2,5 yıl oldu canım bir sorunumuz yok çok şükür ama olmuyor bebeğimizolabilir canım..inşallah öyledir..ne zamandır istiyonuz?
Inşallah allah gönlümüze göre versinDış gebelik veya kimyasal gebelik; ne olursa olsun ikisi de riskli durumlar. Doktor gözetiminde olmakta fayda var. En azından için rahatlamış olur. Umarım güzel haberlerini alırız
Aminn cumlemizinrica ederim..yani tabi olabilir canım..yumurtlama tarihini bilsen o da fikir verebilirdi..geç yumurtluyorsan geç çıkar testte de..hakkında hayırlısı..
inşallah bu sefer olmuştur canım..bizde istiyoruz ama olmuyor..rabbimizden hayırlısı:S2,5 yıl oldu canım bir sorunumuz yok çok şükür ama olmuyor bebeğimiz
çıkıyor büyük ihtimalle..benim biri çıkmıştı sonra 2 kere daha benzer şeyler yaşadım..düşük gibi kan parçaları geldi ama idrarda bişi çıkmamıştı..yani henüz çok başındayken tutunamayıp düştüyse çıkmaz..bunu en iyi bir daha kan tahrili yaptırınca anlarsın..kimyasalsa ya sıfırlanır değerin..ya da çok düşük bir değere düşer..Son bişey daha kimyasal gebelik idrarda çıkar mi
Cevabın için çok tesekkurlerçıkıyor büyük ihtimalle..benim biri çıkmıştı sonra 2 kere daha benzer şeyler yaşadım..düşük gibi kan parçaları geldi ama idrarda bişi çıkmamıştı..yani henüz çok başındayken tutunamayıp düştüyse çıkmaz..bunu en iyi bir daha kan tahrili yaptırınca anlarsın..kimyasalsa ya sıfırlanır değerin..ya da çok düşük bir değere düşer..
rica ederim canımCevabın için çok tesekkurler
bende 4 gün kala yapcam..belli oladabilir olmayadabilir bir ihtimal artık..hamıle olan arkdslar belırtılerınız neydı bırde arkdslar 4 gun kala test yapsam bellı olurmukı
Bsey olursa direk buraya yazicam Zaten .allah hepimize nasip etsininşallah canım..ben ovulasyon testinde yaptım bişi çıkmadı..hiç akıntım felan da yok ama..hayırlısı artık:S
Olabilir canim bunye yapiyor dedi bana doktorum bende 3ay once kontroldeydim hicbiseyim yoktu 2 kistim var suan basit kist ama beta 1.2 cikmisti bugun. Sen ihmal etme doktora git belki yoktur kist ama yinede emin olursunYaaa bana bir şey söyleyin arkadaşlar çok kö
Canm bu kist ne kadar zamanda çıkıyor ben 2 ay önce özel bir hastane ye gittim kist falan yok dedi şimdi hemen olur mu bòyle
Ayniyiz sizinle .benimde 8 gün var. ve belirtiler aynı. 1 senedir bekliyorum.. Rabbim tez zamanda bizleri evlat sahibi yapsın insallahIyi aksamlar hanimlar sizlere danismak istiyorum.adetime 8gun var ama sanirim birkac belirti yasiyorum goguslerim sisti karnim vucudum siskin sirt agrim cok fazla zaman zaman kasiklarimda agri.ama ne hikmetse ne uyku halik var ne bulantim.gebelik istiyorum ama tabiki.bu belirtiler adet belirtisi de ooabiliyor.ama ben bu belirtileri adetimin hemen oncesinde yasardim ozellikle gogus buyumulesi ve agrilari.sizce kendimde baska nelere dikkat etmeliyim bir de akintim var ama renksiz...gunker de gecmek bilmiyo sonuc ogrenmek icin
Canım ovulasyon testleri en fazla 2 gün pozitifi gösterir. 13 ocakta sonra 16 ve 17 ocakta demişsin böyle bişy olması mümkün değil. Ama sen demişsin ki benim polistik over im var. Polistik over olan bayanların LH hormonu her daim yüksek olduğundan ovulasyon testinden faydalanmazlar, doktorun sana bu testi tavsiye ederken bunu atlamş olmalı. İnşallah hamilesindir bu tantanalarla uğraşmazsn canm. Bende 1 yılı aşkndır uğraşıyorum bebek için kadın doğum uzmanı olucam yakndaBen de yeni üyelerden biriyim. Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Biz de eşimle bebek istiyoruz bu ay korunmayı bıraktık. Ama ben polikistik over hastasıyım. Doktorum açıkça hemen hamile kalma olasığımın düşük olduğunu söyledi. Ama bu ay solumdan yumurtlayacağımı da söyledi kocaman bir yumurta gözüküyormuş. Yumurtlamamı hem idrar testiyle hem de doktorumun önerdiği tükürükle yumurtlama testiyle takip ettim. 5 ocakta adet olmuştum. 8. günde yani 13 ocakta idrarla yumurtlama testim çift çizgi çıktı. o gün ilişkiye girdik daha sonra gün aşırı ilişkiye girdik. Tükürük testi de tam yumurtlama zamanını gösteriyor. 16-17 ocakta tükürük testim pozitif çıktı. o günlerde de ilişkiye girdik. Tam yumurtladığım vakti iyi değerlendirdik yani. En son pazar günü ilişkiye girdik işte.. Dün kasıklarımdan aşağıya doğru kasılmalar vardı ağrı yapıyordu arada bir bıçak saplanıyor gibi sancılar tutuyordu bacağıma iniyordu. Sanki karnımın altı şiş gibi hissediyordum. Tuvaletim varmış gibi geliyordu. Bugün de belirtiler devam ediyor bacak ağrım daha fazla ama... Döllenme olma ihtimali yüksek aslında ama Allah ım izin verirse olur :) yorumlarınızı bekliyorum.. erken gebelik testi yapsam mı
İki kez yumurtlamış olabilir canımCanım ovulasyon testleri en fazla 2 gün pozitifi gösterir. 13 ocakta sonra 16 ve 17 ocakta demişsin böyle bişy olması mümkün değil. Ama sen demişsin ki benim polistik over im var. Polistik over olan bayanların LH hormonu her daim yüksek olduğundan ovulasyon testinden faydalanmazlar, doktorun sana bu testi tavsiye ederken bunu atlamş olmalı. İnşallah hamilesindir bu tantanalarla uğraşmazsn canm. Bende 1 yılı aşkndır uğraşıyorum bebek için kadın doğum uzmanı olucam yaknda
Ama yumurtlama için doktor kontrolüne gitmiş. Doktor iki yumurta görmemiş solda büyümekte olan bir yumurta görmüş.İki kez yumurtlamış olabilir canım
yuymurtan geç çatladığı için mi sağlıklı olmaz dedi canım
O zaman bişey diyememAma yumurtlama için doktor kontrolüne gitmiş. Doktor iki yumurta görmemiş solda büyümekte olan bir yumurta görmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?