Yok kuzum yorulurmuyum hiç te ben telefondan yaptıgım için olmuyor sanrm. Bilgisayarı eşim bozmuş sağolsun :)oarantezli siteye gir edit yaap resim yükle tabi önce resmi pc ye yükle:) sonra kontrast artırcakmışssın:)yad en iyisi sabah yine test yap yordum seni:)
İnşallah canım hayırlısı gercekten allahım isteyen herkese nasip etsinPc yada tablet diyor neyse canim senide ne zamandir takipteyim umarim hamilesindir.evlat kokusu bambaska:)
Canim yarin sabah ilk idrarla yaparsan daha koyu cikacagini umid ediyorum ilk idrari kaba koy yarim saat icinde yapabilirsin testi elinde yoksaİnşallah canım ya o kadar heycan yaptmki dün hiç yoktu çünkü. Bugn böyle silinik yarın yine yapsam daha belirgin olurmu yoksa bi kaç günmü bekliyim
Elimde test yok evet o zaman oyle yapıyım bşrde ama zaten yarn hastameye gidecektm hala prolaktin testinin sonucunu almadım kan testide yaptırırım olmadı. Saol canm valla hepinize cokk tesekkr edermmCanim yarin sabah ilk idrarla yaparsan daha koyu cikacagini umid ediyorum ilk idrari kaba koy yarim saat icinde yapabilirsin testi elinde yoksa
bende hic guvenmiyorum karbonataa ama herseyden medet umar oldumcanım dediğin gibi yaptım 1saatlik idrarla hiç köpürmedi ,ben pek güvenemedim o teste çok kişi var hamile olup da köpürmeyen okudum bi sürü yorum ,hayırlısı diyelim yinede kader kısmet...
O zaman gerek yok idrara en temizinden git kan ver insallah net haberle gelirsin tesekkure gerek canim benim burda herkes bi hamis haberi alinca kendiymis gibi sevindigini dusunuyorum hee fesatlanmiyoz mu orasi tartisilirElimde test yok evet o zaman oyle yapıyım bşrde ama zaten yarn hastameye gidecektm hala prolaktin testinin sonucunu almadım kan testide yaptırırım olmadı. Saol canm valla hepinize cokk tesekkr edermm
İnşallah canım yarın haber verecegimmO zaman gerek yok idrara en temizinden git kan ver insallah net haberle gelirsin
dayanamayip yine yaptim yine negatifff ben negatiflere doyamadimAynen cnm :)
İnşallah canım yarın haber verecegimm
zaman gerek yok idrara en temizinden git kan ver insallah net haberle gelirsin tesekkure gerek canim benim burda herkes bi hamis haberi alinca kendiymis gibi sevindigini dusunuyorum hee fesatlanmiyoz mu orasi tartisilirİnşallah canım yarın haber verecegimm
Ah canim sen mi ben mi inanki 4 yildir o kadar test yaptim ki testlere verdim paralarla tup bebek yaptirirdim 5 eczaneyi zengin ettim artik utaniyorum test almaya onlardan ta dolmusla gidiom baska eczaneleredayanamayip yine yaptim yine negatifff ben negatiflere doyamadim
ayyy insallah en yakin zaman Rabbim sana katindan bir melek gonderir insallah canim:)Ah canim sen mi ben mi inanki 4 yildir o kadar test yaptim ki testlere verdim paralarla tup bebek yaptirirdim 5 eczaneyi zengin ettim artik utaniyorum test almaya onlardan ta dolmusla gidiom baska eczanelere
Insallah canim Yuce Rabbim benle birlikte tum isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsinn tez zamanda insallah kendimle birlikte herkes icin cani yurekten istiyorum evlat ozlemini ceken bilir rabbim kimsenin kucagini bosta birakmasin hakkimizda hayirlisi olsun insallahayyy insallah en yakin zaman Rabbim sana katindan bir melek gonderir insallah canim:)
canim netten 50 gebelik al L marka ben oyle yaptim .ilk denememde eczaneden 10 gebelik testi aldim erkek sasirdi ne varsa sasiracak üc ogun test yapabilcek dusunce var bizdeAh canim sen mi ben mi inanki 4 yildir o kadar test yaptim ki testlere verdim paralarla tup bebek yaptirirdim 5 eczaneyi zengin ettim artik utaniyorum test almaya onlardan ta dolmusla gidiom baska eczanelere
Aynen öyle canım. Ama o kadar güzel moral veriyorsunuzki insanın içi rahatlıyor. Rabbim hayırlısıysa versin zaten hayırlısı ne zamansa o zaman versin. Allahım ama isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın inşallah.zaman gerek yok idrara en temizinden git kan ver insallah net haberle gelirsin tesekkure gerek canim benim burda herkes bi hamis haberi alinca kendiymis gibi sevindigini dusunuyorum hee fesatlanmiyoz mu orasi tartisilirsaka bi yana Rabbim hayirlisiysa versin zaten hayirli degilse bize bu kadar aratmasin Rabbim vermeyecegi biseyin pesinden kimseyi kosturtmazCenab-i mevlam cokbuyuk
Ay ole yapicam artik canim ben hep testleri esimden gizli yapiyodum goruncecanim netten 50 gebelik al L marka ben oyle yaptim .ilk denememde eczaneden 10 gebelik testi aldim erkek sasirdi ne varsa sasiracak üc ogun test yapabilcek dusunce var bizde
Insallahhh canim insallahhh yarin haberlerini mutlaka bekliyorumAynen öyle canım. Ama o kadar güzel moral veriyorsunuzki insanın içi rahatlıyor. Rabbim hayırlısıysa versin zaten hayırlısı ne zamansa o zaman versin. Allahım ama isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın inşallah.
benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu sonra kontrole gittik test için ve ben hamileymişim :) sende gizli yap 2 çizgi varsa eşine göster üzülmesin .ben tek yaparım kimseye demem acımı sevincimi önce kendimle sonra eşimle yaşarımAy ole yapicam artik canim ben hep testleri esimden gizli yapiyodum gorunce
uzulmesin die varikoseli vardi heray cok uzuluodu olmadigi icin ben teselli ediyodum ama artik yeter azcikta o beni teselli etsinalicam o 50 lik testi gorunce kesin kafayi yedigimi dusuncek artik ama napim biktim adete 10 gun kala baslayip gunde abartisiz 4 test yapiodum ama psikolojide cok onemli hic test yapmadigim ay kesin olmaz dedigimde hamile kalmisim ama dusuk oldu malesef
Ah canim bende v.ameliyatindan sonra 2. Ayda kalmisim zaten teste cift cizgiyi gorunce olebi sok oldum ki cunku hazirdim alistim tek cizgi gormeye bi anda adrenelin patlamasi yasadim kanama oldu az bisey sonra hcg yukseldi ama kanama artti sanirim ben ondan dusuk yaptimbenim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu sonra kontrole gittik test için ve ben hamileymişim :) sende gizli yap 2 çizgi varsa eşine göster üzülmesin .ben tek yaparım kimseye demem acımı sevincimi önce kendimle sonra eşimle yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?