Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amin canım amiiiiinnnnn, yarını düşündükçe kalbim çarpıyo midem bi tuhaf oluyo, Allah'ım nolur yarın 80 in üstünde çıksın değer:97: 3 gündür ağzım kuruyo bu çok farklı bi hamilelik oldu, diğerlerinde yaşamadıklarımı yaşattı hayrdır inş.

inş bunun en büyük farkı sonuna dek gidip, ömür boyu senle kalması olur.hiç yalnız bıarkmaz inş seni bundan sonra.Dualarım yanında olsun....

inş bunun en büyük farkı sonuna dek gidip, ömür boyu senle kalması olur.hiç yalnız bıarkmaz inş seni bundan sonra.Dualarım yanında olsun....

Sğol bitanem Aro inş. öyle olur, benimde dualarım seninle olsun güzel mercimek haberini dört gözle bekliyorum, oynayacam

umutlanıp yıkılmaktan korkuyorum bide test nie sonradan böle oldu acaba başına gelen varmı bilenler lütfen yardım
CANIM inş orktuğun başına gelmez, ama dr zaten hamilesin demiş korkma bence...
Sğol bitanem Aro inş. öyle olur, benimde dualarım seninle olsun güzel mercimek haberini dört gözle bekliyorum, oynayacam
amin canım inş.. tamam bence zaten haftaya hep beraber oynayacağız, güzel haberler olacak mutlaka :))
Es2006 !!!!

Senin lekelenmen nezaman olmustu canim adetine kac gün kala .... ????

canım lekelenmen mi var?

bugün adetin 2. günü hormon testi için kan verdim. sonuçları yarın alacam. üstelik 170 tl de para bayıldım iş yok güç yok morel iyice bozuldu(( para pul boşta umutlarımız için harcadığımız emeklere değer umarım.

mrb tekrar ben sizlere nişanlımla yanlış olan bir ilişki tarzı yaşadığımdan bahsetmiştim ve çok korktuğumu dile getirmiştim sizde bana korkucak bişey yok test al görürsün sonucu demiştiniz bugün sizleri dinledim gittim ve idrar testi aldım yaptım direk tek çizgi çıktı 5 dkda bekledim ikinci çizgi falan çıkmadı bu durumda hamile değlim dimi.. o yaşadığım şeyin üzerinden 20 gün geçti ve reglim 1 hafta gecikti hala olmadı ama aşırı stres yaptım ve bir an olsun aklımdan çıkarmadım stres geciktiriyo olabilir diye düşündüm ve bugün testi yaptım tek çizgi çıktı.. yalnız yaparken pipetle alamadım damlayı koyduğum cam kaptan boşalttım yavaşça dolucak şekilde damlattığım damla sayısı az yada fazlaysa sonucu etkilemez dimi az değldirde belki biraz fazla olmuştur.. günlerdir başınızın etini yedim ama sizlere çok güvendim tanımasam bile..

CANIM inş orktuğun başına gelmez, ama dr zaten hamilesin demiş korkma bence...

amin canım inş.. tamam bence zaten haftaya hep beraber oynayacağız, güzel haberler olacak mutlaka :))

canım lekelenmen mi var?

evet canim dün oldu lekelenme

KANAMA VEYA LEKELENMELER

Bazı kadınlarda hafif bir kırmızı, pembe yeya kırmızımsı kahverengi lekelenme görülebilir. Bu normal bir işarettir ve döllenmeden yaklaşık altı gün sonra döllenmiş yumurtanın rahim duvarına tutunmakta olduğunu gösterir. Ancak hamilelik kanaması ya da lekelenmesi ile birlikte ağrı hissedilmesi dış gebelik belirtisi olabileceğinden derhal doktora başvurulması gereklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…