Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

dün ilk defa reglden başlamadan önce yaşadım ağrıyı ve her zamanki ağrıdan epey fazlaydı. göğüslerde bir şey yok fakat regl ağrısına çok benzer ama daha şiddetlisi oldu. bugün yarın bekliyorum, aslında beklemiyorum gelmesin.

Ben 8 aylık evliyim 3 aydır istiyorum ama yaşım 23 o yüzden pek dusmuyorum üstüne ınsallah en kisa zamanda Rabbim sanada nasip etsin :)
aminnn kuzucum sende çok bekleme tabi genç anne olursun hem :))) Amin ben bu ay ilk defa denedim bakalım adetime 3 gün kaldı belirtilerim var ama yaptığım testlerde daha çıkmadı, çok kaptırmıyorumtabi ama insan belirtileri görünce de heyecanlanmıyor değilş hani

cnm inşlh gebesindir yaaa

Valla açıkçası belirtiler boş adet belirtisiyle çok benziyor En iyisi günün geçmesi kafaya takınca da olmuyormus genç anne olmak istiyorum zaten bu aralar çevremde doguran dogurana nispet yapar gibi :):):)

malesef negatıf bugun hastalandım fakat hala bulantı devam edıyor sanırım psıkolojık ovulasyon testı sıparısı verdım sımdı bı de o sekılde deneyelım :)
dene canim heryolu dene ama üzülme bu ay olmazsaa önümüzdeki ay allahim en yakin zamanda nasip etsin inşallah

ovulasyon testi yaptım negatif en son dokuz ocakta olmuştum hasta erken mi yaptım sizce nasil yapcaz bu testi ya

Canlarım ben test yaptım çift çizgi çıktı demiştim kan sonucumu da aldım salı günü 38 günlük hamileyim mide bulantım yok dencek kadar az sadece arada ağrım oluyo yarın da kadın doğumdan randevum var bebeğim şu an 1 cmden daha küçükmüş ve 1 grdan daha hafifmiş gelişmeleri sizinle paylaşırım yine allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Coook sevindim canim hadi gozun aydin saglikla kucagina almani nasip etsin Rabbim simdi sira sende say bakalim belirtileri

Test yapmaktan bunalan arkadaşlar yeni konu açtım gelin beraber kafa dagitalim moral depolayalim yeni topiğim: hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

merhaba kızlar yine ben geçenm ay değişik bi silik cizgi vardı ama malessef 1 gün gecikmeyle regl geldi ve 5.günü klomene başladım hep beraber inşallah hamiş kalırız bu ay benim gbi klomen kullanan varmı

Merhaba arkadaşlar.ben gecen yıl bir hamilelik yaşadım ama bebegimin kalbi durdu ve 12 haftalıkken alındı malesef.genetiğime bakıldı testlerle bi sorun yok dedi doktor rahimde iyi dedi.ama 7 aydır bebek istememe ragmen olmuyo bir türlü hep üzüntü gecen gece cok az pembe bir akıntı geldi ve sabahında kahverengi akıntı ama yine cok az acaba yerleşme kanaması olabilir mi ??? Başka hiç belirti yok ama daha adetime 10 gün var

Ben yerleşme kanaması yasadım Can'ım dikkat et kendine ağır iş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…