Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Son bişey daha kimyasal gebelik idrarda çıkar mi
çıkıyor büyük ihtimalle..benim biri çıkmıştı sonra 2 kere daha benzer şeyler yaşadım..düşük gibi kan parçaları geldi ama idrarda bişi çıkmamıştı..yani henüz çok başındayken tutunamayıp düştüyse çıkmaz..bunu en iyi bir daha kan tahrili yaptırınca anlarsın..kimyasalsa ya sıfırlanır değerin..ya da çok düşük bir değere düşer..

Cevabın için çok tesekkurler

Hamile olan arkadaşlar hiç sağ tarafınıza beş dakka durup sonra birden şiddetli giren agrinizzzzz oldumi

Yaaa bana bir şey söyleyin arkadaşlar çok kö

Canm bu kist ne kadar zamanda çıkıyor ben 2 ay önce özel bir hastane ye gittim kist falan yok dedi şimdi hemen olur mu bòyle
Olabilir canim bunye yapiyor dedi bana doktorum bende 3ay once kontroldeydim hicbiseyim yoktu 2 kistim var suan basit kist ama beta 1.2 cikmisti bugun. Sen ihmal etme doktora git belki yoktur kist ama yinede emin olursun

Ayniyiz sizinle .benimde 8 gün var. ve belirtiler aynı. 1 senedir bekliyorum.. Rabbim tez zamanda bizleri evlat sahibi yapsın insallah

Canım ovulasyon testleri en fazla 2 gün pozitifi gösterir. 13 ocakta sonra 16 ve 17 ocakta demişsin böyle bişy olması mümkün değil. Ama sen demişsin ki benim polistik over im var. Polistik over olan bayanların LH hormonu her daim yüksek olduğundan ovulasyon testinden faydalanmazlar, doktorun sana bu testi tavsiye ederken bunu atlamş olmalı. İnşallah hamilesindir bu tantanalarla uğraşmazsn canm. Bende 1 yılı aşkndır uğraşıyorum bebek için kadın doğum uzmanı olucam yaknda

İki kez yumurtlamış olabilir canım

yuymurtan geç çatladığı için mi sağlıklı olmaz dedi canım

Ay bende de aynı sıkıntı oldu cnm doktor tarlusal verdi en fazla 5 gün içinde olursun bi dahaki ay bebisin olsun ve her an hamile kalabilirsin dedi folik asit bile yazdi kullaniorm ama tık yok bende acaba nie böyle oluyor .

Saat 3 de ağrıyla uyandım.1 saat oldu geçmedi.adet olucam sanki mahvetti beni.sıcak duş falan aldım geçmiyo.gögüs uçlarımda çok ağrıyo dokunamıyorum adete 11-12 gün kaldı..Bu me şimdi oyy oyy bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…