Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım ben en son geçen hafta cuma gördüm bebeğimi iyiydi ama şimdi bilmiyorum ki nasıl meleğim haftaya yine kontrol var inşallah bir sorun yoktur bulantılarımda geçti korkuyorum böyle olunca...

yok canım hiç korkma allahın izniyle iyidir inş ama çok aklında kalırsa bi başka dr a git, o da bakar mutlaka.İlk deneyimlerimiz hğsran olunca işte böyle korkularımız oluyo değil mi? Ama inş kucağımıza alınca geçer tüm korkularımız

estağfurullah canım ne demek, bizde değişiklik olursa kendi çapımızda bi ayar çekiliyorz :) kusuru mu olur bu işin :)

cnm biliosun geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ..bu ay çalışma yapmadım bekliorum adet olayım mart ayında başlıycam inşallah bat tarihim normalde hiç şaşmaz 20 siydi ama 28ınde düşük yapınca bu ay nezaman olcam bilmiorum

kesinlikle ilk yaşadığım çok etkiliyor şuanki düşüncelerimi korkularımı inşallah bundan sonra bizler içinde herşey yolunda gider canım..ancak kucağımıza alınca geçicek bu korkular hamileliğime bile tam sevinemeden korkularım başladı devam ediyor hala da Rabbim en kısa sürede feraha kavuştursun hepimizi...

iyi akşamlar canım kendine çok iyi bak

Son düzenleme:
canım ben en son geçen hafta cuma gördüm bebeğimi iyiydi ama şimdi bilmiyorum ki nasıl meleğim haftaya yine kontrol var inşallah bir sorun yoktur bulantılarımda geçti korkuyorum böyle olunca...

canım hıc ensıse etme Allahın izniyle melegın ıyıdr
canımmm cok oledım senııııı
benımde bu aralar bel agrım fazllastı adet sancısı gıbı arada gelıp gıdıyorr yaa kendımı dınlemıyorum aslında ama bu belımın agrısıda hep ılıskılerde belımın altına yastık koydum ya hep ondan fazlada yuksek degıldı ama ozellılle de bu gun aksama dogru hem belım ın agrısı hemde sol kasık agrım fazlalastı (banyodan) sonra olduuu umıtlendırmıyorum ama bıraz rahatsız edıyor paylasmak ıstedımmm aslında bacaklarım da agrıyor sakın gulmeyın ıst bulda yagmur var bende de romatızma ondan dıyorummm hayırlısı olsunnn (ayy bıraz karıstırdım ama neyse artık anlarsınız benı)

pardon canım ya şimdi hatırladım İnş mart ayı uğruyla gelirde göbeğin dolar be arkadaşım.kişiye göre değişiyor sanırım adetlerde ben kürtajdan sonra ilk adetimi 28 de oldum,ama sonraki aylarda ise 28 de bir olurken, kürtajdan sonra 31 de bir oluyrum.

Peki korundun mu bu ay? belki üzerine yeniden hamiş labilirsin, çabuk hamiş kalınıyomuş ya düşüklerden dış gebeliklerden sonra, hoş biz 1,5 ay korunduk sonra bıraktık ama hala tık yok :9

canım benim ya inş herşey güzel olur bundan sonra, seni çok iyi anlıyorum çünkü ben daha hamiş kalmadan o korkularım başladı.maalesef sen / ben ve bizim gibileri 9 ay boyunca zorlu bi dönem bekliyo, özellikle ilk 3 yüreğimiz elimizde gezeceğiz

minar çok tatlısın yaa inşalalh emeğinin karşılığını alırsın romatizma değildir onlar yeğenimiz olur:)

canm ya :)) o romattizma olayı bende de var, neyse şimdilik ona yoralım di mi :) Ama allah var bel ve kasık ağrısı beraber girince yok desekte ümitleniyoruz ya Dilerim ümitlerimiz boşa çıkmasın (hepimizin)

Size doyum olmaz ama ben kesin kaçtım, ders çlışmam gerek öpüyorum hepinizi :)

slm arkadaslar bende yenı üye oldum ins yüce rabbım en kısa zaman da bebıslerımızı gonderır bıse hamıle olan arkadaslarda ıns saglıklı hayırlı evlatlarına kavusurla :)

nezamandır giremiorum siteye.. umutsuzum artık. oluruna bıraktım.. baktım bi değişilik yok istede. üzüldüm valla.. Allahım gönlümüze göre versin.. doldursun inşallah göbüşlerimizi, kucaklarımızı.. öptüm hepinizi..

