5 gün geçti
ayrıca ben cuma günü doktora gitmiştim ade olmicaksın demişti o gün olmam gerekiyodu hamilemiyim dedim hadi bakalım inş. dedi
canım benim ya allah razı olsunönce seninki sonrada sırayla hamiş kalan hamişlerimizin ki daim olsun
canım yinede dikkat et sen kendine, inş hamiş dönersin ordan :) hep beraber kutlarız :) aman bu ay benden olmasada duyalım bi kaç kişiden bu haberi, topiğimiz inlesin :))
hamile olman yüksek ihtimal sanırım canım, kanda bi kesinleştirsen... günün geçmişmiydi bu arada?
Amin canım amiiiiinnnnn, yarını düşündükçe kalbim çarpıyo midem bi tuhaf oluyo, Allah'ım nolur yarın 80 in üstünde çıksın değer:97: 3 gündür ağzım kuruyo bu çok farklı bi hamilelik oldu, diğerlerinde yaşamadıklarımı yaşattı hayrdır inş.
daha nee :))) hamilesin işte :) süper ya, tebrikler
:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
inş bunun en büyük farkı sonuna dek gidip, ömür boyu senle kalması olur.hiç yalnız bıarkmaz inş seni bundan sonra.Dualarım yanında olsun....
CANIM inş orktuğun başına gelmez, ama dr zaten hamilesin demiş korkma bence...umutlanıp yıkılmaktan korkuyorum bide test nie sonradan böle oldu acaba başına gelen varmı bilenler lütfen yardım
amin canım inş.. tamam bence zaten haftaya hep beraber oynayacağız, güzel haberler olacak mutlaka :))Sğol bitanem Aro inş. öyle olur, benimde dualarım seninle olsun güzel mercimek haberini dört gözle bekliyorum, oynayacam
Es2006 !!!!
Senin lekelenmen nezaman olmustu canim adetine kac gün kala .... ????
cuma oldum canım..didem, hastalandın mı sen canım ?
selam kızlar nasılsınız ?
bugün 11. gün belirtiler giderek yok oluyo benim
ama adet de olmadım hala :26:
CANIM inş orktuğun başına gelmez, ama dr zaten hamilesin demiş korkma bence...
amin canım inş.. tamam bence zaten haftaya hep beraber oynayacağız, güzel haberler olacak mutlaka :))
canım lekelenmen mi var?
evet cnm maalesef negatif
benim arkadaşımda geçen ay 25 gün olmadı sonra oldu ama inş. sen hamişsindir
pek umudum kalmadı ama inş öyleyimdir cnm
arkadaşın niye o kadar gecikmiş doktora gitmedi mi :26:
doğum kontorol hapını yeni bırakmış o yüzden bi de komşum var öyle doktor ilaç verdi düzene girdi oda iki ay felan olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?