Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ah benim kaderdaşım
bak ben araştırırken neler buldum
Hamilelik testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV
Gebelik testi negatif çıkmasına rağmen hamile olabilir miyim? - UZMANTV
Gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV

kızlar adetim 4 marttı ama dayanamadım test yaptım az önce 2.çizgi silik çıktı napcam şimdi ben ya..
ahhh işte benimde öylee canım

kızlar ben hala adet olmadım 2 gün gün gecti dün sadece cok cok hafif bir leke gördüm çamasırımda karnım agrıyor bacaklarım göğüslerim heryerim ama ne testte cıkıyor ne de adet oluyorum artık olsamda kurtulsam diyorum cok sıkıldım yarın sonkez test yapcam cıkmazsa dr gidicem cok bunaldım

sağol canım benimde içime kız gibi geliyo, hayırlısı sağlıklı, hayrlı, ömürlü olsunda bizde ayrım yok Rabbim en kısa zamanda sanada verecek ve boşuna üzülmüşüm diyeceksin canım dualarım sizinle inanın...

yaaa korkuyorum gene tek çizgiyi görürsem ya diye aslında eşimde diyor yap artık diye ama belki bu akşam cesaretimi toplarsam yapacam inş.

Bence sabah yap o daha kesin, eğer hcg düşükse çıkmaz üzülürsün en ii si sabah yap, inş. vardır canım hadi hayrlısı...

hayırlı olsun canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah cok sevindim senin adına darısı tüm bekleyenlere :92::92:

amin canım inşallah da ben yine de hamileyim diye düşünmeyeceğim ya silik çıkıp da sonra olmayanlar varmış korkuyorum çok kaptırmıcam kendimi ya..

bende de var aynı belirtiler canım ve dediğin gibi yumurtlamadan 2 yada 3 gün sonra çıktı...
inş yapıştırırım mercimeği ya :) acayip ağrım var kasıklarımda, adet olcakmışım gibi geliyo ama ağrısı ilk gebeliğimdeki gibi bi ağrı.net bişey diyemiyorum ya karmakarışığım işte İnş hayallerim suya düşmez demekten başka bişey diyemiyorum.zaten az kaldı, cuma günü test yapcam.tabi adet olmazsam...

Son düzenleme:

canım benim 14 şubattan hamile kalma ihtimali olabilir belkim
bu durumda testde çıkmayabilir yani doğru mu ?:26:

allahım yine kendimi mi kandırıyorum acep

çok istiyozda ben hamile gibi hissetmiyom yaaaaa:)) korkuyom ya yanlış çıktıysa diye

canım çıkmış işte ama olabiliyoda seni üzmek istemem ama... Benimde öyle olmuştu bi kere, idrarda baktım çift çizgi dr.a gittim baktı bişey yok,günümde geçti ama hiç belirtim yoktu. Dr.um yalancı hamilelik bu çok istediğin için çıkmış dedi.Ama ben istisnada olabilirm benimkiler normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…