minar çok tatlısın yaa inşalalh emeğinin karşılığını alırsın romatizma değildir onlar yeğenimiz olur:)

canım sende cok tatlısınnnn amin inşallahhh

aynen ole canım yaa allah sonumuzu hayır etsınnn bir an once bebişleimizi de kucagımıza versın ınsallahh guzel heycanlar bunlarr

slm arkadaslar bende yenı üye oldum ins yüce rabbım en kısa zaman da bebıslerımızı gonderır bıse hamıle olan arkadaslarda ıns saglıklı hayırlı evlatlarına kavusurla :)
canım hos geldın aramıza inşallah Allah herkesın gönlüne göre versin(içinde bizlerede)

canım ama özlettin kendınııı bu kadar umutsuz olmaaa umutt herseydır unutmaa umutsuz yasayamayızzz bebişlerimiz olduktan sonraa bugunlerı anıcazz zaman zaman gülecezz canımm inşallah iyi dileklerin içinde amin diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm

canım ama özlettin kendınııı bu kadar umutsuz olmaaa umutt herseydır unutmaa umutsuz yasayamayızzz bebişlerimiz olduktan sonraa bugunlerı anıcazz zaman zaman gülecezz canımm inşallah iyi dileklerin içinde amin diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm[/QUOTE]

pınarcım canım benim.. kafaya takmicam dıorum olmuyo.. takılıyo işte.. bide sözleşmiş gibi herkes bebiş yokmu deyip duruyo.. kimseyi göresim yok artık.. sıkıldım iyice.. siteye takıldıkça daha çok düşünüyorum, bendede var belirtiler deyip duruyorum.. kaç tane hamilelik geçirdim kafamdan bi bilsen... bu ayda böyle denicem. henüz reglim bitmedi, bakalım nolcak.. inan en cok seni merak ediyorum.. hepsini çok sewıyorum ızların ama seni daha bi yakın buldum sanırım.. turizimciyiz ikimizde :) ondan heralde :) dikkat et kendine.. fırsat buldukça bakarım yine.. kafamı oyalasın dıye 1000 lik puzzle aldım onunla deliricem bi müddet :) optum seni..

hımmmmmmmmmm saol canım benim bu arda ben artık kendimi hiç dinlemiyorum geçen ay hüsranla sonuçlanınca bıraktım belirtiyi falan senin belirtin varmı tatlım

bende seni özledimm tatlım
inşallah hamilesindir ya bu belirtilerin hepsi hamileliğe işaret bende kasık bel bacak ağrısı çok yaşadım ayyy Allahım inşallah senden bekliyorum bu ay hamişşimm haberinii kendini dinlemeden hissedebiliyorsan bu ağrıları vardır bir hikmeti...yağmur romatizmaa yok canım alakası yok bende de var romatizma belle kasığa vurmaz öyle ağrı

Son düzenleme:
meliscim nasılsın canım iyimisin bebiş nasıl

teşekkür ederim canm sen nasılsınn?

ben iyiyimde bebişim nasıl bilmiyorum ki 8 gündür görmüyorum onu en son gördüğümde 2 hafta geriden geliyordu iğneler haplarla idare ediyoruz bakalım Rabbim bu sefer bağışlar inşallah meleğimi bana..

pınarcım canım benim.. kafaya takmicam dıorum olmuyo.. takılıyo işte.. bide sözleşmiş gibi herkes bebiş yokmu deyip duruyo.. kimseyi göresim yok artık.. sıkıldım iyice.. siteye takıldıkça daha çok düşünüyorum, bendede var belirtiler deyip duruyorum.. kaç tane hamilelik geçirdim kafamdan bi bilsen... bu ayda böyle denicem. henüz reglim bitmedi, bakalım nolcak.. inan en cok seni merak ediyorum.. hepsini çok sewıyorum ızların ama seni daha bi yakın buldum sanırım.. turizimciyiz ikimizde :) ondan heralde :) dikkat et kendine.. fırsat buldukça bakarım yine.. kafamı oyalasın dıye 1000 lik puzzle aldım onunla deliricem bi müddet :) optum seni..[/QUOTE]

canımsınnn yaa ole ama yapacak bısye yok beynımıze hukmetmemız azım bızımle dalga gecıyorr ama buna ızın vermememız gerekıyor ben bak dınlemıyorum bu sefer hıc ama hıcc olursa olur dedım artık cunku taktıgın amnda bılıyorsun bende senın gıbı her ay hamılelık yasıyorum ama ıcımde bır sız bılıyorsunuzz hakkımızda hayırlısıı canımcımm sonucta elımızden gelenı yapıyoruz taktır Allahın canımm gel devamlı gelmemzlık yapmaaa

ayy canım kurban oldugum allah duysun sesını bugun banyodan sonra bır acayıp oldum sankı det olucakmısım gıbı. ama asla ızın vermıyorum dınlemıyorum kendı kendıme dıyorum bundan veya sundandır ama ne bılım hakkımızda hayırlısıııı ınsallah dedıgn gıbı olurrrr bu ayy sağlıcakla tabıkı oncelıklee canımmmmsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…