Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok canım beklemedeyim.
Sen ne yaptın
Ah canim ya ben hic ii degilim diyodum ya surekli goguslerim aciyo hamilemiyim falan die 2 aydir regl olmama ragmen el degmiyodu goguslerime gecen ay gittim cikolata kistim olmustu prolaktin normaldi belki kist acitiyodur dedi bu ayda goguslerimden sakir sakir sut akti prolaktinim yine normal cikti sut akmasina ragmen doktor mr cekti bi bakti hipofiz tumoru cikti bende meger o tumor sut yapmis bende dr hamileligi hizlandiralim tumor buyurse sansin olmayabilir dedi cmrtsi catlama ignesi falan vuruncam insallah bu ay tutar nolur dua edin

Bende cumartesi testi tekrarlicam.çıktı çıktı çıkmadı öbür ay
@bhchrk disikartal87 maşşallah bebeklerinizeee
Bende gelecek aya kalanlardanim allah o günleride nasip etsin bizlere allahtan arkamda dimdik duran bir kocam var hiç üzülmüyorum herşey olacağına varır allah büyüktür

Çok geçmiş olsun canım.bendende süt geliyo biliyosun.dra gittim herşey normal.mr çekilmedim ama içime şüphe düşürdün bak olmadı gidip mr çektireyim
İnşallah çabucak hamile kalırsın.peki bu tümörün bir zararı varmı.onun için ne dedi doktor

Ayy canim Allah acil sifa versin uzulme sadece dua et tedavi ve dua tesirini en kisa zamanda gorursun inseallah...tam anlamiyla teslim olsak Allaha hersey rahatca duzelir canim sende rahat ol herseyin sahibi Allah..hergun 100 defa subhaneke duasini oku hastaliga sifadir Allahin izniyle bebisin en kisa zamanda seninle olur inseallah

Canim normalde prolaktin yukselmesi gerekiyomus bu tumorun varlinda ama bende normal cikti yani 8 di. ben ne dogum yaptim ne cocuk emzirdim o yuzden benden direk bundan suphelendi bide annemde bu tumorden 2 kez ameliyat oldu genetikmis benim yani aklinda suphe kalicana cektir canim ama sen 2 cocuk emzirdin belki senin normaldir

Saol canim Allah razi olsun herseyin basi dua Rabbim kimseyi ne evlat ozlemiyle nede evlat acisiyla sinamasin insallH saglikli hayirli evlatlar nsip etsin tum isteyen herkese

Güzel bayanlar bu ovulasyon testi nasıl kullanılıyor biliyorum fakat ne zaman başlanmalı her yerde farklı yazılar var bilgisi olan yazar mi lutfennn

senin de adete 3 gun var ve ovulasyon testleri koyu cikiyor demeki hamile sin canim insallah oyledir guzel haberi verirsin bizlere
Cnm keşke ama daha gebelik testlerinde silik de olsa çifti göremedim :) ovulasyonda son günler koyu görüp adet olan var mı acaba özellikle hamiş lere soruyorum ama hep koyuydu diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…