Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

5 gün biraz erken değilmi bende aynı soruları hep kendime soruyorum...bende 10 gün oldu ilişki sonrası ve birkaç gündür kasıklarda ağrı mide yanması var..psikolojikmi acaba diye tutuyorum kendimi .beklemekten başka çare yok....

Ii geceler kızlar nasılsınız benim sonucu öğrendiğimden beridir moralim boxukk bugun evde bile durasım yoktu tüm gün gezdik durdukk eşiminde canını sıktımm :97: Oda bizim laborant arkadaşla konuşmuş hgülyanın tüm tahlilleri normal çıkıyo acaba bende mi bişiy var diye oda yarın sperm hücrelerine baktırıcak ama normal labaratuarlarda nasıl yapılırki anlayamadım arkadaştanda utandım soramadım sizler yaptırdınız mı hiçç :97:

yaptırmadık ama doğal olarak sperm vermesi gerekiyor.

(( düşünme ..herşey bebiş için bunu düşün..eşin için geçici bir durum bir defa verecek vardır bir yolu yordamı. inşallah sonuçlarıda iyi çıkar..allah hayırlısını versin

öyle tabi ama işte onu üzdüğüme filan üzülüyorum o da aynısını ded bebişimiz için sen okadar kan veriyosun uğraşıyosun tahlil yaptırıyosun bende baktırıyım varsa bişey baştan bilelim dedi ama biliyorum ben üzüldüğüm için uğraşıyoo

Son düzenleme:

ay uyuyamadım ama uyurum birazdan kocacığım laptopu ancak verdi arabalara baktık vermedi sorada ben küstüm odaaaaa otamatikmen verdi sen nasılsın bakalım seniniki iştemi

eşim yok sorma hemde tam yumurtlama günlerimde yok görevlendirmesi var biryere gönderdiler tam bir hafta.benim bu ay baştan gümledi elimde
benimkide öyle arabaya bakar sahibinden com da sonunda buldu bitane bu erkek milleti hep aynı desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…