- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Hiç bi belirtin olmadı mıCnm ben adet olacam gibi hissettim sonra regl olmadım hamile kalmisim
Hiç hatirlamiyor um cnm ya ınan bana yumurtlama ne bilmiyordum..evlendik calisiodum zaten korunmadim hiç hamile kaldım kasiklarim agiriyordu adet olacam sandım bu türlü olmadı ped taktim falan baktım ne gelen var ne giden hamileymisimHiç bi belirtin olmadı mı
İnşallah olmazamın ınsallah canım meraketme sakın kendınıde uzme hem bısey olmus olsaydı daha oncedende bellı olurdu dokdorun solerdı sana rahatol allahın ıznıyle hıcbır sorun olmaz haber verırsın bıze
Amin cnm Allah acısını yasatmasin..ınş Güzel haberler alırsın sağlıklı haberler alırsın ...Canim tesekkur ederim cevabın için, yarın gidicem aldım randevu sende dua et oğlum için Rabbim onu sağ salim.bize bagislasin
Cnm bazen ovu testlerinde de gebelik belli olabiliyormus..adetten 1 gün önce hamile kalanlarda duydum ama bilemedimKızlar ovulasyon testim yumurtlamadan beri pozitif c kadar koyu değil ama kırmızı yinede. ve yarın adet günüm. dün gebelik testim silik çıktı. bugün tekrar gebelik testi yaptım ama negatif. sizce ????
bu da ovulasyon testim hep böyle çıkıyorEki Görüntüle 1738233
Insallah hic dilse sen hamilesin canim biraz bekle kan testi yapdir isdersen....hayirlisi insallah ..bizlerede mujdeli haber verirsin insallah ...bide bisey dicem ayakda oldun zaman sende kasik batmasi bide bel agrisi oluyomu ?Normalde benimde duzensizdir aynı sekilde benim son bat aralık 1 bu ayın 3 unde bekliyodum tekrar hala yok ayni sekil testimde negatif benimde yumurlama tarihinden hemen sonra basladi kasik agrilarim sancilarim bende cok sasirdim bakalim hakkmizda hayırlısı
ama gebelik testim dun silikken bugun negatif benimde kafam karıstıCnm bazen ovu testlerinde de gebelik belli olabiliyormus..adetten 1 gün önce hamile kalanlarda duydum ama bilemedim
Canim sen skildikca yaz buraya birilerimiz illaki buralarda oluyor bazen dertlesiyoruz bazen aglasiyoruz bazen deliriyoruz@11gulumsweetdreams1985 ASSELL87 @Ea2012 Alsngzm allah hepinizden razı olsun Allah hayırlı evlatlar nasib etsin bana zor anımda Real'i verdiniz şuan çok kötüyüm uzun süre kimseyle konuşamayacağım bu konuyu siz olmasanız kafayı oynatırdım şuan da
Evet ayakta cok durunca kasiklarim ağrıyor belim oturuken bile agriyo halende devam ediyo agrimayaInsallah hic dilse sen hamilesin canim biraz bekle kan testi yapdir isdersen....hayirlisi insallah ..bizlerede mujdeli haber verirsin insallah ...bide bisey dicem ayakda oldun zaman sende kasik batmasi bide bel agrisi oluyomu ?
Ayirlisi olsun canim ne diyelim insallah bosuna dildir bubarilarin...Evet ayakta cok durunca kasiklarim ağrıyor belim oturuken bile agriyo halende devam ediyo agrimaya
Inşallah hamilesindir canım sağlıklısıyla.Bnm adetim geceli bugün 4. Gün oldu ama tık yok kimyasal gebelik geçirdim ondan sonrakj ilk adetim olcak ama bu ay korunmadik iki gün önce bi test yaptım ama yine negatif
Bat a 3 gun varken cok az bi kanamam oldu peceteye silince farkettin iki gun sonra yani bat a 1 gun varken aksam kustum bat gecti ama test negatif cok karıştı kafamH
Ayirlisi olsun canim ne diyelim insallah bosuna dildir bubarilarin...
Cnm çok takılma gebelik testlerine en iyisi kan vermek pzt git doktoraama gebelik testim dun silikken bugun negatif benimde kafam karıstı
Kız bende oyleydim dedim ya yolda yururken bir sancı anlatamam..teyzem.yakındi yanına gitttim dedim.açil ped ver adet oldum lavaboya kostum akıntı gelmiş bise yok ama..pedle gezdim gün boyu ne gelen vardı ne giden..ama bildiğin adet sancısı cektimKizlar regl sancim yok demistim aksam saati bi tuttu yine dedim regl oldum kostur kostur hep lavabodaydim ama ne gelen var ne giden beyaz kremsi bi akinti mevcut cok asiri degil ama.
Eger bunlar regl sancisinin habercisiyse ben ayvayi yedim bu ay agridan hastanelik oldum kesindir
Ya bu sekilde agri sizi gecip hamile kalaniniz yokmu be bacilar azicik gazlayin beni
Ben sabaha karşı 4 te oldum oyle tam bi adet sancisi nefesim kesildi uykudan uyandim benim cok siddetli gecer hic bisi yapamam ogun esimi uyandirdim hatta beni sabah ise giderken annemlere birak die geldi gelcek die bekledim bütün gun ama yok henüzKız bende oyleydim dedim ya yolda yururken bir sancı anlatamam..teyzem.yakındi yanına gitttim dedim.açil ped ver adet oldum lavaboya kostum akıntı gelmiş bise yok ama..pedle gezdim gün boyu ne gelen vardı ne giden..ama bildiğin adet sancısı cektim
Inş hamileliktendir cnm...bende yolda yuruken kasik batması oldu çok ağırdı kasiklarim yuruyemedim dedim adet oldum kostur kostur gittim lavaboya ped taktim sonra hamileymisim..ınan adet sancısından fark yoktu ben farketmedim yani..geçmiş olsun sana da ınş sende hamilesindir bat ne zamanBen sabaha karşı 4 te oldum oyle tam bi adet sancisi nefesim kesildi uykudan uyandim benim cok siddetli gecer hic bisi yapamam ogun esimi uyandirdim hatta beni sabah ise giderken annemlere birak die geldi gelcek die bekledim bütün gun ama yok henüz
senin kanamanda olmus bu guze en azindan daha cok umudun var pembe kanama gebeliyin isareti ola bilir..kan verseneBat a 3 gun varken cok az bi kanamam oldu peceteye silince farkettin iki gun sonra yani bat a 1 gun varken aksam kustum bat gecti ama test negatif cok karıştı kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?