Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar yaklaşık 1yıldır bebek için uğraşıyoruz 13 Şubat doktora gittim bana yumurtan oluşmuş rahim duvarın kalınlaşmış hafif pko gözüküyor dedi 4aydır düzensizlik var reglimde hayit tohumu ve ınofolic verdi düzenli heegün içiyorum saba akşam 2şer tane bugün adetimin gecikmesinin 7gün test yaptım negatif yunurtam varsa neden adet olamadım çatlamamışmıdır hamilelikte yok kafayı yicem olsam hormon testi yapacam rahim filimide çektir dedi yıkama yağlama gibi düşün dedi ama kararaızım bi kaç ay sonrayamı ertelesem eşimin tahlilinde sperm sayısı 82milyon hareketli spermi yüzde 20 morfoloji yüzde 12 nasıl bir yol izlesem sizler nasıl bir tadavi önerdi doktorunuz

Canim benim esimdede sperm sayisi azda varikosel cikti ameliyat oldu dr varikoselle ilgili bisey solemedimi eger gerek yok diyolarsa bi ilaci var istersen yazarim ben ameliyat sonrasi 2. Ayda hamile kaldim malesef dustu suan benimde 2cm cikolatakistom var bende bekliyorum senin gibi morfoloji degerini anlayamadim bizde farkli bi test yapilmisti normali 4 olmasi gerekirken bizde 3 tu

Herkese iyi akşamlar kızlar bende 6 aydır bebiş bekliyorum ama olmuyor bu ay çok düzenli bir ilişki olmadi ama adetim 3 gün gecikti sadece 2 gündür sabahları 1 damla kan geliyo gün boyu başka yok ağrım falanda yok adet olcakmisim gibi sadece göğüs ağrısı var test yaptım negatif çıktı sizce kan tahlili yaptırıyim mi

canim ben idarain ustune koydugum da kopurmuyor ama karbonatin icine idrar dokunce oyle kabariyor hem oyle olmasi gerekiyor bir kasik soda bir plastik bardaga ve ustune idrar ozaman kopuruyor oyle dene bak gor nasil bira bopugu gibi oluyor
canım dediğin gibi yaptım 1saatlik idrarla hiç köpürmedi ,ben pek güvenemedim o teste çok kişi var hamile olup da köpürmeyen okudum bi sürü yorum ,hayırlısı diyelim yinede kader kısmet...

Ya internette alttan ultrasonla bakilio fln demisler sen gittigin gibi normal karnindan mi gordu ne kadarliktin bide

Alttan bakmadı benim doktorum hiç.. keseyi normal usg ile gördü. 6 haftalıktı o zaman. Hatta kese içinde minicik olarak bebeği de gördük. Alt usg ile bakıp tam bebeği de görebiliriz ama gerek yok dedi.

Alttan bakmadı benim doktorum hiç.. keseyi normal usg ile gördü. 6 haftalıktı o zaman. Hatta kese içinde minicik olarak bebeği de gördük. Alt usg ile bakıp tam bebeği de görebiliriz ama gerek yok dedi.
Adeti kac gunde bir oluodun cnm bi de adetinden kac gun gecmisti keseyi gordugunde peki

Varikoselden şüphelendi üroloji doktoru ultrason da çıkmadı sonucu şimdilik sadece üroloji gördü oda sigarayı azalt herşey normal demiş eşim sigara içmez burdaki okuduklarımdan hareketliliğinin az olduğunu düşünüyorum onun için keçiboynuzu aldım ve çakşır otu. Adet olmayı bekliyorum tahlil vereceğim hırmon için ikisini bir arada kadın doğumcuya göstereceğim ben tiroidden de ameliyat oldum ömür boyu kullanmam gereken ilacım var 3ayda bir gidip değerlerimi kontrol ettiriyorum inşallah tez zamanda hayırlı bebiş haberleri alırız isteyen herkes

Amin canim insallah evethareketlilk cok dusuk ama sayiniz gayet guzel aksamlari iliskiden yarim saat once sert bi turk kahvesi icir oda arttirir hareketliligi dr onermisti

Adeti kac gunde bir oluodun cnm bi de adetinden kac gun gecmisti keseyi gordugunde peki

O zamanlar 28 günde bir oluyordum. Adetim 4 gün geçmişti. Öncesinde iltihaplanma olmuştu tedavi oldum sonra hamile kalmışım geçince yine öyle sanmıştım ama değilmiş. Bebek varmış. Ertesi günü doktora gittim hemen baktı usg ile..

