Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar birisi banada bişey söylesin bu bugün yaptığım ovu testi adete 1 hafta var erken gebelik testi de yaptım ovu testinden sonra predictor aslında adet günü sonuç veriyormus öyle yazıyo ama ben 1 hafta varken yaptım 15 dk içinde gölgeden biraz daha belirgin 2.çizgi yi gördüm ovu testiyle hamile olduğunu ogrenenlwr var okudum burda ovu testindeki 2.çizgi dahamı koyu renk çıkıyor hamile olduğun zaman ???

Eklentiler

• 20160225_155716.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 59
Cnm gebelik testinde çıktıysa ovuya gerek yok zaten. Ama dediğin gibi adete yaklaştıkça kopkuyu olduğunu söylüyorlar genelde.

Canim esit cikio diolar ama bende bilmiyoeum bende bugun test yaptirdim. 18.97 cikti sonuc. Adete 2-3 gun var daha. Dun aks hem ovu yaptim hem gebelik testi. Gebelik testinde ikinci cozgi 5 dk icinde cok silik olsada cikti. Ovu da cok silikti. Seninkinden cok cok silik. Bugun yapmadim ovu testi. Belki o da koyulasmistir. Ama bhchrk de yapti bufun ovu onun koyu cikti cizgileei gebelik testide koyu cikti

Cnm gebelik testinde çıktıysa ovuya gerek yok zaten. Ama dediğin gibi adete yaklaştıkça kopkuyu olduğunu söylüyorlar genelde.
Yani bu durumda varmı yokmu delircem artık göğüs uçlarım ilk defa bukadar çok acıyor elimi degdirdigim anca canım çok yanıyor anlamadım hiç bişey ben predictor testinede güvenmeyin diyorlar kan vericem geçmeden yapmıyorlar böyle arada kaldım

cok tesekkurler :) pazartesi bhcg 3.2ydi progesteron 9.98 cikti.. bakalim bu pazartesi ne cikcak bhcg :)

Ay oyle galiba yaaa hala inanamiorum beta hcg 18.97 cikmis. Adete 2-3 gun var. Sali gunu doktora gitcem adette hem 2-3 gun gecmis olur.

Tebrik ederim ikinizide Rabbim saglikl ve vaktiyle kucaginiza almayi nasip etsin.
Benim size bi sorum olucakti yrn regl gunum normal.gebelik testi yaptim idrarda ama cok net tek cizgi var malesef.
Hamile olabilecegimi dusunmustum oysa ama yok sanirim kanda baktirsam.belki farkli olabilir ama siz idrar testinde gorebildiniz.mi silik de olsa .cizgi ?

Ay gerçekten mi 1 hafta nasıl geçicek

Cnm belirtiler yumurtlama dan hemen sonra başladı benimde ama belirtiye güven olmuyor bence sen yarın başka marka test al yap bakalım. Ama erken olduğunu unutma

Benim testlere ne diyosun cnm baksana bi yukarılarda bi yerde. Sonuncusu tam koyu değil ama bariz belirgin. Sen şimdi ovu da yapmazsın artık :) eğer bugün yaparsan paylaşır mısın cnm ni bakalım koyulaşmİş mı. Çok şey istedim galiba :)

slm kızlar kahverengi lekelenmem giderek artıyor , acaba adet mi oluyorum 25. günümüdeyim
gecen ay 29. gün adet oldum . bu ay 1 martta bekliyordum .
ya da yerleşme kanaması mıdır ? kafam çok karıştı hiç biyerimde agrı sızı da yok ,
yarın sabah da devam ederse , ctesi dr a gideyim bari , tam bebek yapmaya karar verdik
düzenim bozuldu yaaa ((
inşallah gebeliktir.

Benim gecmedi daha gunum 2-3 gun var devlet hastanesine gittim yaptilar cnm

Seninki de koyu. Bugun yapamam cunku idrarimi yaptim sivida tukettim. Testte kalmadi elimde. Ama bhchrk yapabilir o paylasti bugun yaptigini. Bulabilirsen onun paylastigine bak istersen

Ben dun aksam yaptim bide bu sabah yaptim ikisinde de gordum cnm 2-3 gun var adete kanda da 18.97 cikti. Ama herkeste gozukmeyebiliomus istersen kana bi baktir

Ben dun aksam yaptim bide bu sabah yaptim ikisinde de gordum cnm 2-3 gun var adete kanda da 18.97 cikti. Ama herkeste gozukmeyebiliomus istersen kana bi baktir
Anladim cnm ozmb olsa bende de silikde olsa cikardi 18.97ile idrar testinde goruluyorsa bende yok demekkii
Hayirlisi artik cok istemistim de bide bazi belirtilerim vardi heveslenmistim bu ay niyeyse.halbuki 7.senenin icindeyim bebek istiyorum.bi kere oldu o da kimyasal.gebelik oldu gecen aralik ayinda belki yeniden dedim ama neyse pzrtesiye kdr gelmezse ozmn kan baktirayim saglik ocagindaki dr dan cekiniyorum artik her ay her ay bhcg baktirmaty

Seninki de koyu. Bugun yapamam cunku idrarimi yaptim sivida tukettim. Testte kalmadi elimde. Ama bhchrk yapabilir o paylasti bugun yaptigini. Bulabilirsen onun paylastigine bak istersen
Evet gördüm onu cnm baya koyuydu. Bende sonuncusunu idrar ım olmadığı halde zorla yaptım meraktan :) yinede belirgin çıktı şaşırdım belkide tekrar yumurtluyorumdur :)

Canim olsa cikardi die bisey yok. Burda adetinden 7 gun gecipte idrarda goren cok var cunku

Anladım canım.bakalım doktor 3 ay sonra kesilmezse gel dedi.bu arada hamilelik olursa zaten bişey yapılamaz sanırım.hiç olmadı 3. De büyüdükten sonra hala geliyosa ozaman çektiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…