akşam ondan yapacam ne hamilelik belirtisi var bende ne adetOnu bir kere kullandım canım.doğru sonucu vermişti ama güven konusunda yorum yapamam.sonuçta 1 kere kullanmışım
Benim 5 dk icinde belirio ama bilemedim ki yaaHayırlısı canımben de sabah yine yapmıştım.1 saat sonra çizgi belirdi gibi ama çok gördüğüm için o çizgiyi gebelik testi uzmanı olucam yakında
senin de adete 3 gun var ve ovulasyon testleri koyu cikiyor demeki hamile sin canim insallah oyledir guzel haberi verirsin bizlereSon 3 günümün ovulasyon testleri kızlar bat cumartesi
Eki Görüntüle 1782506
1 testim daha var canım.ne zaman yapsam karar veremiyorumBenim 5 dk icinde belirio ama bilemedim ki yaa
Ben onu 3 ay denedim.ilk 2 ay adet olacağımı anladım.3. Ay hamileyim dedim ama adet oldum.çok fazla da doğruluk payı yok.Kızlar ben amerikada yasıyorum burdan ögrendiğim bi tekniği daha ögreteyim size.ovulasyon günün rahminizi tanıyarak ögrenin.adet bitiminden sonra elinizi yıkayıp tırnakların kısa olmasına dikkat edin.orta parmagınızı vajinanıza koyun ;parmagınızın ucuna burun ucu gibi birşey gelcek ucundada delik var hissediliyo.ovulasyona yakın rahim yukarı cıkıp o delik 2 yada 3 günlüğüne acılıyo.ovudan sonra kapanıyo.rahim asagi inmesse hamileliik gercekleşmiş oluyo.inerse malesef adet geliyo.
adete bir hafta kalla hic hamilelik testi yapip ta negatif ciktimi caniim ben bugun yaptim ama negatif cikti ben gec yumutladim 18 subata ama bir hafta gecti dazanamayip yaptim ama malesef negatifBenim 5 dk icinde belirio ama bilemedim ki yaa
Ovu gününü bulmaya cok yardımcı oluyoBen onu 3 ay denedim.ilk 2 ay adet olacağımı anladım.3. Ay hamileyim dedim ama adet oldum.çok fazla da doğruluk payı yok.
Canım gözün aydınnn.hayırlı uğurlu olsun bebeğinArkadaslar sonuc cikmis bile beklememe gerek kalmadi sonuc icin bakar misiniz. 18.97 cikmis adetime 2-3 gun var
Ben 15 şuabtta yumurtladım canım sabah negarif çıktı ama 1 saat sonra çok silik belli belirsiz çizgi çıktı.adete bir hafta kalla hic hamilelik testi yapip ta negatif ciktimi caniim ben bugun yaptim ama negatif cikti ben gec yumutladim 18 subata ama bir hafta gecti dazanamayip yaptim ama malesef negatif
Ooooo Tebrikler canimmm cok sevindim sabrin sonu Selamet Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahArkadaslar sonuc cikmis bile beklememe gerek kalmadi sonuc icin bakar misiniz. 18.97 cikmis adetime 2-3 gun var
gözün aydınnnn :))))) 2-3 gün sonra daha da artarrrr :))))Arkadaslar sonuc cikmis bile beklememe gerek kalmadi sonuc icin bakar misiniz. 18.97 cikmis adetime 2-3 gun var
bir saat cok gecmis senin adet tarihin nezaman canim benim 2 martBen 15 şuabtta yumurtladım canım sabah negarif çıktı ama 1 saat sonra çok silik belli belirsiz çizgi çıktı.
29 şubat.dayanamaz sabah yine yaparım kesinbir saat cok gecmis senin adet tarihin nezaman canim benim 2 mart
ben zarin doktora gitmezi dusunuzorum canim payartesi sonucu alirim atik29 şubat.dayanamaz sabah yine yaparım kesin
canim benim cookk sagoool Allah im isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah :)))Canimcimmmmmm nasil sevindim anlatamam gözümden yas geldi resmen allaha Şükurler olsun rabbim sonun da nasip etti saglikla kucağına almayi nasip etsin inşallahh
ne mesaj yazmisim z y karistirmisimben zarin doktora gitmezi dusunuzorum canim payartesi sonucu alirim atik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?