ben yaşadım bunu canım.sistit teşhisi kondu.ama adet gecikmesi yapmadı bende.sadece diğer yakınmalar oldu.çok inatçı bi hastalık bu.2 kutu azosilin diye bi ilaç kullanmıştım ben.bi idrar tahlili yaptır canm
ozaman bir kaç gün sonra yine kan ver canım,en iyisi bu gibi görünüo çünkü değerin yükselebilir
handenin değerlerini tam bilmiyorum canım ama atırladıım kadarıyla idrardan çıkmamıştı kan vermişti ondanda çıkmamıştı sonra idrardan çıkmıştı, kandan da kesinleşmişti.Hande kendisi anlatırsa daha iyi olur sanırm.Handecim müsait zamnında cevaını bekliyoruz...Ama bu adet değişimleri inş hayra alamettir, duymuşsundur.gebe kalmadan adet düzeni değişir, sende de baya bi değişiklik olmuş, aklını çelmeyim ama ben senden umutlandım açıkçası.. biraz daha bekle olmazsan yeniden bi kan ver bence...
evet canım geçen ayda çok istemiştim ama hissetmemiştim.His olayı bu ay var.İnş yanıltmaz beni, Allah hepimizin gönlüne göre versin canım arkadaşım ya ....
canım sizde mi tayin bekliyosunuz yoksa?
canım hoşgeldin 2 gündür gözlerim seni arıyordu. bende de gelen giden yok, gelecekmiş gibi bir his de yok sadece ara ara batıyor. hadi ben umudu kaybettim çünkü çok düşük değer ve alışkınım. ama sen yapma. eşin yanında sağlıksınız tadını çıkar canım. ben dua ediyorum yoksa da geciksin diye cunku daha esimin gelmesine 2 hafta var. artık kendini topla ve umuda duaya basla tatlım benim.
hayatım 7 ay oldu,yumurtlama takibi falanda yaptırdım.klomende kullandım.yumurtalarım oldu çatladı ama gene olmadı.doktor rahim filmi istedi ama onada korkuyorum açıkcası.çok ağrılı oluyomuş ya.ondan sonra baktırmadım işte oluruna bıraktım.artık bir yıla kadar olmazsam yaptırcam artık.korkunun ecele faydası yok...
canım sizde mi tayin bekliyosunuz yoksa?
evet bende handeden bilgi rica ediyorum ltf,çok tşk ederim canım sana,inan içim rahatladı canlı bir örnek verince sen
açıkçası haberi aldığımda resmen çöktüm,bebeğin çıkmamasından öte çok kişiyi heveslendirdiğim için kendime kızdım..bu yaşa geldim bedenimin bana oynadığı oyuna,iç sesime herşeye kızdım,kırıldım..
hatta bir daha siteye girmicem dedim,okudukça etkilendim,olmayan belirtiler yarattım kendimce dedim..
ama çok alışmışım size,yine geldim sizlerle paylaşyorum..
napıcamı şaşırdım...
hastalansak,üstüne görmüş olabiliriz diyoruz..
hastalanmasak,umut var diyoruz..
kanda çıkmasa,geç döllenme olabilir diyoruz..
uçan kuşu bile belirtimi diye düşünüyoruz..
test yapıyoruz,çıkmayınca daha erken diyoruz..
silik çıksa,acabamı diyoruz..
kızlar kendimizimi kandırıyoruz yada doğru olanımı yapıyoruz..
elsilacım ben özelden yazamıyorum daha 100 mesaj yazmamışım yeniyim:)canım bence de ümitlendirmek istemem ama kan testi yaptır eğer hala regl olmazsan.ben de okudum ,eğer geç döllenme olduysa çıkmayabilir.çünkü değer 2 yani sonuçta 0 diil.gerçi ben anlamıyorum madem bebek yok ,niye 2?pek bilgim yok daha bu konuda
bu kadar belirtilerin de var madem.hem için rahat eder..
bende aynı öyle baktırmıştım birinde 1,0 çıktı diğerinde 2,0 çıktı yani ikiside negatif ama neden artar bilmiyorum
canım kanda baktırsana varsa kesin çıkar.Hatta artık idrarda bile çıkar ben merakımdan dün akşam idrar tahlilide yaptım çıktı. Benimkide 29 undaydı 26 şubatta öğrendim...Hadi canım hayırlı haberini bekliyorum...
hatırlayamadım handeninkini,handenin ilk yaptırdığında kaç çıkmıştı kan değeri anlatırmısın biraz
normalde 27 günde bir olurdu ama son bir kaç aydır şöyleydi
2 kasım
28kasım
31aralık
28ocak
benim kan değerim 2 çıktı..
