pko olduğunuzu hormon testindenmi anlaşılıyor ya ben doktora gittim yumurta tembel ama hormona bakcaz dedi pco var gibi dedi ama sonra var yok demedi ben anlamadım bu hormon sonuçların nasıl acaba ona göre mi pco demişti sizeBende de pko vardı soğan kürüyle yendim çok şükür dene derim işe yarar umarım
ben de pko var ben de duydum soğan kürünü kistlere etki ediyomuş direk. bir gün yaptım içtim. önceki gün ovulasyon testi hiç bir şey yokken kürü içtiğim günün ertesi günü test hemen çift çizgi çıktı. bir tanede büyük yumurtam vardı. onları harekete geçirdi diye düşündüm. bir de başka yerlerde çocuk düşürdüğünü duymuştum o yüzden cesaret edemedim devam etmeye.. şu anda adetime 10 gün var. kasık ağrısı baş dönmesi gibi belirtilerim var.. eğer hamile değilsem önümüzdeki ay yapıcam 15 gün kürü. şimdi içmeye başlasam etki eder mi acaba?
Allah razı olsun bana cesaret verdin...
Allah'ım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
bayağı detaylı yazmışın canım eline sağlık :) bende 9 gündür çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum yumurtayı geliştiriyormuş.. doktora gitmiştim gebelik öncesi kontrol amacıyla bayağı tetkik yaptı ama pko ile ilgili bişey demedi benimde adetim 28 günde bir olur ve başka sıkıntım olmuyo.. bu günler yumurtlama günü olduğu için değerlendiriyorum eğer bu ay da hamiş olmazsam başka küre bakacağım... sen soğan kürünü neden yaptın ben onu iltihap olanlara faydalı diye duymuştum ??Amin cnm çok tşk ederim.
Benim birde yumurtam oluşuyordu ama gelişmiyordu..
Klomen desteğiyle gelişiyordu..
yani en son takipte öyle idi.
Eşime keçi boynuzu aldım taze bu yılın mahsülü olması çok önemli.
her sabah ve akşam 7-8 adet keçiboynuzunu kaynayan 2 su bardağı suya kırıp atıp ağzı kapalı halde 7-8 dk kaynattım ve ocağın altını kapattım.. 15 dk sonra keçiboynuzlarını çıkartıp suyunu ılık halde eşime içirdim.. buna tam 10 gün boyunca sabah akşam taze yaparak devam ettim..10 günün sonunda sadece akşam uyumadan önce 1 kez hazırlayıp içirip öyle yatırdım..
Bunun dışında kür ile beraber her sabah 4 lü karşımdan 1 tatlı kaşığı aç karnına yedi.
4 lü karışım İbrahim Saraçoğlunun meşhur karışımı.
kendiside satıyor ama 500-600 tl yi buluyordu onlardan alsaydım.
Ben rica ettim içeriğini öğrnmek istedim.
Bal polen arısütü ve propolis ti...
hepsini güvendiğim bi aktardan alıp evde eşim karıştırdı macun haline getirdi..
bi kavanoza doldurduk ve kavanozun etrafını folyo ile sardık. ışık almaması gerek.kapalı ortamda beklettik ve her sabah tüketti.
Bunun dışında bende reglim biter bitmez 2 gün sonra sabah akşam soğan kürü uyguladım ve tam 15 gün hiç ara vermedim..
kür bittikten sonra hamile olduğumu öğrendim binlerce Şükür Allaha...
İnşallah canm da pazartesi 1.20 çıktı sanmıyorum yaniİnşallah hamilesindir :)))
hadi inşallah canım :)Arkadaslarrrr dua edın bana kan testı verdım umarım hamıleyımdır :)
bayağı detaylı yazmışın canım eline sağlık :) bende 9 gündür çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum yumurtayı geliştiriyormuş.. doktora gitmiştim gebelik öncesi kontrol amacıyla bayağı tetkik yaptı ama pko ile ilgili bişey demedi benimde adetim 28 günde bir olur ve başka sıkıntım olmuyo.. bu günler yumurtlama günü olduğu için değerlendiriyorum eğer bu ay da hamiş olmazsam başka küre bakacağım... sen soğan kürünü neden yaptın ben onu iltihap olanlara faydalı diye duymuştum ??
Bir doktor söylemişti ben de belirtilerden şüpheleniyordum. Doçente gittim alttan muayene etti var dedi tahlillerde hormonlar normal dedi. Sonra başka bir doçente gittim o da aynısını söyledi. Soğan kürünü annem söylemişti uyguladım ve çok ağrılı bir şekilde kistler rüptüre oldu acillik oldum. En son muayenede her şey normal çıktı şükür :)pko olduğunuzu hormon testindenmi anlaşılıyor ya ben doktora gittim yumurta tembel ama hormona bakcaz dedi pco var gibi dedi ama sonra var yok demedi ben anlamadım bu hormon sonuçların nasıl acaba ona göre mi pco demişti size
ben daha yeni farkına vardım canım bişey de kullanmadım..adet günün geçti mi bekliyon mu..ve o ilaçları kaç aydır kullanıyon?Ay bende de aynı sıkıntı oldu cnm doktor tarlusal verdi en fazla 5 gün içinde olursun bi dahaki ay bebisin olsun ve her an hamile kalabilirsin dedi folik asit bile yazdi kullaniorm ama tık yok bende acaba nie böyle oluyor .
pko olduğunuzu hormon testindenmi anlaşılıyor ya ben doktora gittim yumurta tembel ama hormona bakcaz dedi pco var gibi dedi ama sonra var yok demedi ben anlamadım bu hormon sonuçların nasıl acaba ona göre mi pco demişti size
Canım çok tşk ederim aminn..
