Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

insallah canim yazariz hamilelik haberimizi :)

canim sen adete bir hafta kala hic hamilelik testi yapmismiydin ben 1 saat once zaptim ama negatif ama ben gec yumurtladim 18 subat gibi acaba daha erkenmi
ben yumurtladiktan 10 gun sonra test yaptim silik cizgi gordum yani bu gun :)) ayin 13-14unde yumurtladim.. sen de bikac gun daha bekle bence :))

Ay canim hamis mi oldun sen seni hatirladim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin
cok sagooll amin insallah canim :)) Rabb im isteyen herkese nasip etsin :))

ben pazartesi idrar tesi yaptim bisiy cikmadi ama aksaminda kan testi yaptirdim 3.2 cikti.. supheli gebelik dedi doktor.. sonra ilk defa bu sabah ikinci cizgiyi gordum idrarda... once kanda yukseliyo sonra idrara geciyo bi baktir istersen 0 olmadikca umut vardir her zaman

AnaPatron @Disikurt kızlar adete 8 gün var beta 0,2 çıktı gebelik yoktur demi ne dersiniz??
bekle bence 4-5gun sonra tekrar baktir ) b3nim cikan sonuclari goz onune al )

bhchrk canım senin beta değerlerin kaçıncı günde nasıl çıkmıştı onu tam hatirlamiyorum ama bundan daha iyiydi sanki??
ben adetkmin 17.gununde yumurtladim 25.gununde betam 3.2 cikti doktor supheli dedi bugun yani 28.gunde de silik cizgi gordum ki artik koyu renk :))
bikac gun daha bekle bence 4-5gun sonra yine yaptir :) Rabb im buyuk..

Eklentiler

• IMG-20160225-WA0001.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 92
ben adetkmin 17.gununde yumurtladim 25.gununde betam 3.2 cikti doktor supheli dedi bugun yani 28.gunde de silik cizgi gordum ki artik koyu renk :))
bikac gun daha bekle bence 4-5gun sonra yine yaptir :) Rabb im buyuk..
Tamam canım çok sağol ilgilendiğin için işte bi umut insan bekliyo :)

Kizlar. Benim bat a daha 14gunum var ama goguslerm baya sisti vve cok sizliyo. Boyle hhamile oldugunu anlayan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…