aynen anlam veremedim bu kadar düzenimin nasıl bozulduğuna biraz da stresten galiba ama şu an kafama takmıyorum olur yada olmaz diyorum değerlerim korkulcak birşey çıkmadı inş seninde başka birşeye ihtiyacın kalmadan hamile kalırsın iki ay içindeOo çok uzun inşallah düzen girer erken tedavi çok iyi ben bilsem gebelik planlarken giderdim doktora ama kaç aydır korunuyor demekki olmuyor herseyin hayırlısı tabi de insan üzülüyor
Benim de sadece ikisi yüksek geldi fsh ve en başta şimdi hatırlayamadım ama değerine bakarım sana yazarım benim onlar normal dedibenim süt hormonu prolaktin 32 çıktı değer aralığı da 35 ben doktora fazla değil mi dedim bence sınırda ama onun için bir ilaç vermedi aklım öyle karışık ki
inş bu ay ikimizde kalırız tabi ben düzensizlikten dolayı yumurtlama gününü de denk getiremiyorum orasıda ayrı bir olayBenim de sadece ikisi yüksek geldi fsh ve en başta şimdi hatırlayamadım ama değerine bakarım sana yazarım benim onlar normal dedi
Inşallah canım çok sagolaynen anlam veremedim bu kadar düzenimin nasıl bozulduğuna biraz da stresten galiba ama şu an kafama takmıyorum olur yada olmaz diyorum değerlerim korkulcak birşey çıkmadı inş seninde başka birşeye ihtiyacın kalmadan hamile kalırsın iki ay içinde
Canim ovalardan testi kullanmayi denesen onla yakalayabilirsininş bu ay ikimizde kalırız tabi ben düzensizlikten dolayı yumurtlama gününü de denk getiremiyorum orasıda ayrı bir olay
canım yumurtlama testi al. bende de ilk bu ay kullancam daha belirleyici oluyoinş bu ay ikimizde kalırız tabi ben düzensizlikten dolayı yumurtlama gününü de denk getiremiyorum orasıda ayrı bir olay
bilmiyorum ya sonuçta düzensiz nasıl kullanılıyor nasıl başlancak hiç bilmiyorum canmcanım yumurtlama testi al. bende de ilk bu ay kullancam daha belirleyici oluyo
Hapa başlamamam isabet olmuşBu heyecanla haha düşünemiyorum artıkbak neler atlattı ya hala başladım falan dedin Ohh geride kaldı artk çok mutlu ol canım tabii ilk hedef çalışmak
normalde 28 ama bazen 30 gun oluyordu en son 24 aralıkta hastalandım kan testı yaptırsam mı cıkar mı acbaaAy inşallah hamilelikdir Ondan DOLAYI miden bulanıyor dur kaç gün var bat a
Evet malesef kötü oluyor öyle çocuk için ilişki kötü oluyorHapa başlamamam isabet olmuşNormal şekil de çalışma olur Özel bir çalışma yapmicam.eğer kafaya çok takarsam hamile kalamam ikinciden tecrübe etmiştim.
canım bi test daha yapıver bişi kaybetmezsin..6 gün uzun bir süre çünküü..Kızlar Merhaba
Benim adetimin üzerinden 6 gün geçti 4 gün önce idrar test yaptığımdanegatifti göğüsleri sis ve cok acıyor ucunda beyaz kabarcıklar var sizce tekrar test yapmali miyim 10 saniyelik ağrılar çekiyorum gün içinde sonra ertesi güne kadar ağrı olmuyo kararsız kaldım
çıkması lazım canım..ilişkinin üzerinden bir hafta geçince çıkıyor deniyor..normalde 28 ama bazen 30 gun oluyordu en son 24 aralıkta hastalandım kan testı yaptırsam mı cıkar mı acbaa
30 gün hesaplanan bile 24nde hasta olsan olmuş yine baya çıkabilir canım ama geç döllenme olduysa cikmayadabilir kendini üzere değmez bu haftayı da geçir bence pztsi kan verirsin ama dayanamıyorum dersen kan ver ama çıkmazsa üzülme beklenen bat gelmezse bidaha test yaparsinnormalde 28 ama bazen 30 gun oluyordu en son 24 aralıkta hastalandım kan testı yaptırsam mı cıkar mı acbaa
Zaten adet olduktan sonra başlıyorsun canım adet bitiyor ben 7.gun başladım iste 8 9 devam ediyorsun takı köyü çizgiyi gören kadar hep çizgi oluyor zaten ama silik bu arada calismaya devam ediyorsun tabi ben tam koyuyu yakalanmıştm ama meğer hamile kalamiyormusumbilmiyorum ya sonuçta düzensiz nasıl kullanılıyor nasıl başlancak hiç bilmiyorum canm
benimde bir haftam var canım..başka belirtilerin var mı?Kızlar tekrar merhaba . Benimde adetime 1 hafta kaldi. Bu ay da olmasa artık napcam. Bilmiyorum.. Bi yandan umutluyum bi yandan da olmuycak gene diyorum. Göğüslerim biraz değişik bu ay çok önceden başladı ondan ümitlendim ama bakalim... Çatlama iğnesi yaptıran var mı aranızda ? Bi de hsg çektiren?????
Peki kan testi mi yapsam daha iyi olurcanım bi test daha yapıver bişi kaybetmezsin..6 gün uzun bir süre çünküü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?