cnm benim 6. güne ( o gün dahil) kadar kan ve idrar testlerinde 0,1 çıktı negatif yani.. 7. idrar testi yaptım son defa.. silik çıktı hatta buraya koymuştum... kızlar baksın diye.. hamilesin dediler.. gittim kan verdim yine.. 11.74 çıktı.. dr a sordum.. bu kadar geçipte bu kadar düşük değer kimyasal olabilir dedi.. 2 günde bir 2 ye katlaması lazım değerler için.. ama benimki 4 gün sonra 5.87 ye düştü ve kanamam başladı.. sonra 2.günü dr. gittim kimysal dedi.. o yüzden hayırlısı iste herşeyden önce.. benim ilk deneme ayımdı.. ben beklemşodum bu kadar çabuk olacağını olunca sevinmiştim ama kısa sürdü.. illa çıksın diye dua etmeyin hamilelik.. hayırlısı için edin ... kimysal olmasın.. dış gebelik olmasın.. lütfen dirayetli olun biraz.. hoş tecrübe olmuo sonra.. dr bana psikolojik olarak asla takmayın dedi.. beyin yumurtalıklara emir verio dedi.. bu sefer regliniz gecikir dedi.. unutmayın bunu...
herşey allahtan asla isyan kabul etmesin rabbim,neden diye sormadım..tşk ederim aydınlattığın için offf yaaa nekadar zormuş..dilerim hepimi için hayırlısı olsun..
anacım sen test yaptın çıkmadıysa 1 hafta daha bekle ve dr a git derim ben.. bazen stres ve psikoloji etkileyebilio cnm..
ah benim kaderdaşımhandecim e bana hiç demedin kızım senin 0,100, bu kadar belirti yaşadın belki yükselir diye :18: gelen giden yok adet belirtisi de yok. sadece ara ara batma var. senin ilk düşük değerlerin hangi günlerde yaptıgın tahlillerde çıktı canım? o önemli çünkü ben bu ay çok umutluydum...
ahhh işte benimde öylee canımkızlar adetim 4 marttı ama dayanamadım test yaptım az önce 2.çizgi silik çıktı napcam şimdi ben ya..
elime testi aldım silik çizgiye bakıp bakıp duruyom kafayı yedim galiba:)
hayır canım eşim işi gereği genellikle şehir dışında oluyor ben evde onu bekliyorum. biz de sözde 1 yıldır deniyoruz ama bunun yarısı ayrı geçti. inşallah bu ay gecikir de eşim gelmeden yeni temizlenirim. 0,100 yanasıl bu kadar belirtiler yaşadım ki ben? son ilişki 20sindeydi tahlili kanda 27sinde yaptırdım ama belirtilerim ondan daha önceydi. artık yükselmezz diyorum ben.
bu arada lifoscanım çok çok tebrik ederim, bu sefer çok tatlı ve sağlıklı bir kız getir dünyaya, akıllı hayırlı bi evlat olsun. (içime doğmş olabiler )
yaaa korkuyorum gene tek çizgiyi görürsem ya diye aslında eşimde diyor yap artık diye ama belki bu akşam cesaretimi toplarsam yapacam inş.
hayırlı olsun canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah cok sevindim senin adına darısı tüm bekleyenlere:92::92:
kızlar adetim gecikti 2 gün oldu yumurtlamadan sonra regli olcakmışım gibi ama hala gelen giden yok. test daha yapmadım ha şimdi olur die die beklemedeyim hala.sizinde hafif sancınız oluyormu göğüslerim batıo ara ara?
amin canım inşallah da ben yine de hamileyim diye düşünmeyeceğim ya silik çıkıp da sonra olmayanlar varmış korkuyorum çok kaptırmıcam kendimi ya..
kızlar adetim 4 marttı ama dayanamadım test yaptım az önce 2.çizgi silik çıktı napcam şimdi ben ya..
hadi ya, sen 3 gün öncemi öğrendin? 28 günde mi adet oluyodun canım? demekki bende de bişey varsa çıkma ihtimali yüksek :) çünkü ben 31 de adet oluyorum
evet canım 4 gün önce öğrendimya.28 günde bi oluyorum sat 29 ocaktı bat 25 şubattı.25inde kanama geldi ama miktar farklı olunca dr.um yerleşme ya da düşük kanaması labilir demişti.26 sında kanda çıktı.Belki idrarda çıkmaz ama kanda kesin çıkar canım hadi bakiimm bacımm yapıştır mercimeği
git kanda baktır ne bekliyosun :)))
çok istiyozda ben hamile gibi hissetmiyom yaaaaa:)) korkuyom ya yanlış çıktıysa diyeNapıcan göbek atıp oynucanistemiyo muydun yoksa canım...
bende de var aynı belirtiler canım ve dediğin gibi yumurtlamadan 2 yada 3 gün sonra çıktı...kızlar adetim gecikti 2 gün oldu yumurtlamadan sonra regli olcakmışım gibi ama hala gelen giden yok. test daha yapmadım ha şimdi olur die die beklemedeyim hala.sizinde hafif sancınız oluyormu göğüslerim batıo ara ara?
inş yapıştırırım mercimeği ya :) acayip ağrım var kasıklarımda, adet olcakmışım gibi geliyo ama ağrısı ilk gebeliğimdeki gibi bi ağrı.net bişey diyemiyorum ya karmakarışığım işteevet canım 4 gün önce öğrendimya.28 günde bi oluyorum sat 29 ocaktı bat 25 şubattı.25inde kanama geldi ama miktar farklı olunca dr.um yerleşme ya da düşük kanaması labilir demişti.26 sında kanda çıktı.Belki idrarda çıkmaz ama kanda kesin çıkar canım hadi bakiimm bacımm yapıştır mercimeği
cnm adetgünün 18 şubatsa testlerde çıkma olasılığı yok... geç döllenme olursa hiç yok.. herkesin yumurtlama günü değişebilio... ama adet gününe yakın olabilir...dr gitmen için çok erken...
çok istiyozda ben hamile gibi hissetmiyom yaaaaa:)) korkuyom ya yanlış çıktıysa diye
hadi ya, sen 3 gün öncemi öğrendin? 28 günde mi adet oluyodun canım? demekki bende de bişey varsa çıkma ihtimali yüksek :) çünkü ben 31 de adet oluyorum
evet canım 4 gün önce öğrendimya.28 günde bi oluyorum sat 29 ocaktı bat 25 şubattı.25inde kanama geldi ama miktar farklı olunca dr.um yerleşme ya da düşük kanaması labilir demişti.26 sında kanda çıktı.Belki idrarda çıkmaz ama kanda kesin çıkar canım hadi bakiimm bacımm yapıştır mercimeği
ahh canım tekrar tebrik ederim,ne kadar güzel sen müjdene kavuşmuşsun..aynı neredeyse satımızı,batımız
benimde 28 ocaktı sat
2.çizgiyide 27 ve 28 şubatta gördüm,ve yine 28 şubat gecesi kan testinden 2 çıktı..
halada kırmızılar gelmedi
çok istiyozda ben hamile gibi hissetmiyom yaaaaa:)) korkuyom ya yanlış çıktıysa diye
canım benim 14 şubattan hamile kalma ihtimali olabilir belkim
bu durumda testde çıkmayabilir yani doğru mu ?:26:
allahım yine kendimi mi kandırıyorum acep
herşeyi allah bilir tatlım ama bat ne zamandı yazmamışsın..
yinede derler ki 14gün sonra şüpeli ilişkiden , yavaş yavaş çıkmaya başlar diye okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?