hayrlısı olsun cnm tüm bebekleri annesinden ayırmasın rabbim inş. ben 6 haftalıkken gitmiştim sadece keseyi gördük 2 hafta sonra yani bugün kalp atışlarını gördük o minnacık kese 2 haftada nasıl büyümüş ya resmen mucize
Amin canım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inş. Rabbim burdaki arkadaşlara ve bütün isteyenlerede versin inş. Benimki de 5+4 olacak inş. haftaya görebilir miyiz bilmiyorum gel dedi ama bakalım. Kesinlikle bi mucize Rabbim ne güzel yaratıyo
bilen yokmu dr soramıyorum eşim artık dr a gitmem dedi ben de arada kaldım sizlere sorayım dedim
kizlar yanlis yazmisim demek istedigim testi aldim ama simdi yapim yoksa sabahmi.habide 15gün önce dis agrimda oldu demek istedim.kusura bakamyin yanlis yazmsimmmmmm.
kizlar bi kac gün öncesizlere yazmsitim,15gün önce baslayan belirtilerim 3,4gündür yok kayboldu en son subat 2de oldum hep bi ac gün önce olurdum bazende 1hafta önce ama bugün 2mart hala gelemdi.pazertesi test yaptim ama aksam üstü negativti.bugünde yaptim sizce sabah ilk idrarimlami yapim simdimi.belirtilerim,akinti hala var bel agrisi,devamli uyuma istegi sac dökülmesi,asiri derecede 1oglum var ondada böyle oldu.göüs agrisi 3,4gün kayboldu.15gün önce dis ilk hamilelgimdede vardi.off kafam karisik sizce bekllimi yapimmi.:44::44:[/QUOTE
ilk msj buydu.
arkadaslar testi yapmak icn sizden cvp bekliyorumyaaa.
ya kizlar
bende bugün yine lekelenme oldu kahve rengi simdi olmus.
en son pazertesi oldu
bu normal mi nedir ya
Ba 12 MART
günaydınlaaaaaaarrrrr gece hep rüyamda hamilelik gördüm sonunda kafayı yiycem galiba minarda bugün test yapcak inşallah hamiledir bakalım
kızlarrrr az önce dr dan geldim ve çok şükür bebeğimin pıtpıtlarınıda gördümmmmnasıl mutluyum anlatamammmm
canım bence sabah yap hcg düşükse çıkmaz üzülürsün,günün ne kadar geçti, kaç gün?
ayın 1 ınde olmam gerekıyodu hala bısey yok gecen aksam boyle olcakmısım gb agrı oldu baktıgımda kahve rengı akıntı geldı ve ben cok uzuldum dedım aha hasta oluyorum bu ayda bısey olmadı dıye dun sabahda kalktıgımda hıc bısey yoktu kahve rengı akıntıda yoktu hersey normaldı bugunde olmadım ve olcak gıbıde hıssetmıyorum sızce ne olabılır cevap larsanız cok sevınırım kızlar:26:
ayın 1 ınde olmam gerekıyodu hala bısey yok gecen aksam boyle olcakmısım gb agrı oldu baktıgımda kahve rengı akıntı geldı ve ben cok uzuldum dedım aha hasta oluyorum bu ayda bısey olmadı dıye dun sabahda kalktıgımda hıc bısey yoktu kahve rengı akıntıda yoktu hersey normaldı bugunde olmadım ve olcak gıbıde hıssetmıyorum sızce ne olabılır cevap larsanız cok sevınırım kızlar:26:
tesekkür ederim canimya.gecen ay 2subtta oldum simdiye gelmesi lazimdi hep 3,4gün öncesi olurdum bazende 1hafta.yani böyle hesaplarsak baya gecti ama 2marta hesaplarsak bugün gelmsei lazimdi.bende anlamdim benim icin planli bi gebelik olmucak ama hayirlsii olsun.hala oglum yürümüyor onla ugrasiyorum.yani kaldir indir düsüge neden olabilir.beklicem artik neyaplim.insallah tüm isteyenlerin bi an önce olur.dedgim gibi olursa kaza diycez normelde esim korunuyordu.
rica ederim canım istemiyosanız inş. yoktur ama sen sabah testini yap kafandan soru gitsin Rabbim oğluna uzun ömürler versin inş.
cok sagol,aslinda ogluma kardes isterim ama cok erken su an bizim icin.oglumun gelismi yasitlarina göre geri gidiyor.bu yüzden devamli onla ugrasiyorum.hayirlsi olsun artik.sabah testimi yapip buraya yazarim sonucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?