bunda da tecrübeli sayılırımmher defasında tek taraflı ağrım olur benimde reglken canım normal bu kötü şeyler getirme aklına sakın...
ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler dualarım sizinle öpüyorum kocaman size benim için dua edin olur mu hoşçakalın
kızlar bişi sorucam ben adet olunca sadece sol kasığımda ağrı oluyor sağda hiçbişi yok benim gibi olan var mı bi sorun olabilir mi tek taraflı ağrıda
iyi geceler...iyi pazarlar canlar kendinize çok iyi bakınnn:79:
yarında bi geçsede varmı yokmu öğrensem yaa içim içimi yiyo
iyi geceler kızlar, artık ben de forumun takipçisiyim melss rica etsem beni de listeye ekler misin?:26: benim bat 6 mart
elsila sen karşıyakada oturuyosun galiba bende orda oturuyordum
bende yakında oturduklarım farketsin diye yazmıştım,ilk sensin..
ben lunaparkın oradayım,ya sen?
ben çarşıda migrosu biliyosanmigros sokağında ama şimdi annemler oturuyo ben evlendım baska şehirde oturuyoruz görev icabı ama 3 4 ayda bir geliyorum cok seviyorum karsıyakayı izmiri özledim
ben çarşıda migrosu biliyosanmigros sokağında ama şimdi annemler oturuyo ben evlendım baska şehirde oturuyoruz görev icabı ama 3 4 ayda bir geliyorum cok seviyorum karsıyakayı izmiri özledim
bende tutkunuyum kutsal toprakların..
kimbilir belki bir yerden tanıdık bile olabiliriz..
ayy biran önce hamilemiyim diye bilsem,sağ kasığımada batar girmeye başladı yeni yeni..
rüyamda bile hamileyim diye gördüm dün gece ve 3 yaşlarnda bir oğlan bebek marul salatamı yedi ,bir kase..
bende tutkunuyum kutsal toprakların..
kimbilir belki bir yerden tanıdık bile olabiliriz..
ayy biran önce hamilemiyim diye bilsem,sağ kasığımada batar girmeye başladı yeni yeni..
rüyamda bile hamileyim diye gördüm dün gece ve 3 yaşlarnda bir oğlan bebek marul salatamı yedi ,bir kase..
SEN RUYA ANLATINCA AKLIMA GELDI PAYLAŞMAK ISTEDIMM (ETKİSİNDE KALDIMDA) BENDE RUYAMDA HAMILEYMISIM BEN NORMALDE ERKEK BEBEK DAHA COK SEVERIM ALLAHIN GUCUNE GITMESIN EN BASTA TABIKI ELİ AYAGI DUZGUN VE HAYIRLI BIR EVLAT AMA DERIM ERKEK OLURSADA FENA OLMAZ DERIMM..HERNEYSE 3 GUN ONCE HAMILEYMISIM ANNEM VAR YANIMDA DIYORKI BIRI BIR SES GELIYOR PINAR BAK HAMILESIN AMA SENIN COCGUN BU BIR TANEDE DE BIR BEBEK VAR ORDA AYY DIYORUM CINSIYETI NE DIYORUM ELIME AKLIP SEVMIYORUM AMA DUYGULANIYORUM KIZ DIYORLAR AYY COK TATLI BU COCUK BENIM COCUGUMMU DIYORUMMAĞLIYORUM ICIME SOKASIM GELIYOR COK GUZEL VE COK GULER YUZLU BIR BEBEKTI VE SAG OMUZUNDA IKI TANE NOKTA GIBI DOGUM LEKESI OLURYA OLE BISEY VARDI ONA DIKKAT ETTIMM.
UYANDIGIMDA DUSUNDUM DEDIMKI KIZ ERKEK HIC FARKETMEZ SONUCTA SENIN CANIN IKISIDE SIMDI HIC AKLIMA BILE GETIRMIYORUM HIC FARKETMEZ KIZ OLSUUNNN DIYORUMMM BU BENIM KARSIMA CIKMIS BIR OGUTTU BENCE OLMADAN BANA KIZ COCUGUN SEVGISINI TATTIRDI AMA COK DEGISIK BIR SEYDI HISSETTIM YA NI KOLLARIMA ALAMIYORDUM AMA SANKI ICIME CEKMIS GIBIYDIM KOKUSUNU RUYASI BILE GUZEL ALLAHIM HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA GOBISLERIMIZI KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN ARKADASLARR
kızlar ben de izmirliyim ama karşıyakada oturmuyorum.üçyol metronun orda oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?