- 5 Kasım 2010
- 167
- 4
- 96
kızlar 24ünde çalışma yaptık bugün sol kasığımda iğne batar gibi ara ara sancılar giriyor bide akıntım var akıntımda küçücük bir kırmızı nokta vardı neydi ki o başına gelen var mı? bi de iğne batması belirtisi bu kadar erken görülebillir mi yoksa psikolojik mi?:44:
Ii geceler kızlar nasılsınız benim sonucu öğrendiğimden beridir moralim boxukk bugun evde bile durasım yoktu tüm gün gezdik durdukk eşiminde canını sıktımm :97: Oda bizim laborant arkadaşla konuşmuş hgülyanın tüm tahlilleri normal çıkıyo acaba bende mi bişiy var diye oda yarın sperm hücrelerine baktırıcak ama normal labaratuarlarda nasıl yapılırki anlayamadım arkadaştanda utandım soramadım sizler yaptırdınız mı hiçç :97:
yaptırmadık ama doğal olarak sperm vermesi gerekiyor.
kızlar uyuyomusunuz cok kotuyum dertleselımmı?
kuzum sen nerelerdesin görmüyorum uzun zamandır[/Q
Burdayım tatlım ama cok zor gunler yasıyorum hemde cok zor
kuzum sen nerelerdesin görmüyorum uzun zamandır[/Q
Burdayım tatlım ama cok zor gunler yasıyorum hemde cok zor
en son zaten seni kötü hatırlıyordum sonra da epey göremedim zaten
Allah yardımcın olsun
en son zaten seni kötü hatırlıyordum sonra da epey göremedim zaten
Allah yardımcın olsun
amin cnm eşimle cok sorunlarım var daha 2 saat once hastaneden geldım sıddet goruyorum cok ama en sonunda sıkayetcı oldum ayrılcaz sanırım ama bugune kadar ayrılmama sebebım gıtcek yerım olmamasıydı
amin cnm eşimle cok sorunlarım var daha 2 saat once hastaneden geldım sıddet goruyorum cok ama en sonunda sıkayetcı oldum ayrılcaz sanırım ama bugune kadar ayrılmama sebebım gıtcek yerım olmamasıydı
ne denir bilmiyorumki böyle durumda inan çok üzüldüm
özelden mesaj atmıştım sana tahmin ettim çünkü
gerçekten Allah yardımcın olsun
erkek milleti çok aciz başka dicek bişey yok
çok zor dur şimdi sana tahmin etmek bile zor
ne denir bilmiyorumki böyle durumda inan çok üzüldüm
özelden mesaj atmıştım sana tahmin ettim çünkü
gerçekten Allah yardımcın olsun
erkek milleti çok aciz başka dicek bişey yok
çok zor dur şimdi sana tahmin etmek bile zor
evet ben aılemden bır fıske yememısken yasadıklarım cok acı gelıyor aılemın bana destek olmayısları cok zor ınankı ne yapcagımı bılmıorum
evet ben aılemden bır fıske yememısken yasadıklarım cok acı gelıyor aılemın bana destek olmayısları cok zor ınankı ne yapcagımı bılmıorum
gelmezmi canım tabiki gelir kim olsa aynı şeyleri hisseder ama inanki senin degil onun acizliği onun güçsüzlüğü.ailenin destek olmayışını bilmiyorum ama belki yuvanı yıkma diyedir şiddet gördüğünü biliyorlarmı peki
bılıyorlar cnm sıddet gordugumu onu bu hale onlar getırdı ya bu kadar yuz vererekgelmezmi canım tabiki gelir kim olsa aynı şeyleri hisseder ama inanki senin degil onun acizliği onun güçsüzlüğü.ailenin destek olmayışını bilmiyorum ama belki yuvanı yıkma diyedir şiddet gördüğünü biliyorlarmı peki
bılıyorlar cnm sıddet gordugumu onu bu hale onlar getırdı ya bu kadar yuz vererek
bildikleri halde öyle davranıyorlarsa çok kötü
bir taraftan madursun öbür taraftan da ailenin tepkisi daha doğrusu tepksizliği
inan çok üzüldüm kaç yıllık evlisiniz
sevser kız ne işin var bu saatte diyene de bak :)
bildikleri halde öyle davranıyorlarsa çok kötü
bir taraftan madursun öbür taraftan da ailenin tepkisi daha doğrusu tepksizliği
inan çok üzüldüm kaç yıllık evlisiniz
cnm 4 yıllık evlıyız ama 1 sene ayrı kaldık bosandık gerı bırlestık sonra
ay uyuyamadım ama uyurum birazdan kocacığım laptopu ancak verdi arabalara baktık vermedi sorada ben küstüm odaaaaa otamatikmen verdi sen nasılsın bakalım seniniki iştemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?