Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rabb im bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) ilk bebiş olunca hevesliyiz biraz tez canlıyız :)) ben pazar günü kese görmek için gidicem 6+1 günlük olacak.. belki duyulur kalp atışı :))

özür dilerim o zaman yanlış anladım ben zannettim ki düşükten sonra böyle bi acı hissettim mi diye sordun sandım

şimdi sen sordun diye denedim ama yok öyle bi acı olmuyor ama geceleri uyurken ve esnerken gündüzde olsun ani hareket değişimlerinde acı hissediyorum sadece ve benle kendini kıyaslama kendi eski gebeliğinde yaşadıkların sana referans olsun çünkü herkesin yaşadığı gebelik farklı oluyor bende sadece 15 gündür fazladan sivilceler kaşınan sivilce çıkıyor alerji yaptı sanırım normalde olmaz bu ara kaşıntım oluyor fazlasıyla vücudumda ve yüzümde inşallah sende hamilesindir güzel haberlerini duyarız :)

canım vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim böyle gün geçirmiş arkadaşlar bize yardımcı olunca çok daha güzel oluyor en azından kaçıncı hafta ne oluyor ne duyuyoruz öğrenebiliyoruz sen sanırım 14. haftadasın :)

ya şu günler normalde yani korunma döneminde hop geliyor adet oluyorsunda böyle beklenti halinde gebelik düşüncesinde olunca sanki asır gibi geliyor o ay bitmiyor insana çok haklısın valla

Ay insallah hamilenin iyi dilekleri duasi kabul olurmus Allah razi olsun herkeste farkli belirtiler oluyor ama her kisinin her gebeligindede ayni belirtiler olmuyormus canim umid ediyorum iste herseye daha 10 gunum var nasip bakalim

ben hala yapıyorum test eczanemdeki bütün testleri bitircem bu gidişle her gün aha bugun biraz daha koyulaştı diyorum
al bendede o kadar şimdi 1 tane test kaldı onu yapmadım onu ultrasyondan sonra yapmayı düşünüyorum ilk gebelik olunca insan ayrı bi heyecanlı oluyor her gelişimini görmek istiyor ben size eve gidince testleri çekerim gelişim tablosunu paylaşırız iş yernde çekemiyorum çünkü kimse bilmiyor

yok canım banada net ikiz demedi zaten gelişimi güzel bu artın en fazla ikiz gebelikten olur dedi ama şuan öyle düşünmüyorum dedi :)
Hayirlisi artik cnm :) ya bide bu hamilelikte 4+1 4+2 4+3 gunluk fln denilio ya. Simdi takvimim uygulamasinda beni 4+2 gunluk olarak gosterio internetten 4+2 gunluk gebelik diorum 5.hafta (4+0 - 4+6 arasi) dio. Ben simdi 5.haftanin mi belirtilerini okucam yoksa 4.haftanin belirtilerini mi

ya şu günler normalde yani korunma döneminde hop geliyor adet oluyorsunda böyle beklenti halinde gebelik düşüncesinde olunca sanki asır gibi geliyor o ay bitmiyor insana çok haklısın valla
Hiç korunmadığım için o duyguyu bilmiyorum valla :)))

Ya internette alttan ultrasonla bakilio fln demisler sen gittigin gibi normal karnindan mi gordu ne kadarliktin bide

yaş hesaplaması gibi düşün ben şuan 4+3'teyim yani 5. haftayı yaşıyorum sen 3 hafta olarak bakacaksın çünkü benim hesaplamama göre 4+3 altta yazan 5. hafta içindesiniz diyor :)

Ilahi canim masallah Allah senin gibi heyecani bu sorulari sormayi bizede nasip etsin suan bi belirti okuma tadini cikar bebesin ultrasonda gozuktugunde gelisimine gore hesaplicak bebegin haftasini o zaman daha ii bilgi edinirsin ama insan dayanamiyor iste bende heyecanlandim senin adina

Doktor sali gunu cagirdi 8 martta. Gozukur buyuk ihtimalle dedi bakalim artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…