canım atlatmana sevindim.bu ay olur inşallah.ben de yarını bekliyorum.adet tarihim yarın
aranızda idrar yolu enfeksiyonları hakkında bilgisi olan varmı acaba 20 gün önce kahverengi akıntım oldu 2 3 gün ilk gün baya yoğundu ama kötü kokulu ve toz kıvamındaydı.. 3 4 gündürde tuvalete çıktığımda sanki yanma oluyo ve bugün göbek deliğim ağrıyo resmen tuvaletten sonra özellikle ve böbrek kısımlarım sizce iltihap olabilirmi regl gecikmeside yaşıyorum demiştim bu yüzdende regl gecikirmi ve tek taraflı karın ağrısı bazen tam göbek hizasında yan taraflar yaşayan varsa acaba bilgi verise çok sevinirim..
arkadaşlar bişey sorcam benim adet günüm 18 iydi. test yaptım negatif çıktı. ama bazılarınız test yapıp 20dk sonra yarım saat sonra çift çizgiyi gördüğünü söylüyor. ben hiç o kadar eklemedim 5 dk oldu olmadı yaptım tek çizgiyi görünce attım.. sizce böyle bi durumda pozitif olma ihtimali var mı ?
bi de ben geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. mesela adet günüme bi kaç gün kala hamile kalma ihtimalim var mı ? eğer öyle birşey olduysa adet olmaz mıyım bu durumda ?
çok soru sordum ama lütfen bilgisi ve fikri olan söylesin..
yarın doktorsa gitcem ama çatlamak üzereyim korkudan ve meraktan.. :26:
lütfen beni biraz rahatlatınnnn
kızlar bişey sormuştum ama görmediniz galiba?kasık batmalarını 2 gündür yoğun yaşıyorum ama özellikle wc ihtiyacımı biraz tuttuğumda daha çok batmalar oluyor.acaba bu kendimi sıktığımdan mı yoksa bebek varken bu olay yaşanıyo mu? yada bunu yaşadınız mı hç?
Birde dün canımı bişeye sıkıldı, ağladım biraz.Ağlarken birden kasıklarıma nasıl ağrı girdi, belim kopuyodu sanki..ve ilkkez sanki orda bi can varmışta anne üzülme dermiş gibi tepki verdi i...inş umutlarımız boşa çıkmaz ....
cnmmm.. ben yazmıştım sana.. banada öle oluo .. baskı oluı içimde.. sıkma kendini..
işin garibi bugün 34.gün hala hastalanmadım,kendimi dinlemiyorum küstüm artık ama belirtilerim devam ediyor..
ve eşim kanda çıkmamıştır diye düşünüyor,çok üzüldü sonuçlar gelince ama beni teselli etcem diye telef oldu..ve nette araştırıyor sürekli hamile olupta kanda çıkmayanlar varmış,alyuvarlaklar...diye anlatıyor bana
İsmim ayşe canım, sağol güzelim amin inş. Darısı başınıza canım mercimeğiniz yapışsın 9 ay bırakmasın sizi innnşşşaaalllaaahhhhhh
korkuyorum canım ya, ilkkez hissediyorum evet.Ama istediğim için mi hissediyorum gibi geliyor diyorum.İnş hayırlısı olsun.En azından hamile değilsmde düşük ihtimalini düşünerek teselli ederim kendimi napim.Allah hapimize tezden göndersin meleklerimizi inş ....tecrübeli olsam yanıtlıycam canım da hiç bilmiorum.yalnız his çok önemli.sen hissetmişsin.inşallah meleğin ordadır
işin garibi bugün 34.gün hala hastalanmadım,kendimi dinlemiyorum küstüm artık ama belirtilerim devam ediyor..
ve eşim kanda çıkmamıştır diye düşünüyor,çok üzüldü sonuçlar gelince ama beni teselli etcem diye telef oldu..ve nette araştırıyor sürekli hamile olupta kanda çıkmayanlar varmış,alyuvarlaklar...diye anlatıyor bana
aslında adet gelmedikçe umut var gerçekten canım.ama değerin 3-4 gibi biraz yüksek çıksaydı daha da umut vardı.bikaç güne kadar gelmezse doktora görün bakalım o ne dicek bu duruma
değerim 2 çıktı ve çok yoğun akıntım var birkaç gündür..
beyaz yoğun ve kokusuz...fakat çok
canım ya inş boşa çıkmaz bütün bunlar, Allahım sesimizi duyarda meleklerimizi gönderir inş...cnmmm.. ben yazmıştım sana.. banada öle oluo .. baskı oluı içimde.. sıkma kendini..
