Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım ultrasonda görünmüyo evet. Ben ikizlerimde 7+2 de duymuştum pıt pıtlarını ama şurdaki Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi bu sitede sata göre kalp atımının başlamasını bugün olarak gösteriyo, o na dayanarak dedim canım.

kız egm ye dilekçe yazakmı adaesilanın yumurtlama günlarinden dolayı kocasının geri gelmwsini arz ederikkkkkkkkkkkkk
sevserrrrrrrrrrrr hiç gülecegim yoktu kız ne alemsin

kuzum sen hasta değilsinki ilaca lüzum yok bunlar gebelik belirtisi vücudunu çok iyi tanıyanlar neredeyse ilk günlerden itibaren bu degişiklikleri hissedebiliyormuş inşaallah seninkide öyle olurda sonra bizide bilgilendirirsin
ah canımmmmmmmm yumurtlama günlerimde kocasız kalınca şimdi anladım seni

ne güzel degerin artıyor sen içini rahat tutmakla beraber kendine çok dikka et

lifos

tebrik ederim canım inş sağsalim alırsın bebeğini kucağına..
darısı diğer bekleyenlerin başına inş

arkadaşlar bişey sorcam benim adet günüm 18 iydi. test yaptım negatif çıktı. ama bazılarınız test yapıp 20dk sonra yarım saat sonra çift çizgiyi gördüğünü söylüyor. ben hiç o kadar eklemedim 5 dk oldu olmadı yaptım tek çizgiyi görünce attım.. sizce böyle bi durumda pozitif olma ihtimali var mı ?
bi de ben geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. mesela adet günüme bi kaç gün kala hamile kalma ihtimalim var mı ? eğer öyle birşey olduysa adet olmaz mıyım bu durumda ?
çok soru sordum ama lütfen bilgisi ve fikri olan söylesin..
yarın doktorsa gitcem ama çatlamak üzereyim korkudan ve meraktan.. :26:
lütfen beni biraz rahatlatınnnn

lifos

tebrik ederim canım inş sağsalim alırsın bebeğini kucağına..
darısı diğer bekleyenlerin başına inş

amin canım inş. eşimle beraber alırız kucağımıza büyütürüz bebeğimizi, inş. bu güzel duyguyu hepiniz tadarsınız duacınızım bacılarım

cnm adetgünün 18 şubatsa testlerde çıkma olasılığı yok... geç döllenme olursa hiç yok.. herkesin yumurtlama günü değişebilio... ama adet gününe yakın olabilir...dr gitmen için çok erken...

kızlar bende de gelen giden yok ama belirtilerimi siz biliyorsunuz yumurtlama döneminden sonra neler çektiğimi. 2 gün önce yaptırdım 0,100 çıktı. adet olmazsam yine de umutlanmalı mıyım?

mrb kızlar,biraz zor oldu ama atlattım,hala alışmaya çalışıyorum..
siz neler yapıyorsunuz

kızlar bişey sormuştum ama görmediniz galiba?kasık batmalarını 2 gündür yoğun yaşıyorum ama özellikle wc ihtiyacımı biraz tuttuğumda daha çok batmalar oluyor.acaba bu kendimi sıktığımdan mı yoksa bebek varken bu olay yaşanıyo mu? yada bunu yaşadınız mı hç?

Birde dün canımı bişeye sıkıldı, ağladım biraz.Ağlarken birden kasıklarıma nasıl ağrı girdi, belim kopuyodu sanki..ve ilkkez sanki orda bi can varmışta anne üzülme dermiş gibi tepki verdi i...inş umutlarımız boşa çıkmaz ....

sağol canım inşallah atlatıcaz umarım tayinimizde iyi bir yere çıkar.ben öğretmenim ama atanamamış öğretmenartık takmıyorum napalım bebiş gelse en azından oyalanıcam ama

csnım allah yardımcınız / mız olsun inş, maalesef çok zor beklemek

Son düzenleme:
aranızda idrar yolu enfeksiyonları hakkında bilgisi olan varmı acaba 20 gün önce kahverengi akıntım oldu 2 3 gün ilk gün baya yoğundu ama kötü kokulu ve toz kıvamındaydı.. 3 4 gündürde tuvalete çıktığımda sanki yanma oluyo ve bugün göbek deliğim ağrıyo resmen tuvaletten sonra özellikle ve böbrek kısımlarım sizce iltihap olabilirmi regl gecikmeside yaşıyorum demiştim bu yüzdende regl gecikirmi ve tek taraflı karın ağrısı bazen tam göbek hizasında yan taraflar yaşayan varsa acaba bilgi verise çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…