Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

amın ınsallah canım meraketme sakın kendınıde uzme hem bısey olmus olsaydı daha oncedende bellı olurdu dokdorun solerdı sana rahatol allahın ıznıyle hıcbır sorun olmaz haber verırsın bıze
İnşallah olmaz haber veririm tabi canım yarın 1de randevum

Cnm bazen ovu testlerinde de gebelik belli olabiliyormus..adetten 1 gün önce hamile kalanlarda duydum ama bilemedim

Insallah hic dilse sen hamilesin canim biraz bekle kan testi yapdir isdersen....hayirlisi insallah ..bizlerede mujdeli haber verirsin insallah ...bide bisey dicem ayakda oldun zaman sende kasik batmasi bide bel agrisi oluyomu ?

Canim sen skildikca yaz buraya birilerimiz illaki buralarda oluyor bazen dertlesiyoruz bazen aglasiyoruz bazen deliriyoruz bende baslarda sayafaya kendimi adapte edememistim ama suan hepsi arkadasim sirdasim gercekten can skntin kalmiyor, bekleriz aramiza senide

Kizlar regl sancim yok demistim aksam saati bi tuttu yine dedim regl oldum kostur kostur hep lavabodaydim ama ne gelen var ne giden beyaz kremsi bi akinti mevcut cok asiri degil ama.
Eger bunlar regl sancisinin habercisiyse ben ayvayi yedim bu ay agridan hastanelik oldum kesindir
Ya bu sekilde agri sizi gecip hamile kalaniniz yokmu be bacilar azicik gazlayin beni

Insallah hic dilse sen hamilesin canim biraz bekle kan testi yapdir isdersen....hayirlisi insallah ..bizlerede mujdeli haber verirsin insallah ...bide bisey dicem ayakda oldun zaman sende kasik batmasi bide bel agrisi oluyomu ?
Evet ayakta cok durunca kasiklarim ağrıyor belim oturuken bile agriyo halende devam ediyo agrimaya

adetime 2 gün kaldı öyle belirtim yok herzamn ki adet belirtileri var sırtım ağrıyor yere eğilip ani kalkınca gözüm kararıyor o kadar bilmiyorum hamilelik olsa sanki anlıcakmışım gibi geliyor göğüslerim şiş çok az acıyor

Bnm adetim geceli bugün 4. Gün oldu ama tık yok kimyasal gebelik geçirdim ondan sonrakj ilk adetim olcak ama bu ay korunmadik iki gün önce bi test yaptım ama yine negatif

H
Ayirlisi olsun canim ne diyelim insallah bosuna dildir bubarilarin...
Bat a 3 gun varken cok az bi kanamam oldu peceteye silince farkettin iki gun sonra yani bat a 1 gun varken aksam kustum bat gecti ama test negatif cok karıştı kafam

Kız bende oyleydim dedim ya yolda yururken bir sancı anlatamam..teyzem.yakındi yanına gitttim dedim.açil ped ver adet oldum lavaboya kostum akıntı gelmiş bise yok ama..pedle gezdim gün boyu ne gelen vardı ne giden..ama bildiğin adet sancısı cektim

Ben sabaha karşı 4 te oldum oyle tam bi adet sancisi nefesim kesildi uykudan uyandim benim cok siddetli gecer hic bisi yapamam ogun esimi uyandirdim hatta beni sabah ise giderken annemlere birak die geldi gelcek die bekledim bütün gun ama yok henüz

Inş hamileliktendir cnm...bende yolda yuruken kasik batması oldu çok ağırdı kasiklarim yuruyemedim dedim adet oldum kostur kostur gittim lavaboya ped taktim sonra hamileymisim..ınan adet sancısından fark yoktu ben farketmedim yani..geçmiş olsun sana da ınş sende hamilesindir bat ne zaman

Canim
Bat a 3 gun varken cok az bi kanamam oldu peceteye silince farkettin iki gun sonra yani bat a 1 gun varken aksam kustum bat gecti ama test negatif cok karıştı kafam
senin kanamanda olmus bu guze en azindan daha cok umudun var pembe kanama gebeliyin isareti ola bilir..kan versene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…