İlk gebeliğim aşırı rahatı sanki ben değilde kocam hamileydi okadar rahat yanihadi bakalım hayırlısı :) yaa önceki gebeliklerine nazaran soruyorum karnında kırmızı alerji gibi noktacıklar olmuş muydu? saysan 15-20 tane felan.. ateşim yüksek olduğu için mi oluyo acaba? bu sabah 36.9 a yükseldi akşam yatarken 37.1 ydi.. bir de belim bir ağrıyo anlatamam :/ yumurtalıklarıma bıçaklar saplanıyo
Yakın bulanıklaştırıyo canım.neyse yarın sabah tekrar yapayımtelefonda zaten açık renk gözüküyo biraz daha yakından çekme ihtimalin var mı
hayırlısı olsun bakalım yaa benimki de sıkıntılı olacak heralde kasıklarım yumurtalıklarım çok ağrıyo heleki belim :S sağlıklı doğsun da her acıya razıyımİlk gebeliğim aşırı rahatı sanki ben değilde kocam hamileydi okadar rahat yani
İkinci çok sıkıntılı geçti..ilk başlarda kasık sancım çok oldu.ilk 4 ay kusmaktan boğazımdan kan geliyodu.5 ay rahattım6. Ayda doğmaya çalıştı.iğneler serumlar ilaçlar...son üç ay hergün doğum sancısı çektim.5 yaşındaki yavrum karnımı doyuyodu bazen.zamanında doğdu çok şükür ama az kalsın evde doğuruyodum
Kırmızı benek hatırlamıyorum ama çok kaşıntım oluyordu.aklında olsun
Öyle canım.onu kucağına aldığın an herşey bitiyo..hayırlısı olsun bakalım yaa benimki de sıkıntılı olacak heralde kasıklarım yumurtalıklarım çok ağrıyo heleki belim :S sağlıklı doğsun da her acıya razıyım
ama sen var diyorsun istersen öğlenden sonra bi daha yapYakın bulanıklaştırıyo canım.neyse yarın sabah tekrar yapayımüç gündür adet dancım var..uyku uykuu çok uykum var
Bi duygusallığım eksik oda olsa tamam dicem
Kac gun var adete cnm. Bide kisiden kisiye degisir ama.idrarda gec gorenler oluoBen Testimi yaptım negatif belki de regl başlayacak. .. hayırlısi artik
Yakinda hastane varsa bi git bence :)Öyle canım.onu kucağına aldığın an herşey bitiyo..
Hergün tövbe birdaha doğurmam diyodumama halimi görüyosun bişey söylemeye gerek yok
Sabah yapayım daha garanti olur.akşama gözlüğümü de alıcam.tam göremiyorum çünkü.renk tonunu benim gözler de uydurmuş olabilirama sen var diyorsun istersen öğlenden sonra bi daha yap
Yarında yapayımdaYakinda hastane varsa bi git bence :)
Sabah yapayım daha garanti olur.akşama gözlüğümü de alıcam.tam göremiyorum çünkü.renk tonunu benim gözler de uydurmuş olabilir
Gidemem param kalmadı.devlete gitmek istemiyorum çünkü yapmazlardisikartal87 haklı.. bence hastaneye git için rahatlasın en azından :)
git devlete hastayım röntgen çektircem hamilelik şüphem var.. test istiyorum hamileysem ona göre röntgen çektirmicem deGidemem param kalmadı.devlete gitmek istemiyorum çünkü yapmazlar
vala güzel bi duyguymuş :) heleki uyanınca birine daha günaydın demek paha biçilmezmiş :))) Rabb im isteyen herkese nasip etsin :)
Benim dun sabah yaptigimda atrsim 36.9 cikmisti cnm bugunde 36.8 ciktiYarında yapayımdaboşa kan vermeyeyim..az para da değil hani 47 tl..sonra pişman oluyorum
Canım sen hani sabahda ateş ölçüp ona göre test yapıcam diyordun ya..kaç çıkmıştı.
Gidemem param kalmadı.devlete gitmek istemiyorum çünkü yapmazlar
Ay cok guzel yaaa
Sanki çok silik var gibi canım inş hamilesindirKizlar artik benimvgozler bozuldu bakmaktanvbide siz bakiverin hayrina
Kac gun var adete cnm. Bide kisiden kisiye degisir ama.idrarda gec gorenler oluo
çatlama iğnesi olunca hemen çatlıyor mu yumurta? onu bilmiyorum ki?Günaydın kızlar yeni hamisleri tebrik ederim sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah Allah hepimize nasib etsin bu ay hamis patlaması olsun
Ben klomen tedavisi görüyorum ilk ayim 12.gunumde 2 yumurtam vardı 22mm ikisi de catlatma iğnesi oldum aynı gün bugün iğneyi vurulali 9 gun oldu ama merak da ediyorum bir yandan da sadece tek ilişki oldu malesef bazı nedenlerden dolayı iğneden sonra 33.saatte sizce ignenin etkisi gecmismidir pazar günü test yapsam mi bat 2 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?