Bende 25 gunde bir oluyodum cnm. Olmam gereken adet tarihim 27 subatti olmadim. Pazartesi gunu yani 29 subatta doktora gittim 143.6 cikti. 8 martta gel ultrasonla bakal dedi. O zaman benimde normal karnimdan bakilirsa gorulur alttan bakilmaya gerek kalmaz demek ki :) ohh rahatladim :)

Bende 25 gunde bir oluyodum cnm. Olmam gereken adet tarihim 27 subatti olmadim. Pazartesi gunu yani 29 subatta doktora gittim 143.6 cikti. 8 martta gel ultrasonla bakal dedi. O zaman benimde normal karnimdan bakilirsa gorulur alttan bakilmaya gerek kalmaz demek ki :) ohh rahatladim :)

Kalmaz merak etme canım :) Bende alttan bakılmasından hoşlanmıyorum bacağıma kramp giriyor çünkü.. valla benim doktorum doğum sonuna kadar hiç bakmadı alttan.. için rahat olsun :) kan değerimi bilmiyorum ben bakmamıştı o zaman sonrasında baktı 7 haftalık falandı. ama görür keseyi normal usg ile.. bu arada yattığınızda yan dönüp öyle kalkın sıkıştırmayın minişleri :) benim sıpa sıkışmayı hiç sevmezdi

Inanmasi zor ama, az once yaptigim arastirmada ogrendigim okudugum ne varsa beynimin silmesini istiyorum.

Hekimbası emir çelebi, osmanlida gebe kadin nasil anlasilir? Cinsiyeti nasil tahmin edilir? Ve bunun gibi bi cok konuyu yazmis yuzyillar once.

Kadının vulva(vajen) icinde sarımsak taşımasindan cesit cesit hayvanin safrasını yedirilmesine varan hatta kadini kocasinin karşısında ayakta işeten mide bulandirici, aşağılayici yontemler.... ( bir yazsam kusarsınız. Hamileler var yazamiyorum)

Aman kizlar cok sukur halimize... Karbonata cis yapin camasir suyuna yapin. Ne bileyim yaaa bizimkiler cook masum. Vakit gecirmek icin avuntu.

Ozet: yaşasın modern tıp. tıp bilimini bu gune getiren Tüm bilimadamlarından allah binlerce kere razı olsun.

Adete 8 gün var ama şimdiden olan belirtim ayaklarım 4 gündür çivi resmen,göğüslerim ilk defa bu kadar erken sızlıyor 10 gün kaladan başladı (kapı çaldı az önce koştum göğsüm sızladı koşarken bile)
karnım şiş,sık idarara çıkıyorum hadi bakalım hayırlısı diyorum birde kirpikler karışır mı ben sabah dikkat ettim hepsi tel teldi :)
inşallah psikolojik değildir belirtiler...

Ben kalp atışını duyduktan sonra bile yaptım testi. Psikopata bağlamıştım artık 50 li laboquick gebelik testlerinden almıştım internetten. Eczacılardan utanıyorum artık
bacım tüp bebk ile mi hamile kaldın?
bende bu ay adet olursam ki inşşşşş olmam tüpe başlıcazda merk ettim birde merk etiklerimi sora bilirmiyim??
tüp bebk çok pahalı yaa :8

Canim seninle adetlerimiz hemen hemen ayni senin belirtileri takip ediyorum bugunde bende uyku hali ve sık idrar basladi bakalim hayirlisi goguslerim sizliyor ama benim hipofiz adenomum oldugu icin yaklasik iki aydir bole sizliyorhep gogus belirtisini geciyorum ben

Anladım canım, benim geçen adette 4-5 gün kala göğüslerim acımaya başladı yine ayaklarım üşüyordu şiştim yine...o yüzden ümitlenmiyorum nasip kısmet herşey olsa da çok mutlu olurum olmazsa da randevum var hsg çektirip yoluma devam ederim,Rabbimden istiyorum o hakkımda hayırlı zamanını bekliyor biliyorum ,tevekkül ediyorum..

Ay cnm vallahi rahatlattin beni ya kafayi takmistim yoksa :)

Insallah canim Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin tez zamanda insallah bakalim insallah bu ay tutmustur bebisler zaten bu ayda tutmazsa artik umidimi kesicem dahada bu siteyede girmicem die sartladim kendimi ama yapamam dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…