Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar bi bakarmisiniz silik cizgi sanki gozukuyor esimde goruyor acaba gormek istedigimizdenmi :)

Eklentiler

• 20160302_194940.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 70
Insallah canim Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin tez zamanda insallah bakalim insallah bu ay tutmustur bebisler zaten bu ayda tutmazsa artik umidimi kesicem dahada bu siteyede girmicem die sartladim kendimi ama yapamam dimi
O dediğini ben geçen ay kırmızılar gelince yaptım ama adete 10 gün kala kendimi yine burda buldum büyük konuşmuyorum o yüzden ama aslında buraya girmemek kafayı rahat oluruna bırakmak daha güzel ,üstüne düşüyoruz ne oluyor sanki kendi kendimize yapıyoruz ,ister istemez stres yaratıyoruz gerek yok bence inşallah bu ay netleşince bende relaxa bağlarım artık, şimdi kırmızıları görürsem ki inşallah görmem ,hiç ummadığım anda gelicek gibi geliyor bana bazen süpriz olcak gibi geliyor ama inşallah bu ay göbişlerimiz bebiş doludur diyelim yinede:)

Kizlar bi bakarmisiniz silik cizgi sanki gozukuyor esimde goruyor acaba gormek istedigimizdenmi :)
Ben gördüm ama telefon hiç bir zaman net çekmez gözünün gördüğü gibi bak bir üstte ben paylaştım 22.02.2016 olan hiç yok gibi ama var seninde benim gibi devam edecek istersen 2 gün bekle idrar yap daha koyu çıkar istersen yarın kan tahlili yaptır

Kan testi yaptiririmda daha erken diyede yapmak istemedim . 3. Gun bugun adet gecikmesiNin. Ama gorumcem almis gelmis esimle yaptim da dun negatifti bugn sanki bi cizgi gorunuyor.
Yok erken değil kan testi yaptır bence benimde öyleydi 66,47 çıktı beta hcg

Ya insallah vardir ya heycanlandmm vallaa

Devlet hastanelerinde kac gunde cikiyor sonuc bilginiz varmi . Yarin doktora gidecektm zaten yaptirms olrm. Yoksa ozelde yaptiracagim
Sabah saat10akadar yapıyorlar ertesi gün veriyorlar diye biliyorum bizim sağlık ocağı aile hekimliğinde öyle

Ay var kuzummmm. Benim de şöyleydi bak..kızlar görmüştü Burdan

Eklentiler

• 2015-09-26 11.44.17.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…