Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

haklısın canmm hep psikolojik işte ne yapalım elimde değil yinede takıyorm

İnşallah canım hayırlısı.kocalar kabul ettiya gerisi gelir

Değerlendirdim canım.ama benim hiç göğüs ucum acımaz.hamilelikler dışı ilk defa oldu.hayırlısı bakalım
Kimler hamis sen bilirsin ben çoktandır girmiyordum:)

Kızlar adetime 3 gün var test Yaptım sizce çizgi var mı?? Benim psikolojim bozuldu ne zaman yapsam psikolojik olarak çift görüyorum..

Değerlendirdim canım.ama benim hiç göğüs ucum acımaz.hamilelikler dışı ilk defa oldu.hayırlısı bakalım [/QUOTE]
Canım bende yumurtlama günü oluyo sonradan geçiyo hemencecik, bide hamile kaldığım vakit olmuştu. Ama adete 5 gün kala falan başlamştı bu belirtim

İyi geceler kusura bakma yeni girebildim nete. Adetin 7. Günü başlayıp adet olana kadar içtim. 3 ay. Arada aksamalar oldu tabi çalıştığım için. Sabah ve öğleden sonra aç karnına. Ama ben akşam işten gelince içtim tabi. Ortaboy soğanı 6-8 parçaya bölüp klorsuz suda kaynattım ılıyınca içtim inş sen de şifa görürsün

Değerlendirdim canım.ama benim hiç göğüs ucum acımaz.hamilelikler dışı ilk defa oldu.hayırlısı bakalım
Canım bende yumurtlama günü oluyo sonradan geçiyo hemencecik, bide hamile kaldığım vakit olmuştu. Ama adete 5 gün kala falan başlamştı bu belirtim[/QUOTE]

İki hamilelik geçirdim.ilkin de hiç bir belirti yoktu.sonrasında da hiç birşey yaşamadan doğurdum ikinci de ne var ne yok yaşadım adete 5 gün kala öğrenmiştim.göğüs uçlarım aynen böyle acıyordu.
En son emzirme dönemim de yaşadım bu acıyı 2,5 yıl oldu emzirmeyeli. Vücudumuz bize piskolojik oyunlar da oynayabiliyor tabi.Geçen ay kesin hamikeyim demiştim.. O derece yani gerçi idrar testleri bile hamilesin dedi ama değilmişim bu ay hamile kalmazsam sevinicem açıkcası çok da takmıyorum.kadın doğuma gitmem gerek adeti bekliyorum.folik asite başlamayı.ve en önemlisi sigarayı bırakmak istiyorum..

slm cnm
reglden biraz fazla oluyor ağrılar batmalar,göğüste sızılar ağrılar...
ben hala göğüslerimin üzerine yatamıyorum
o parça parça pıhtı bende de olmuştu bikaç ay önce,ama soğan suyundan sonra temizlendi tamamen
akıntım oldu ve idrarım koyu renkti hep cnm

Kızlar adetime 3 gün var test Yaptım sizce çizgi var mı?? Benim psikolojim bozuldu ne zaman yapsam psikolojik olarak çift görüyorum..Eki Görüntüle 1750269

slm cnm
benimde testimin bir tanesi bu şekildeydi o gölgeler fazla idrardan kaynaklanıyormuş bende sormuştum doktora
3-4 damlayı geçmemesi gerek
bnim 2 dk içinde o gölge kayboldu normal çizgi oldu cnm
inşlh hamilesindir dualarım hepinizle

anladım canım adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım bugün bişey çıkmadı:S göğüsteki sızılarım gelip gelip geçiyor sürekli değil..bizlerde bu güzel duyguyu en yakın zamanda yaşarız inşallah.

Canım aminnn.
Rabbim herkese her dileyene yaşatsın bu duyguyu.
Bende regl olmam gereken gün yaptım 2. çigi çıktı ama az silikti

arkadaşlar test yaptım ama test geçersiz mi negatif mi t ve c nin yerleri farklı lütfen yardımcı olur musunuz tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…