şimdi başlama benc regl bitsin 2 gün sonra başla ve sakın bırakma.. tam 15 gün sabah akşam yapman gerek cnm.
Aç karnına içersen daha faydalı.
Allahım en kısa zamanda göbişini doldursun inşallah,ben inanıyorum sende inan olacak Allahın izni le cnm...
10 güne hamile olup olmadığım çıkcak. eğer değilsem adet bitiminin 2. günü soğan kürüne başlıcam kesin kararlıyımmm :)))
Destekleriniz için çok teşekkür ederim cesaret aldım Allah razı olsun :)))
İnşallah canımmm Allah'ım isteyen herkese nasip etsin :))Canım inşlh hamilesindir de gerek kalmaz
Masaallah canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..bisey sormak istiyorumHenüz yeni öğrendim hamileliğimi.
5 haftalık muhtemelen...
Tarifi anlatılmaz bir duygu,Allahım herkese göstersin...
Sol kasığımda ve bacak içimde ağrı,göğüslerimde acaip dolgunluk ve ağrı,idrarım koyu renk,belimde ağrı olarak belirtilerim oldu... bunlar tabii hala devam ediyor.
Ben 8 yıllık evliyim ve neredeyse 3 yıldır bebek peşinde koşturuyorduk
1 aşılama oldum tutmadı,bu hafta da tüp bebek merkezinden randevu almıştık.
Ama Rabbimin mucizesi bu.
kesinlikle yaptığımız kürlere bağlıyorum..Çünkü en sn doktora 4 ay önce gitmiştik ve 2. aşılamaya karar verilmişti..
Eve geldiğimde içimden bi ses aşılamaya onay vermiyordu sanki,eşime de söyledim ben nedense 2. ye aşılama olmak istemiyorum 3 ay kendini bana bırak dedim olmazsa tüp bebek merkezine gideriz demiştim,tmm dedi.
ibrahim Saraçoğlunu aradım.Durumu izah ettim asistanlarına..
Bana kürlerden bahsetti,hepsini tek tek uyguladım...1 gün dahi ara vermedim.
Benim sol tüpüm kapalı ve pco var gibiydi yani bazı doktorlar pcolusun bazıları değilsin diyordu,ne olduğumu bende bilmiyorum.
Her ay düzenli regl oluyorum ama 28 günde felan değil..30-32 günde bir.
aynı durum benim de aynı ara ara başım da dönüyor :/ benim 10 gün var adetime.. inşallah guzel haberlerini bekliyoruz..Kasiklarim cok agirmaya basladi yumurtlamadan sonra arada bir agri giriyordu bi kac gun once sanki bicak saplandi sol kasigima o derece sanci oldu 1 dk sonra gecti simdi de sag ve sol kasik agrim var..ayrica agzimda sulanma oluyor ya nasil bisey anlamadim yediklerim bi yandan bosaliyo sanki..bata 7 gun var inseallah hayirli guzel haberler veririz birbirmize
Çok şükür canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah olur benim 6gunum var 3gun sonra test yapmayı düşünüyorum var belirtilerim inşallah hamileyimdir hayırlısı :)İnşallah inşallahhh canımmm.rabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin.bur da paylaşalım heyecanımızıinşallah çabucak hamile kalırız.
Eveettt o da istiyooo artık.açık açık söylemedi ama korunmuyo.sinsi sinsi gülüyo banasen ne yaptın.adet zamanı ne zaman
Canım göğüs ucu sızısı yumurtlama olduğu an başlıyo. Sen değerlendirdin inşallah dün geceyiSaat 3 de ağrıyla uyandım.1 saat oldu geçmedi.adet olucam sankimahvetti beni.sıcak duş falan aldım geçmiyo.gögüs uçlarımda çok ağrıyo dokunamıyorum adete 11-12 gün kaldı..Bu me şimdi oyy oyy bilgisi olan var mı
Canım sen beni anlamadn herhalde. LH hormonu pcos hastalarnda hep yüksek çıkıyo. Şimdi yap testi bak gene pozitif çıkacak. Polistik over hastalrnda ovulasyon testi belirleyici olmuyo demek istediğim bu..Ovulasyon testi yumurtlamadan 2-3gun onceyi gosterir. Tukuruk testi de tam yumurtladigin zamani gosteriyor. Yumurtladiginda tukurukteki tuzluluk orani arttigi icin doktorum bunu onerdi.. takibim tam yani.. belirtiler bu sabah kalktigimda da devam ediyor..
Arkadaşlar negatıfArkadaslarrrr dua edın bana kan testı verdım umarım hamıleyımdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?