Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba ben de 1 ocakta adetim bitti tekrar 14 ocakta adet gordum adetten bi hafta önce karın sırt bel bacak ağrısı filan yaşadım goguslerde büyüme filan oldu normalde agrim filan olmaz lekeden bilirdim adet olduğumu ve gününden beş gün önce oldu ve iki gün kanama oldu üçüncü gün damla damla oldu acaba bu durum gebelik belirtisi olabilir mi Veya Turkiyeden Almanya ya yerleştim hava değişikliğinden olmuş olabir mi

Arkadaşlar geçen çarşamba kan tahlili yapmıştım 4.7 çıkmıştı bugün de 1.20 çıktı adetim 1 hafta gecikti yaa ne oluyor sizcee
Canim bi doktora git ultrasonla muayne ol. Belki kist olabilir bnde bu ay 1hafta gec regl oldum bugn doktordaydim beta yapildi gecikmeden dolayi 1.2 cikti ve kistim cikti. Kistler beta degerini etkiliyor

Yaaa bana bir şey söyleyin arkadaşlar çok kö
Canim bi doktora git ultrasonla muayne ol. Belki kist olabilir bnde bu ay 1hafta gec regl oldum bugn doktordaydim beta yapildi gecikmeden dolayi 1.2 cikti ve kistim cikti. Kistler beta degerini etkiliyor
Canm bu kist ne kadar zamanda çıkıyor ben 2 ay önce özel bir hastane ye gittim kist falan yok dedi şimdi hemen olur mu bòyle

Iyi aksamlar hanimlar sizlere danismak istiyorum.adetime 8gun var ama sanirim birkac belirti yasiyorum goguslerim sisti karnim vucudum siskin sirt agrim cok fazla zaman zaman kasiklarimda agri.ama ne hikmetse ne uyku halik var ne bulantim.gebelik istiyorum ama tabiki.bu belirtiler adet belirtisi de ooabiliyor.ama ben bu belirtileri adetimin hemen oncesinde yasardim ozellikle gogus buyumulesi ve agrilari.sizce kendimde baska nelere dikkat etmeliyim bir de akintim var ama renksiz...gunker de gecmek bilmiyo sonuc ogrenmek icin

Eczaneden erken gebelik testi alip yapabilirsin istersen kimisinde 1 hafta kala cikiyormus silik de olsa :) insallah hamilesindir :)))

geç döllenmedir belki yada kimyasal gebelik..dış gebelik olcağını sanmıyorum..iyi düşün iyi olsun sıkma canını..
Teşekkür ederim allah razı olsun bişey daha sormak istiyorum ben 4 gün önce baktığımda idrar da çıkmamişti yani bu durumda geç döllenme olabilir mi doğru bi mantık mi yürütüyorum

Teşekkür ederim allah razı olsun bişey daha sormak istiyorum ben 4 gün önce baktığımda idrar da çıkmamişti yani bu durumda geç döllenme olabilir mi doğru bi mantık mi yürütüyorum
Dış gebelik veya kimyasal gebelik; ne olursa olsun ikisi de riskli durumlar. Doktor gözetiminde olmakta fayda var. En azından için rahatlamış olur. Umarım güzel haberlerini alırız

rica ederim..yani tabi olabilir canım..yumurtlama tarihini bilsen o da fikir verebilirdi..geç yumurtluyorsan geç çıkar testte de..hakkında hayırlısı..

Kızlar adetime 1 hafta kaldı 3 gündür kahverengine çamur gibi lekelenme yaşadım. Sabah lekelenme kesildi acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmeye başladım . var mı tecrübesi olan acaba :)

Kızlar adetime 1 hafta kaldı 3 gündür kahverengine çamur gibi lekelenme yaşadım. Sabah lekelenme kesildi acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmeye başladım . var mı tecrübesi olan acaba :)
olabilir canım..inşallah öyledir..ne zamandır istiyonuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…