- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
merhaba arkadaşlar,ben de yeni katıldım aranıza:)
birbuçuk sene doğumkonntrol hapı kullandım ,geçen ay bıraktım.şimdi biraz zaman geçsin bebiş istiyoruz.bu zaman içinde eşim korunuyor ve ben 40.günün bugün regl olmadım hala..28.gün kan testim 0 çıktı...ama hala regl olamıyorum.dün idrar testi yaptım evde negatif..sizce ne yapmalıyımmmm:44:
acaba doğum kontrol hapının mı yan etkisi bu gecikmee??geçen ay doktor kontrolüne gittiğimde reglimin 7.günüydü ve doktor ultrasonda yumurtamı gördü.yani hapın etkisi yok ki yumurta var??
ne yapmamı tavsiye edersinizz???
canım bişey sorcam, akıntın var mı? ben ilk gebeliğimde hiç akıntım olduğunu hatırlamıyorum.bunda da birkaç kez akıntıyı görüm ama sürekli akan bişeyleri hissediyor olmama rağmen çamaşırımda yok.sende var mı akıntı? bazı gebeliklerde de aksine kuruluk oluyomuş?
bu arada ben her geçen dk değişimleri farkediyorum, dilerim adetten değildir değişimler.göğüslerim bomba olmuş ya, 3 aydır göğsüm 1 mm bile şişmiyodu ... şimdi belirtileri görünce de adettendir diyemiyorum :8 umarım hüsran olmaz...
canım inş akkında hayırlısı ya, test yapsana en garanti böyle öğreniriz.sonuçta belirtilerin gebelik döneminle aynıysa hamile olma ihtimalin yüksek gibi.bence hemen netleştir derim...
bende hapı bıraktığımda gecikme olmuştu canım.doktor yumurtanı görmüş ama bu yumurta çatladımı?ya da ne zaman çatladı belli değil.bence bu gecikme normal.heleki 1 buçuk sene kullanmışsın...
reglimin 12-13-14. günlerinde kahverengi lekelenme oldu.ben onu yumurtanın çatladığına yormuştumsonrada 20.günlerde yine bir damla kan geldi.yani çok garip bişey..sinirlerimi bozuyor..
ilk bıraktığım ay da 1 hafta gecikmişti,doktor stresten dedi.bu ay 40.günümde hala bişey olmayınca merak ettim tabi.beklemekten başka yapacağım birşey yok.ama kafama taktıkça daha da gecikiyor tabii
mrbalar size bir şey sormak istiyorum ilişkiden 20 gün sonra ve adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapılan idrar testi kesin sonuç verirmi.. ve farlutal kullanan biri eğer regl olursa hamile değilmi demektir.. idrar testinde emin olabilirmiyim 1 haftadan sonra..
evet canım tamamen psikolojikte olabilir.ama hapın etkisi 3 ay geçmiyo bünyeden bünyeye de değişebilir ama genel kanı bu.ara lekelenmeler de normalmiş.eşin korunduğuna göre bi kaçak falan olmadıysa kesinlikte haptan.ki hamilelik olsa bile bunca zaman çıkması lazım büyük ihtimal.çünkü 12 gün gecikmiş nerdeyse ve belirtin de yok demi?
eşim kaçak olmadığını söylüyor ama niye gecikti diye o da merak etmeye başladı.belirti olarak gögüslerim adet öncesi gibi hafif acıyor,ama hep akıntım var gibi hissediyorum ama içten içe yani çamaşırıma gelen yok.yani başka belirti de yok.40 günde idrar testi çıkardı herhalde yani diye düşünüyorum.28.gündeki kan testinde de en azından bişey olsaydı değer sıfır çıkmazdı di mi:)
ilgin için teşekkür ederim çok
hakkımızda hayırlısı cnm.. benimde kasıklarım bacak içlerime doğru aprıo.. kalçam vajinam ağrıo.. göbek deliğimi biri olta taktı çekio zaten:) karnımın içinde kaya var.. midem kazınıo.. yanı.. bişiler oluo.. göğüslerimin içi yanıo... karnım acıo kaşınıo...
son 5 walla billa...hayırlı haberler olur inş.. ama bende hamiş değilsem soluğu dr.da alcam.. göbeğime bişi oldu herhalde çünkğ.. böle bir acı kaşınma yok... biri çekio resmen.. ılık banyo yapıp masaj yapınca hafiflio sonra yine başlıo???:18::18:
geçen bunlar olmamıştı..
