ayy canım inş inş onuda duyacaksın, ve inş bu kez koklayacaksın mis gibi yavrunu.Allahım yarım
canım 7 haftadan önce kalbi duymak biraz zor diolar dr. lar ama bilemem tabi. benim okuduğum kitaplardada öle yazıo..5 haftalıkken kese görünür.. 7. hafta gibi kalbi atmaya başlar diye.. 4 hafta 4 günlükken daha çok küçük o 1 mm.. kalp olamaz zaten daha ..annelik akademisinin kitabında okudum dün akşam.. resimli hemde..
çok tşkler canım..
çok sevindim canım ya, şükürler olsun,Allah sizi birbirinizden ayırmasın,sımsıkı sarılsın bebişin sana
daha ultrason bakılmadı ama hesaplayıcılara göre bugün 4+4 canım, ve bugün kalbimiz atmaya başladı inş.
emin ol seni en iyi ben anlarımbende eşimden ayrıyım aynı kurumdan tayin bekliyoruz, yapmıyolar işte.Allah sabrınızı versin, eşim şırnakta askerlik yaptı, orayı bekleyen bilir.Allah eşini ve tüm askerleri korudun inş.senin görevin ne canım ? bizim tayinde ancak 2012 aralıkta olabilir.Arada bir görüşünce denk getirmek zordur ama belli olmaz hiç canım, ben bi kere korunurken hamiş kaldım ama sağlıksızdı aldılar.dua et, inancını kaybetme inş hem bebeğin olur hemde kavuşursunz biran evvel.
sağol canım inşallah atlatıcaz umarım tayinimizde iyi bir yere çıkar.ben öğretmenim ama atanamamış öğretmenartık takmıyorum napalım bebiş gelse en azından oyalanıcam ama
kız egm ye dilekçe yazakmı adaesilanın yumurtlama günlarinden dolayı kocasının geri gelmwsini arz ederikkkkkkkkkkkkk
kuzum sen hasta değilsinki ilaca lüzum yok bunlar gebelik belirtisi vücudunu çok iyi tanıyanlar neredeyse ilk günlerden itibaren bu degişiklikleri hissedebiliyormuş inşaallah seninkide öyle olurda sonra bizide bilgilendirirsincnm yok ilaç falan alamıoyorum.. test yapcam idrar testi.. bekliorum hani yarın denerim belki.. ya da cuma.. çıkarsa... çıkmazsa haftasonunu geçirim test yapmadan.. pzt birdaha yaparım..
ama dediğin gibi bebek yoksa ben pzt dr.dayım yani.. içim düğümlenio resmen
ah canımmmmmmmm yumurtlama günlerimde kocasız kalınca şimdi anladım senievet canım tayin bekliyoruz maalesef daha 1.5 yılımız var eşim şırnaktaher zaman çalışamıyoruz o yüzden 4 ayda bir geliyo o zamanında yumurtlama günüme gelmesi olasılığı bazen oluyor bazen olmuyor bu sefer şansımız var mı bilmiyorum ilk denemelerimiz ama uzaktada olunca zor oluyo ikimizde çok istiyoruz çünkü gerçekten yalnız olmak çok zor
Yeni öğrendim sonucu 132 kızlar bebeğim sağlıklı inş.ama 2 gün sonra yeniden bakılacak, inş. 2 ye katlarsa artık bebeğimizi görebilicez, Rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inş. en kısa zamanda :97:
evet canım ilk değerim çok düşük olduğu içintakipteyim 2 gün sonra son kez bakılacak, inş. 300 ü bulur bu sefer, biraz rahatladım ama tam rahatlama için görmem lazım, pıt pıtını duymam lazım :97:
lifos
tebrik ederim canıminş sağsalim alırsın bebeğini kucağına..
darısı diğer bekleyenlerin başına inş
arkadaşlar bişey sorcam benim adet günüm 18 iydi. test yaptım negatif çıktı. ama bazılarınız test yapıp 20dk sonra yarım saat sonra çift çizgiyi gördüğünü söylüyor. ben hiç o kadar eklemedim 5 dk oldu olmadı yaptım tek çizgiyi görünce attım.. sizce böyle bi durumda pozitif olma ihtimali var mı ?
bi de ben geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. mesela adet günüme bi kaç gün kala hamile kalma ihtimalim var mı ? eğer öyle birşey olduysa adet olmaz mıyım bu durumda ?
çok soru sordum ama lütfen bilgisi ve fikri olan söylesin..
yarın doktorsa gitcem ama çatlamak üzereyim korkudan ve meraktan.. :26:
lütfen beni biraz rahatlatınnnn
kızlar bende de gelen giden yok ama belirtilerimi siz biliyorsunuz yumurtlama döneminden sonra neler çektiğimi. 2 gün önce yaptırdım 0,100 çıktı. adet olmazsam yine de umutlanmalı mıyım?
mrb kızlar,biraz zor oldu ama atlattım,hala alışmaya çalışıyorum..
siz neler yapıyorsunuz
sağol canım inşallah atlatıcaz umarım tayinimizde iyi bir yere çıkar.ben öğretmenim ama atanamamış öğretmenartık takmıyorum napalım bebiş gelse en azından oyalanıcam ama
kızlar bişey sormuştum ama görmediniz galiba?kasık batmalarını 2 gündür yoğun yaşıyorum ama özellikle wc ihtiyacımı biraz tuttuğumda daha çok batmalar oluyor.acaba bu kendimi sıktığımdan mı yoksa bebek varken bu olay yaşanıyo mu? yada bunu yaşadınız mı hç?
Birde dün canımı bişeye sıkıldı, ağladım biraz.Ağlarken birden kasıklarıma nasıl ağrı girdi, belim kopuyodu sanki..ve ilkkez sanki orda bi can varmışta anne üzülme dermiş gibi tepki verdi i...inş umutlarımız boşa çıkmaz ....
tecrübeli olsam yanıtlıycam canım da hiç bilmiorum.yalnız his çok önemli.sen hissetmişsin.inşallah meleğin ordadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?