Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bir daha akıntı tekrarlamadı ama idrar sırasında bazen yanma oluyo yada bazen koyu sarı oluyo şu göbeğimdeki ağrı beni kızdırıyo bazen bu sizdede oluyormuydu..

ozaman bir kaç gün sonra yine kan ver canım,en iyisi bu gibi görünüo çünkü değerin yükselebilir

evet bende handeden bilgi rica ediyorum ltf,çok tşk ederim canım sana,inan içim rahatladı canlı bir örnek verince sen

açıkçası haberi aldığımda resmen çöktüm,bebeğin çıkmamasından öte çok kişiyi heveslendirdiğim için kendime kızdım..bu yaşa geldim bedenimin bana oynadığı oyuna,iç sesime herşeye kızdım,kırıldım..
hatta bir daha siteye girmicem dedim,okudukça etkilendim,olmayan belirtiler yarattım kendimce dedim..
ama çok alışmışım size,yine geldim sizlerle paylaşyorum..
napıcamı şaşırdım...
hastalansak,üstüne görmüş olabiliriz diyoruz..
hastalanmasak,umut var diyoruz..
kanda çıkmasa,geç döllenme olabilir diyoruz..
uçan kuşu bile belirtimi diye düşünüyoruz..
test yapıyoruz,çıkmayınca daha erken diyoruz..
silik çıksa,acabamı diyoruz..

kızlar kendimizimi kandırıyoruz yada doğru olanımı yapıyoruz..

elsilacım ben özelden yazamıyorum daha 100 mesaj yazmamışım yeniyim:)canım bence de ümitlendirmek istemem ama kan testi yaptır eğer hala regl olmazsan.ben de okudum ,eğer geç döllenme olduysa çıkmayabilir.çünkü değer 2 yani sonuçta 0 diil.gerçi ben anlamıyorum madem bebek yok ,niye 2?pek bilgim yok daha bu konuda
bu kadar belirtilerin de var madem.hem için rahat eder..

ben çok daha uzun süredir korunmuyorum doktorum prof. kesinlikle ne ilaç verdi nede film istedi sadece standart smear aldı ultrason yaptı hiç sorunun yok dedi hatta sağdan yumurtladığımı söyledi bazı şeylerin zamanı vardır bu olay zaten bir mucize dedi stres en büyük düşman dedi rahatla bir yıl dolarsa o zaman bakarız dedi,rahatlamalısınız..hatta anladığım kadarıyla buradaki çok arkadaş benden küçük.ona rağmen inanılmaz kafaya takanlar var..kendinizi çok üzmeyin..herşey Allahtan..

canım sizde mi tayin bekliyosunuz yoksa?

hayır canım eşim işi gereği genellikle şehir dışında oluyor ben evde onu bekliyorum. biz de sözde 1 yıldır deniyoruz ama bunun yarısı ayrı geçti. inşallah bu ay gecikir de eşim gelmeden yeni temizlenirim. 0,100 ya nasıl bu kadar belirtiler yaşadım ki ben? son ilişki 20sindeydi tahlili kanda 27sinde yaptırdım ama belirtilerim ondan daha önceydi. artık yükselmezz diyorum ben.

bu arada lifos canım çok çok tebrik ederim, bu sefer çok tatlı ve sağlıklı bir kız getir dünyaya, akıllı hayırlı bi evlat olsun. (içime doğmş olabiler )

canım aynen kendime bende bu teşhisi koydum
ama daha bundan sonra kendime inanmam

tatlım yanlış hatırlamıyorsam benim msj sayım 100 olmadan özelden yazabilmiştim,yinede yanıltmak istemem,istersen admine sor..
çok haklısın elimde tahlil raporum var,9 ocakta kanda baktırdım 0,9 çıkmıştı ve şuanda 2 çıktı..
bilen varmı kızlar?diyelim ki bebek yok ozaman neden 2 çıkıyor,tetikleyen ne olabilir,değeri yükselten?

bende aynı öyle baktırmıştım birinde 1,0 çıktı diğerinde 2,0 çıktı yani ikiside negatif ama neden artar bilmiyorum

yaaa korkuyorum gene tek çizgiyi görürsem ya diye aslında eşimde diyor yap artık diye ama belki bu akşam cesaretimi toplarsam yapacam inş.

