Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım reglıne kac gun var acaba :26: erkenden keske yapmasaydın dıyecem ama ıste ıcın kıpır kıpır anlıyorum canım vucudunda gordugun degısıklıkleri fazla onemseme canımmm bazen bızı kandırabılıyor maleseff ınşallah bebişin senledırr canımmmm hande hafta ıcı gelıyor genelde ama gunduz bazende akşamda gelıyor (ayy akşamda gelıyormuydu yaa kafam karıstı unuttum bırden):26:

hayırlı akşamlar canım,
büyük ihtimalle günlerin değişmiştir ara kanamanın başka bir nedeni yoksa tabi..

evet canım tamda bunu merak ediyorum işte ben.yani günlerim değişmiştir dimi.ben ayın 15 ini beklicem yani artık.bu arada kanamanın olduğu ilk gün doktora gitmiştim.bi sorun yok demişti.zaten bebek olsa görürdü dimi?akıntım arttıda adet öncesi gibi,ondan sordum acaba ayın 28 inde adet olurmuyum diye.çok saol cevap için:)

hahahaha devamlı degsıtıyrosun degılmı canım bende oleyım senın gıbı canım benım saol darısı benım basıma ılk soler solemez sende bana yap tamammıııı

inşallahhhhhh
sen banaaa haberi uçur yeter ki büyük bir mutlulukla yaparımm canım benimmm

hayırlı akşamlar canım devamlı ediyorum dua...ayrıca söz gerçekten çok güzel teşekkür ederim bizimle paylaştığın için...

ay inşallah bakalım gitmedimzaten de test yapmaktan bi hal oldum 5 tane falan yaptım sürekli alıyorum ama bir dahakine vars cıkar herhalde :))

beklemeye devam ediyorum bakalım ne olacak amaçok heyecanlandım bu sertlik normaldemiadetten önce de oluyormu acaba ama ben ilk kez farkettm taş gibi olmş resmen adetolacak olsam sancım olur ama yok :)))

inşallahh az kaldı bi kaç gün sonra öğrenicem inşallah değişikliklerifarketmemem mümkün değil ne kadar kaçsamda dikkatimicekiyor handeye sorayım demiştimondaki bütün belirtiler benden bi kaçgün önce oluyordu acaba onda da olmuşmu diye neyze pzt sorarm artık

bu ara kanaman kaç gün sürdü canım...doktorun bir sorun yok demişse yoktur bir de bebek olsa en azından rahimde kalınlaşmayı görürdü muhakkak ama yine de bunun için kesin birşey diyemeyiz tatlım yumurtlama dönemindesindir şuan belki akıntın bu yüzden artmıştır canım regl olucağından değildir :44:

Bu arada herkese ii akşamlar dayanamadım kızlar napıyo bi bakıyım dedim

tatlım valla hergün site site gezip cevap arıyorum kendime.Normal adet tarihimde adetim diğer adetlerimden az oldu 3 gün sürdü sürmedi ,ve günde 1 ped anca geldi.sonra ayın 15 inde normal 6 gün adet oldum.doktora gittim.kanaman başlamış ama rahim duvarı ince dedi.ben adet zamanı rahim duvarının kalın olması gerektiğini biliyorum.ama benimki inceymiş.işte ara ara olur öyle dedi ki benim başıma ilk defa geliyor.neyse bakalım iki gün sonra öğreneceğiz olup olmayacağımızı:18:ama böyle olan varsa kızlardan yine de cvp bekliyorum kızlar.melsss in dediği gibi günlerim değiştimi şimdi:82:

ben senede iki kere 10 gün erken veya 10 gün geç gelen regl dönemi yaşarım canım ve aynı senin dediğin gibi bir önceki adetler kısa sürer bu yüzden tecrübeme dayanarak adet günlerinin değiştiği kanısındayım :97:

Son düzenleme:
kızlar bişi sorucam ben adet olunca sadece sol kasığımda ağrı oluyor sağda hiçbişi yok benim gibi olan var mı bi sorun olabilir mi tek taraflı ağrıda

ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler dualarım sizinle öpüyorum kocaman size benim için dua edin olur mu hoşçakalın

kızlar bişi sorucam ben adet olunca sadece sol kasığımda ağrı oluyor sağda hiçbişi yok benim gibi olan var mı bi sorun olabilir mi tek taraflı ağrıda

bunda da tecrübeli sayılırımm her defasında tek taraflı ağrım olur benimde reglken canım normal bu kötü şeyler getirme aklına sakın...

cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler.cevap alınmıştır ve konu anlaşılmıştır.çok saolun...

iyi geceler kızlar, artık ben de forumun takipçisiyim melss rica etsem beni de listeye ekler misin?:26: benim bat 6 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…