Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aminnnn canım benim inşallahh sen en güzeli yapıyorsun eşim bana hamilesin dediğinde bende üşüttüm bence ayaklarımdan ya da belimden deyip bahaneler uyduruyordum.. sürprizz yapsın annesine meleğinnn sağlıkla hayırla gelsin inşallah sende benim canımsın

inşallah ne bilim yaaa Allahım kaldırdıgımız ellerı bosa cıkarmasın hayırlısı sağlıcakla ve taz zamanda gelsınnn ınşallah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm valla elımden geldıgınce takmamaya calısyorum artık hssılestım ben galıba yaa

amin canım benim vakti zamanını bekliyor gelmek için sende takıp kendini yıpratmayarak en güzeli yapıyorsun Rabbim tüm isteyenlerin göbişini doldursun en kısa sürede inşallahh..

amin canım benim vakti zamanını bekliyor gelmek için sende takıp kendini yıpratmayarak en güzeli yapıyorsun Rabbim tüm isteyenlerin göbişini doldursun en kısa sürede inşallahh..

tatlım benım amın ne yıpratacam yaa zaten gelecı vaktı bılıyor belkıde hıc ummadıgım zaman degılmı uzmeye degmezz yapacak bısey yokkk nasip kısmet senın nasıl gıdıyorrr

tatlım benım amın ne yıpratacam yaa zaten gelecı vaktı bılıyor belkıde hıc ummadıgım zaman degılmı uzmeye degmezz yapacak bısey yokkk nasip kısmet senın nasıl gıdıyorrr

canım ben iğnelere progestana devam ediyorum Allaha emanetiz şuan ilk gittiğimde kalp atışları vardı inşallah bir sorun yoktur korkularla yatıp kalkıyorum kasıklarımda şiddetli ağrılarım oluyor şükür kanamam yok yatar durumdayım devamlı

meliscım bu arada tıcker yıne degısmıs gozumden kacmıyor yanlıs sende benım gıbı kararsızsınnn

ticker yapmayı öğrenmez olaydımm canım bana kalsa sürekli değiştircemde seçenekler azaldı pınarcım ama ilk senin elin değdi bu tickera bana şans getirdin tatlım

kızlar mrb ben dayanamadım bugün yine tst yaptım tabi cıkmadı :) amaben hala ümitliyim adet günüm bilegelmedi cok merak ediyorum göğüs sancılarım azaldı ama şişler hala kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama bugün asıl farkettiğim şey kasıklarımın acaip sert olması tesadüfen farkettim iki tarafta sertleşmiş sımsıkı olmuş hayatımda ilk kez böyle bişey oluyor bu hamilelik belirtisimi midem de bi tuhaf zatennn allahım nolur günler çabuk geçsin melissminarkızlar handeyi göreniniz var mı?

canım dualar oku karnına üfle falan o minigi dualar korusun sakın üzme kendinide allah o bebişi karnına verdiyse kucagınada veriri buna inan ve hep dua et

canım regle kaç gün var

merhaba...
handemiz haftaiçi burada canım...
beklenen adet tarihin ne zamandı senin?
belirtilerin hamilelik belirtileriyle aynı ama umutlandırmak istemem canm seni inşallah hamişşsindir bu ayda hamile müjdeleriyle yankılansınn burasıı

amin canım allaha emanetiz

canım regle kaç gün var

canım aslında benm reglim cok düzenli değil ama 21 ila 24 gün arası değişir önümüzdeki 3-5 gün içinde olmam lazım biraz önce bişey okudum hamile olunca rahim duvarı mı kalınaşıyormuş benm bikini bölgem iki tafta cok sert sancılarım son iki haftadır coktu ama iki gündür pek yok cok azaldı gecen hafta ağlıyordum nerdeyse ve memişlerim adet olacagım zaman hiç şişmez sadece gecikirse hassaslasır aranızda bu belirtiyi yaşayan var mı eşim zorla dr götüecek beni söylemez olaydım yoksa baska bir durum mu var korktum

canım dualar oku karnına üfle falan o minigi dualar korusun sakın üzme kendinide allah o bebişi karnına verdiyse kucagınada veriri buna inan ve hep dua et

inşallah canım Allah hepimize göstersin o günleri vurduğum iğneyi içtiğim hapı bile yavruma şifa olsun diye alıyorum hayırlısı artık..

inşallah canım ya agzın bal olsun tüm dileklerin olsun :) bu sertlik nedir acaba adet olacagım zaman olmazdı yada ben hiç farketmedm amaadet olacak olsam sancım olurdu bende sancılar kesildi napsam gidip kan tahlili mi yaptırsam ama düşük cıkarsa üzülürsn demişti hande bekliyorum salı çarş dakar durcam yine test yapcam inş bi dahakine çift çizgi cıkar :)))

canım inşallah hamilesindir ama dr a gitme bence azcık daha sabret belirtiler yalancıda oluyor o yüzden dr a gitme ve çok çok merak edersende evde test yap derim es2006 arkadaşımız regle 8 gün kala falan ögrendi yani kisiden kişiye degişiyor 2 gün daha beklemeye çalış sorada test yap tabi dayanamazsan eger dayanırsan regl günnünün geçmesini bekle lütfen ....

aminnn hepimizin dilekleri olsun inşallahh...ilk başlarda sertlik oluyor bir de benim kasıklarım regldan önce ağrımazdı geçen ay ağrıdı ağlatan ağrılarım olmuştu normalde adetken bile pek ağrım olmazdı şiddetli kasık ağrısı olunca ister istemez hamilelikten şüphelenirim ben ki hamileymişim...inşallah seninki de gebelik belirtisidir sakın test yapma telaşına girme handeninde dediği gibi bekle ben hiç kan testi falan yaptırmadım adetim gecikti 7. günü idrarda pozitifi yakaladım ve 7. haftaya kadarda bekledim doktora gitmek için aslında tüm bunlar daha erken deyip elim boş gönderilmekten korkmaktandı ama en iyisi böyle inan bana canım..

kızlar hayırlı akşamlar,kızlar ne sorcam şimdi.aklıma takıldıda,şimdi ben 5,6 aydır hep ayın 25 ile 28 i arası adet oluyordum.şimdi bu ay ayın 15 inde oldum.yani bir ara adet oldu.şimdi ben bu ay yine ayın 28 inde adet olacakmıyım ki.yani ara kanamadan sonra yine normal adet zamanında adet olcam mı ki kızlar.bilgisi olan varmı?

hahahaha devamlı degsıtıyrosun degılmı canım bende oleyım senın gıbı canım benım saol darısı benım basıma ılk soler solemez sende bana yap tamammıııı

Hayırlı akşamlar diliyorum. Duasız kalmamanız dileğiyle. Dua edebilmek de büyük bir nimettir. Sizde isteme duygusu yaratıldığında; biliniz ki istemeyi veren, istediğinizi de verecek demektir
KIZLAR BU SÖZE BAYILDIMMMMMM MELİSCİM SANADA GELSİN Kİ HEP DUA ET TATLIM

hayırlı akşamlar canım,
büyük ihtimalle günlerin değişmiştir ara kanamanın başka bir nedeni yoksa tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…