Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

nasılsınız naber minar seninde bat bugündü galiba benim bat bugündü ama adet olmadm :)) test yaptım sabah cıkmadı hamilemiyim değil miyim bilmiyorum 21 günde adet oldugumdan henüz idrara gecmemiş olabilr kan vermedim bi kaç gün daha bekleyip test yapcam umarım gelmezz sancılarım devam ediyor ama kasıklarımda değil karnıma doğru vuruyor belimee falan hayırlısı artık bana dua edin kızlar öpüyorum hepinizi cts kayınvaldemler geliyor onlara sürpriz olsun istiyorum

inşallah kuzum yaaaaaaaaaaama 4 ümüzde 7 ,8 mendil sallayk inşallah yaaaaaa

inşallah canım ya.senin de güzel haberlerini alırız inşallah bir kaç gün içinde..gönlümüze göre olsun inşallah.

canım saol güzel dileklerin ıcın inşallahhhh canımmmm allah gonlumuze gore versınnnn

saol hayatım iyim senn nasılınnn beklemedeyiz desene ınsallah guzel haberler verırız canımm benımde fazla belırtım yok aslında belım az agrıyor ve karnımm oda ara ara bakalım ben bugun yada yarın ınsallah olmam ama belım kopacak gıbı agrıyorr hayırlısı yaa bakalım ne olacak eger oglene kadar olmazsammm ı nsallah olmam test alıcam erken gebelık yapıcam valla ılk defa savbırsızlanıyorummmm yarın yaparım ve akşamaa ınsallah guzel haberler le donerım vee donerız canımm allah büyüktürrrrrrrrrrrr.

minaaar inşallah regl olmazsın yaaaa yakın bi zamanda topiğimizi ilk sen şenlendir soradaaaaaaaaaaaaaa gelsin ard arda mendiller inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım yarın kaçta yapacan testi yani sabak öğle akşaaammmmmmmmmm ???kız hadi görüyüm seni mendil sallat bize

minaaar inşallah regl olmazsın yaaaa yakın bi zamanda topiğimizi ilk sen şenlendir soradaaaaaaaaaaaaaa gelsin ard arda mendiller inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Allah duysun sesiniiiii canım benım inşallahhhh bende cok ıstıyorum 7. yılımıza gırıcezzzzzz artık bır bebk oslun degıllmıı Allahımmm nasip et sağlıklı sıhatlii bana burdakıı tum arkadaşlaraaa (amin) aslında fazla da heycan yapmak ıstemıyorum cunku dıgerlerı hep husran oldu gercı uzulmedım kendımı tatmın etım devamlı elbet hayırlıı zamanı vardırr dıyorum ama ınsallah bu sefer gedıgıne koymusuzz durrr

benim önceki son 2 ayım 21-23 gün canım bu ay 25 gün oldu halen olmadım

ayy ınsallah olmassındırdaaaaa peşpeşe güzel bebiş haberlerı verırrzzz canımmmmmmmmmmm

canım yarın kaçta yapacan testi yani sabak öğle akşaaammmmmmmmmm ???kız hadi görüyüm seni mendil sallat bize

hazırda yok eger reglı olmazsam ogle arasın da almayı dusunuyorum ve hemen lavaboda yapıcamm kısmet artık (+) (-) gonlum (+) yana ama yınede hayırlısı demekten baska care yokkk akşam gelır gelmez muhakkak olumlu yada olu msuz haber verıcemmmmmm (inşallah sallarızzz mendillllllllll)

aslında gebelık belırtılerım yok ama bır umut ıste yaklastıkca onemlı gunnn dıye sabırzılanıyorummmm

inşallah sonunda üzülmemmm

çok doğru diyosun minar belirtilere çok kaptırmamak gerekiyo benim bat 6mart bende sadece kasık ağrısı oda cok hafif o yüzden rahatım, olmasada çok üzülmem

çok doğru diyosun minar belirtilere çok kaptırmamak gerekiyo benim bat 6mart bende sadece kasık ağrısı oda cok hafif o yüzden rahatım, olmasada çok üzülmem

bende hamiş degilsem üzülmiyecemmmmmmmmm hayırlıııssıııııı

önümüzdeki maçlara bakacazzz artıkkkınn

bende hamiş degilsem üzülmiyecemmmmmmmmm hayırlıııssıııııı

önümüzdeki maçlara bakacazzz artıkkkınn

bende bu ay olmazsa mart ayında sıkı bir çalışmaya gireriz diyorum eşime rabbim hayırlısın nasip etsin inşalllah... sende benim gibi düşünüyosun kendini dinlemiyosun cok güzellll

iyiakşamlar arkadaşlar.bende 4 yıllık evliyim son 1 yıldır bizdde bebiş istiyoruz ama hala tık yok.10 martta adet günüm ve benim 4 gündür felan çok sırtım ağrıyo,hafif sürekli bi bulantım var vede çok uyku hali inş.bebiş vardır diorum ama bilmiyorum.benim merak ettiğim bu gebeliğin ilk belirtilerinde böle sırt ağrısı oluyormu?? inş.hepimiz güzel haberler veririz tez zamanda hayırlısı...

merhaba bayanlar bende aranıza yeni katılıyorum ve bende ikinci bebegimi istiyorum ama üç aydır hiçbirşey yok sizin paylaşımlarınızı okuyordum katılmak bu güne kısmetmiş allah herkesin gönlündekini versin

bende bu ay olmazsa mart ayında sıkı bir çalışmaya gireriz diyorum eşime rabbim hayırlısın nasip etsin inşalllah... sende benim gibi düşünüyosun kendini dinlemiyosun cok güzellll

dinlememeye calısıyorum canım ne yapayımmm 2 yıldan berı hıc korunmuyoruz bende problem yoktu en soneger reglı olursam sıra kocişkoda bakalım ınsallah ondada sorun cıkmazz (gerci ınsallah hamısımde bunlara hıc gerek kalmazzzzzzzzzz)

canlar ben yatar yarın gorusmek uzere allah naip ederse haberdar edııcem sızıııı gorusmek uzere gercı erken yaopıyorum ama nedense dayanamıyacam bu ayyy tabıjkı reglkı olmazsam) Allah rahatlık versinnnnnnn

kızlar benimde ayın beşinde regl olmam gerekiyor .şu anda gögüslerimde bayagı şişlik var ara ara kasıklarım agrıyor ve benimde sırtımda agrı belimde hafif agrım var ümitlenmek istemiyorum ama insan isteyince herşeyi ona yoruyor

yarın görüşürüz inşallah hayırlı haberlerinle gelirsın canım iyi geceler

amin canım allah herkesin gönlüne göre versin...

kızlar 24ünde çalışma yaptık bugün sol kasığımda iğne batar gibi ara ara sancılar giriyor bide akıntım var akıntımda küçücük bir kırmızı nokta vardı neydi ki o başına gelen var mı? bi de iğne batması belirtisi bu kadar erken görülebillir mi yoksa psikolojik mi?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…