Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

3 yıl oldu canım yaa artık düşünüyoruz ama olmadı 7 aydır korunmuyoruz dr gittim pregosteron testi yaptı sorun yok dedi

biz de 2,5 yıllık evliyiz canım ve ben NE YAZIK Kİ 1,5 yılımı boşuna doğum kontrol hapıyla harcadım. Hapı bıraktım 1 yılı geçti hala tık yok. Gerçi bu bir yıl içinde 7 ay deneyebildik çünkü eşim 5 ay ara ara yoktu. Bu ay denk getirmiştik ve çok umutluyDUM.

merhaba tatlım nasılsınnn?

progesteron testi normal kan tahlili yaptırır gibi yaptırılıyor canım benimki de çok düşük çıktı düşük tehlikem var bu yüzden

ooo slm a.s canımm saol ıyıyımm sen nasılsınnn

yaa bende yaptrımıstımmm ama benım kı hormon testııı reglının 3. gunu yaptırıyorsun o mu acabaaa

yaa bende yaptrımıstımmm ama benım kı hormon testııı reglının 3. gunu yaptırıyorsun o mu acabaaa

bu normal zamanda da yapılabiliyor en azından ben öyle biliyorum canım..benim keyfim yok bugün dün hastanede mahvoldum tahlil beklerken bugünde bulantılarım başladı sadece bulantıyla kalsa iyi tatlım resmen içim dışımda gözlerim dışarı çıktı valla

ee artık tek degılsın ıkı canlısın onemlı olan ıkınızınde sağlığının yerınde olması bosver bunlar guzelll gelısmeler bence
darısı basıma valla sağlıcakla bır hamiş kalabılsemde razıyımmm ben Allahımmmmm bulantılaraaa

midem bulanmıyor diye üzülürken şimdi de diyorum canım keşke bulanmasa:) ama sağlıklı olsunda katlanırım herşeye kesem önden bebiş 1 hafta geriden geliyor hala tatlım içim içimi yiyor belirsizlik mahvediyor beni inşallah bu sefer bir sorun yaşamam ya

önce sağlıklısını nasip etsin Rabbim hepinize inşallah...

inş olur yaa beklemek umut etmek çok kötü psikolojim bozuldu bu aydamı olmadı sizin

bende adetim bittigi gün gitmiştim bana hesap yaptı dr 5 şubatta gittim bana 21 de gel dedi yumurtanın çatlama günü dedi testi o gün yapıcam dedi test sonucunu aldıktan sonra adetin 3 günü de gel dedi bakalım

kızlar 4mart adet günüm bütün belirtilerim de başladı.sanırım bu ay olmayacak gebelik belirtileri adet belirtileriyle hemen hemen aynı diyolar doğru mu ya.umutlanayım mı ((

kızlar 4mart adet günüm bütün belirtilerim de başladı.sanırım bu ay olmayacak gebelik belirtileri adet belirtileriyle hemen hemen aynı diyolar doğru mu ya.umutlanayım mı ((

benim adetimde 4 şubatta bitmişti 15 gündür gögsün ınanılmaz derecede agrıyor akıntı ve kasıntı var kasıklarımdada agrı var 15 gündür hep adet olacakmışım gibi. olmam gerekiyor dimi normalde adet aralıgım 21-23 gün ama bugün 25 günüm sizce hamilemiyimdir...

amin canım içini ferah tut Allahın izniylee sağlıcakla kucağına alıcaksın bebişiniiiiiii

kan aldılar benden olması gerekn deger 0.0-13 yazıyor benim sonuç 12.7 çıktı dr iyi dedi adetin 3 günü tekrar gel dedi adet olmadım ama
hadi hayırlısı canımmm

testler farklı galıba benım dedığım hormon testıydı Allaha şükür bişey yok dedi iyi dedi birde alttan ultrasyonla bakmıstı aynı gun ıyı dedii problem yok demişti sizin dedğiniz farklı anam kadının ne cok cektıgı varmıss allah dermansız dert vermesın (Amin)

canım az kalmıs reglıne ama inşallah olmassında hamiş haberini verirsinnn

benimde oncekı ay reglı tarıhımde farklılık olmustu ondan tam kestıremıyorum ne zaman dıye ama en son 31 ocakta oldum 30 gunde bır bugun veya yarın reglı tarıhım ama ınsallah bende olmamda hep beraber hamiş haberimizi veririzzzz canım bende ama ole belırtı yok ılk defa bu ay oncekı aylar hep kedımı hamiş sanardım ama bu ayy hıc bısey yok adeta hissizleştim sadece 1 hafta oncesınden basladı bel agrım oda ılıskı sonrası belımın altına yastık koydum devamlı ondan dıye dusunuyorum ara ara kasıklarıma agrı gırıyor bırde en ıyı sı beklemek ve gormek canımm sendekı bu belırtıler hamılelık belırtılerıde olabılır ama cok kaptırmamak lazım hayırlısı hakkımızda canımm Allah gönlümüze göre versinnnn

benimde 31 ocakta oldu bu ay 4 şubattada bitti canım aynı gün olmuşuz :)inşallah canım ya hep birlikte hamişiz deriz:)evet kaptırınca psikolojide bozuluyor yaa

inşallah canım ya.senin de güzel haberlerini alırız inşallah bir kaç gün içinde..gönlümüze göre olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…