Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inş mevlam hepimizin göbişini doldururrr

bende geçen yaz temmuzda ilk hamileliğimin mutuluğunu yanlızca 5 hafta yaşadım ve bebeğim karnımda ölmüş çok kötü günlerdi.sonra ekimde tekrar hamile kaldım onunda kalp atışını hiç alamadık 7 haftalıkken onuda kaybettim şimdi 6 yada 7 ay düşünmüyorum korkuyorum yine aynısı olack diye canımın acısını bi ben bilirim diyorum benim bebeğimi hapla düşürdüler çok kötüydü hem pskolojik hemde fisiksel olarak doğum yapmış gibi hissettim doğum yapmak böle bişi demekki acıyı çekiyorsun ama kucağın boş kalmıyo zaten kucağındaki canının acısını unutturur herhalde allahım hrkese hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin.eşim diyo nie düşüyo diye testler yaptıralım ben diyorum hastahaneye gitmem çok korkuyorum iyice ürkmüşüm hastahaneden korkuyorum şte be bilim.rabbim daha büyük acılar vermesn rabbim hepizin kucağını doldursun sanada rabbiimm çoookk sabır versin sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

saol canım sanada iyiyizz sukur ıste aynen devam bazılarımız beklemede bazılarımız ıse maçlarına devam edıyor sen nasılsınnn

sağol canım bende iyiyim bizde çalışmalara başladık ama bugün 17. günüm ve yumurtam hala çatlamadı bekliyorum:18::18:

sanada çok geçmiş olsun canım, ne kadarda küçük olsada sonuçta onun orda olduğunu biliyosun ve kaybedince üzülüyosun. Rabbim bi daha yaşatmasın inş.Ama ihmal etme canım mutlaka baktır ne var ne yok diye. Kaç yıllık evliydin sen?

canım biz 2.5 yıllık evliyiz bide şöle bi durum var bu ay adetim de 4 gün geçti bu son haftalarda stres yaptm ondan olabilirmi diyorum yoksa bişyler varmıdır çok fazlada zannetmiyorum çünkü korunuyoruz ama :26:

valla aaneresındenn gıı

sağol canım bende iyiyim bizde çalışmalara başladık ama bugün 17. günüm ve yumurtam hala çatlamadı bekliyorum:18::18:

hadı bakalım sen devam et canımmmm ne olacagı bellı olmazz yumurta catlamasını nerden anlıyorsunuz akıntıdanmı:26:

kızlar benim kırmızılar geldi.. zaten pek ümidim yoktu

canım hayırlısı olsunnnnn bıter bıtmezzz devammm (benimde fazla umıdım yok ama hayırlısı artık)

kasığım göbeğim ya allahımya çok fenayımm

canım dıkkat et kednıneeeeeeeee aman aman agır falan ladırm umudum yok dıyon ama bellı olmaz belkı bebeşin umudu vardırr hadı bakalım hayırlısıııı

nazlı canım sen hamileydin sanırım
sancıların adet ağrısı gibimi hemen doktora git lütfen hemen git bebeişe bişi olmasın :2:

kızlar bir şey soracağım size, benim 10 gün kala adetime 2 gün boyunca kasıklarım ve belim sanki adet sancısı gibi sancımıştı. Onun bi belirti olabileceğini söylediler bir de son 3 gündür koyu sarı bi akıntım oluyor? onun sebebini anlayamadım benim günlük akıntılarım bu kadar youn değildir normalde ve rengi beyazımsı şeffaf olurdu. Bu ne demek acaba? Hamile iken böyle bir drum görülür mü?

nazlı canım sen hamileydin sanırım
sancıların adet ağrısı gibimi hemen doktora git lütfen hemen git bebeişe bişi olmasın :2:

yok canım hamile değilim.

canm ya ilaç falan içme sakın bi kandan test yaptrsana pzrtesi

canım ben ondan olucağını düşünmüyorum, hem bu kadar oolmaz bide daha önceki gebeliklerimden biliyorum böyle olmaz. acayip sancı var sanki

nazlı nvar galiba bişeyler dikkat et bat ne zamandı senin

bat 8 mart canım ama bence bişey yok, yumurtlama zamanı çalışmadık,

işteyim canım çok fena sanki regloluyorum gibi sancım var hem kasıklarım sancılanıyo, hemde karnım içeri çekiliyo. Çok fena üşüttüm galiba.

canım olmadı izin iste işyerinden yaa? eve gidip dinlenirsin sıcak su torbası filan koy kasıklarına rahatlatır aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…