her hamileyim diye hbr duyunca nasıl seviniyorum canım anlatamam rabbim herşeyin hayırlısını versin inş.geç cvp yazıyorum çünkü işteyim kusura bakma olurmu canım.inş dediğin gibi darısı başımıza olur
ben yaşadım bunu canım.sistit teşhisi kondu.ama adet gecikmesi yapmadı bende.sadece diğer yakınmalar oldu.çok inatçı bi hastalık bu.2 kutu azosilin diye bi ilaç kullanmıştım ben.bi idrar tahlili yaptır canm
korkuyorum canım ya, ilkkez hissediyorum evet.Ama istediğim için mi hissediyorum gibi geliyor diyorum.İnş hayırlısı olsun.En azından hamile değilsmde düşük ihtimalini düşünerek teselli ederim kendimi napim.Allah hapimize tezden göndersin meleklerimizi inş ....
canım hatırlarsın handeninkide geçen ay ilk günlerde kanda çıkmamıştı, 10 gün sonra filan kandan belli olmuştu.geç döllenme ihtimali için acaba dedim şimdi? normalde kaç günde bir adet oluyosun? bide tabi böyle beklentili zamanlarda adet epeyce gecikebiliyor, keşke hamiş olsan....
korkuyorum canım ya, ilkkez hissediyorum evet.Ama istediğim için mi hissediyorum gibi geliyor diyorum.İnş hayırlısı olsun.En azından hamile değilsmde düşük ihtimalini düşünerek teselli ederim kendimi napim.Allah hapimize tezden göndersin meleklerimizi inş ....
inşallaaah canım, geçen ayda çok istiyodun ama hissetmemiştin.bu ay senn için daha umutluyum ben
canım o dediğin ilacı bende kullandım ilaç idrarda renk değişikliğine sebep oluyor buda vücuttaki enfeksiyonu atmasına yardımcı oluyor düzenli kullanmanı tavsiye ederim ilacını çünkü ozaman sonuç alabiliyorsun..bu arada idraryolu enfeksiyonu gebeliği engelleyici değil ama geciktirici bir durum canım kendine dikkat et üşütmemeye gayret et
hatırlayamadım handeninkini,handenin ilk yaptırdığında kaç çıkmıştı kan değeri anlatırmısın biraz
normalde 27 günde bir olurdu ama son bir kaç aydır şöyleydi
2 kasım
28kasım
31aralık
28ocak
benim kan değerim 2 çıktı..
ben geçen sene yaşadım bunu atlattım canım.çok şükür.ilgin için teşekkür edrim
handenin değerlerini tam bilmiyorum canım ama atırladıım kadarıyla idrardan çıkmamıştı kan vermişti ondanda çıkmamıştı sonra idrardan çıkmıştı, kandan da kesinleşmişti.Hande kendisi anlatırsa daha iyi olur sanırm.Handecim müsait zamnında cevaını bekliyoruz...Ama bu adet değişimleri inş hayra alamettir, duymuşsundur.gebe kalmadan adet düzeni değişir, sende de baya bi değişiklik olmuş, aklını çelmeyim ama ben senden umutlandım açıkçası.. biraz daha bekle olmazsan yeniden bi kan ver bence...hatırlayamadım handeninkini,handenin ilk yaptırdığında kaç çıkmıştı kan değeri anlatırmısın biraz
normalde 27 günde bir olurdu ama son bir kaç aydır şöyleydi
2 kasım
28kasım
31aralık
28ocak
benim kan değerim 2 çıktı..
inşallaaah canım, geçen ayda çok istiyodun ama hissetmemiştin.bu ay senn için daha umutluyum ben
canım hoşgeldin 2 gündür gözlerim seni arıyordu. bende de gelen giden yok, gelecekmiş gibi bir his de yok sadece ara ara batıyor. hadi ben umudu kaybettim çünkü çok düşük değer ve alışkınım. ama sen yapma. eşin yanında sağlıksınız tadını çıkar canım. ben dua ediyorum yoksa da geciksin diye cunku daha esimin gelmesine 2 hafta var. artık kendini topla ve umuda duaya basla tatlım benim.
her hamileyim diye hbr duyunca nasıl seviniyorum canım anlatamam rabbim herşeyin hayırlısını versin inş.geç cvp yazıyorum çünkü işteyim kusura bakma olurmu canım.inş dediğin gibi darısı başımıza olur
cnm adetgünün 18 şubatsa testlerde çıkma olasılığı yok... geç döllenme olursa hiç yok.. herkesin yumurtlama günü değişebilio... ama adet gününe yakın olabilir...dr gitmen için çok erken...
benimde adet trihim 28indeydi bekliyorum bakalım ama test yapmaya cesaretim yok dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?