Arkadaşlar negatıf
Ben adet agrısı bılmezdım o kadar karıncalanma ,bel agrısı , kokudan tıksıntı. Yınede negatıf anlayamadım ama sanırım psıkolojık hastalanmadım bugün hastalanmam gerekıyordu bu demek oluyorkı onumuzdekı günlerde hastalanıcm Çok üzgünüm
Canim peki sogan kurune ne zaman basladin? Ben suan adetimin 4.gunundeyim dun doktora gittim 2 basit kistin var dedi biri 4.5cm biri 3cm dogum kontrol hapi verdi dun aksam onuda icmeye basladim. Su sogan kurunu uygulasammi acaba etkisini gorurmuyum? Bide nasil yaptin sen yardimci olabilirsen cok sevinirimBir doktor söylemişti ben de belirtilerden şüpheleniyordum. Doçente gittim alttan muayene etti var dedi tahlillerde hormonlar normal dedi. Sonra başka bir doçente gittim o da aynısını söyledi. Soğan kürünü annem söylemişti uyguladım ve çok ağrılı bir şekilde kistler rüptüre oldu acillik oldum. En son muayenede her şey normal çıktı şükür :)
Ayy inseallah canim ya bu ay corekotu bal tarcin kurunu uyguladim hayirlisi gunler gecmiyo sanki diyemem hizli geciyo mesguliyetiniz olunca gercekten anlamiyor insan o yuzden stres yapmadan bekliyorumaynı durum benim de aynı ara ara başım da dönüyor :/ benim 10 gün var adetime.. inşallah guzel haberlerini bekliyoruz..
Anladim canim evet ayni oldugunu soyluyor herkes benim adet oncesi belirtim normalde cok yoktur her zaman olmasa da 2 yada3 gun kala bel agrisi olurdu o kadar adetim geldiginde ilk vakitlerde sanci olmaz ilerleyen saatlerde yavas yavas baslardi sancim hayirlisini afiyetlisini istiyorum elbet Rabbim nasip ederAllah yardımcınız olsun regl belirtileriyle birebir aynı oluyor hatta daha fazlası
canım ağrı reglidekin fazla mı oluyor reglime 4-5 gün var bugün başladı kasıklarımda ağrılar..ben regli olcakken çok ağrımazdı..şuan çok yoğun..ya yine tutunamadı..2 aydır böyle parça parça kan düşürüyorum çünkü..ama senin mesajını görüncede bi ümit doğdu içime inşallah bu ay bişi gelmez..bide senin akıntın olmuş muydu canım?Allah yardımcınız olsun regl belirtileriyle birebir aynı oluyor hatta daha fazlası
ama ilk yaptığımda hiçbirşey yoktu.. soğan suyunu içtiğimde çift çizgi çıktı daha sonra silikleşerek kayboldu.. pko nun 3 grubu var ben onlardan değilim hem oyle olsa yumurtam da olmazdı bu ay :)Canım sen beni anlamadn herhalde. LH hormonu pcos hastalarnda hep yüksek çıkıyo. Şimdi yap testi bak gene pozitif çıkacak. Polistik over hastalrnda ovulasyon testi belirleyici olmuyo demek istediğim bu..
bence umudunu kaybetme.. 3-4 gün daha bekle sonra tekrar test yaptırArkadaşlar negatıf
Ben adet agrısı bılmezdım o kadar karıncalanma ,bel agrısı , kokudan tıksıntı. Yınede negatıf anlayamadım ama sanırım psıkolojık hastalanmadım bugün hastalanmam gerekıyordu bu demek oluyorkı onumuzdekı günlerde hastalanıcm Çok üzgünüm
soğan kürüne adet bitiminden 2 gün sonra sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere yapıyorsun.. orta boy kahverengi kuru soğanı 6ya böl 1.5 bardak kaynayan suyun içine at kapağını kapatıp 5 dk daha kaynat. sonra süzüp iç :)Canim peki sogan kurune ne zaman basladin? Ben suan adetimin 4.gunundeyim dun doktora gittim 2 basit kistin var dedi biri 4.5cm biri 3cm dogum kontrol hapi verdi dun aksam onuda icmeye basladim. Su sogan kurunu uygulasammi acaba etkisini gorurmuyum? Bide nasil yaptin sen yardimci olabilirsen cok sevinirim
Canm benim de negatif hem de 8 gün geçti bütün hamilelik belirtileri var ayrıca bugün baktırdm kist falan da yok bilmiyorum psikolojim bozuldu artıkArkadaşlar negatıf
Ac tok farkediyormu peki? Bide kac gun icmeliyim acaba? Cok tesekkur ederim yardimci oldugun icinsoğan kürüne adet bitiminden 2 gün sonra sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere yapıyorsun.. orta boy kahverengi kuru soğanı 6ya böl 1.5 bardak kaynayan suyun içine at kapağını kapatıp 5 dk daha kaynat. sonra süzüp iç :)
Arkadaşlar tekrar kan tahlili ve negatif 8 gün oldu kistte yokmuş doktor tarlusal verdi kullan dedi bunu hamile değilim çok üzgünümm
soğan kürüne adet bitiminden 2 gün sonra sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere yapıyorsun.. orta boy kahverengi kuru soğanı 6ya böl 1.5 bardak kaynayan suyun içine at kapağını kapatıp 5 dk daha kaynat. sonra süzüp iç :)
Kan testınde çıkması gerekmıyor muydu bugün hastalanmam gerekıyordu gerçekten çok uzuldumbence umudunu kaybetme.. 3-4 gün daha bekle sonra tekrar test yaptır
Bende anlamadım kendımden şüphe edıyorum artık senın baya gecmıs umarım hamılesındırCanm benim de negatif hem de 8 gün geçti bütün hamilelik belirtileri var ayrıca bugün baktırdm kist falan da yok bilmiyorum psikolojim bozuldu artık
Hayırlısı buymuş canım üzülme nolur stres üzüntü en büyük düşmanımızKan testınde çıkması gerekmıyor muydu bugün hastalanmam gerekıyordu gerçekten çok uzuldum
İnşallah canım hayırlısı.kocalar kabul ettiya gerisi gelirÇok şükür canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah olur benim 6gunum var 3gun sonra test yapmayı düşünüyorum var belirtilerim inşallah hamileyimdir hayırlısı :)
Değerlendirdim canım.ama benim hiç göğüs ucum acımaz.hamilelikler dışı ilk defa oldu.hayırlısı bakalımCanım göğüs ucu sızısı yumurtlama olduğu an başlıyo. Sen değerlendirdin inşallah dün geceyi
Çok teşekkür ederim destegın ıcın umarım yanılmıştır hıc adet agrısı bılmem bütün belırtılerım vardı çıkmadıHayırlısı buymuş canım üzülme nolur stres üzüntü en büyük düşmanımız( ben belirtiler yaşıyorum ama hamile değilim biliyorum.. umudumuzu yitirmicez Allah'ım kararlaştırmıştır bir gün.. ve o gün hamile kalıcaz.. Biz sadece içimizi bozmayıp dua edicez ve hayırlısı isticez.. biraz daha bekle sabret bi kaç gün sonra tekrar yaptır..
dua eett :)) her şey çok güzel olacaaakk :)))Çok teşekkür ederim destegın ıcın umarım yanılmıştır hıc adet agrısı bılmem bütün belırtılerım vardı çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?