O dediğini ben geçen ay kırmızılar gelince yaptım ama adete 10 gün kala kendimi yine burda buldum büyük konuşmuyorum o yüzden ama aslında buraya girmemek kafayı rahat oluruna bırakmak daha güzel ,üstüne düşüyoruz ne oluyor sanki kendi kendimize yapıyoruz ,ister istemez stres yaratıyoruz gerek yok bence inşallah bu ay netleşince bende relaxa bağlarım artık, şimdi kırmızıları görürsem ki inşallah görmem ,hiç ummadığım anda gelicek gibi geliyor bana bazen süpriz olcak gibi geliyor ama inşallah bu ay göbişlerimiz bebiş doludur diyelim yinede:)Insallah canim Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin tez zamanda insallah bakalim insallah bu ay tutmustur bebisler zaten bu ayda tutmazsa artik umidimi kesicem dahada bu siteyede girmicem die sartladim kendimi ama yapamam dimi
Valla bi iz var bence :)Kizlar bi bakarmisiniz silik cizgi sanki gozukuyor esimde goruyor acaba gormek istedigimizdenmi :)
Ay cnm vallahi rahatlattin beni ya kafayi takmistim yoksa :)
Kizlar bi bakarmisiniz silik cizgi sanki gozukuyor esimde goruyor acaba gormek istedigimizdenmi :)
ya banada oyle geldi esimle basina oturmus yorum yapiyoruz :):)Valla bi iz var bence :)
Ben gördüm ama telefon hiç bir zaman net çekmez gözünün gördüğü gibi bak bir üstte ben paylaştım 22.02.2016 olan hiç yok gibi ama var seninde benim gibi devam edecek istersen 2 gün bekle idrar yap daha koyu çıkar istersen yarın kan tahlili yaptırKizlar bi bakarmisiniz silik cizgi sanki gozukuyor esimde goruyor acaba gormek istedigimizdenmi :)
bence de var gibi umarım ikizdir içimden geldiKizlar bi bakarmisiniz silik cizgi sanki gozukuyor esimde goruyor acaba gormek istedigimizdenmi :)
Kan testi yaptiririmda daha erken diyede yapmak istemedim . 3. Gun bugun adet gecikmesiNin. Ama gorumcem almis gelmis esimle yaptim da dun negatifti bugn sanki bi cizgi gorunuyor.İkinci çizgi var gibi duruyor kan testi yaptır☺
Cok tesekkur ederim canim agzin bal yesin :) ya size attigm resmi gorumceme gonderdm o yok diyor ne bilym bi tuhafim suan.bence de var gibi umarım ikizdir içimden geldi
Yok erken değil kan testi yaptır bence benimde öyleydi 66,47 çıktı beta hcgKan testi yaptiririmda daha erken diyede yapmak istemedim . 3. Gun bugun adet gecikmesiNin. Ama gorumcem almis gelmis esimle yaptim da dun negatifti bugn sanki bi cizgi gorunuyor.
Ya insallah vardir ya heycanlandmm vallaaBen gördüm ama telefon hiç bir zaman net çekmez gözünün gördüğü gibi bak bir üstte ben paylaştım 22.02.2016 olan hiç yok gibi ama var seninde benim gibi devam edecek istersen 2 gün bekle idrar yap daha koyu çıkar istersen yarın kan tahlili yaptır
Devlet hastanelerinde kac gunde cikiyor sonuc bilginiz varmi . Yarin doktora gidecektm zaten yaptirms olrm. Yoksa ozelde yaptiracagimYok erken değil kan testi yaptır bence benimde öyleydi 66,47 çıktı beta hcg
Emin olmak için yarın yap bi test daha ben aynı gün 3 tane farklı marka gebelik testi yaptım hepsi aynı olmasın farklı markalar olsun :) hadi hayırlısıYa insallah vardir ya heycanlandmm vallaa
Sabah saat10akadar yapıyorlar ertesi gün veriyorlar diye biliyorum bizim sağlık ocağı aile hekimliğinde öyleDevlet hastanelerinde kac gunde cikiyor sonuc bilginiz varmi . Yarin doktora gidecektm zaten yaptirms olrm. Yoksa ozelde yaptiracagim
Ay var kuzummmm. Benim de şöyleydi bak..kızlar görmüştü BurdanKizlar bi bakarmisiniz silik cizgi sanki gozukuyor esimde goruyor acaba gormek istedigimizdenmi :)
Biz karşısına geçip halaya durmustukya banada oyle geldi esimle basina oturmus yorum yapiyoruz :):)
tatlım sen hamilesin. kese 5. haftadan sonra çıkar. fakat ishal olman hiç iyi değil. tehlikeli düşüğe sebebiyet verir. bence hemen isahlini kesmek için bişiler yap. ayrıca kan testi de yaptır. başka bir doktora git durumu anlat.
eveett vaaarr hayırlı olssuuunn :)) yarın kan testineeee doktoraaa :))Kizlar bi bakarmisiniz silik cizgi sanki gozukuyor esimde goruyor acaba gormek istedigimizdenmi :)
Aile saglik ocaginda evet 10 a kadar kan alidr aliyorlar . Devlet hastanesibde oglen 2 ye kadar falan diye blyrm daSabah saat10akadar yapıyorlar ertesi gün veriyorlar diye biliyorum bizim sağlık ocağı aile hekimliğinde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?