14 gün varsa onlar yumurtlama belirtisidir canım.Kizlar. Benim bat a daha 14gunum var ama goguslerm baya sisti vve cok sizliyo. Boyle hhamile oldugunu anlayan var mi
Kandan mi bakılıyor hormon testidoktor kontrolünden geliyorum şidmi yumurtalık ve rahimde sıkıntı yok çok şükür ama hormonda yine var bişiler. Tsh ve prolaktin biraz yüksek çıktı. prolaktini tsh'e bağladı önce bunu düşürmemiz lazım prolaktini tetikliyor olabilir dedi çünkü prolaktin belirtisi hiç yok bende ama neden yüksek çıkıyor anlamadım. Çok şükür sıkıntılı yükseklik değil ama içim bulandı. bu esnada hamile kalabilirsin sorun yok dedi. vajinat fitil verdi akıntı olduğu için. Klomen verdi yardımcı olması açısından bittikten 3 gün sonra gel yumurtta takibi yapalım dedi. bir de TSH hapı verdi. içim rahatladı azıcık en azından tedavi olacağım kızlar gebelik düşünen herkes mutlaka hormon kontrolüne gidin birşey varsa ona göre önlem aldırın. adetin 3. günü gidilmesi gerekiyor. aman ihmal etmeyin
14 gün varsa onlar yumurtlama belirtisidir canım.
yumurtlama ortalama kac gun surer peki14 gün varsa onlar yumurtlama belirtisidir canım.
yumurtlama ortalama kac gun surer peki
Gunaydim canim. Hayirli cumalar sana da ve herkese :)Cumamiz mubarek olsun kizlar bugunun hurmetine Rabbim evladi olmayanlara hayirli afiyetli evlatlar nasip etsin amin
Belirtisi 3-4 gün sürüyor.kişiye görede değişiyo sanırımyumurtlama ortalama kac gun surer peki
bekle bakalim koyulascak mi :)))Bi renk tonu var sanki ama hayal gücüm de olabilir sabah sabah
Eki Görüntüle 1783153
Eki Görüntüle 1783154
Certain bekledikce koyulaşma pek yapmıyor canım hatta kuruyunca daha da açılıyo rengibekle bakalim koyulascak mi :)))
Renk tonu falan yok demibekle bakalim koyulascak mi :)))
hadi bakalım hayırlısı :) yaa önceki gebeliklerine nazaran soruyorum karnında kırmızı alerji gibi noktacıklar olmuş muydu? saysan 15-20 tane felan.. ateşim yüksek olduğu için mi oluyo acaba? bu sabah 36.9 a yükseldi akşam yatarken 37.1 ydi.. bir de belim bir ağrıyo anlatamam :/ yumurtalıklarıma bıçaklar saplanıyoCertain bekledikce koyulaşma pek yapmıyor canım hatta kuruyunca daha da açılıyo rengibugün test alayım.sabah yine yaparım
Bi renk tonu var sanki ama hayal gücüm de olabilir sabah sabah
Eki Görüntüle 1783153
Eki Görüntüle 1783154
telefonda zaten açık renk gözüküyo biraz daha yakından çekme ihtimalin var mıRenk tonu falan yok demiaçıkcası nette göremiyorum gözlüğüm tamirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?