Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Göğüslerim 10 gündür sızlıyor acıyor kasik ve bel ağrım var. Dün biraz midem ekşidi kustum ama o psikolojikti sanırım ya da çok yemekten . Kasigim da tık tık bsey atıyor sanki . Bi de devamli yatıp uyumak istiyorum . İnşallah oyleyizdir yaa

inşallah canım..ben ovulasyon testinde yaptım bişi çıkmadı..hiç akıntım felan da yok ama..hayırlısı artık:S

Merhaba kizlar benimde adetime bir gun kaldi dün ve bugun kahve rengi lekelenmem oldu cok korkuyorum adet olacam diye birde arada midem bulanıyor göğüslerimin uclarinda kabarciklar oluştu ve cok uykum var sizce hamilemiyim?

kızlar merhaba olayımı anlatayım belki yaşayanlara yol gösterir. 10 günlük gecikmem vardı. ilk defa bu kadar geciktim doktora gittim. polikistik over SENDROMU dedi. kist yk ama yumurtam fazla ve bunun yüzünden buyumeye yer kalmadığından çatlama yaşamıyormuşum. bir dizi kan testi verdi. bakalm yarın kan vericem yani tedavi sürecine başladım. bir sorun yok derdi gittiğim her doktor. bu şekilde sorun olmamasına ragmen kalamayan arkadaşlar mutlaka önerilen düzgün bir doktora görünün derim size. bu uzun bir yol. ayrıca bugun pko kisti taşıyan 1 aylık evli arkadaşımın ugraşmadan hamile kaldığını öğrendim cok mutlu oldum yanı umut her zaman var yeterki güzel bir yol çizin :)

Bende adet oldum bu ay doktor hormon testi yaptı fsh değeri yüksek çıktı keşke en başında gebelik planlarken yaptırsaydim diyorum ama geç olsun güç olmasın inşallah ihmal edilmemeli bnce
Aynen oyle canim belki tek atladigimiz yer burasi oldu. Bende yaptirdim hormon testlerimi sonuc bekliyorum insallah temiz cikar. Esimin test sonuclari temiz cikti icime su serpildi gercekten

Merhaba Arkadaşlar.
Ben de 6 ay bekledikten sonra sonunda 6 haftalık hamileyim :) Herkes gibi bu zaman diliminde her ay hamilelik belirtilerini her yerde okuyordum. Ve sonunda yaşayarak tecrübe ettim. Öncelikle kesinlikle adet belirtileriyle aynı belirtileri yaşıyorsunuz. Ben hala adet görecekmişim gibi karın ağrısı yaşıyorum. ilk testimi yaparken bir hafta gecikmiştim ve o sırada karnım ağrıyor kesin hastalanacağım ben bu testi yapmayayım diye düşündüm hep ama pozitif çıktı :) Bende belirgin olarak karın, bel ve göğüs ağrısı vardı. Hala da devam ediyor. Ha birde şişkinlik. son üç haftadır kasıklarım şişkin. Bu bebeğin gelişti anlamına gelmiyor elbette :) Döllenme başladığı anda rahim kasları harekete geçiyormuş. Bu sebeple de karın ağrısı ve şişkinlik, kasık sancısı normalmiş. Göğüslere de hamile olduğuna dair sinyaller gittiği için süt kanalları harekete geçiyor :) Bu sebeple adet zamanın gelmeden bu şikayetler başlıyor :)

Öncelikle şunu söylemeliyim ki bence böyle bir sendrom yok:) bir kaç örneğini okuduktan sonra kendim de yaşadım. 3 ay hamile kalamadım. Doktora gittiğimde bana polikistik over dedi. İlaç verdi (inofolic combi). Elbette çok moralim bozuldu. iki ay sonra ilaç bitti başka doktora gittim. bu doktor da; böyle bir teşhis konmasının çok zor olduğunu, uzun bir araştırma ve gözlem sonucu bunun söylenebileceğini, sadece adet düzensizliğim olduğu söyledi. o zamanın üzerinden 2 ay geçti ve ben şuan 6 haftalık hamileyim. Bir daha hiçbir ilaç kullanmadım ve doktora gitmedim. Sana tavsiyem başka bir doktora daha git. Ama şunu da unutma; korunmayı bırakınca hemen hamile kalacaksın diye bir kaide yok. Olmamasının sebebi de bir rahatsızlık değil kesinlikle. Ben de çevremde görüyorum. İlk seferde kalan da var, bir problem olmamasına rağmen 5 yıldır kalamayan da var. Zamana bırakıp kafaya takmamak gerek. Ben öyle yaptım ve mutlu son

