Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Heeeey anladım canımmm ay onu bilmiyordum cnm ama doktora sor bence

ne zamandır deniyordun canım? neden tutmuyor diye düşündün? diğer aylardan fazrklı yaptığın bişey oldu mu?
Kaç aydır deniyoruz çok üstüne düşüyordum artık en Son dedim yeter üstüne düşmeyeceğim düşmedim hatta her ilişkiden sonra temizlendim ayağa kalktım ne bilim hiç umudum yoktu kızlar beklemediğim bi anda aldım haberi anlayacağınız ama çok mutluyum ben anlatamam

Son regl donememimden sonra 17 gün oldu adet bitince her iki günde 1 ilişkiye girdik. Son 2 gündür çok fazla gaz sorunü mide yanması ve bel ağrısı ile birlikte halsizlik hissediyorum hamile olabilir miyim. Şimdiden teşekkürler

Uyku Hali bu kadar erken başlamaz ama yine de kişiden kişiye Değişiklik gösteriyo belli olmaz bir hafta sonra git kan ver varsa çıkar tatlım

Jinekologa bi ay önce gittim basit bi kist olduğunu söyledi adet sökücü verdi kullandım geç haftalarda tekrar gittim kistin geçtiğini söyledi ama hala gebe kalmadim

Uykum geliyor desem bu bende gebelik belirtisi olamaz çünkü ben zaten uykuyu çok seven biriyim her zaman uyuyabilirim :)

Kısmet Deyip görelim o zaman Hayırlı haberler inşallah

inşallah hamilesindir..benim de beş gün var..evde ovulasyon testi varsa yapsana bi canım sende nasıl çıkcak merak ettim..oda hamileliği belli edebiliyor diyolar..ama bazılarında da tam koyu çıkmamış gebelik testinde çıktığı halde..yani muallakta bir konu ama denenebilir yine de:)

İnslh çok istiyorum hayirlisiyla saglikli bebisler hastaneye gidip kan testi yapmakta istemiyorum çıkmaz diye eşimde umutlandirmak istemiyorum evdeki testlerde çıkarsa gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…