Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlarrrr bugün doktora gittik ultrasonda baktı ola da bilir olmayada bilir çok arada dedi kan tahlili istedi kan tahlili de 2saat sonra çıktı beta hcg 80.4 çıkmış laboratuvardan öğrendik ama doktor çıkmıştı iş çıkışında gidince geç kaldık biraz ... lab.daki bayan gebelik var beta hcg 80.4 ama doktorla görüşün dedi ne demek istedi anlamadım yarın ya da cumartesi tekrar gidicez ama ben dayanamadım yine test aldım yaptımsonuç fotoda .. kesinlesse bi ...

hamilesin işte tebrikler

adetin 3 .günü hormon testime bakabilir misiniz? TSH 1,87 T4 Serbest 1,10 Prolaktin 18,19 LH 5,19 FSH 6,54 Estradiol (E2) 28,45 hormon testim gebeliğe engel olacak durumda değildir umarım. sonuç nasıl kızlar?

Benim de tetkiklerim sizin sonuçlarınıza çok yakın e2 28 fsh 6.67 prolaktin 19.7 tsh 0.072(troid hastasıyım o yüzden düşük) hamile kalmaya engel değil ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim yazdıklarınızı da gülümseyerek okudum gerçekten depolayan bir ben değilmişim demek ki dedim

cevabın için teşekkür ederim.bende kendime çok güldüm valla hem depolamama hemde tüm ağrıları hamileliğe yormama meğer bacak ağrım üşümem d vitamini eksikliğiymiş 30 ile 100 arası olması gereken değer bende 7 .5 .ben kendim istediğim için farklı problemleri olmayan gebelik belirtileri olarak düşündüm

umarım en kısa zamanda hamilelik haberini yazarsın

Kizlar belirtilerinizi paylasir misiniz . Ya adetime 8gun kadar var Iliskimden 5 gun kadar gecti . Tam yumurtlama gunume iki gun kala bir kere ve yumurtlama günümde iki kere arka arkaya ilişki oldu. Eesim geri cekildi ama bugun sol gogus ucum cok acidi. Bi de sol kasigimda bi tuhaflik var seyirme mi dersiniz batma mi dersiniz bilemedim . Nolur bi yardimci olun bu 8gun nasil gececek

Bende de d vitamini eksikliği var bende kullanıyorum aynen bacaklarımda ve ayaklarımda (iş yerimde dahil) sürekli sıcak su torbası var eşim diyor benden daha çok temasta seninle :) benim de değerim 10...neyse bir dahakine de gebelik belirtilerimizi yazarız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…