canım ya hamiş olsak ne güzel olur değil mi? 7-8 martta mendiller havaya desek hamişiz desek ne güzel olur, benimkilerde bomba oldu çok acıması yok, ara bi sızı geliyo o kadar.off sevsercim yabu akşam namaz kılıp hepimize dua etcem, zaten ediyorumda son günler daha bi hevesle ederim heralde :) Allah gönlümüze göre versin inş.
bu arada benim cildimde baya sivilcelenme / lekelenme tarzında bişeyler olmuş.hayır vücuduma baktıkça ya vücudumu tanıyorum yada gerçekten belirtileri görüyorumö.ama benim yüzümde sivilce yada lekelenme pek olmaz ...
izmirliyim canım.sende mi?ben de hapı bıraktım bu 2.ayım.ilk ay olmadı.ama bu aydan da pek umutlu deilim hayırlısı bakalım
benim de hapı bırakalı 2. ayım ama bebek için biraz daha bekliyorum hap sonrası regl düzenim oturmadı bildiğin gibi.hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alıcaz sonra da deneyimlerinden faydalanıcaz...bir arkadaşım hep der bebekler geleceği zamanı kendileri seçiyor
kesinlikle öyle.biz ne kadar uğraşsak da o canı ne zaman isterse ozaman gelicek.yeter ki gelsin ben beklemeye razıyım
Canım hg aramıza bende doğum kontrol hapıyla korunuyodum ve benim dr.um ilacı bırtıktan sonra hamile kalma 1-2 ay geçsin demişti; çünki ilaçla olan adet düzeniyle bıraktıktan sonraki düzen farklı oluyomuş ve eğer gebelik olursa düşük olabiliyomuş. Ben ilk bebeğimi böyle kaybettim, vücudum yabancı madde olarak algılamış bebeği. Şimdide aralıkta bıraktım ilacı 2 ay eşim korundu şimdi hamileyim. Durumum riskli inş. bu bebeğimizi Rabbim bize bağışlar ve bütün isteyenlerle beraber burdaki dostlarımada nasip eder...Yani demek istediğim bebek yoksa bile düzenin değişmiştir, kanda da baktırmışsın. Stres yapma canım...
akıntım yok canım, öncekilerin hepsinde oldu bunda olmadı, tam tersine geçen hafta kupkuruydum ki benim normalde de akıntım olur. Şimdi normalden biraz fazla aşırı değil.
Ya umutlandırmıyım diyorum ama bebiş var kızım sende
vala lifoşum ağzından bal damlıyo ya :) inş hamişimdir ya, müjdesciside lifoş diycem tahmin etti diye.en tecrübelisi sensin aramızda çünkü :) ama eğer bebiş yoksa da olsun en azından umutla bekledik napalım canımız saolsun, kısmet 2. aya diyeceğim.ama inş hayra alamet gidiyoruz :))oy nurcanım nurcanım bayraklar havaya :92: kızım bende de oldu sivilcelenme ama yüzümde değil göğüslerimin arasında. Cildinde lekelenme de olmuş, yihuuuuuu
benim de hapı bırakalı 2. ayım ama bebek için biraz daha bekliyorum hap sonrası regl düzenim oturmadı bildiğin gibi.hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alıcaz sonra da deneyimlerinden faydalanıcaz...bir arkadaşım hep der bebekler geleceği zamanı kendileri seçiyor
çok kaptırdım kendimi be sevsercim :8 üzülürüm diye korkuyorum işte.Ama umutluyum ne yalan söyleyeyim.benim son 3 adetim 31 günde oluyo, eskiden 28 deydi.zaten cuma günü de 4+1 oluyomuş eğer bebek varsa.yok yok ben dayanamıcam cuma günü kesin test yapcam...
İnş sen ben hande nazlı topiğin başını çekeriz bu ayda patlatırız ya :)) ayy pardon gerçi ilk hamiş haberimiz lifoştan :) inş hepte onunla kalrda bizde ardından gideriz....
canım benim ya, inş doğrudur bütün bunlarda sonuç çift çizgili olur :))) sende gittiğinde mutlaka haber ver bize gelişmeleri, ne zaman döneceksin peki? zaten benim ki cuma günü belli olur sanırım.
amiiiiinnnnnnn duana :)) Allah hepimizin gönlüne göre versin inş ya
herkese slm..çok acıl yardımınıza bılgınıze ihtiyacım var.ben kı yattım gibi uyuyan biri olarak ıkı gecedır gözüme uyku girmiyor..uyuyamıyorum ve ewden dısarı cıkmama ragmen karnımda guruldu ar fakat adetıme 15 gün var fakat adet olacak mısım gibi arada sancım giriyoo...
SİZCE BEN HAMILE MIYIM....
ne olur yardımm
slm ya benim bi sorum var dün gebelik testi yaptım çook silik çıkmıştı bu gün yaptım önce negatifti sonra bidaha baktım silik çıkmış:44:
çok kaptırdım kendimi be sevsercim :8 üzülürüm diye korkuyorum işte.Ama umutluyum ne yalan söyleyeyim.benim son 3 adetim 31 günde oluyo, eskiden 28 deydi.zaten cuma günü de 4+1 oluyomuş eğer bebek varsa.yok yok ben dayanamıcam cuma günü kesin test yapcam...
İnş sen ben hande nazlı topiğin başını çekeriz bu ayda patlatırız ya :)) ayy pardon gerçi ilk hamiş haberimiz lifoştan :) inş hepte onunla kalrda bizde ardından gideriz....
slm ya benim bi sorum var dün gebelik testi yaptım çook silik çıkmıştı bu gün yaptım önce negatifti sonra bidaha baktım silik çıkmış:44:
canım benim ya allah razı olsunAyy canım inş yaa valla kendime ne kadar sevindiysem en az o kadar sevinicem sizin hamile haberinizi alınca, az kaldı
canım yinede dikkat et sen kendine, inş hamiş dönersin ordan :) hep beraber kutlarız :) aman bu ay benden olmasada duyalım bi kaç kişiden bu haberi, topiğimiz inlesin :))canım haftaya gelirim pazartesi falan hamiş olakta ozamanda bebiş için birbirimize tavsiyelerde bulunalım inşallah ya
hamile olman yüksek ihtimal sanırım canım, kanda bi kesinleştirsen... günün geçmişmiydi bu arada?slm ya benim bi sorum var dün gebelik testi yaptım çook silik çıkmıştı bu gün yaptım önce negatifti sonra bidaha baktım silik çıkmış:44:
hamilesin canım kesinnnnnnn tebriklerrr
allahım inşallah ya ne güzel yazmışın öyle 4 ümüzde mendiller sallayak inşallah yaaaaa allahımmmmmmmmmmmmmm duy bizi inşallah evet ya ben sen hande nazlı umarım mendillere boğarız burayı
tebrik ederim canım,inşallah allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğinibenim düzenimi altüst etti bu ilaç.bırakalı 2. ayım ilacı.daha düzemin oturmadı.ama demekki ilaç yüzünden ve stres yaptığımdan gecikiyor.yoksa bebiş olsa testlerde çıkardı..biraz daha bekleyecem ben zaten otursun düzenim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?