Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gız bitanede arabam .com var ama bizde hep bu sahibindende takılırız ayyy kocasızda geceler uzun oluyor allah yardımcın olsun tatlım vah zavallım sen ne geceler yaşadın hergün hergün ilişkiler banyo yapmaktan ördeklere döndün az dinlen işte kıssss

kızlar brn uyurrrrrrrrrrrrrrrrrr öptüm allaha emanet oluuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........................

heee ya sorma hey gidi günler hey :97::97::97:
bu ay öle yapmıyoduk bir gün arayla ama tam yumurtalama günlerimin en öenmli döneminde koca yok verimli günleri hesaplıyomda benimkide bir hafta yok
iyi yönden bakınca bu ay stressiz gecek en azından sonuç belli artık öbür aya kısmetse
bu ay kendmize çalışmış olacaz

kızlar brn uyurrrrrrrrrrrrrrrrrr öptüm allaha emanet oluuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........................

kızlar günaydn...

ben bugün bitik durumdayım.. sabah sürünerek kalktım yataktan.. halsizlik hat safhada.. size yazmaya bile halim yok... akşam bir üşüme aldı beni.. göğüslerim alev alev.. uçları çok sert ve yanıo... karnım öle bir ağrıoki ayak duramıyorum... bacaklarım ağrıo.. kasıklarım vajinam bacak içlerim...

uykudan gözlerim kapanıo... canım hiçbişi yemek istemio...

bennasıl çalışcam bugün ya..

Selam Tatlim ,

Dün aksam bende de bir halsizlik vardi birde acayip basim agiriyordu arada sol meme agri atiyordu ama hemen geciryordu ya ben dün bas agrisina dayanamadim agri kesici aldim bir sey olur mu ?

geçmiş olsun canım,bat 6 martmıydı

kız egm ye dilekçe yazakmı adaesilanın yumurtlama günlarinden dolayı kocasının geri gelmwsini arz ederikkkkkkkkkkkkk

günaydınlaaaaaaarrrrr gece hep rüyamda hamilelik gördüm sonunda kafayı yiycem galiba minarda bugün test yapcak inşallah hamiledir bakalım

handecim çok geçmiş olsun devam ederse dr a görün tatlım yaaaa ama sakın ilaç kullanma

nazlı candas hande ve ben ya ben bugün fena sabırsızım yaaaa aslında benim adetim 25 günde olur geçen ayda öyle oldu kızkende öyleydi fakat evlendikten sora 3 ay 28 günde oldum eger 25 günde olacaksam regl tarihim 4 mart ama ben umutlanmayım die 7 mar yani 28 günde bir oluyomuşum gibi hesapladım allahım noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamile kalalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun canım,bat 6 martmıydı

evt cnm 6 mart. ama ben bu haftayı zor geçiriyorum.. çok ağrım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…