kızlar mrb ben dayanamadım bugün yine tst yaptım tabi cıkmadı :) amaben hala ümitliyim adet günüm bilegelmedi cok merak ediyorum göğüs sancılarım azaldı ama şişler hala kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama bugün asıl farkettiğim şey kasıklarımın acaip sert olması tesadüfen farkettim iki tarafta sertleşmiş sımsıkı olmuş hayatımda ilk kez böyle bişey oluyor bu hamilelik belirtisimi midem de bi tuhaf zatennn allahım nolur günler çabuk geçsin melissminarkızlar handeyi göreniniz var mı?
hayırlı akşamlar canım,
büyük ihtimalle günlerin değişmiştir ara kanamanın başka bir nedeni yoksa tabi..
hahahaha devamlı degsıtıyrosun degılmı canım bende oleyım senın gıbıcanım benım saol darısı benım basıma ılk soler solemez sende bana yap tamammıııı
Hayırlı akşamlar diliyorum. Duasız kalmamanız dileğiyle. Dua edebilmek de büyük bir nimettir. Sizde isteme duygusu yaratıldığında; biliniz ki istemeyi veren, istediğinizi de verecek demektir
KIZLAR BU SÖZE BAYILDIMMMMMM MELİSCİM SANADA GELSİN Kİ HEP DUA ET TATLIM
aminnn hepimizin dilekleri olsun inşallahh...ilk başlarda sertlik oluyor bir de benim kasıklarım regldan önce ağrımazdı geçen ay ağrıdı ağlatan ağrılarım olmuştu normalde adetken bile pek ağrım olmazdı şiddetli kasık ağrısı olunca ister istemez hamilelikten şüphelenirim ben ki hamileymişim...inşallah seninki de gebelik belirtisidir sakın test yapma telaşına girme handeninde dediği gibi bekle ben hiç kan testi falan yaptırmadım adetim gecikti 7. günü idrarda pozitifi yakaladım ve 7. haftaya kadarda bekledim doktora gitmek için aslında tüm bunlar daha erken deyip elim boş gönderilmekten korkmaktandı ama en iyisi böyle inan bana canım..
canım inşallah hamilesindir ama dr a gitme bence azcık daha sabret belirtiler yalancıda oluyor o yüzden dr a gitme ve çok çok merak edersende evde test yap derim es2006 arkadaşımız regle 8 gün kala falan ögrendi yani kisiden kişiye degişiyor 2 gün daha beklemeye çalış sorada test yap tabi dayanamazsan eger dayanırsan regl günnünün geçmesini bekle lütfen ....
canım reglıne kac gun var acaba :26: erkenden keske yapmasaydın dıyecem ama ıste ıcın kıpır kıpır anlıyorum canım vucudunda gordugun degısıklıkleri fazla onemseme canımmm bazen bızı kandırabılıyor maleseff ınşallah bebişin senledırr canımmmmhande hafta ıcı gelıyor genelde ama gunduz bazende akşamda gelıyor (ayy akşamda gelıyormuydu yaa kafam karıstı unuttum bırden):26:
evet canım tamda bunu merak ediyorum işte ben.yani günlerim değişmiştir dimi.ben ayın 15 ini beklicem yani artık.bu arada kanamanın olduğu ilk gün doktora gitmiştim.bi sorun yok demişti.zaten bebek olsa görürdü dimi?akıntım arttıda adet öncesi gibi,ondan sordum acaba ayın 28 inde adet olurmuyum diye.çok saol cevap için:)
ay of canım ya deme öyle olsun tekrar çalışmalara başlarsınız üzme kendini sakın
bu ara kanaman kaç gün sürdü canım...doktorun bir sorun yok demişse yoktur bir de bebek olsa en azından rahimde kalınlaşmayı görürdü muhakkak ama yine de bunun için kesin birşey diyemeyiz tatlım yumurtlama dönemindesindir şuan belki akıntın bu yüzden artmıştır canım regl olucağından değildir :44:
Bu arada herkese ii akşamlar dayanamadım kızlar napıyo bi bakıyım dedim
tatlım valla hergün site site gezip cevap arıyorum kendime.Normal adet tarihimde adetim diğer adetlerimden az oldu 3 gün sürdü sürmedi ,ve günde 1 ped anca geldi.sonra ayın 15 inde normal 6 gün adet oldum.doktora gittim.kanaman başlamış ama rahim duvarı ince dedi.ben adet zamanı rahim duvarının kalın olması gerektiğini biliyorum.ama benimki inceymiş.işte ara ara olur öyle dedi ki benim başıma ilk defa geliyor.neyse bakalım iki gün sonra öğreneceğiz olup olmayacağımızı:18:ama böyle olan varsa kızlardan yine de cvp bekliyorum kızlar.melsss in dediği gibi günlerim değiştimi şimdi:82:
kızlar bişi sorucam ben adet olunca sadece sol kasığımda ağrı oluyor sağda hiçbişi yok benim gibi olan var mı bi sorun olabilir mi tek taraflı ağrıda
mels cim, bunu duruma göre güncellermisin canım? takibi kolay olsun tarihler arka arkaya, kızıl_mavinin tarih değişti sanırjm...
BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)*rengarenk34 22.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*shining 26.02.2011
*minar 01.03.2011
*cerenim 01.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*ays80 04.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*sevser 05.03.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*yarenhande 06.03.2011
*nazlı123 08.03.2011
*melek3586 08.03.2011
*duygu8977 13.03.2011
*Blgs 28.03.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER *kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*ybaby 05.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*edammm 13.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*didemss 21.02.2011
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14
*es2006
*figenay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?