cnm benim 6. güne ( o gün dahil) kadar kan ve idrar testlerinde 0,1 çıktı negatif yani.. 7. idrar testi yaptım son defa.. silik çıktı hatta buraya koymuştum... kızlar baksın diye.. hamilesin dediler.. gittim kan verdim yine.. 11.74 çıktı.. dr a sordum.. bu kadar geçipte bu kadar düşük değer kimyasal olabilir dedi.. 2 günde bir 2 ye katlaması lazım değerler için.. ama benimki 4 gün sonra 5.87 ye düştü ve kanamam başladı.. sonra 2.günü dr. gittim kimysal dedi.. o yüzden hayırlısı iste herşeyden önce.. benim ilk deneme ayımdı.. ben beklemşodum bu kadar çabuk olacağını olunca sevinmiştim ama kısa sürdü.. illa çıksın diye dua etmeyin hamilelik.. hayırlısı için edin ... kimysal olmasın.. dış gebelik olmasın.. lütfen dirayetli olun biraz.. hoş tecrübe olmuo sonra.. dr bana psikolojik olarak asla takmayın dedi.. beyin yumurtalıklara emir verio dedi.. bu sefer regliniz gecikir dedi.. unutmayın bunu...

HANDE benim son adetim 18 ocak da olmuştu.geç döllenme varsa eğer belli olmaz mı şimdik tam 12 gecikti korkuyorum kötü bişey çıkmaz inşallah

anacım sen test yaptın çıkmadıysa 1 hafta daha bekle ve dr a git derim ben.. bazen stres ve psikoloji etkileyebilio cnm..

handecim e bana hiç demedin kızım senin 0,100, bu kadar belirti yaşadın belki yükselir diye :18: gelen giden yok adet belirtisi de yok. sadece ara ara batma var. senin ilk düşük değerlerin hangi günlerde yaptıgın tahlillerde çıktı canım? o önemli çünkü ben bu ay çok umutluydum...

kızlar adetim 4 marttı ama dayanamadım test yaptım az önce 2.çizgi silik çıktı napcam şimdi ben ya..

güzelim bu iyibir habe değil bana göre.. genelde adetten sona bu kadar gecikmeyle değer çıkınca ve adet gecikmesinin 7.günü 11 değeri çok düşük.. ark adtten 3 gün önce değeri 40 tı.. yani ben bilmiodum aslında değerden risk olduğu belli idi.. ama çok nadirde olsa böyle olup normal gebelik elde edilebiliomuş.. o yüzden ben kimseye bekle 7 gün sonra o olan değerin yükselir demem.. sadece beklemenizi öneririm. dr.adet 10 gün geçene kadar bekle.. 10 gün geçmesi bizim için normal dedi.. ama 10 gün geçipte değerin 2 çıkarsa bir sorun var demekkii.. sat 29 aralıktı.. 27 ocak, 29 ocak, 2 şubatta yaptırdım.. 2 şubatta ki çıktı. işte

kızlar adetim 4 marttı ama dayanamadım test yaptım az önce 2.çizgi silik çıktı napcam şimdi ben ya..

ne güzel büyük bir ihtimalle hamişsin sen cnm...in.. bir kaç gün sonra tkrarla testiihayırlı olsun

hadi ya, sen 3 gün öncemi öğrendin? 28 günde mi adet oluyodun canım? demekki bende de bişey varsa çıkma ihtimali yüksek :) çünkü ben 31 de adet oluyorum
hakketen ya, hep bi umut var yani belki sonunun kötü olmasından kokrtuğumuz içindir ama dilerim rabbim korktuğumuzdan emin olmayı nasip etsin....

süper :92: :92: :92: :92: :92: hadi gözün aydın, allah kucağına almayıda nasip etsin :)))

ne güzel büyük bir ihtimalle hamişsin sen cnm...in.. bir kaç gün sonra tkrarla testiihayırlı olsun[/QUOTE]

ay kızlar yüzde kaç hamileyimdir ya umutlanmak istemiyom.ilk idrarda yapmadım aç da değildim nasıl beklicem ben ya

kızlar adetim gecikti 2 gün oldu yumurtlamadan sonra regli olcakmışım gibi ama hala gelen giden yok. test daha yapmadım ha şimdi olur die die beklemedeyim hala.sizinde hafif sancınız oluyormu göğüslerim batıo ara ara?

saol canım benim ALLAH hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…