bildikleri halde öyle davranıyorlarsa çok kötü
bir taraftan madursun öbür taraftan da ailenin tepkisi daha doğrusu tepksizliği
inan çok üzüldüm kaç yıllık evlisiniz
canım allah yardımcın olsun böyle durumlarda ne denir bilememki ama bol bol dualar et ve hep hayırlısını dile allah bi şekilde dualarına karşılık veriri ama en hayırlı şekilde hakkında en hayırlısı olsun canım ya
cnm 4 yıllık evlıyız ama 1 sene ayrı kaldık bosandık gerı bırlestık sonra
tamam hatırladım daha önce söylemiştin
hatta her ayrılığın sonu böyle güzel olmaz demiştim bende
tamam hatırladım daha önce söylemiştin
hatta her ayrılığın sonu böyle güzel olmaz demiştim bende
hıc guzel bı son degıl maalesef ben hamıle de olabılırdım su anda demı ben nasıl bu ınsana guvenıp cocuk yapıcam
eşim yok sorma hemde tam yumurtlama günlerimde yok görevlendirmesi var biryere gönderdiler tam bir hafta.benim bu ay baştan gümledi elimde
benimkide öyle arabaya bakar sahibinden com da sonunda buldu bitane bu erkek milleti hep aynı desene
hıc guzel bı son degıl maalesef ben hamıle de olabılırdım su anda demı ben nasıl bu ınsana guvenıp cocuk yapıcam
bak herşeyde bir hayır vardır hamile olsan dahada kötüydü hem kendine hem bebeğine zarar vermiş olacaktın ozaman uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş ben olsam şöle yapardım böle yapardım demek anlamsız ama iyi düşün ona göre hareket et anlık karar verme ailenle konuş
heee ya sorma hey gidi günler hey :97::97::97:
gız bitanede arabam .com var ama bizde hep bu sahibindende takılırız ayyy kocasızda geceler uzun oluyor allah yardımcın olsun tatlım vah zavallım sen ne geceler yaşadın hergün hergün ilişkiler banyo yapmaktan ördeklere döndün az dinlen işte kıssss
kızlar brn uyurrrrrrrrrrrrrrrrrr öptüm allaha emanet oluuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........................
kızlar günaydn...
ben bugün bitik durumdayım.. sabah sürünerek kalktım yataktan.. halsizlik hat safhada.. size yazmaya bile halim yok... akşam bir üşüme aldı beni.. göğüslerim alev alev.. uçları çok sert ve yanıo... karnım öle bir ağrıoki ayak duramıyorum... bacaklarım ağrıo.. kasıklarım vajinam bacak içlerim...
uykudan gözlerim kapanıo... canım hiçbişi yemek istemio...
bennasıl çalışcam bugün ya..
kızlar günaydn...
ben bugün bitik durumdayım.. sabah sürünerek kalktım yataktan.. halsizlik hat safhada.. size yazmaya bile halim yok... akşam bir üşüme aldı beni.. göğüslerim alev alev.. uçları çok sert ve yanıo... karnım öle bir ağrıoki ayak duramıyorum... bacaklarım ağrıo.. kasıklarım vajinam bacak içlerim...
heee ya sorma hey gidi günler hey :97::97::97:
bu ay öle yapmıyoduk bir gün arayla ama tam yumurtalama günlerimin en öenmli döneminde koca yok verimli günleri hesaplıyomda benimkide bir hafta yok
iyi yönden bakınca bu ay stressiz gecek en azından sonuç belli artık öbür aya kısmetse
bu ay kendmize çalışmış olacaz
kızlar günaydn...
günaydın kızlar nasılsınız:79::79::79:
Selam Tatlim ,
Dün aksam bende de bir halsizlik vardi birde acayip basim agiriyordu arada sol meme agri atiyordu ama hemen geciryordu ya ben dün bas agrisina dayanamadim agri kesici aldim bir sey olur mu ?
ağrı kesici olarak çok dayanamazsan sadece parol al.. şüphen varsa.. hamilelerede onlardan veriolar.. birdaha aklında olsun cnm..
geçmiş olsun canım,bat 6 martmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?