Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bunda da tecrübeli sayılırımm her defasında tek taraflı ağrım olur benimde reglken canım normal bu kötü şeyler getirme aklına sakın...

gerçekten mi canım bende bunalıma giriodum acaba sağ taraf çalışmıyo mu diye ilk denememizdi gerçi ama olmayınca acaba dedim tek taraf mı çalışıo üzülmüştüm bende içimi rahatlattın

ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler dualarım sizinle öpüyorum kocaman size benim için dua edin olur mu hoşçakalın

allah rahatlık versın canımmmm Allah dualarımızı kabul etsınn (amin)

kızlar bişi sorucam ben adet olunca sadece sol kasığımda ağrı oluyor sağda hiçbişi yok benim gibi olan var mı bi sorun olabilir mi tek taraflı ağrıda

valla dıkkat etmedım canım yaaa benımde hepp bıkını bolgesı o taraf daha cok agrıırr kafamı karıstırdın sımdı gece gece

iyi geceler...iyi pazarlar canlar kendinize çok iyi bakınnn:79:

canımmm allah rahatlık versınnn allaha emanet olunnn öpüyorummmm

yarında bi geçsede varmı yokmu öğrensem yaa içim içimi yiyo

hayırlısı canım ınsallah gun gecer az sabırrr

kızlar bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yatıyorummmmmmmmmmm İyi geceler hepinizee allah rahatlık versin

canım günüm zaten 7 gün geçti pazartesi bthcg baktırıcam ondan heycanlıyım sizlerede i geceler tatlı rüyalar

içime su serpildi ya tek bana oluo tek taraflı ağrı sanıodum doktora gidicem bide bu ay da geçsin korunmadık çünkü hamileysem zarar görürse diye korkuyorum:18:

merhaba herkese
ban 24 yaşındayım 2 sene olmadı evleneli bu ay düşünmeye başladık ve ben de çok çabuk 1 hafta sonra tansiyon düşmesi başladı sürekli uyuma isteği yemek yeme de artış ve kasık bölgemde ağrı oluyor arada yer değlştiriyor ağrı ve çok duygularım değişti kusma yok ama bazen yemekten sonra bulantı hissi oluyor...idrarada çok sık çıkıyorum normalden...
bunların hepsi psikolojik olabiliyor mu? moralim bozuluyor psikolojikse eğer diye...
tahmini adet günüm de 5 mart felan artık dayanamıyorum 3 ün de felan test yapıcam ya da aile hekimliğine gidim diyorum ama korkuyorum...

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*yamukprenses 26.02.2011

*drymstf 26.02.2011

*shining 26.02.2011

*kizil_mavi 26.02.2011

*minar 01.03.2011

*cerenim 01.03.2011

*niserdarhan 03.03.2011

*ays80 04.03.2011

*günes_16 04.03.2011

*sevser 07.03.2011

*_CandaS_ 06.03.2011

*yarenhande 06.03.2011

*luxxor 06.03.2011

*nazlı123 08.03.2011

*melek3586 08.03.2011

*duygu8977 13.03.2011

*Blgs 28.03.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*kara_ 15.01.2011

*brownim 18.01.2011

*Seyhas 01.02.2011

*tweety25 03.02.2011

*hemşire84 05.02.2011

*ybaby 05.01.2011

*faaatma 06.02.2011

*civciv89 08.02.2011

*edammm 13.02.2011

*elifinci 13.02.2011

*HaYaTSIN 20.02.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil

*tuubaayaz

*nejla_nemus

*mariecurie

*sensen80

*melsss

*gulse84

*bernammm

*buglem10

*siyahinci07

*kevsers

*zaya

*canom_14

*es2006

*figenay

Son düzenleme:
günaydın kızlar,meraklı bekleyişim hala sürüyor

sabah test yaptım negatif çıktı,ama sat 28 ocaktı...
hala regl olmadım artık testte çıkması gerekmezmi?
sol kasığım hala batıyor ve lekelnmelerim yaklaşık 1 haftadır vardı ama artak günde bir kez falan kahverengi şeklinde peçetede oluyor minacık,gögüslerim büyük yeşil damarlarla kaplandı..çok bitkinim..
off umutsuzluğa kapılmalımıyım yavaş yavaş test negatif çıktı diye?