canım bişey sorcam, akıntın var mı? ben ilk gebeliğimde hiç akıntım olduğunu hatırlamıyorum.bunda da birkaç kez akıntıyı görüm ama sürekli akan bişeyleri hissediyor olmama rağmen çamaşırımda yok.sende var mı akıntı? bazı gebeliklerde de aksine kuruluk oluyomuş?
bu arada ben her geçen dk değişimleri farkediyorum, dilerim adetten değildir değişimler.göğüslerim bomba olmuş ya, 3 aydır göğsüm 1 mm bile şişmiyodu ... şimdi belirtileri görünce de adettendir diyemiyorum :8 umarım hüsran olmaz...
canım inş akkında hayırlısı ya, test yapsana en garanti böyle öğreniriz.sonuçta belirtilerin gebelik döneminle aynıysa hamile olma ihtimalin yüksek gibi.bence hemen netleştir derim...
ay canlarım ya benimde göğüslerde kocaman damarlar çıktı sol kasığım içe doğru hem betıyor hem acıyor vs...ama umutlanmakta istemiyorum bak elsila dün çok üzüldü allahım bize yardım rtsin inşallah
canım benimde akıntım var bazen iç çamaşırıma çıkıo bazen çıkmıo yani bişey gidiyor bakıomki hiç bişey yok ama bazende foşşşşş bi akıo eşofmanıma geçecek sanki
canım ya hamiş olsak ne güzel olur değil mi? 7-8 martta mendiller havaya desek hamişiz desek ne güzel olur, benimkilerde bomba oldu çok acıması yok, ara bi sızı geliyo o kadar.off sevsercim yabu akşam namaz kılıp hepimize dua etcem, zaten ediyorumda son günler daha bi hevesle ederim heralde :) Allah gönlümüze göre versin inş.
bu arada benim cildimde baya sivilcelenme / lekelenme tarzında bişeyler olmuş.hayır vücuduma baktıkça ya vücudumu tanıyorum yada gerçekten belirtileri görüyorumö.ama benim yüzümde sivilce yada lekelenme pek olmaz ...
anladım canım, biz bu belirtilerle çok dayanmayız zaten de Allahtan adetlerimize 5-6 gün kaldı.şimdi bu en son ilişkiden kaç gn sonra test yapsak çıkma ihtimali var? benim kinin üzerinden 9 gn geçmiş, varsa zaten büyük ihtimal gösterir.sanırım ben cuma günü test yapcam.aslında sabah vazgeçmiştim ama dayanamıyorum bu ay yaama sanırım sonuca üzülcem bu giidşle (
kız candas aynı yawww benim cildim çok korudur ergenlikte bile sivilcelenmem olmadı ama bu ay sivilcelendim candas kız ben yarın memleketime gitcem orda net yok giremem ay sizide çok merat ederim napayım dayımlara falan giderim genede sizle haberlesirim allahım ya inşallah hamileyizdir nedense bendeki umutsuzluk bugün yerini umuda bıraktı allahıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nolur bu ay hamile olalımmmmmmmmmm
rica ederim canım,her zaman.Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.mutlu haberini de paylaşırsın burda
öyle deme fıstığım ya inşallah hamileyizdir allah büyüktür ama adetten 28 gün sora çıkarmış die duymuştum inşallah çıkar ama sen minicik daha bekle
merhaba arkadaşlar,ben de yeni katıldım aranıza:)
birbuçuk sene doğumkonntrol hapı kullandım ,geçen ay bıraktım.şimdi biraz zaman geçsin bebiş istiyoruz.bu zaman içinde eşim korunuyor ve ben 40.günün bugün regl olmadım hala..28.gün kan testim 0 çıktı...ama hala regl olamıyorum.dün idrar testi yaptım evde negatif..sizce ne yapmalıyımmmm:44:
acaba doğum kontrol hapının mı yan etkisi bu gecikmee??geçen ay doktor kontrolüne gittiğimde reglimin 7.günüydü ve doktor ultrasonda yumurtamı gördü.yani hapın etkisi yok ki yumurta var??
ne yapmamı tavsiye edersinizz???
inşallah canım.allah isteyen herkese nasip etsin1:sen de var mı bişeyler?izmirliymişsin sen de sanırım?
akıntım yok canım, öncekilerin hepsinde oldu bunda olmadı, tam tersine geçen hafta kupkuruydum ki benim normalde de akıntım olur. Şimdi normalden biraz fazla aşırı değil.
Ya umutlandırmıyım diyorum ama bebiş var kızım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?