Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım aynen kendime bende bu teşhisi koydum
ama daha bundan sonra kendime inanmam

bende aynıydım canım sora eşime rezil olduğumla kaldım birdaha ümitlemem dedim taki bu sabaha kadar yine ümitlendim çok aşırı heycanlıyım yaaaaa

Son düzenleme:
gebelık dusunen bayankar ıcın fazla onerılımıyor haberın olsun yesen bıle fazla yaa kacma canım:

aa bilmiyordum neden ki acaba? gerçi ben kahve sigara ve bol çay tüketen ve değeri 0,100 olan ama adet olmayıp bilmem kaç milyon yeri ağrıyan bi kadınım. la la la la ululullululuul la la la la uululullulul

kızlar mrba,
ben daha 6 aylık evliyim bebek için henüz erken ama bikez kaza oldu diyim
şimdi 1 haftadır göğüslerimde baya bir şişkinlik ve ağrı var özellikle uçları aşırı bir yeme isteği ve gece idrara çıkma şuan için bunlar 9 şubat adet tarihim acaba hamile olabilirmiyim test yapsam çıkarmı sizce?

kişiden kişiye degısıyor erken gebelık testı yapsan cıkar gıbı gelıyor cogun kısı o sekılde anladııı canım Allah gonlune gore versınnnn

bende aynıydım canım sora eşime rezil olduğumla kaldım birdaha ümitlemem dedim taki bu sabaha kadar yine ümitlendim çok aşırı heycanlıyım yaaaaa
bence eşine hiç belli etme emi ve günün geçmedikçede test yapma sabretmeye çalış

aa bende bilmiyordum boş yere yemişim bak ya zaten doğru bişey yapmamki hiç

kuzummmmm nerelerdesin bugün göremedim seni meraklardayım :44:
batınada az kalmıştı hem

kizlar

Bende yine cizgi ceklinde bir lekelenme oldu simdi az bir sey

en son pazartesi oldu

Normal mi bu ya

hamile olabilirsin burda bi arkadaşın adetine sık sık lekelenmeleri oluyodu ve test yaptı yani adete 6 gün kala hamileydi idrar testinde çıkar günün yakınsa. benim de oldu bu ay ama tam yumurtamın çatlama günüydü galiba bi daha da olmadı

mrb arkadaşlar idrar testi yaptım pozitif çıktı mutluluktan uçuyorum bu teslerde yanılma olmaz demi çok korkuyorum olur die

canım yanılma olmuyor hıc rastlamadım hadı gozun aydın Allah tamamına erdırsın yarın ılk ısın guzel bır kahvaltıdan sonra dr olsuunnnnnn (darısı bizim başımızaaa):92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

mrb arkadaşlar idrar testi yaptım pozitif çıktı mutluluktan uçuyorum bu teslerde yanılma olmaz demi çok korkuyorum olur die

tebrik ederim, pozitif çıktıysa yanlış çıkma payı % de 5 heralde çok düşük. belirtilerin nelerdi ve adetin geçmişmiydi?

kızlar ben geldimmm...kan testim pozitif çıktı hamilesin dediler.:))))beta hcg 206.79 yazıyo herhalde hata yoktur dimi:)))

ii hadi bakalım hayrlısı olsun canım, değerin 5 in üzerindeyse gebelik var demek. Sonucunu alınca değeri yaz buraya yorumlayalım beraber güzelim. Hadi güzel bi haber verde don, sütyen sallayalım

sonuç 206,79 yanında 2-3 hafta 335-392
3-4 hafta 335-1925 filan yazıyo

kızlar benım bugun hasta olmam gerekıyordu olmadım idrar testi yaptım sılık sekilde cıktı ıkıncı cızgı...bir ümit var içimde fakat az önce wc ye gittim kahve rengi adet öncesi gibi akıntı geldi..yorumlarınızı bekliyorum

kızlar ben geldimmm...kan testim pozitif çıktı hamilesin dediler.:))))beta hcg 206.79 yazıyo herhalde hata yoktur dimi:)))
canımmm benimmm tebrık ederımmmmmmmmmmm allah tamamına erdırsın ıyı dusun ıyı olsun cok mutlu oldummmmm cok ıhtıyacım vardı motıve oldummmmmmm vallaaaaaa canım tekrar tebrık ederım belırtılerın nelerdııı ve kac gun gecmıstııııııııııııı

canım benıım benımde bugun olmam gerekıyordu ama gelen gıden yok bede test yapıcaktım ama bır turlu fırsatım olmadı ama sılıkte olsa cıktıysaa daha da yenıı sonuctaa bugun mus rglınn sılık cıkması normall bencee canım yarın dr gıttt mutlaka bır gorunnn derımm cok mutlu odum akşam akşam bu ıkıncı guzel haberr umut oluyor ıcımızee alllah tamamına erdırsın canımm alllaah gonlune gore versınnnn belırtılerın nelerdı canım sende yazzz akıntıda normal dır ınsallah dedıgım gıbı drr gıt yarın mutlakaaa canımm

Son düzenleme:
adet berlirtilerinin aynısı oldu bende gecen hafta kan testi yapıtırdım negatif cıktı doktora gıtmeye korkuyorumgögüslerim cok agrıyor birde sol kasıgımda batma var..hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum..

valla hiç belirtim olmadı canım ya son iki gündür adet olacakmışım gibi hafif ağrı vardı bi de sinir vardı.normalde 4 martt ama benim bi kaç gün erken olurdu hep ondan idrar tahlili yaptım silik çıkınca kan testi yaptırdım sonuç buuu:)))hala ne olduğunu anlamadım ama yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…