bende yakında oturduklarım farketsin diye yazmıştım,ilk sensin..
ben lunaparkın oradayım,ya sen?

ben çarşıda migrosu biliyosanmigros sokağında ama şimdi annemler oturuyo ben evlendım baska şehirde oturuyoruz görev icabı ama 3 4 ayda bir geliyorum cok seviyorum karsıyakayı izmiri özledim

ben çarşıda migrosu biliyosanmigros sokağında ama şimdi annemler oturuyo ben evlendım baska şehirde oturuyoruz görev icabı ama 3 4 ayda bir geliyorum cok seviyorum karsıyakayı izmiri özledim

bende tutkunuyum kutsal toprakların..
kimbilir belki bir yerden tanıdık bile olabiliriz..
ayy biran önce hamilemiyim diye bilsem,sağ kasığımada batar girmeye başladı yeni yeni..
rüyamda bile hamileyim diye gördüm dün gece ve 3 yaşlarnda bir oğlan bebek marul salatamı yedi ,bir kase..

kızlar ben de izmirliyim ama karşıyakada oturmuyorum.üçyol metronun orda oturuyorum

çarşıya çok takılıyormusun yada sahile of of ya çok özledim
inş hamilesindie benımde yumurtlama günümden bu yana sol kasığım ağrıyo ama hiç umutlu değilim çünkü bundan baska belirti yok ,bende gecen rüyamda bebeğim olduğunu görmüştüm artık hayırlısı beklicezzzz

SEN RUYA ANLATINCA AKLIMA GELDI PAYLAŞMAK ISTEDIMM (ETKİSİNDE KALDIMDA) BENDE RUYAMDA HAMILEYMISIM BEN NORMALDE ERKEK BEBEK DAHA COK SEVERIM ALLAHIN GUCUNE GITMESIN EN BASTA TABIKI ELİ AYAGI DUZGUN VE HAYIRLI BIR EVLAT AMA DERIM ERKEK OLURSADA FENA OLMAZ DERIMM..HERNEYSE 3 GUN ONCE HAMILEYMISIM ANNEM VAR YANIMDA DIYORKI BIRI BIR SES GELIYOR PINAR BAK HAMILESIN AMA SENIN COCGUN BU BIR TANEDE DE BIR BEBEK VAR ORDA AYY DIYORUM CINSIYETI NE DIYORUM ELIME AKLIP SEVMIYORUM AMA DUYGULANIYORUM KIZ DIYORLAR AYY COK TATLI BU COCUK BENIM COCUGUMMU DIYORUMMAĞLIYORUM ICIME SOKASIM GELIYOR COK GUZEL VE COK GULER YUZLU BIR BEBEKTI VE SAG OMUZUNDA IKI TANE NOKTA GIBI DOGUM LEKESI OLURYA OLE BISEY VARDI ONA DIKKAT ETTIMM.
UYANDIGIMDA DUSUNDUM DEDIMKI KIZ ERKEK HIC FARKETMEZ SONUCTA SENIN CANIN IKISIDE SIMDI HIC AKLIMA BILE GETIRMIYORUM HIC FARKETMEZ KIZ OLSUUNNN DIYORUMMM BU BENIM KARSIMA CIKMIS BIR OGUTTU BENCE OLMADAN BANA KIZ COCUGUN SEVGISINI TATTIRDI AMA COK DEGISIK BIR SEYDI HISSETTIM YA NI KOLLARIMA ALAMIYORDUM AMA SANKI ICIME CEKMIS GIBIYDIM KOKUSUNU RUYASI BILE GUZEL ALLAHIM HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA GOBISLERIMIZI KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN ARKADASLARR

biliyomusun bende erkek cok severim arkadaslar hep bana delimisin derler arkadasler arsında bır tek ben severim ama kızıda seviyorum yeterki hayırlı ve sağlıklı olsunnnnnn

kızlar ben de izmirliyim ama karşıyakada oturmuyorum.üçyol metronun orda oturuyorum

mrb canım,
aslında izmirliler yazsalan benim karşıyaka yazdığım yere,yada herkes neresi olduğunu yazsa ne kadar güzel olur..
bin bakmışsınız zaman zaman görüşüyoruz bile

şuan hamile yokmu hiç topicte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…