Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İlk gebeliğim aşırı rahatı sanki ben değilde kocam hamileydi okadar rahat yani
İkinci çok sıkıntılı geçti..ilk başlarda kasık sancım çok oldu.ilk 4 ay kusmaktan boğazımdan kan geliyodu.5 ay rahattım 6. Ayda doğmaya çalıştı.iğneler serumlar ilaçlar...son üç ay hergün doğum sancısı çektim.5 yaşındaki yavrum karnımı doyuyodu bazen.zamanında doğdu çok şükür ama az kalsın evde doğuruyodum

Kırmızı benek hatırlamıyorum ama çok kaşıntım oluyordu.aklında olsun

telefonda zaten açık renk gözüküyo biraz daha yakından çekme ihtimalin var mı
Yakın bulanıklaştırıyo canım.neyse yarın sabah tekrar yapayım üç gündür adet dancım var..uyku uykuu çok uykum var
Bi duygusallığım eksik oda olsa tamam dicem

hayırlısı olsun bakalım yaa benimki de sıkıntılı olacak heralde kasıklarım yumurtalıklarım çok ağrıyo heleki belim :S sağlıklı doğsun da her acıya razıyım

hayırlısı olsun bakalım yaa benimki de sıkıntılı olacak heralde kasıklarım yumurtalıklarım çok ağrıyo heleki belim :S sağlıklı doğsun da her acıya razıyım
Öyle canım.onu kucağına aldığın an herşey bitiyo..
Hergün tövbe birdaha doğurmam diyodum ama halimi görüyosun bişey söylemeye gerek yok

Yakın bulanıklaştırıyo canım.neyse yarın sabah tekrar yapayım üç gündür adet dancım var..uyku uykuu çok uykum var
Bi duygusallığım eksik oda olsa tamam dicem
ama sen var diyorsun istersen öğlenden sonra bi daha yap

Gidemem param kalmadı.devlete gitmek istemiyorum çünkü yapmazlar
git devlete hastayım röntgen çektircem hamilelik şüphem var.. test istiyorum hamileysem ona göre röntgen çektirmicem de

disikartal87 bhchrk nasılsıınzzzzz :) o hissi bilerek uyumak nasıl bi duyguyduuuu :)
vala güzel bi duyguymuş :) heleki uyanınca birine daha günaydın demek paha biçilmezmiş :))) Rabb im isteyen herkese nasip etsin :)

Günaydın kızlar yeni hamisleri tebrik ederim sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah Allah hepimize nasib etsin bu ay hamis patlaması olsun
Ben klomen tedavisi görüyorum ilk ayim 12.gunumde 2 yumurtam vardı 22mm ikisi de catlatma iğnesi oldum aynı gün bugün iğneyi vurulali 9 gun oldu ama merak da ediyorum bir yandan da sadece tek ilişki oldu malesef bazı nedenlerden dolayı iğneden sonra 33.saatte sizce ignenin etkisi gecmismidir pazar günü test yapsam mi bat 2 mart

çatlama iğnesi olunca hemen çatlıyor mu yumurta? onu bilmiyorum ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…