Dua et bekle, inşallah Rabbim hayırlısını verir...Arkadaşlar kan testi yaptırdım sonuç 6,69 yarın doktora gidicem ne yerdeyim ne gokte
Canim bi doktora git ultrasonla muayne ol. Belki kist olabilir bnde bu ay 1hafta gec regl oldum bugn doktordaydim beta yapildi gecikmeden dolayi 1.2 cikti ve kistim cikti. Kistler beta degerini etkiliyorArkadaşlar geçen çarşamba kan tahlili yapmıştım 4.7 çıkmıştı bugün de 1.20 çıktı adetim 1 hafta gecikti yaa ne oluyor sizcee
Amin dış gebelik midirDua et bekle, inşallah Rabbim hayırlısını verir...
Canm bu kist ne kadar zamanda çıkıyor ben 2 ay önce özel bir hastane ye gittim kist falan yok dedi şimdi hemen olur mu bòyleCanim bi doktora git ultrasonla muayne ol. Belki kist olabilir bnde bu ay 1hafta gec regl oldum bugn doktordaydim beta yapildi gecikmeden dolayi 1.2 cikti ve kistim cikti. Kistler beta degerini etkiliyor
Teşekkür ederim. İlk gebeliğim. İnşallah siz de tez zamanda hamile kalırsınız. Adet olma tarihime 10 gün kala ağrılarım başladı.ilk gebelik mi sizinkisi hayırlısı olsun Bende 2. gebelik için 6 aydır bekliyorum.Ovs gününden sonramı şişkinlik başladı?
Eczaneden erken gebelik testi alip yapabilirsin istersen kimisinde 1 hafta kala cikiyormus silik de olsa :) insallah hamilesindir :)))Iyi aksamlar hanimlar sizlere danismak istiyorum.adetime 8gun var ama sanirim birkac belirti yasiyorum goguslerim sisti karnim vucudum siskin sirt agrim cok fazla zaman zaman kasiklarimda agri.ama ne hikmetse ne uyku halik var ne bulantim.gebelik istiyorum ama tabiki.bu belirtiler adet belirtisi de ooabiliyor.ama ben bu belirtileri adetimin hemen oncesinde yasardim ozellikle gogus buyumulesi ve agrilari.sizce kendimde baska nelere dikkat etmeliyim bir de akintim var ama renksiz...gunker de gecmek bilmiyo sonuc ogrenmek icin
Eczaneden erken gebelik testi alip yapabilirsin istersen kimisinde 1 hafta kala cikiyormus silik de olsa :) insallah hamilesindir :)))
Erken gebelik testleri daha hassas oluyor ya o yuzden dedim bi deneyebilirsin hayirlisi olsun :))Kism
Kismetama testte cikacagini sanmiyorum ilk gebeligimde de taa 5gun sonra testte cikmisti
Amin dış gebelik midir
dış gebelikte değerler aksine yüksek olmuyor mu..artar bence..adete ne kadar vardı?Yok mu içimi rahatlacak
Sat 12 aralık 6 gün geciktimdış gebelikte değerler aksine yüksek olmuyor mu..artar bence..adete ne kadar vardı?
geç döllenmedir belki yada kimyasal gebelik..dış gebelik olcağını sanmıyorum..iyi düşün iyi olsun sıkma canını..Sat 12 aralık 6 gün geciktim
Teşekkür ederim allah razı olsun bişey daha sormak istiyorum ben 4 gün önce baktığımda idrar da çıkmamişti yani bu durumda geç döllenme olabilir mi doğru bi mantık mi yürütüyorumgeç döllenmedir belki yada kimyasal gebelik..dış gebelik olcağını sanmıyorum..iyi düşün iyi olsun sıkma canını..
Dış gebelik veya kimyasal gebelik; ne olursa olsun ikisi de riskli durumlar. Doktor gözetiminde olmakta fayda var. En azından için rahatlamış olur. Umarım güzel haberlerini alırızTeşekkür ederim allah razı olsun bişey daha sormak istiyorum ben 4 gün önce baktığımda idrar da çıkmamişti yani bu durumda geç döllenme olabilir mi doğru bi mantık mi yürütüyorum
rica ederim..yani tabi olabilir canım..yumurtlama tarihini bilsen o da fikir verebilirdi..geç yumurtluyorsan geç çıkar testte de..hakkında hayırlısı..Teşekkür ederim allah razı olsun bişey daha sormak istiyorum ben 4 gün önce baktığımda idrar da çıkmamişti yani bu durumda geç döllenme olabilir mi doğru bi mantık mi yürütüyorum
olabilir canım..inşallah öyledir..ne zamandır istiyonuz?Kızlar adetime 1 hafta kaldı 3 gündür kahverengine çamur gibi lekelenme yaşadım. Sabah lekelenme kesildi acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmeye başladım . var mı tecrübesi olan acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?