- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Heeeey anladım canımmm ay onu bilmiyordum cnm ama doktora sor benceYok bebeğim yanlış anlattım sanırım ben klomen +catlatma iğnesi kullanıyorum yumurta oluşturmak için iğne kullansam diyorum çok yumos olusturuyormus iğne genelde tup bebek için uygulanıyor çok yumos toplamak icin
Adet olur olmaz aricam sonra giderimHeeeey anladım canımmm ay onu bilmiyordum cnm ama doktora sor bence
Kaç aydır deniyoruz çok üstüne düşüyordum artık en Son dedim yeter üstüne düşmeyeceğim düşmedim hatta her ilişkiden sonra temizlendim ayağa kalktım ne bilim hiç umudum yoktu kızlar beklemediğim bi anda aldım haberi anlayacağınız ama çok mutluyum ben anlatamamne zamandır deniyordun canım? neden tutmuyor diye düşündün? diğer aylardan fazrklı yaptığın bişey oldu mu?
İlgin içim teşekkür ederimUyku Hali bu kadar erken başlamaz ama yine de kişiden kişiye Değişiklik gösteriyo belli olmaz bir hafta sonra git kan ver varsa çıkar tatlım
inşallah hamilesindir..benim de beş gün var..evde ovulasyon testi varsa yapsana bi canım sende nasıl çıkcak merak ettim..oda hamileliği belli edebiliyor diyolar..ama bazılarında da tam koyu çıkmamış gebelik testinde çıktığı halde..yani muallakta bir konu ama denenebilir yine de:)Kizlar regl günüme 5 gün var kasıklarim da ağrı gelip gidiyor birde göğüslerim şişmiş ve çok ağrıyor sizce gebe Miyim dir? Hayırlısıyla çok istiyorum Allah istiyenler herkese sağlıklı hayırlı bebiş ler nasip eder inslh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?