Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bilen yokmu dr soramıyorum eşim artık dr a gitmem dedi ben de arada kaldım sizlere sorayım dedim

Canım inan bilgm olsa yardımcı olmak istedim ama bilmiyorum..bu ilaç ne işe yarıyo adet söktürücü mü çatlatıcı mı? Dr.una sorman en iisi bence...

kizlar yanlis yazmisim demek istedigim testi aldim ama simdi yapim yoksa sabahmi.habide 15gün önce dis agrimda oldu demek istedim.kusura bakamyin yanlis yazmsimmmmmm.

arkadaslar testi yapmak icn sizden cvp bekliyorumyaaa.

ya kizlar

bende bugün yine lekelenme oldu kahve rengi simdi olmus.

en son pazertesi oldu

bu normal mi nedir ya

Ba 12 MART

ya kizlar

en son pazertesi oldu

bu normal mi nedir ya

Ba 12 MART

ya kizlar

en son pazertesi oldu

bu normal mi nedir ya

Ba 12 MART

ya kizlar

en son pazertesi oldu

bu normal mi nedir ya

BaT ---- 12 MART

ayın 1 ınde olmam gerekıyodu hala bısey yok gecen aksam boyle olcakmısım gb agrı oldu baktıgımda kahve rengı akıntı geldı ve ben cok uzuldum dedım aha hasta oluyorum bu ayda bısey olmadı dıye dun sabahda kalktıgımda hıc bısey yoktu kahve rengı akıntıda yoktu hersey normaldı bugunde olmadım ve olcak gıbıde hıssetmıyorum sızce ne olabılır cevap larsanız cok sevınırım kızlar:26:

günaydınlaaaaaaarrrrr gece hep rüyamda hamilelik gördüm sonunda kafayı yiycem galiba minarda bugün test yapcak inşallah hamiledir bakalım

canımmm merhabaaa ben yapamadım henuzz cok ısım vardıııı cıkamadım eczaneye gıdemedım adet sancılarımda vardı kalktıgımdaa oğlende vardı haa oldum haa olucam dedım ıste cıkıncaaaaaa alıpta yapamadımmmm bakalım yarına kadar olmazsam yapıcammmmmm

kızlarrrr az önce dr dan geldim ve çok şükür bebeğimin pıtpıtlarınıda gördümmmm nasıl mutluyum anlatamammmm

maşallah canımm allah tamamına erdırsınnn sağ salım kucagına almayı nasıp etsın darıısı başımızaaa

canım bence sabah yap hcg düşükse çıkmaz üzülürsün,günün ne kadar geçti, kaç gün?

tesekkür ederim canimya.gecen ay 2subtta oldum simdiye gelmesi lazimdi hep 3,4gün öncesi olurdum bazende 1hafta.yani böyle hesaplarsak baya gecti ama 2marta hesaplarsak bugün gelmsei lazimdi.bende anlamdim benim icin planli bi gebelik olmucak ama hayirlsii olsun.hala oglum yürümüyor onla ugrasiyorum.yani kaldir indir düsüge neden olabilir.beklicem artik neyaplim.insallah tüm isteyenlerin bi an önce olur.dedgim gibi olursa kaza diycez normelde esim korunuyordu.

Belirtilerin varsa kanda baktır derim hamile olabilirsin canım :97:

canim bi an önce test yap hamis olabirlirsin.ama sabah ilk idararini bekle derim.gönlünce olur insallah hersey.

rica ederim canım istemiyosanız inş. yoktur ama sen sabah testini yap kafandan soru gitsin Rabbim oğluna uzun ömürler versin inş.

rica ederim canım istemiyosanız inş. yoktur ama sen sabah testini yap kafandan soru gitsin Rabbim oğluna uzun ömürler versin inş.

cok sagol,aslinda ogluma kardes isterim ama cok erken su an bizim icin.oglumun gelismi yasitlarina göre geri gidiyor.bu yüzden devamli onla ugrasiyorum.hayirlsi olsun artik.sabah testimi yapip buraya yazarim sonucu.

tesekkur ederım kızlar belırtı olarak son bı hafta goguslerım acıdı sıskınlık hıssettım ve sankı damarlar haıf belırgınlesmeye basladı gıbı gecelerı lavaboya kalkıyorum bunlr var eger belırtıyse kızlar

Kızlar ben kaçar hepinizde Aeo yarın görüşürüz inş. hayrlı akşamlar...

cok sagol,aslinda ogluma kardes isterim ama cok erken su an bizim icin.oglumun gelismi yasitlarina göre geri gidiyor.bu yüzden devamli onla ugrasiyorum.hayirlsi olsun artik.sabah testimi yapip buraya yazarim sonucu.

Tamam canım Allah gönlüne göre versin.Sabah haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…