Canim nasilsin uzun zamandir giremiyom var mi bebis haberin29 şubat.dayanamaz sabah yine yaparım kesin
canim sen adete bir hafta kala hic hamilelik testi yapmismiydin ben 1 saat once zaptim ama negatif ama ben gec yumurtladim 18 subat gibi acaba daha erkenmicanim benim cookk sagoool Allah im isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah :)))
Gözünüz aydın beklenen adet gününüzde 50 civarı çıkmış olur inşallah.Arkadaslar sonuc cikmis bile beklememe gerek kalmadi sonuc icin bakar misiniz. 18.97 cikmis adetime 2-3 gun var
Ay canim hamis mi oldun sen seni hatirladim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsincanim benim cookk sagoool Allah im isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah :)))
bence tebrikler HAMILESINNNNArkadaslar sonuc cikmis bile beklememe gerek kalmadi sonuc icin bakar misiniz. 18.97 cikmis adetime 2-3 gun var
Oldu dimi hamileyim dimi ay inanamiyorum kalbim durcak elim ayagim tutmuoCanım gözün aydınnn.hayırlı uğurlu olsun bebeğinsağlıcakla büyüt inşallahhhhhhh
Bu aydan iki hamiş çıktı bile
Amin canim hepinizw insallah olmus dimi kiz herkese soruorum inanamiyoruummmmOoooo Tebrikler canimmm cok sevindim sabrin sonu Selamet Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Insallah cnm insallah Allah sizlerede bu guyguyu nasip etsin insallahhhhhh inanamiyoruummm ruyadayim sankigözün aydınnnn :))))) 2-3 gün sonra daha da artarrrr :))))
Ay cnm bnm cok tesekkur ederim darisi basiniza insallah kalbim cikcak heyecandanbence tebrikler HAMILESINNNN
Oldu oldu tatlım inan çok güzel oldu maşallahAmin canim hepinizw insallah olmus dimi kiz herkese soruorum inanamiyoruummmm
çok teşekkür ederim amin inşallah canım :))
Insallah cnm insallah Allah sizlerede bu guyguyu nasip etsin insallahhhhhh inanamiyoruummm ruyadayim sanki
Ayyy canim sende hamis kervanina katildin yani masaallah gozun aydin saglikla kucagina al inseallahArkadaslar sonuc cikmis bile beklememe gerek kalmadi sonuc icin bakar misiniz. 18.97 cikmis adetime 2-3 gun var
Yok canımCanim nasilsin uzun zamandir giremiyom var mi bebis haberin
Olmuş olmuş bebişin sende canımmmOldu dimi hamileyim dimi ay inanamiyorum kalbim durcak elim ayagim tutmuo
Amin cok tesekkur ederim insallah Allahim hepinize bu heyecani yasatir. Yasamis olanlara bidaha yasatir :) benim ilkGözünüz aydın beklenen adet gününüzde 50 civarı çıkmış olur inşallah.
Sağlıkla ilerlesin
Insalah cnm insallahhh bugun 11.gunum yumurtadan sonra. Insallah seninde haberlerini alirizdisikartal87 belirtisiz hamile kaldın masallah Allah kucağına almayı nasip etsin Çook güzel batdaşım inşallah bende hamileyimdir geç döllenmiş norma yani merak etme
Saka gibi yaaahala inanamiyoruuummmOlmuş olmuş bebişin sende canımmm
Tebrik ederim canım allah olmayanlara da nasip eder insallahOldu dimi hamileyim dimi ay inanamiyorum kalbim durcak elim ayagim tutmuo
Bende cumartesi testi tekrarlicam.çıktı çıktıAmin cok tesekkur ederim insallah Allahim hepinize bu heyecani yasatir. Yasamis olanlara bidaha yasatir :) benim ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?