- 11 Ocak 2016
- 161
- 62
- 18
- 30
haklısın canmm hep psikolojik işte ne yapalım elimde değil yinede takıyormAllah'tan umut kesilmez canım hayırlısı böyleymiş nolur stres yapma bizleri etkileyen en büyük şey stres zaten(( sen de soğan kürünü uygula bak ben de belirtiler yaşıyorum daha 10 gun var adetime ama büyük ihtimal hamile değilim.. ben de başlıcam soğan kürüne.. aşağıda paylaştım bak nasıl yapıldığını.. nolur üzme kendini
Kimler hamis sen bilirsin ben çoktandır girmiyordum:)İnşallah canım hayırlısı.kocalar kabul ettiya gerisi gelir
Değerlendirdim canım.ama benim hiç göğüs ucum acımaz.hamilelikler dışı ilk defa oldu.hayırlısı bakalım
bence test bozuk gibi duruyor bi daha yap ama sabahki ilk idrarınla yap :) inşallah hamilesindirrrr :)))) haberlerini bekliyoruuzzzKızlar adetime 3 gün var test Yaptım sizce çizgi var mı?? Benim psikolojim bozuldu ne zaman yapsam psikolojik olarak çift görüyorum..Eki Görüntüle 1750269
Canım neden boyle olmuş ki bozuk olabilir tekrar cekermisinKızlar adetime 3 gün var test Yaptım sizce çizgi var mı?? Benim psikolojim bozuldu ne zaman yapsam psikolojik olarak çift görüyorum..Eki Görüntüle 1750269
Ewt melike,darisi sana ve isteyen herkese insallahh31 aralık yılbaşı gecesi hastalanmistim. Siz hamile misiniz acaba?
ben daha yeni farkına vardım canım bişey de kullanmadım..adet günün geçti mi bekliyon mu..ve o ilaçları kaç aydır kullanıyon?[/QUOTE
Canim benim en son gördüğüm adet 18 Kasım di sonrası hiç olmadim 6 gündür kullaniorm ama hala tık yok :)
Ayyy çok sevindimm.. allah sağlıkla. Kucaginiza almayi nasip etsin... bende bekliyorum daha işte inşallah artık dualarım kabul olur. Bu aydà ağlamak istemiyorumEwt melike,darisi sana ve isteyen herkese insallahh
Canım sanki bana yok gibi geldi üzgünüm ama bi gölge düşmüş sanki çekme açınla ilgiliKızlar adetime 3 gün var test Yaptım sizce çizgi var mı?? Benim psikolojim bozuldu ne zaman yapsam psikolojik olarak çift görüyorum..Eki Görüntüle 1750269
İyi geceler kusura bakma yeni girebildim nete. Adetin 7. Günü başlayıp adet olana kadar içtim. 3 ay. Arada aksamalar oldu tabi çalıştığım için. Sabah ve öğleden sonra aç karnına. Ama ben akşam işten gelince içtim tabi. Ortaboy soğanı 6-8 parçaya bölüp klorsuz suda kaynattım ılıyınca içtim inş sen de şifa görürsünCanim peki sogan kurune ne zaman basladin? Ben suan adetimin 4.gunundeyim dun doktora gittim 2 basit kistin var dedi biri 4.5cm biri 3cm dogum kontrol hapi verdi dun aksam onuda icmeye basladim. Su sogan kurunu uygulasammi acaba etkisini gorurmuyum? Bide nasil yaptin sen yardimci olabilirsen cok sevinirim
Valla bilmiyorum ki canım.benim takipleyip merak ettiğim kişiler henüz hamiş değilKimler hamis sen bilirsin ben çoktandır girmiyordum:)
Canım bende yumurtlama günü oluyo sonradan geçiyo hemencecik, bide hamile kaldığım vakit olmuştu. Ama adete 5 gün kala falan başlamştı bu belirtim[/QUOTE]Değerlendirdim canım.ama benim hiç göğüs ucum acımaz.hamilelikler dışı ilk defa oldu.hayırlısı bakalım
canım ağrı reglidekin fazla mı oluyor reglime 4-5 gün var bugün başladı kasıklarımda ağrılar..ben regli olcakken çok ağrımazdı..şuan çok yoğun..ya yine tutunamadı..2 aydır böyle parça parça kan düşürüyorum çünkü..ama senin mesajını görüncede bi ümit doğdu içime inşallah bu ay bişi gelmez..bide senin akıntın olmuş muydu canım?
Kızlar adetime 3 gün var test Yaptım sizce çizgi var mı?? Benim psikolojim bozuldu ne zaman yapsam psikolojik olarak çift görüyorum..Eki Görüntüle 1750269
anladım canım adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım bugün bişey çıkmadı:S göğüsteki sızılarım gelip gelip geçiyor sürekli değil..bizlerde bu güzel duyguyu en yakın zamanda yaşarız inşallah.slm cnm
reglden biraz fazla oluyor ağrılar batmalar,göğüste sızılar ağrılar...
ben hala göğüslerimin üzerine yatamıyorum
o parça parça pıhtı bende de olmuştu bikaç ay önce,ama soğan suyundan sonra temizlendi tamamen
akıntım oldu ve idrarım koyu renkti hep cnm
Canım aminnn.anladım canım adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım bugün bişey çıkmadı:S göğüsteki sızılarım gelip gelip geçiyor sürekli değil..bizlerde bu güzel duyguyu en yakın zamanda yaşarız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?