- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Ama sitelerde hesaplamalara baktim hepsinde 4+1 ya da 4+2gunluk die cikioyaş hesaplaması gibi düşün ben şuan 4+3'teyim yani 5. haftayı yaşıyorum sen 3 hafta olarak bakacaksın çünkü benim hesaplamama göre 4+3 altta yazan 5. hafta içindesiniz diyor :)
Ay ben tutturmam yeterki alttan bakmasin :)illa kalp atışı diye tutturursak bakabilir.. oyle belli oluyomuş çünkü :)
canım bak en son adet tarihinden hamileymiş gibi hesaplamaya başlıyorsun 1. hafta 2. hafta 3. hafta diye en sona kalan 1-2-3 artık neyse 3+1 oluyor yani 3 hafta 1 gün demek doktorlar adetinden itibaren seni hamile olarak sayıyor...Ama sitelerde hesaplamalara baktim hepsinde 4+1 ya da 4+2gunluk die cikio
bilmem ki canim oyle oluyor simd acaba birtani testim var hamilelik icin yapsami acaba ya5-6 gun mu . O ne ki oyle niye o kadar gec cikio ki. Ben devlet hastanesinde bie 2 saate ogrendim
:) valla acık konusmak gerekirse ilişkiden bile sıkıldım cocuk olmayınca Allâh affetsino zaman bizden öğrenmiş oldun öyle oluyor o ay hamile kalmıycağını bildiğin için eşin ilişki istediği zaman hop bi bakıyorsun adet olmuşsun 1 hafta bekliyor o anlamda çabuk geliyordu
hata burda işte en başında.. çocuk olsun diye ilişkiye giriliyo.. ama o kişi sevdiğin kişi olduğu için ilişkiye gireceksin.. dolayısıyla kafan rahat olacak.. Allah ın izniyle döllenme de olur yumurtlamana denk gelirse.. ama öteki türlü kendimizi sıkıyoruz. acaba olacak mı? oldu mu? ne zaman olur? ne zaman öğrenirim? demeye başlıyoruz.. önce bunu yenmeli:) valla acık konusmak gerekirse ilişkiden bile sıkıldım cocuk olmayınca Allâh affetsin
Evet kesinlikle öyle ama sabah erken kalkıyorum derse gidiyorum ben duş almak içn daha da erken kalkıyorum. Gece ilişkiden snra hiç yataktan kalkmıyorum. Afedersiniz pisliği cıkıyorm herseyı cekıyorz :) Hep bunlar emek işte ve kadınların işi gercekten cok zor.hata burda işte en başında.. çocuk olsun diye ilişkiye giriliyo.. ama o kişi sevdiğin kişi olduğu için ilişkiye gireceksin.. dolayısıyla kafan rahat olacak.. Allah ın izniyle döllenme de olur yumurtlamana denk gelirse.. ama öteki türlü kendimizi sıkıyoruz. acaba olacak mı? oldu mu? ne zaman olur? ne zaman öğrenirim? demeye başlıyoruz.. önce bunu yenmeli
Yarin sabah idrarinla yap bi tane varsa elindebilmem ki canim oyle oluyor simd acaba birtani testim var hamilelik icin yapsami acaba ya
canım bak en son adet tarihinden hamileymiş gibi hesaplamaya başlıyorsun 1. hafta 2. hafta 3. hafta diye en sona kalan 1-2-3 artık neyse 3+1 oluyor yani 3 hafta 1 gün demek doktorlar adetinden itibaren seni hamile olarak sayıyor...
canim ben idarain ustune koydugum da kopurmuyor ama karbonatin icine idrar dokunce oyle kabariyor hem oyle olmasi gerekiyor bir kasik soda bir plastik bardaga ve ustune idrar ozaman kopuruyor oyle dene bak gor nasil bira bopugu gibi oluyor3 saatlik idrarımı yapmamıştım dışardan geldim evdede karbonat vardı üzerine karbonatı boşalttım ince ince hareket başladı kulağımı koydum sodaya kulak koyarsınız ya asit sesi aynı öyleydi kimbilir hayırlısı
evet en iyisi yarin sabah yapmak hem 1 gun gecmis olur :)Yarin sabah idrarinla yap bi tane varsa elinde
Aynen cnm :)evet en iyisi yarin sabah yapmak hem 1 gun gecmis olur :)
yaş hesaplaması gibi düşün ben şuan 4+3'teyim yani 5. haftayı yaşıyorum sen 3 hafta olarak bakacaksın çünkü benim hesaplamama göre 4+3 altta yazan 5. hafta içindesiniz diyor :)
yaş hesaplaması gibi düşün ben şuan 4+3'teyim yani 5. haftayı yaşıyorum sen 3 hafta olarak bakacaksın çünkü benim hesaplamama göre 4+3 altta yazan 5. hafta içindesiniz diyor :)
tamam deneyim canım sen naptın ?? pek güvenilir değil diyorlar ama yinede merak işte o şekilde de yaparımcanim ben idarain ustune koydugum da kopurmuyor ama karbonatin icine idrar dokunce oyle kabariyor hem oyle olmasi gerekiyor bir kasik soda bir plastik bardaga ve ustune idrar ozaman kopuruyor oyle dene bak gor nasil bira bopugu gibi oluyor
Amin canım o tez canlılığımız hiç bitmeyecek :)Rabb im bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) ilk bebiş olunca hevesliyiz biraz tez canlıyız :)) ben pazar günü kese görmek için gidicem 6+1 günlük olacak.. belki duyulur kalp atışı :))
5+1 olacak yanlış yazmışımAmin canım o tez canlılığımız hiç bitmeyecek :)
Evet canım 13 hafta 4 günlük olduk çok şükür. Bir aşılamam ve 4 tüp bebek tedavim var bilmediğim bir şey yok artık.canım vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim böyle gün geçirmiş arkadaşlar bize yardımcı olunca çok daha güzel oluyor en azından kaçıncı hafta ne oluyor ne duyuyoruz öğrenebiliyoruz sen sanırım 14. haftadasın :)
Ben kalp atışını duyduktan sonra bile yaptım testi. Psikopata bağlamıştım artıkal bendede o kadar şimdi 1 tane test kaldı onu yapmadım onu ultrasyondan sonra yapmayı düşünüyorum ilk gebelik olunca insan ayrı bi heyecanlı oluyor her gelişimini görmek istiyor ben size eve gidince testleri çekerim gelişim tablosunu paylaşırız iş yernde çekemiyorum çünkü kimse bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?