Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aha suna bak ilk kez gördüm ben böyle ya bişey Dicem cayegem vardii hatırladin mi 2 çocuğu vardi iki kez yumurtluyorum ben diye senin de mi öyle yoksa bide ikinci cizgi nasıl koyyuuu
Aklim almadi bu nasil bir sey yaa...
bilgisi olan yazsiiinnnn noluuurrr

disikartal87 masalolsunnn E ecrinny bu ne ya? 2 kez mi yumurtladiimm ??? bat a9gun var
Once ilkini yaptim sonra ikinciyi yaptim inanamadim daha koyu ciktiiiii
Ayyyy anlamadim ki ben simdi. 9 gun kala belli olur mu hamilelikte cizgi. Yorumlarda hep 3-4 gun kala yapanlarin yorumlari vardi. Acaba 9 gun kala olupta boyle cikan hamile var midir. Bi yazsin varsa acilen :)

bn hayıt otu ıcmstım 1 2 deger dustu ama hayttan dolayımı bılmem canm..

Aklim almadi bu nasil bir sey yaa...
bilgisi olan yazsiiinnnn noluuurrr
Şimdi netten baktım daha önce buraya yazanlar olmuş 2009 yılında falan adete 7 gün kala test yapmış ovulasyon testi pozitif cikmisdoktor da zaten 7 gün kala hamile kalmissin falan demiş

disikartal87 masalolsunnn E ecrinny bu ne ya? 2 kez mi yumurtladiimm ??? bat a9gun var
Once ilkini yaptim sonra ikinciyi yaptim inanamadim daha koyu ciktiiiii
canım hamile olabilirsin bence..biraz daha sabredersen net sonucu öğrenirsin..yarın da yapınca koyu çıkarsa hamile olup olmadığın iyice netleşirr:) ovulasyon gününün üzerinden kaç gün geçti?

Kizlar idrar testi kesin sonuc verir mi. Ya pozitif cikti benim ama haftasonu oldugu icin hastaneye de gidemiyorum. Yanilma payi var mi acaba ? Iki kere test yaptim ikisi de pozitifti ve tum aile duydu yanilmak da istemiyorum. Help me.

Kizlar idrar testi kesin sonuc verir mi. Ya pozitif cikti benim ama haftasonu oldugu icin hastaneye de gidemiyorum. Yanilma payi var mi acaba ? Iki kere test yaptim ikisi de pozitifti ve tum aile duydu yanilmak da istemiyorum. Help me.
Canim inşallah vardır bebeğin. .... yanılma payı olabiliyor ama öyle düşünme elinde varsa sabah ilk ıdrarrla bir kez daha yap ben 5- 6 aydır deniyorum hiç silik bile çıkmadı çizgi varsa çıkıyo ama en iyi sonuç kan pztesine kadar sabret sabah yapmayı dene birde

aksam habelerde gormussunzdr belkı... bı aıle tup bebekle zar zor bebek sahıbıoluyo bıtane.. sonra bıde kardes yapalm buna dıyolar kadın tedavısızı gebe kalıyo veee tam 5 kız cocugu dogruyo.....su an kuvezde hepsı 2 3 ay kalcaklarmıs..... takdırı ılahı denır buna.....

canm acılde kan vereblrsın bı saate cıkar sonc. ayrıca tavsıyem kesn olmadan duyrmayn öle herkese.....

Yaaa allahın işi işte gerçekten buraya bir arkadaş yazdı TÜP bebek için gidecekler mis adeti beklerken hamile kaldığını öğrenmiş Rabbimin mucizesi

Yaaa allahın işi işte gerçekten buraya bir arkadaş yazdı TÜP bebek için gidecekler mis adeti beklerken hamile kaldığını öğrenmiş Rabbimin mucizesi

ewt gerckten cok duyuyorz ya hepsı yalan degldrya fsh 50 40 olpta kendılıgnden gebe kalan falan tedavı gorrken bı ay ara verpte kendglnden gebe kalan bısuru okuyorz... yerı göğü bızlerı yaradan rabbımızın gucunn yetmeyecegı sey yoktr... sadece vaktı varrr sabredelm cnlar allah verr mukafatımızı elbet

öyle canım Allah daha büyük dertler vermesin. En kısa zamanda herşey yoluna girer başlarsınız bebek çalışmalarına inşallah
Amin inşallah canım bu ay d.kntrol hapı öteki ay klomene baslicam Nisan ayına denk geliyo eşim de kaptan sezon açılıyor gidecek eşim Rabbim sığındım artk

Evet canım bende çok duydum ne hikayeler okudum inşallah allah yar ve yardımcımız olsun onun hazinesinde çoktur ol der olur nasip etsin hepimize inşallah

Şimdi netten baktım daha önce buraya yazanlar olmuş 2009 yılında falan adete 7 gün kala test yapmış ovulasyon testi pozitif cikmisdoktor da zaten 7 gün kala hamile kalmissin falan demiş
Kafayi yicem yaa durup durup teste bakiyorum :/

canım hamile olabilirsin bence..biraz daha sabredersen net sonucu öğrenirsin..yarın da yapınca koyu çıkarsa hamile olup olmadığın iyice netleşirr:) ovulasyon gününün üzerinden kaç gün geçti?
Yarin sabah ilk isim valaaaa 9.gunde cift cizgi gormustum bugun 16.gun bata 9 gun var :/
Butun tuhafliklar beni bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…