Ah canim ya ben hic ii degilim diyodum ya surekli goguslerim aciyo hamilemiyim falan die 2 aydir regl olmama ragmen el degmiyodu goguslerime gecen ay gittim cikolata kistim olmustu prolaktin normaldi belki kist acitiyodur dedi bu ayda goguslerimden sakir sakir sut akti prolaktinim yine normal cikti sut akmasina ragmen doktor mr cekti bi bakti hipofiz tumoru cikti bendeYok canımbeklemedeyim.
Sen ne yaptın
Bende gelecek aya kalanlardanim allah o günleride nasip etsin bizlere allahtan arkamda dimdik duran bir kocam var hiç üzülmüyorum herşey olacağına varır allah büyüktürBende cumartesi testi tekrarlicam.çıktı çıktıçıkmadı öbür ay
@bhchrkdisikartal87 maşşallah bebeklerinizeee
Çok geçmiş olsun canım.bendende süt geliyo biliyosun.dra gittim herşey normal.mr çekilmedim amaAh canim ya ben hic ii degilim diyodum ya surekli goguslerim aciyo hamilemiyim falan die 2 aydir regl olmama ragmen el degmiyodu goguslerime gecen ay gittim cikolata kistim olmustu prolaktin normaldi belki kist acitiyodur dedi bu ayda goguslerimden sakir sakir sut akti prolaktinim yine normal cikti sut akmasina ragmen doktor mr cekti bi bakti hipofiz tumoru cikti bendemeger o tumor sut yapmis bende dr hamileligi hizlandiralim tumor buyurse sansin olmayabilir dedi cmrtsi catlama ignesi falan vuruncam insallah bu ay tutar nolur dua edin
Cok tesekkur ederim cnm Allah herkese nasip etsin dualarim sizlerleTebrik ederim canım allah olmayanlara da nasip eder insallah
Ayy canim Allah acil sifa versin uzulme sadece dua et tedavi ve dua tesirini en kisa zamanda gorursun inseallah...tam anlamiyla teslim olsak Allaha hersey rahatca duzelir canim sende rahat ol herseyin sahibi Allah..hergun 100 defa subhaneke duasini oku hastaliga sifadir Allahin izniyle bebisin en kisa zamanda seninle olur inseallahAh canim ya ben hic ii degilim diyodum ya surekli goguslerim aciyo hamilemiyim falan die 2 aydir regl olmama ragmen el degmiyodu goguslerime gecen ay gittim cikolata kistim olmustu prolaktin normaldi belki kist acitiyodur dedi bu ayda goguslerimden sakir sakir sut akti prolaktinim yine normal cikti sut akmasina ragmen doktor mr cekti bi bakti hipofiz tumoru cikti bendemeger o tumor sut yapmis bende dr hamileligi hizlandiralim tumor buyurse sansin olmayabilir dedi cmrtsi catlama ignesi falan vuruncam insallah bu ay tutar nolur dua edin
Amin canim insallah bi sıkınti cikmazBende cumartesi testi tekrarlicam.çıktı çıktıçıkmadı öbür ay
@bhchrkdisikartal87 maşşallah bebeklerinizeee
Ovulasyon testi denedin mi cnm. Ben bu ay ilk kez denedim ve oldu insallahBende gelecek aya kalanlardanim allah o günleride nasip etsin bizlere allahtan arkamda dimdik duran bir kocam var hiç üzülmüyorum herşey olacağına varır allah büyüktür
İnşallah canım iyi düşün iyi olsun herşeyAmin canim insallah bi sıkınti cikmaz
Canim normalde prolaktin yukselmesi gerekiyomus bu tumorun varlinda ama bende normal cikti yani 8 di. ben ne dogum yaptim ne cocuk emzirdim o yuzden benden direk bundan suphelendi bide annemde bu tumorden 2 kez ameliyat oldu genetikmis benim yani aklinda suphe kalicana cektir canim ama sen 2 cocuk emzirdin belki senin normaldirÇok geçmiş olsun canım.bendende süt geliyo biliyosun.dra gittim herşey normal.mr çekilmedim amaiçime şüphe düşürdün bak olmadı gidip mr çektireyim
İnşallah çabucak hamile kalırsın.peki bu tümörün bir zararı varmı.onun için ne dedi doktor
Hepinizin haberlerini aliriz bu ay insallahİnşallah canım iyi düşün iyi olsun herşey
Allah kısmet ederse bende bu ay deneyeceğim ama çok az bilgiye sahibimOvulasyon testi denedin mi cnm. Ben bu ay ilk kez denedim ve oldu insallah
Saol canim Allah razi olsun herseyin basi dua Rabbim kimseyi ne evlat ozlemiyle nede evlat acisiyla sinamasin insallH saglikli hayirli evlatlar nsip etsin tum isteyen herkeseAyy canim Allah acil sifa versin uzulme sadece dua et tedavi ve dua tesirini en kisa zamanda gorursun inseallah...tam anlamiyla teslim olsak Allaha hersey rahatca duzelir canim sende rahat ol herseyin sahibi Allah..hergun 100 defa subhaneke duasini oku hastaliga sifadir Allahin izniyle bebisin en kisa zamanda seninle olur inseallah
bana da dua et bat daşım darısı başıma bakarsın bendede olur belirti yok diyordunAmin cok tesekkur ederim insallah Allahim hepinize bu heyecani yasatir. Yasamis olanlara bidaha yasatir :) benim ilk
Yardimci olmaya calisirim cnmAllah kısmet ederse bende bu ay deneyeceğim ama çok az bilgiye sahibim
Evet hala belirti yok cnm dualarim sizlerle canim beniimmmbana da dua et bat daşım darısı başıma bakarsın bendede olur belirti yok diyordun
Cnm keşke ama daha gebelik testlerinde silik de olsa çifti göremedim :) ovulasyonda son günler koyu görüp adet olan var mı acaba özellikle hamiş lere soruyorum ama hep koyuydu diyorlarsenin de adete 3 gun var ve ovulasyon testleri koyu cikiyor demeki hamile sin canim insallah oyledir guzel haberi verirsin bizlere
Sende hamilesin nnnnnnnnnnnnnnn canım benim ya hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canimmmm mm taze anneOldu dimi hamileyim dimi ay inanamiyorum kalbim durcak elim ayagim tutmuo
Hayırlı olsun cnm güzel sağlıklı hamileliğin olsun inşallahArkadaslar sonuc cikmis bile beklememe gerek kalmadi sonuc icin bakar misiniz. 18.97 cikmis adetime 2-3 gun var
Ay oyle galiba yaaa hala inanamiorum beta hcg 18.97 cikmis. Adete 2-3 gun var. Sali gunu doktora gitcem adette hem 2-3 gun gecmis olur.Sende hamilesin nnnnnnnnnnnnnnn canım benim ya hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canimmmm mm taze anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?