Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende de pko vardı soğan kürüyle yendim çok şükür dene derim işe yarar umarım
pko olduğunuzu hormon testindenmi anlaşılıyor ya ben doktora gittim yumurta tembel ama hormona bakcaz dedi pco var gibi dedi ama sonra var yok demedi ben anlamadım bu hormon sonuçların nasıl acaba ona göre mi pco demişti size

Canım çok tşk ederim aminn..
şimdi başlama benc regl bitsin 2 gün sonra başla ve sakın bırakma.. tam 15 gün sabah akşam yapman gerek cnm.
Aç karnına içersen daha faydalı.
Allahım en kısa zamanda göbişini doldursun inşallah,ben inanıyorum sende inan olacak Allahın izni le cnm...

bayağı detaylı yazmışın canım eline sağlık :) bende 9 gündür çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum yumurtayı geliştiriyormuş.. doktora gitmiştim gebelik öncesi kontrol amacıyla bayağı tetkik yaptı ama pko ile ilgili bişey demedi benimde adetim 28 günde bir olur ve başka sıkıntım olmuyo.. bu günler yumurtlama günü olduğu için değerlendiriyorum eğer bu ay da hamiş olmazsam başka küre bakacağım... sen soğan kürünü neden yaptın ben onu iltihap olanlara faydalı diye duymuştum ??

Canım daha da uzun yazabilirim çünkü bu yolda ne kadar uğraş verdiğimi anlatamam
bende ne iltihap ne kist hiç bişi yoktu...Ama içeride neler olup bittiğini bilemiyoruz,doktorlar bazen yanlış yönlendiriyorlar...
Bi doktor pco var diğeri pco yok dediği zaman anladım ben bunu...
Bişi varsa vardır yoksa yoktur.
o yüzden Allahıma sığındım bol dua ettim,Anneciğim Şahmeran duasını 21 kez benim için okuduğu günün ertesi hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun.
Soğan kürünü yaptığım ilk hafta inanılmaz akıntım oldu bazende is renginde siyaha kahveye yakın bi renkte damla damla akıntılarım oldu ve soğan kürünü yaparken hep ped ile dolaştım.kontrol etmek için.
sanıyorum rahimin içinde ne varsa hepsini temizliyormuş..
İbrahim saraçoğlu bi programında bahsetmişti.
kesinlikle denemelisin cnm..
herkes denesin ne kaybeder ki...

Bir doktor söylemişti ben de belirtilerden şüpheleniyordum. Doçente gittim alttan muayene etti var dedi tahlillerde hormonlar normal dedi. Sonra başka bir doçente gittim o da aynısını söyledi. Soğan kürünü annem söylemişti uyguladım ve çok ağrılı bir şekilde kistler rüptüre oldu acillik oldum. En son muayenede her şey normal çıktı şükür :)

Ay bende de aynı sıkıntı oldu cnm doktor tarlusal verdi en fazla 5 gün içinde olursun bi dahaki ay bebisin olsun ve her an hamile kalabilirsin dedi folik asit bile yazdi kullaniorm ama tık yok bende acaba nie böyle oluyor .
ben daha yeni farkına vardım canım bişey de kullanmadım..adet günün geçti mi bekliyon mu..ve o ilaçları kaç aydır kullanıyon?

10 güne hamile olup olmadığım çıkcak. eğer değilsem adet bitiminin 2. günü soğan kürüne başlıcam kesin kararlıyımmm :)))
Destekleriniz için çok teşekkür ederim cesaret aldım Allah razı olsun :)))

Canım inşlh hamilesindir de gerek kalmaz

Masaallah canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..bisey sormak istiyorum

Kasiklarim cok agirmaya basladi yumurtlamadan sonra arada bir agri giriyordu bi kac gun once sanki bicak saplandi sol kasigima o derece sanci oldu 1 dk sonra gecti simdi de sag ve sol kasik agrim var..ayrica agzimda sulanma oluyor ya nasil bisey anlamadim yediklerim bi yandan bosaliyo sanki..bata 7 gun var inseallah hayirli guzel haberler veririz birbirmize

aynı durum benim de aynı ara ara başım da dönüyor :/ benim 10 gün var adetime.. inşallah guzel haberlerini bekliyoruz..

Çok şükür canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah olur benim 6gunum var 3gun sonra test yapmayı düşünüyorum var belirtilerim inşallah hamileyimdir hayırlısı :)

Canım göğüs ucu sızısı yumurtlama olduğu an başlıyo. Sen değerlendirdin inşallah dün geceyi

Canım sen beni anlamadn herhalde. LH hormonu pcos hastalarnda hep yüksek çıkıyo. Şimdi yap testi bak gene pozitif çıkacak. Polistik over hastalrnda ovulasyon testi belirleyici olmuyo demek istediğim bu..

kızlar çok heycanlanıyorum yaaaa.
tanıdıklar beni rüyalarında hamile gördüğünü söylüyor son günlerde..bugün yine biri öyle dedi.bir de öylesine kahve kapatmıştık anladığımz yok öylesine iş olsun diye.fincanın ağız yerinde balık kuyruğu çıktı geçende de balık görmüştük 2 tane. bir de fincanın tabağının suyunu döktük anne karnındaki bebek duruşu çıktı şak diye. bildiğin fasulye görüntüsü gibi.ağzım açık kaldı.fala inancım yok ama böyle şeyler hep üst üste oluyor adetime 10 gün var sabırsızlanıyorum.

Arkadaslarrrr dua edın bana kan testı verdım umarım hamıleyımdır :)
Arkadaşlar negatıf
Ben adet agrısı bılmezdım o kadar karıncalanma ,bel agrısı , kokudan tıksıntı. Yınede negatıf anlayamadım ama sanırım psıkolojık hastalanmadım bugün hastalanmam gerekıyordu bu demek oluyorkı onumuzdekı günlerde hastalanıcm Çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…