Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam kızlar. Adetime yaklaşık 10 gun varken beta 20.54 çıktı. 3 gun sonra 122 iki gun sonra 259 çıktı. Son adet tarihim 26 ocak. Bugün yarın olmam gerekiyordu yani. Ama 10 gündür ağrılarım hiç geçmedi. Normalde adtlerim hep ağrılı geçer. İğne serum yemeden ayağa kalkamam. Sebebi rahimim geriye yatikmis. Adet olacakmış gibi ağrım var. Çalışıyorum da. Normal mi sizce

Kızlar ben amerikada yasıyorum burdan ögrendiğim bi tekniği daha ögreteyim size.ovulasyon günün rahminizi tanıyarak ögrenin.adet bitiminden sonra elinizi yıkayıp tırnakların kısa olmasına dikkat edin.orta parmagınızı vajinanıza koyun ;parmagınızın ucuna burun ucu gibi birşey gelcek ucundada delik var hissediliyo.ovulasyona yakın rahim yukarı cıkıp o delik 2 yada 3 günlüğüne acılıyo.ovudan sonra kapanıyo.rahim asagi inmesse hamileliik gercekleşmiş oluyo.inerse malesef adet geliyo.

Ben onu 3 ay denedim.ilk 2 ay adet olacağımı anladım.3. Ay hamileyim dedim ama adet oldum.çok fazla da doğruluk payı yok.

adete bir hafta kalla hic hamilelik testi yapip ta negatif ciktimi caniim ben bugun yaptim ama negatif cikti ben gec yumutladim 18 subata ama bir hafta gecti dazanamayip yaptim ama malesef negatif
Ben 15 şuabtta yumurtladım canım sabah negarif çıktı ama 1 saat sonra çok silik belli belirsiz çizgi çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…