım umudum yok yınede

canım bikere benimde silik çıkmıştı veee hamilesinnn :) inşş.
doğrudur canım ama emin olmak için kan testi yaptır rabbim hayırlısını versin

canım bence hamilesin hadı bakalım hyırlı haberlerını beklıyoruz p.tesi kanda da bır baktır canımm darısı basımızaa

Kızlar ben kaçar hepinize hayrlı akşamlar yarın görüşürüz inş. çok öptüm

merhaba ben yenı üye oldum konu acmaya calıstım ama basaramadım :) benım adetım 8 gun gecıktı hep gecıkme olurdu ama bu kadar gecıkmemıstı adet sancısı ara ara vuruyo ve sol kasıgımda sısme var ıdrar testı yaptım negatıf cıktı yurtdısında oldugum ıcın kan testıde yapamıyorum bana bı akıl verın ne olur

arkadaşlar galiba bende hamileyim.biraz önce doktora gittik grip için ama şüphelendiğim için bi test yaptırayım dedim.100.27 çıktı sonuç.değer iyii şizce ve kaç hafalık oluyoki?

ooof yine kasıklarım çatlıyo.. sürekli tuvalete gidiyorum...
doktora da gidemedim yarın pazar. pazartesi yine işler çok yoğun.. oof yeter artık hamilemiyim neyim ben ?
adet olsam da umutlanmaktan kurtulsam bari

canım hosgeldın onclıkle gecıkme sters ten de olabılır negatıf cıkmıssa eger benımde 17 gun gecmıstı 8 gunu kanda negatıf cıktı gec dollenm eorun derımolabılır dedıler 15. gun adet olmadım ve tekrar kanda baktırdım yıne negatıf ultrasyondan baktılar zaten de gorulmedı dr sordum neden olabılır dıye stres sıkıntı veya havalarda olabılır dedızatende 18.gunumde adet oldum hıc sıkma kendını oluruna bırak canım ama ınsalalh senın gec dollenmedır dıyecem ve hamişsındır ama umıtlenmede derım Hayırlısı olsun canımm allah gonlune gore versın (ama bır kac gun bekle eger olmazsan tekrardan dr bır git derim)

arkadaşlar galiba bende hamileyim.biraz önce doktora gittik grip için ama şüphelendiğim için bi test yaptırayım dedim.100.27 çıktı sonuç.değer iyii şizce ve kaç hafalık oluyoki?

galıba degıl kesınlıkle hamılesın canım allah tamaına erdırsın sanırım 3 haftalık ama dr sorsan daha ıyı olur sağlıklı olurdarısı basımıza (amin)

Son düzenleme:
ooof yine kasıklarım çatlıyo.. sürekli tuvalete gidiyorum...
doktora da gidemedim yarın pazar. pazartesi yine işler çok yoğun.. oof yeter artık hamilemiyim neyim ben ?
adet olsam da umutlanmaktan kurtulsam bari

reglı tarihin ne zamandı gectımı yoksa bence once bır kendın bır test al yap derım canımmm varsa cıkar zaten cok sıkma kendını

galıba degıl kesınlıkle hamılesın canım allah tamaına erdırsın sanırım 4 haftalık ama dr sorsan daha ıyı olur sağlıklı olurdarısı basımıza (amin)

sağol canım bende emin olamadım ilk defa kan testi yaptırdımda.4 haftamı oluyo.bizim kağıttaki değere göre 1,2 hafta arası anladıkda biz.daha doktora gidemedik acilden giriş yapmıştık allahım çok büyük.isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler veriir inşallah.

canım sonradan duzelttım 3 haftalık sankımmm allah tamamına erdırsınnn

geçti hemde 8 gün geçti cnm yaa.
2 gün önce kendim test yaptım negatif

canım bekle ama beklerkende kendını cok fazla sıkma stres yapma hersey olucagına varırrr sabret canımmm bakalım neler olucakkkk

öglen ovulasyoon testini yaptim tekcizgi cikti. dün tam belirgin cikti demek dün yumurtlamisim ben. ins. tutunmustur ya

canım bikere benimde silik çıkmıştı veee hamilesinnn :) inşş.
doğrudur canım ama emin olmak için kan testi yaptır rabbim hayırlısını versin

kuzum benimm ya insallahhh insallahhh Allahım hepimize isteyen herkese yasatsın annelik duygusunu ayaklarım su an bile yere basmıyo ama doktora gitmeden de emin olmak istemiyorum Allahım hayırlısını versin hepimize

canım bence hamilesin hadı bakalım hyırlı haberlerını beklıyoruz p.tesi kanda da bır baktır canımm darısı basımızaa

amin canım benim amin inanın önce sizler için sonra kendim için dua ediyorum hep Allahım hayırlısıyla güldürsün yüzümüzü doldursun kucaklarımızı insallah...

amin canım benim amin inanın önce sizler için sonra kendim için dua ediyorum hep Allahım hayırlısıyla güldürsün yüzümüzü doldursun kucaklarımızı insallah...

amin cannım inşallah rabbım yasatır bu guzel ve kutsal duyguyu hayırlısıyla saglıcaklaaa hepimiz bu duyguyu yasarız (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…