Ben de yeni üyelerden biriyim. Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Biz de eşimle bebek istiyoruz bu ay korunmayı bıraktık. Ama ben polikistik over hastasıyım. Doktorum açıkça hemen hamile kalma olasığımın düşük olduğunu söyledi. Ama bu ay solumdan yumurtlayacağımı da söyledi kocaman bir yumurta gözüküyormuş. Yumurtlamamı hem idrar testiyle hem de doktorumun önerdiği tükürükle yumurtlama testiyle takip ettim. 5 ocakta adet olmuştum. 8. günde yani 13 ocakta idrarla yumurtlama testim çift çizgi çıktı. o gün ilişkiye girdik daha sonra gün aşırı ilişkiye girdik. Tükürük testi de tam yumurtlama zamanını gösteriyor. 16-17 ocakta tükürük testim pozitif çıktı. o günlerde de ilişkiye girdik. Tam yumurtladığım vakti iyi değerlendirdik yani. En son pazar günü ilişkiye girdik işte.. Dün kasıklarımdan aşağıya doğru kasılmalar vardı ağrı yapıyordu arada bir bıçak saplanıyor gibi sancılar tutuyordu bacağıma iniyordu. Sanki karnımın altı şiş gibi hissediyordum. Tuvaletim varmış gibi geliyordu. Bugün de belirtiler devam ediyor bacak ağrım daha fazla ama... Döllenme olma ihtimali yüksek aslında ama Allah ım izin verirse olur :) yorumlarınızı bekliyorum.. erken gebelik testi yapsam mı

Evet malesef kötü oluyor öyle çocuk için ilişki kötü oluyor şimdi heyecan dolu var ya iyi olur yapmanız gerekeni yaptınız zaten korunmuyorsuniz artk gerisi gelcek inşallah.. bende de rahatlik oldu artk
İnşallah inşallahhh canımmm.rabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin.bur da paylaşalım heyecanımızı inşallah çabucak hamile kalırız.

Kizz esin ikna oldu mu :)
Eveettt o da istiyooo artık.açık açık söylemedi ama korunmuyo.sinsi sinsi gülüyo bana sen ne yaptın.adet zamanı ne zaman

Arkadaşlar geçen çarşamba kan tahlili yapmıştım 4.7 çıkmıştı bugün de 1.20 çıktı adetim 1 hafta gecikti yaa ne oluyor sizcee

bu kadar bulantı bosuna mı bılemıyorum hep aynı zamanlar ögleden sonra muthıs bulanıyor

Merhaba 17.12.2015 de adet oldum. 08.01.2016 da ovulasyon testi pozitif çıktı.16
01.2015 adet günüm fakat henuz olmadim yumurtam gec catladigi icin olabilirmi.. adetlerim duzenlidir 3.4 gundur bel agrisi ve ara ara gelen karin agrisi var fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim

ilk gebelik mi sizinkisi hayırlısı olsun Bende 2. gebelik için 6 aydır bekliyorum.Ovs gününden sonramı şişkinlik başladı?

canım çok teşekkür ederim. yıllar önce üniversitede doktorum da bu sendromun olduğunu ve genetık olduğunu söyledi benm halamdada ablamdada var :) şimdi bugun ultrasonda gördüğüm kadarıyla çok fazla yumurtam var ve hepsi buyumeye calışıyo ve sıgmadıkları için büyüyüp çatlayamıyorlar. kimileri adetle atıp kisti olmuyo (ben), kimileri atamıyor ve kiste dönüşüyor (ablam:)). bende kilo problemide var zayıflamam gerekiyomuş bugun sıkı diyete de girdim bakalm inşallah 1 ay sonra buraya müjde vericem :)

bu arada Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebeğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…