doğum kontorol hapını yeni bırakmış o yüzden bi de komşum var öyle doktor ilaç verdi düzene girdi oda iki ay felan olmamıştı
selencim korkma, hamile değilmişsin.geçmiş olsun.zaten bahsettiğin ilişkiyle hamile kalmak imkansız neredeyse.hani normal olsa belki test aldatıcı olur ama bunda mümkün değil.
doğum kontrol hapı hep yapıyomu boyle duzensızlık
bende 1 ay kullandım bıraktım acaba ondan mı değişti düzenim de gecikiyorum hep :44:
çok tşk ederim cevabınız için stresim gecikmesinde etken galiba yani dahada kafaya takıp heralde gidip kan testi falan yaptırmama gerek yok dimi..
ya ben doğum kontrol hapıda kullanmadım kiniye bu kadar geciktim.. hamile olma ihtimalim hiç mi yok ki benim
canım inşallah hamilsindir.kan testi yaptırdın mı?idrar testlerin sanırım negatif yazmışsın.benimde gecikmemin 12.günü ve eşim korunmuştu.idrarda negatif çıkıyor.kan tahlili 28.günümde yaptırmıştım 0 çıktı değer.kan testi yaptır en garanti canım..
perşembe yaptıracağım cnm eğer o güne kadar olmassam :26: kafam o kadar karışıkki inşallah hamileyimdir mi desemyoksa inş hamile değilim mi desem bilemedim :44:
canım benim ya allah razı olsunönce seninki sonrada sırayla hamiş kalan hamişlerimizin ki daim olsun
canım yinede dikkat et sen kendine, inş hamiş dönersin ordan :) hep beraber kutlarız :) aman bu ay benden olmasada duyalım bi kaç kişiden bu haberi, topiğimiz inlesin :))
hamile olman yüksek ihtimal sanırım canım, kanda bi kesinleştirsen... günün geçmişmiydi bu arada?
ben tabi başta yazılanları okumadığım için bilemiyorum.hamile kalmak istemiyormusun,korunmuşmuydunuz?
tatlımmm mrb gitmiycem ay regl olmazsan giderim memleket azcık beklesinnnn
candas gitmiom bacımmmm yaaaw eger gebeysem kocişimin yanında öğrenmek istiommmmmmmmmAllahım inşallah hamileyizdir yaaaaa
son bi aydır korunmuyorduk cnm istiyoruz yani ama ne bilim kaç gündür hevesleniyorum sonuç negatifpsikolojim bozuldu hepten..
:2:
Herkese selamlar...
Bir haberim var kızlar. Kırmızıları gördüm bugün. :)
Martı kesinlikle boş geçirmeyeceğim ama. Bu ay bu iş bitecek.Artık böyle. Ya olacak ya olacak.
en azından bu aylık geçmiş olsun canım, inş kısmet öbür aya...
bakalım bizlerin durumu ne olacak...
11 gün gecikmiş inşallah hamilesindir canım.hem en güvenilir kan testi,doktora gitmene de az kalmış zaten.herşeyin hayırlısını dilemek lazım allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?