- 20 Şubat 2016
- 188
- 82
- 13
- 31
Bnde varım canım daha bekliyorum öyle biraz önce test yaptım negatif çıktı adeti bekliyorum
değil mi yüksekPardon canim ya yanlış gormusumsıkıntı yok inşallah
Genelde 10 un altı olması gerekiyordu canim seninki de altında :) ilk bebek mi olacak inşallah :)değil mi yüksekgebelik öncesi kist hariç herşey yolunda o zaman:)
canım bir kızım var 6 yaşında inşalllah gebelik olur da yazarım buradanGenelde 10 un altı olması gerekiyordu canim seninki de altında :) ilk bebek mi olacak inşallah :)
Anladım canım demekki belirtisiz dw oluyo bu işYok bende belirti olmadi zaten :) ama bugun bi gerilme kasilma var. Benim bugune kadar olan belirtim tabi belirtise goguslerimdeki yanma. Agri fln yoktu hala da yok. Yandi ates gibi sadece. Bide boyndan gogsume inen damarlar
İnşallah canm. Rabbim herkese annelik duygusunu yasatsincanım bir kızım var 6 yaşında inşalllah gebelik olur da yazarım buradan
hamilesin işte tebriklerKizlarrrr bugün doktora gittik ultrasonda baktı ola da bilir olmayada bilir çok arada dedi kan tahlili istedi kan tahlili de 2saat sonra çıktı beta hcg 80.4 çıkmış laboratuvardan öğrendik ama doktor çıkmıştı iş çıkışında gidince geç kaldık biraz ... lab.daki bayan gebelik var beta hcg 80.4 ama doktorla görüşün dedi ne demek istedi anlamadım yarın ya da cumartesi tekrar gidicez ama ben dayanamadım yine test aldım yaptımsonuç fotoda .. kesinlesse bi ...
amin canım inşallahİnşallah canm. Rabbim herkese annelik duygusunu yasatsin
hamilesin işte tebrikler
belki geç döllenme oldu bence iyi hcg canını sıkmaYaaaa canımı sıkan normal son adet gününe göre 6haftalik oluyor şu an buna göre bhcg çok düşük oluyor sanki ?birey olacak gibi devamlı tedirginim
Cnm ovu testini atmamisim buraya isin tuhafi yelefonlada cekmemisim dun heyecandan gebeligi cekmisim. Ama cok silikti yani boyle adet bittiktrn sonra baslarsin ya.cok az belli olur ikinci cizgi oyleydiCnm rica etsem yaptığın Ovi testini yülkeyip beni etiketlermisin ben baktım göremedim
adetin 3 .günü hormon testime bakabilir misiniz? TSH 1,87 T4 Serbest 1,10 Prolaktin 18,19 LH 5,19 FSH 6,54 Estradiol (E2) 28,45 hormon testim gebeliğe engel olacak durumda değildir umarım. sonuç nasıl kızlar?
cevabın için teşekkür ederim.bende kendime çok güldüm valla hem depolamama hemde tüm ağrıları hamileliğe yormamaBenim de tetkiklerim sizin sonuçlarınıza çok yakın e2 28 fsh 6.67 prolaktin 19.7 tsh 0.072(troid hastasıyım o yüzden düşük) hamile kalmaya engel değil ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim yazdıklarınızı da gülümseyerek okudum gerçekten depolayan bir ben değilmişim demek ki dedim
umarım en kısa zamanda hamilelik haberini yazarsınBenim de tetkiklerim sizin sonuçlarınıza çok yakın e2 28 fsh 6.67 prolaktin 19.7 tsh 0.072(troid hastasıyım o yüzden düşük) hamile kalmaya engel değil ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim yazdıklarınızı da gülümseyerek okudum gerçekten depolayan bir ben değilmişim demek ki dedim
belkide gec dollenme olmustur yani atede gore 6 haftalik ama doolenmeye gore daha erken gibi insallah hamilesindirYaaaa canımı sıkan normal son adet gününe göre 6haftalik oluyor şu an buna göre bhcg çok düşük oluyor sanki ?birey olacak gibi devamlı tedirginim
umarım en kısa zamanda hamilelik haberini yazarsın
Bende de d vitamini eksikliği var bende kullanıyorum aynen bacaklarımda ve ayaklarımda (iş yerimde dahil) sürekli sıcak su torbası var eşim diyor benden daha çok temasta seninle :) benim de değerim 10...neyse bir dahakine de gebelik belirtilerimizi yazarız umarımcevabın için teşekkür ederim.bende kendime çok güldüm valla hem depolamama hemde tüm ağrıları hamileliğe yormamameğer bacak ağrım üşümem d vitamini eksikliğiymiş 30 ile 100 arası olması gereken değer bende 7 .5 .ben kendim istediğim için farklı problemleri olmayan gebelik belirtileri olarak düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?