Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende hapı bıraktığımda gecikme olmuştu canım.doktor yumurtanı görmüş ama bu yumurta çatladımı?ya da ne zaman çatladı belli değil.bence bu gecikme normal.heleki 1 buçuk sene kullanmışsın...

CANIM ben yurtdisindayim burda kan testi yapmazlar.ha bide mide eksimem var.yarinida beklim persembe sabahi testmi yapsamki.AA§

reglimin 12-13-14. günlerinde kahverengi lekelenme oldu.ben onu yumurtanın çatladığına yormuştum sonrada 20.günlerde yine bir damla kan geldi.yani çok garip bişey..sinirlerimi bozuyor..
ilk bıraktığım ay da 1 hafta gecikmişti,doktor stresten dedi.bu ay 40.günümde hala bişey olmayınca merak ettim tabi.beklemekten başka yapacağım birşey yok.ama kafama taktıkça daha da gecikiyor tabii

evet canım tamamen psikolojikte olabilir.ama hapın etkisi 3 ay geçmiyo bünyeden bünyeye de değişebilir ama genel kanı bu.ara lekelenmeler de normalmiş.eşin korunduğuna göre bi kaçak falan olmadıysa kesinlikte haptan.ki hamilelik olsa bile bunca zaman çıkması lazım büyük ihtimal.çünkü 12 gün gecikmiş nerdeyse ve belirtin de yok demi?

mrbalar size bir şey sormak istiyorum ilişkiden 20 gün sonra ve adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapılan idrar testi kesin sonuç verirmi.. ve farlutal kullanan biri eğer regl olursa hamile değilmi demektir.. idrar testinde emin olabilirmiyim 1 haftadan sonra..

doğru sonuç verir yüzde 90 canım.farlutal ne bilmiyorum.sen bi test yap bence.hem psikolojik olarak da rahatlarsın

eşim kaçak olmadığını söylüyor ama niye gecikti diye o da merak etmeye başladı.belirti olarak gögüslerim adet öncesi gibi hafif acıyor,ama hep akıntım var gibi hissediyorum ama içten içe yani çamaşırıma gelen yok.yani başka belirti de yok.40 günde idrar testi çıkardı herhalde yani diye düşünüyorum.28.gündeki kan testinde de en azından bişey olsaydı değer sıfır çıkmazdı di mi:)
ilgin için teşekkür ederim çok

rica ederim canım,her zaman.Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.mutlu haberini de paylaşırsın burda

ay canlarım ya benimde göğüslerde kocaman damarlar çıktı sol kasığım içe doğru hem betıyor hem acıyor vs...ama umutlanmakta istemiyorum bak elsila dün çok üzüldü allahım bize yardım rtsin inşallah

canım benimde akıntım var bazen iç çamaşırıma çıkıo bazen çıkmıo yani bişey gidiyor bakıomki hiç bişey yok ama bazende foşşşşş bi akıo eşofmanıma geçecek sanki

canım ya hamiş olsak ne güzel olur değil mi? 7-8 martta mendiller havaya desek hamişiz desek ne güzel olur, benimkilerde bomba oldu çok acıması yok, ara bi sızı geliyo o kadar.off sevsercim ya bu akşam namaz kılıp hepimize dua etcem, zaten ediyorumda son günler daha bi hevesle ederim heralde :) Allah gönlümüze göre versin inş.

bu arada benim cildimde baya sivilcelenme / lekelenme tarzında bişeyler olmuş.hayır vücuduma baktıkça ya vücudumu tanıyorum yada gerçekten belirtileri görüyorumö.ama benim yüzümde sivilce yada lekelenme pek olmaz ...

canım benimde akıntım var bazen iç çamaşırıma çıkıo bazen çıkmıo yani bişey gidiyor bakıomki hiç bişey yok ama bazende foşşşşş bi akıo eşofmanıma geçecek sanki

anladım canım, biz bu belirtilerle çok dayanmayız zaten de Allahtan adetlerimize 5-6 gün kaldı.şimdi bu en son ilişkiden kaç gn sonra test yapsak çıkma ihtimali var? benim kinin üzerinden 9 gn geçmiş, varsa zaten büyük ihtimal gösterir.sanırım ben cuma günü test yapcam.aslında sabah vazgeçmiştim ama dayanamıyorum bu ay ya ama sanırım sonuca üzülcem bu giidşle (

kız candas aynı yawww benim cildim çok korudur ergenlikte bile sivilcelenmem olmadı ama bu ay sivilcelendim candas kız ben yarın memleketime gitcem orda net yok giremem ay sizide çok merat ederim napayım dayımlara falan giderim genede sizle haberlesirim allahım ya inşallah hamileyizdir nedense bendeki umutsuzluk bugün yerini umuda bıraktı allahıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nolur bu ay hamile olalımmmmmmmmmm

öyle deme fıstığım ya inşallah hamileyizdir allah büyüktür ama adetten 28 gün sora çıkarmış die duymuştum inşallah çıkar ama sen minicik daha bekle

canım benim ya, inş doğrudur bütün bunlarda sonuç çift çizgili olur :))) sende gittiğinde mutlaka haber ver bize gelişmeleri, ne zaman döneceksin peki? zaten benim ki cuma günü belli olur sanırım.
amiiiiinnnnnnn duana :)) Allah hepimizin gönlüne göre versin inş ya

öyle deme fıstığım ya inşallah hamileyizdir allah büyüktür ama adetten 28 gün sora çıkarmış die duymuştum inşallah çıkar ama sen minicik daha bekle

çok kaptırdım kendimi be sevsercim :8 üzülürüm diye korkuyorum işte.Ama umutluyum ne yalan söyleyeyim.benim son 3 adetim 31 günde oluyo, eskiden 28 deydi.zaten cuma günü de 4+1 oluyomuş eğer bebek varsa.yok yok ben dayanamıcam cuma günü kesin test yapcam...
İnş sen ben hande nazlı topiğin başını çekeriz bu ayda patlatırız ya :)) ayy pardon gerçi ilk hamiş haberimiz lifoştan :) inş hepte onunla kalrda bizde ardından gideriz....

Canım hg aramıza bende doğum kontrol hapıyla korunuyodum ve benim dr.um ilacı bırtıktan sonra hamile kalma 1-2 ay geçsin demişti; çünki ilaçla olan adet düzeniyle bıraktıktan sonraki düzen farklı oluyomuş ve eğer gebelik olursa düşük olabiliyomuş. Ben ilk bebeğimi böyle kaybettim, vücudum yabancı madde olarak algılamış bebeği. Şimdide aralıkta bıraktım ilacı 2 ay eşim korundu şimdi hamileyim. Durumum riskli inş. bu bebeğimizi Rabbim bize bağışlar ve bütün isteyenlerle beraber burdaki dostlarımada nasip eder...Yani demek istediğim bebek yoksa bile düzenin değişmiştir, kanda da baktırmışsın. Stres yapma canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…