Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

oy nurcanım nurcanım bayraklar havaya :92: kızım bende de oldu sivilcelenme ama yüzümde değil göğüslerimin arasında. Cildinde lekelenme de olmuş, yihuuuuuu

izmirliyim canım.sende mi?ben de hapı bıraktım bu 2.ayım.ilk ay olmadı.ama bu aydan da pek umutlu deilim hayırlısı bakalım

benim de hapı bırakalı 2. ayım ama bebek için biraz daha bekliyorum hap sonrası regl düzenim oturmadı bildiğin gibi.hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alıcaz sonra da deneyimlerinden faydalanıcaz...bir arkadaşım hep der bebekler geleceği zamanı kendileri seçiyor

kesinlikle öyle.biz ne kadar uğraşsak da o canı ne zaman isterse ozaman gelicek.yeter ki gelsin ben beklemeye razıyım

kesinlikle öyle.biz ne kadar uğraşsak da o canı ne zaman isterse ozaman gelicek.yeter ki gelsin ben beklemeye razıyım

herkese slm..çok acıl yardımınıza bılgınıze ihtiyacım var.ben kı yattım gibi uyuyan biri olarak ıkı gecedır gözüme uyku girmiyor..uyuyamıyorum ve ewden dısarı cıkmama ragmen karnımda guruldu ar fakat adetıme 15 gün var fakat adet olacak mısım gibi arada sancım giriyoo...
SİZCE BEN HAMILE MIYIM....
ne olur yardımm

tebrik ederim canım,inşallah allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğinibenim düzenimi altüst etti bu ilaç.bırakalı 2. ayım ilacı.daha düzemin oturmadı.ama demekki ilaç yüzünden ve stres yaptığımdan gecikiyor.yoksa bebiş olsa testlerde çıkardı..biraz daha bekleyecem ben zaten otursun düzenim..

oy nurcanım nurcanım bayraklar havaya :92: kızım bende de oldu sivilcelenme ama yüzümde değil göğüslerimin arasında. Cildinde lekelenme de olmuş, yihuuuuuu
vala lifoşum ağzından bal damlıyo ya :) inş hamişimdir ya, müjdesciside lifoş diycem tahmin etti diye.en tecrübelisi sensin aramızda çünkü :) ama eğer bebiş yoksa da olsun en azından umutla bekledik napalım canımız saolsun, kısmet 2. aya diyeceğim.ama inş hayra alamet gidiyoruz :))

bencede ya.kendileri seçiyolar resmen.haziran ayını istemezdim ilk gebelik devam etseydi haziran annesiyim.kasım ayıda bizde hüzündür kasımda olmasın derdim bakalım bu da olacakmı.eylülü de çok istemiştim ama kısmet olmadı ne yazıkki ...

Ayy canım inş yaa valla kendime ne kadar sevindiysem en az o kadar sevinicem sizin hamile haberinizi alınca, az kaldı

canım haftaya gelirim pazartesi falan hamiş olakta ozamanda bebiş için birbirimize tavsiyelerde bulunalım inşallah ya

slm ya benim bi sorum var dün gebelik testi yaptım çook silik çıkmıştı bu gün yaptım önce negatifti sonra bidaha baktım silik çıkmış:44:

daha çoooookkk erken canım.belli olmaz ki.sabret biraz daha

allahım inşallah ya ne güzel yazmışın öyle 4 ümüzde mendiller sallayak inşallah yaaaaa allahımmmmmmmmmmmmmm duy bizi inşallah evet ya ben sen hande nazlı umarım mendillere boğarız burayı

Ayy canım inş yaa valla kendime ne kadar sevindiysem en az o kadar sevinicem sizin hamile haberinizi alınca, az kaldı
canım benim ya allah razı olsun önce seninki sonrada sırayla hamiş kalan hamişlerimizin ki daim olsun
canım haftaya gelirim pazartesi falan hamiş olakta ozamanda bebiş için birbirimize tavsiyelerde bulunalım inşallah ya
canım yinede dikkat et sen kendine, inş hamiş dönersin ordan :) hep beraber kutlarız :) aman bu ay benden olmasada duyalım bi kaç kişiden bu haberi, topiğimiz inlesin :))
slm ya benim bi sorum var dün gebelik testi yaptım çook silik çıkmıştı bu gün yaptım önce negatifti sonra bidaha baktım silik çıkmış:44:
hamile olman yüksek ihtimal sanırım canım, kanda bi kesinleştirsen... günün geçmişmiydi bu arada?

allahım inşallah ya ne güzel yazmışın öyle 4 ümüzde mendiller sallayak inşallah yaaaaa allahımmmmmmmmmmmmmm duy bizi inşallah evet ya ben sen hande nazlı umarım mendillere boğarız burayı

ayy inş canım ya :)) ve tüm kızlarla beraber sllayalım o mendilleri :))

hamile olman yüksek ihtimal sanırım canım, kanda bi kesinleştirsen... günün geçmişmiydi bu arada?[/QUOTE]

5 gün geçti

Sağol canım darısı sana olsun inş. Rabbim çok geciktirmeden doldursun kucağını

ayrıca ben cuma günü doktora gitmiştim ade olmicaksın demişti o gün olmam gerekiyodu hamilemiyim dedim hadi bakalım inş. dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…