Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yaş hesaplaması gibi düşün ben şuan 4+3'teyim yani 5. haftayı yaşıyorum sen 3 hafta olarak bakacaksın çünkü benim hesaplamama göre 4+3 altta yazan 5. hafta içindesiniz diyor :)
Ama sitelerde hesaplamalara baktim hepsinde 4+1 ya da 4+2gunluk die cikio

Ama sitelerde hesaplamalara baktim hepsinde 4+1 ya da 4+2gunluk die cikio
canım bak en son adet tarihinden hamileymiş gibi hesaplamaya başlıyorsun 1. hafta 2. hafta 3. hafta diye en sona kalan 1-2-3 artık neyse 3+1 oluyor yani 3 hafta 1 gün demek doktorlar adetinden itibaren seni hamile olarak sayıyor...

o zaman bizden öğrenmiş oldun öyle oluyor o ay hamile kalmıycağını bildiğin için eşin ilişki istediği zaman hop bi bakıyorsun adet olmuşsun 1 hafta bekliyor o anlamda çabuk geliyordu
:) valla acık konusmak gerekirse ilişkiden bile sıkıldım cocuk olmayınca Allâh affetsin

:) valla acık konusmak gerekirse ilişkiden bile sıkıldım cocuk olmayınca Allâh affetsin
hata burda işte en başında.. çocuk olsun diye ilişkiye giriliyo.. ama o kişi sevdiğin kişi olduğu için ilişkiye gireceksin.. dolayısıyla kafan rahat olacak.. Allah ın izniyle döllenme de olur yumurtlamana denk gelirse.. ama öteki türlü kendimizi sıkıyoruz. acaba olacak mı? oldu mu? ne zaman olur? ne zaman öğrenirim? demeye başlıyoruz.. önce bunu yenmeli

Evet kesinlikle öyle ama sabah erken kalkıyorum derse gidiyorum ben duş almak içn daha da erken kalkıyorum. Gece ilişkiden snra hiç yataktan kalkmıyorum. Afedersiniz pisliği cıkıyorm herseyı cekıyorz :) Hep bunlar emek işte ve kadınların işi gercekten cok zor.

Yok cnm onu biliyorum doktorun hesapladigi ilk iki haftada yumurtlama bile olmamis oluo. Ama doktor sana 4 haftaliksin veya 5 haftaliksin dio. Ben doktorun dedigini soruorum. Obur turlu hesaplamaya kalkarsak doktor bu kadarlik dedi ama gercegi bu dersek kafa iyice karisir

canim ben idarain ustune koydugum da kopurmuyor ama karbonatin icine idrar dokunce oyle kabariyor hem oyle olmasi gerekiyor bir kasik soda bir plastik bardaga ve ustune idrar ozaman kopuruyor oyle dene bak gor nasil bira bopugu gibi oluyor

Senim muhtemel dogum 4 kasim benim muhtemel dogum 9 kasim. Aramizda 5 gun oluo. Senin 5. Benim 3 hafta nasil oluo orasini anlayamadim. Aman cok didikliorum galiba sali gunu duycaz nasilsa :)
yaş hesaplaması gibi düşün ben şuan 4+3'teyim yani 5. haftayı yaşıyorum sen 3 hafta olarak bakacaksın çünkü benim hesaplamama göre 4+3 altta yazan 5. hafta içindesiniz diyor :)

Korunmamıza rağmen (arasıra korunmadan da olsa) benim adetim de 4 gün gecikti daha önce bu kadar geç geldiği olmamıştı. Bende de bir güzellikler olabilir mi acaba test yapmaya da elim gitmiyor her ne kadar henüz planlamamış olsak da tek çizgi görünce üzülüyorum

canim ben idarain ustune koydugum da kopurmuyor ama karbonatin icine idrar dokunce oyle kabariyor hem oyle olmasi gerekiyor bir kasik soda bir plastik bardaga ve ustune idrar ozaman kopuruyor oyle dene bak gor nasil bira bopugu gibi oluyor
tamam deneyim canım sen naptın ?? pek güvenilir değil diyorlar ama yinede merak işte o şekilde de yaparım

Amin canım o tez canlılığımız hiç bitmeyecek :)

Evet canım 13 hafta 4 günlük olduk çok şükür. Bir aşılamam ve 4 tüp bebek tedavim var bilmediğim bir şey yok artık. keşke bilmek zorunda kalmasaydık ama nasip işte

Ben kalp atışını duyduktan sonra bile yaptım testi. Psikopata bağlamıştım artık 50 li laboquick gebelik testlerinden almıştım internetten. Eczacılardan utanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…