bencede canım gitme ya en iyisi,aslında sana diyecektim ama herşeyi ayarlamışsındır diye demedim.eşinle beraber öğrenmek hem güzeldir hemde belki dr. Yolculuğu yasaklar o yüzden gitmemen iyidir.inş hamilesindir de hep berbaer paylaşırız sonucu :)
inşallah canım ya.senin de güzel haberlerini alırız inşallah bir kaç gün içinde..gönlümüze göre olsun inşallah.
nasılsınız naber minar seninde bat bugündü galiba benim bat bugündü ama adet olmadm :)) test yaptım sabah cıkmadı hamilemiyim değil miyim bilmiyorum 21 günde adet oldugumdan henüz idrara gecmemiş olabilr kan vermedim bi kaç gün daha bekleyip test yapcam umarım gelmezz sancılarım devam ediyor ama kasıklarımda değil karnıma doğru vuruyor belimee falan hayırlısı artık bana dua edin kızlar öpüyorum hepinizi cts kayınvaldemler geliyor onlara sürpriz olsun istiyorum
canım saol güzel dileklerin ıcın inşallahhhh canımmmm allah gonlumuze gore versınnnn
saol hayatım iyim senn nasılınnn beklemedeyiz desene ınsallah guzel haberler verırız canımm benımde fazla belırtım yok aslında belım az agrıyor ve karnımm oda ara ara bakalım ben bugun yada yarın ınsallah olmam ama belım kopacak gıbı agrıyorr hayırlısı yaa bakalım ne olacak eger oglene kadar olmazsammm ı nsallah olmam test alıcam erken gebelık yapıcam valla ılk defa savbırsızlanıyorummmm yarın yaparım ve akşamaa ınsallah guzel haberler le donerım vee donerız canımm allah büyüktürrrrrrrrrrrr.
canım saol güzel dileklerin ıcın inşallahhhh canımmmm allah gonlumuze gore versınnnn
saol hayatım iyim senn nasılınnn beklemedeyiz desene ınsallah guzel haberler verırız canımm benımde fazla belırtım yok aslında belım az agrıyor ve karnımm oda ara ara bakalım ben bugun yada yarın ınsallah olmam ama belım kopacak gıbı agrıyorr hayırlısı yaa bakalım ne olacak eger oglene kadar olmazsammm ı nsallah olmam test alıcam erken gebelık yapıcam valla ılk defa savbırsızlanıyorummmm yarın yaparım ve akşamaa ınsallah guzel haberler le donerım vee donerız canımm allah büyüktürrrrrrrrrrrr.
Benim de BAT 11 mart test evde duruyo ölüyorum yapmak için:)
canım senın dongun nasıll ben mesela 30 gunde bır sen
minaaar inşallah regl olmazsın yaaaa yakın bi zamanda topiğimizi ilk sen şenlendir soradaaaaaaaaaaaaaa gelsin ard arda mendiller inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benim önceki son 2 ayım 21-23 gün canım bu ay 25 gün oldu halen olmadım
canım yarın kaçta yapacan testi yani sabak öğle akşaaammmmmmmmmm ???kız hadi görüyüm seni mendil sallat bize
canım az kalmıs reglıne ama inşallah olmassında hamiş haberini verirsinnn
benimde oncekı ay reglı tarıhımde farklılık olmustu ondan tam kestıremıyorum ne zaman dıye ama en son 31 ocakta oldum 30 gunde bır bugun veya yarın reglı tarıhım ama ınsallah bende olmamda hep beraber hamiş haberimizi veririzzzz canım bende ama ole belırtı yok ılk defa bu ay oncekı aylar hep kedımı hamiş sanardım ama bu ayy hıc bısey yok adeta hissizleştim sadece 1 hafta oncesınden basladı bel agrım oda ılıskı sonrası belımın altına yastık koydum devamlı ondan dıye dusunuyorum ara ara kasıklarıma agrı gırıyor bırde en ıyı sı beklemek ve gormek canımm sendekı bu belırtıler hamılelık belırtılerıde olabılır ama cok kaptırmamak lazım hayırlısı hakkımızda canımm Allah gönlümüze göre versinnnn
çok doğru diyosun minar belirtilere çok kaptırmamak gerekiyo benim bat 6mart bende sadece kasık ağrısı oda cok hafif o yüzden rahatım, olmasada çok üzülmem
bende hamiş degilsem üzülmiyecemmmmmmmmm hayırlıııssıııııı
önümüzdeki maçlara bakacazzz artıkkkınn
bende bu ay olmazsa mart ayında sıkı bir çalışmaya gireriz diyorum eşime rabbim hayırlısın nasip etsin inşalllah... sende benim gibi düşünüyosun kendini dinlemiyosun cok güzellll
dinlememeye calısıyorum canım ne yapayımmm 2 yıldan berı hıc korunmuyoruz bende problem yoktu en soneger reglı olursam sıra kocişkoda bakalım ınsallah ondada sorun cıkmazz (gerci ınsallah hamısımde bunlara hıc gerek kalmazzzzzzzzzz)
canlar ben yatar yarın gorusmek uzere allah naip ederse haberdar edııcem sızıııı gorusmek uzere gercı erken yaopıyorum ama nedense dayanamıyacam bu ayyy tabıjkı reglkı olmazsam) Allah rahatlık versinnnnnnn
merhaba bayanlar bende aranıza yeni katılıyorum ve bende ikinci bebegimi istiyorum ama üç aydır hiçbirşey yok sizin paylaşımlarınızı okuyordum katılmak bu güne kısmetmiş allah herkesin gönlündekini versin
doğru sonuç verir yüzde 90 canım.farlutal ne bilmiyorum.sen bi test yap bence.hem psikolojik olarak da rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?