a.i.versın canım karla karısık yagmurmu bızım burdada yagmur var 4 gunden berı hava cok kapalı keske kar yagsa burdada bu arada nerdesın sen ben 34
cok gecmıs olsun canım hakkında hayırlısı canımm nasip degılmıs demekkı bundan sonra daha dıkkatlı olursun kısıden kıseye degısebılıyor zaten bılıyorsun belırtıler çalışmala mart ayında dahada asılırsınız ınsallah bu sefer mevlam doldururrr gobısınıı sağlıcakla
çok güzel ifade ettin canım ilk gebelikte bilinmiyomuş rahimağzı yetmezliği, 22 haftalıkken aniden kanamam başladı gece sancısız. Apar topar hastaneye gittik.Dr.um gelene kadar oradaki dr.lar ilgilendi ve afedersin 6 cm açılma var doğum başlamış dedi.Ama benim kese dışarı balonlama yaptığı için öyle sanmış.Dr. um baktığında 2 cm dedi. 3 hafta hastanede yattım ama 25 haftalıkken doğdular maalesefsenin düşüklerin kaçıncı haftada oldu canım?Eğer varsa İlerlemiş gebeliklerde belli oluyo...
saol canım sanada iyiyizz sukur ıste aynen devam bazılarımız beklemede bazılarımız ıse maçlarına devam edıyorsen nasılsınnn
bende geçen yaz temmuzda ilk hamileliğimin mutuluğunu yanlızca 5 hafta yaşadım ve bebeğim karnımda ölmüş çok kötü günlerdi.sonra ekimde tekrar hamile kaldım onunda kalp atışını hiç alamadık 7 haftalıkken onuda kaybettim şimdi 6 yada 7 ay düşünmüyorum korkuyorum yine aynısı olack diye canımın acısını bi ben bilirim diyorum benim bebeğimi hapla düşürdüler çok kötüydü hem pskolojik hemde fisiksel olarak doğum yapmış gibi hissettim doğum yapmak böle bişi demekki acıyı çekiyorsun ama kucağın boş kalmıyo zaten kucağındaki canının acısını unutturur herhalde allahım hrkese hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin.eşim diyo nie düşüyo diye testler yaptıralım ben diyorum hastahaneye gitmem çok korkuyorum iyice ürkmüşüm hastahaneden korkuyorum şte be bilim.rabbim daha büyük acılar vermesn rabbim hepizin kucağını doldursun sanada rabbiimm çoookk sabır versin sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
sanada çok geçmiş olsun canım, ne kadarda küçük olsada sonuçta onun orda olduğunu biliyosun ve kaybedince üzülüyosun. Rabbim bi daha yaşatmasın inş.Ama ihmal etme canım mutlaka baktır ne var ne yok diye. Kaç yıllık evliydin sen?
Göbeğim yine ağrıdı. Bişey çekiyo göbeğimi ve ağrıtıyo
kasığım göbeğim ya allahımya çok fenayımm
ölüyorum ağrıdan kızlar yetişinnnnnnnnnnn
bizde 34 canım
sağol canım bende iyiyim bizde çalışmalara başladık ama bugün 17. günüm ve yumurtam hala çatlamadı bekliyorum:18::18:
kızlar benim kırmızılar geldi.. zaten pek ümidim yoktu
canm ya ilaç falan içme sakın bi kandan test yaptrsana pzrtesiölüyorum ağrıdan kızlar yetişinnnnnnnnnnn
aaa nazlııı?? hayırdır ya göbek ağrısı neden olur ki? Acile filan gidin evde misin sen işte mi?
nazlı canım sen hamileydin sanırım
sancıların adet ağrısı gibimi hemen doktora git lütfen hemen git bebeişe bişi olmasın :2:
canm ya ilaç falan içme sakın bi kandan test yaptrsana pzrtesi
nazlı nvar galiba bişeyler dikkat et bat ne zamandı senin
işteyim canım çok fena sanki regloluyorum gibi sancım var hem kasıklarım sancılanıyo, hemde karnım içeri çekiliyo. Çok fena üşüttüm galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?