canım ben en son geçen hafta cuma gördüm bebeğimi iyiydi ama şimdi bilmiyorum ki nasıl meleğim haftaya yine kontrol var inşallah bir sorun yokturbulantılarımda geçti korkuyorum böyle olunca...
estağfurullah canım ne demek, bizde değişiklik olursa kendi çapımızda bi ayar çekiliyorz :) kusuru mu olur bu işin :)
yok canım hiç korkma allahın izniyle iyidir inş ama çok aklında kalırsa bi başka dr a git, o da bakar mutlaka.İlk deneyimlerimiz hğsran olunca işte böyle korkularımız oluyo değil mi? Ama inş kucağımıza alınca geçer tüm korkularımız
canım ben en son geçen hafta cuma gördüm bebeğimi iyiydi ama şimdi bilmiyorum ki nasıl meleğim haftaya yine kontrol var inşallah bir sorun yokturbulantılarımda geçti korkuyorum böyle olunca...
pardon canım ya şimdi hatırladımcnm biliosun geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ..bu ay çalışma yapmadım bekliorum adet olayım mart ayında başlıycam inşallah bat tarihim normalde hiç şaşmaz 20 siydi ama 28ınde düşük yapınca bu ay nezaman olcam bilmiorum
kesinlikle ilk yaşadığım çok etkiliyor şuanki düşüncelerimi korkularımı inşallah bundan sonra bizler içinde herşey yolunda gider canım..ancak kucağımıza alınca geçicek bu korkular hamileliğime bile tam sevinemeden korkularım başladı devam ediyor hala da Rabbim en kısa sürede feraha kavuştursun hepimizi...
iyi akşamlar canım kendine çok bak
canım hıc ensıse etme Allahın izniyle melegın ıyıdr
canımmm cok oledım senııııı
benımde bu aralar bel agrım fazllastı adet sancısı gıbı arada gelıp gıdıyorr yaa kendımı dınlemıyorum aslında ama bu belımın agrısıda hep ılıskılerde belımın altına yastık koydum ya hep ondan fazlada yuksek degıldı ama ozellılle de bu gun aksama dogru hem belım ın agrısı hemde sol kasık agrım fazlalastı (banyodan) sonra olduuu umıtlendırmıyorum ama bıraz rahatsız edıyor paylasmak ıstedımmm aslında bacaklarım da agrıyorsakın gulmeyın ıst bulda yagmur var bende de romatızma ondan dıyorummm hayırlısı olsunnn (ayy bıraz karıstırdım ama neyse artık anlarsınız benı)
benımde bu aralar bel agrım fazllastı adet sancısı gıbı arada gelıp gıdıyorr yaa kendımı dınlemıyorum aslında ama bu belımın agrısıda hep ılıskılerde belımın altına yastık koydum ya hep ondan fazlada yuksek degıldı ama ozellılle de bu gun aksama dogru hem belım ın agrısı hemde sol kasık agrım fazlalastı (banyodan) sonra olduuu umıtlendırmıyorum ama bıraz rahatsız edıyor paylasmak ıstedımmm aslında bacaklarım da agrıyorsakın gulmeyın ıst bulda yagmur var bende de romatızma ondan dıyorummm hayırlısı olsunnn (ayy bıraz karıstırdım ama neyse artık anlarsınız benı)
candaş sadece 1 kere korunmadım olursa olur olmazsa bidahaki ay hayırlısı..
BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*shining 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*minar 01.03.2011
*cerenim 01.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*ays80 04.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*sevser 07.03.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*yarenhande 06.03.2011
*nazlı123 08.03.2011
*melek3586 08.03.2011
*duygu8977 13.03.2011
*Blgs 28.03.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*ybaby 05.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*edammm 13.02.2011
*elifinci 13.02.2011
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14
*es2006
*figenay
minar çok tatlısın yaa inşalalh emeğinin karşılığını alırsın romatizma değildir onlar yeğenimiz olur:)
canm ya :)) o romattizma olayı bende de var, neyse şimdilik ona yoralım di mi :) Ama allah var bel ve kasık ağrısı beraber girince yok desekte ümitleniyoruz yaDilerim ümitlerimiz boşa çıkmasın (hepimizin)
Size doyum olmaz ama ben kesin kaçtım, ders çlışmam gereköpüyorum hepinizi :)
canım hos geldın aramıza inşallah Allah herkesın gönlüne göre versin(içinde bizlerede)slm arkadaslar bende yenı üye oldum ins yüce rabbım en kısa zaman da bebıslerımızı gonderır bıse hamıle olan arkadaslarda ıns saglıklı hayırlı evlatlarına kavusurla :)
nezamandır giremiorum siteye.. umutsuzum artık. oluruna bıraktım.. baktım bi değişilik yok istede. üzüldüm valla.. Allahım gönlümüze göre versin.. doldursun inşallah göbüşlerimizi, kucaklarımızı.. öptüm hepinizi..
ay inş canım yakızl maviyi okuyunca kendimede kızdım ama 3 aydan ilkkez bu ay beklentim var benimde.inş hepimiz haöişizdir ya yoksa üzülcez.
Canım peki sende belirtiler yaşıyomusun?
yine 7 martoluyo canım, 28 sayınca 7 marta geliyo.
canlar ben kaçtım, siz yazın ben okurum :9 Öpüyorum hepimizi.Göbişlerimiz doolsun diye dua edeyim hepimize inş :)
nezamandır giremiorum siteye.. umutsuzum artık. oluruna bıraktım.. baktım bi değişilik yok istede. üzüldüm valla.. Allahım gönlümüze göre versin.. doldursun inşallah göbüşlerimizi, kucaklarımızı.. öptüm hepinizi..
meliscim nasılsın canım iyimisin bebiş nasıl
canım ama özlettin kendınııı bu kadar umutsuz olmaaa umutt herseydır unutmaa umutsuz yasayamayızzz bebişlerimiz olduktan sonraa bugunlerı anıcazz zaman zaman gülecezz canımm inşallah iyi dileklerin içinde amin diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm
bende seni özledimm tatlım
inşallah hamilesindir ya bu belirtilerin hepsi hamileliğe işaret bende kasık bel bacak ağrısı çok yaşadım ayyy Allahım inşallah senden bekliyorum bu ay hamişşimm haberinii kendini dinlemeden hissedebiliyorsan bu ağrıları vardır bir hikmeti...yağmur romatizmaa yok canım alakası yok bende de var romatizma belle kasığa vurmaz öyle ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?