- 23 Kasım 2015
- 247
- 63
- 28
- 33
Anladım cnm çok saol :)Cnm ovu testini atmamisim buraya isin tuhafi yelefonlada cekmemisim dun heyecandan gebeligi cekmisim. Ama cok silikti yani boyle adet bittiktrn sonra baslarsin ya.cok az belli olur ikinci cizgi oyleydi
insallah canim yazariz hamilelik haberimizi :)Bende de d vitamini eksikliği var bende kullanıyorum aynen bacaklarımda ve ayaklarımda (iş yerimde dahil) sürekli sıcak su torbası var eşim diyor benden daha çok temasta seninle :) benim de değerim 10...neyse bir dahakine de gebelik belirtilerimizi yazarız umarım
ben yumurtladiktan 10 gun sonra test yaptim silik cizgi gordum yani bu gun :)) ayin 13-14unde yumurtladim.. sen de bikac gun daha bekle bence :))canim sen adete bir hafta kala hic hamilelik testi yapmismiydin ben 1 saat once zaptim ama negatif ama ben gec yumurtladim 18 subat gibi acaba daha erkenmi
cok sagooll amin insallah canim :)) Rabb im isteyen herkese nasip etsin :))Ay canim hamis mi oldun sen seni hatirladim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin
ben pazartesi idrar tesi yaptim bisiy cikmadi ama aksaminda kan testi yaptirdim 3.2 cikti.. supheli gebelik dedi doktor.. sonra ilk defa bu sabah ikinci cizgiyi gordum idrarda... once kanda yukseliyo sonra idrara geciyo bi baktir istersen 0 olmadikca umut vardir her zamanTebrik ederim ikinizide Rabbim saglikl ve vaktiyle kucaginiza almayi nasip etsin.
Benim size bi sorum olucakti yrn regl gunum normal.gebelik testi yaptim idrarda ama cok net tek cizgi var malesef.
Hamile olabilecegimi dusunmustum oysa ama yok sanirimkanda baktirsam.belki farkli olabilir ama siz idrar testinde gorebildiniz.mi silik de olsa .cizgi ?
bekle bence 4-5gun sonra tekrar baktir
ben yumurtladiktan 10 gun sonra test yaptim silik cizgi gordum yani bu gun :)) ayin 13-14unde yumurtladim.. sen de bikac gun daha bekle bence :))
Seninki nasıldı canım sanki daha yüksekti bundan ben mi yanlış hatırlıyorum?? Benim bat 5 Mart. Seninki hangi günde jaç çıkmıştı??
cok sagooll amin insallah canim :)) Rabb im isteyen herkese nasip etsin :))
ben pazartesi idrar tesi yaptim bisiy cikmadi ama aksaminda kan testi yaptirdim 3.2 cikti.. supheli gebelik dedi doktor.. sonra ilk defa bu sabah ikinci cizgiyi gordum idrarda... once kanda yukseliyo sonra idrara geciyo bi baktir istersen 0 olmadikca umut vardir her zaman
bekle bence 4-5gun sonra tekrar baktir) b3nim cikan sonuclari goz onune al )
ben adetkmin 17.gununde yumurtladim 25.gununde betam 3.2 cikti doktor supheli dedi bugun yani 28.gunde de silik cizgi gordum ki artik koyu renk :))bhchrk canım senin beta değerlerin kaçıncı günde nasıl çıkmıştı onu tam hatirlamiyorum ama bundan daha iyiydi sanki??
silik bi cizgi var mi sankiiiiBeklemek cok. Zoorr
Ben yapmadim aksam gelince :)ben adetkmin 17.gununde yumurtladim 25.gununde betam 3.2 cikti doktor supheli dedi bugun yani 28.gunde de silik cizgi gordum ki artik koyu renk :))
bikac gun daha bekle bence 4-5gun sonra yine yaptir :) Rabb im buyuk..
Bence de sabh idrarinla yap :)Beklemek cok. Zoorr
benim simdi eczanedeki butun testleri bitirmem lazimBen yapmadim aksam gelince :)
Sisti ayol bakmaktanKizlar artik benimvgozler bozuldu bakmaktanvbide siz bakiverin hayrina
onu birak simdi guzelce uyu sabah bi tane daha yap :))Sisti ayol bakmaktan
SistimSisti ayol bakmaktan
Tamam canım çok sağol ilgilendiğin için işte bi umut insan bekliyo :)ben adetkmin 17.gununde yumurtladim 25.gununde betam 3.2 cikti doktor supheli dedi bugun yani 28.gunde de silik cizgi gordum ki artik koyu renk :))
bikac gun daha bekle bence 4-5gun sonra yine yaptir :) Rabb im buyuk..
icini ferah tut ve karnini sev :)) Rabb im buyuk :))Tamam canım çok sağol ilgilendiğin için işte bi umut insan bekliyo :)
Bende yapıcam sabah inşallah güzel haberler veririz canımSisti ayol bakmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?