HANDE benim son adetim 18 ocak da olmuştu.geç döllenme varsa eğer belli olmaz mı şimdik tam 12 gecikti korkuyorum kötü bişey çıkmaz inşallah
cnm benim 6. güne ( o gün dahil) kadar kan ve idrar testlerinde 0,1 çıktı negatif yani.. 7. idrar testi yaptım son defa.. silik çıktı hatta buraya koymuştum... kızlar baksın diye.. hamilesin dediler.. gittim kan verdim yine.. 11.74 çıktı.. dr a sordum.. bu kadar geçipte bu kadar düşük değer kimyasal olabilir dedi.. 2 günde bir 2 ye katlaması lazım değerler için.. ama benimki 4 gün sonra 5.87 ye düştü ve kanamam başladı.. sonra 2.günü dr. gittim kimysal dedi..
handecim e bana hiç demedin kızım senin 0,100, bu kadar belirti yaşadın belki yükselir diye :18: gelen giden yok adet belirtisi de yok. sadece ara ara batma var. senin ilk düşük değerlerin hangi günlerde yaptıgın tahlillerde çıktı canım? o önemli çünkü ben bu ay çok umutluydum...
kızlar adetim 4 marttı ama dayanamadım test yaptım az önce 2.çizgi silik çıktı napcam şimdi ben ya..
hadi ya, sen 3 gün öncemi öğrendin? 28 günde mi adet oluyodun canım? demekki bende de bişey varsa çıkma ihtimali yüksek :) çünkü ben 31 de adet oluyorumcanım kanda baktırsana varsa kesin çıkar.Hatta artık idrarda bile çıkar ben merakımdan dün akşam idrar tahlilide yaptım çıktı. Benimkide 29 undaydı 26 şubatta öğrendim...Hadi canım hayırlı haberini bekliyorum...
hakketen ya, hep bi umut var yanievet bende handeden bilgi rica ediyorum ltf,çok tşk ederim canım sana,inan içim rahatladı canlı bir örnek verince sen
açıkçası haberi aldığımda resmen çöktüm,bebeğin çıkmamasından öte çok kişiyi heveslendirdiğim için kendime kızdım..bu yaşa geldim bedenimin bana oynadığı oyuna,iç sesime herşeye kızdım,kırıldım..
hatta bir daha siteye girmicem dedim,okudukça etkilendim,olmayan belirtiler yarattım kendimce dedim..
ama çok alışmışım size,yine geldim sizlerle paylaşyorum..
napıcamı şaşırdım...
hastalansak,üstüne görmüş olabiliriz diyoruz..
hastalanmasak,umut var diyoruz..
kanda çıkmasa,geç döllenme olabilir diyoruz..
uçan kuşu bile belirtimi diye düşünüyoruz..
test yapıyoruz,çıkmayınca daha erken diyoruz..
silik çıksa,acabamı diyoruz..
kızlar kendimizimi kandırıyoruz yada doğru olanımı yapıyoruz..
kızlar adetim 4 marttı ama dayanamadım test yaptım az önce 2.çizgi silik çıktı napcam şimdi ben ya..
hadi ya, sen 3 gün öncemi öğrendin? 28 günde mi adet oluyodun canım? demekki bende de bişey varsa çıkma ihtimali yüksek :) çünkü ben 31 de adet oluyorum
hakketen ya, hep bi umut var yanibelki sonunun kötü olmasından kokrtuğumuz içindir ama dilerim rabbim korktuğumuzdan emin olmayı nasip etsin....
süper:92: :92: :92: :92: :92: hadi gözün aydın, allah kucağına almayıda nasip etsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?