- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
Insallah canim Allah razi olsun11 gülüm nasip değilmiş demek ki en kısa zamanda umarım sende yazarsın güzel haberleri
Evet aynen canım burnum kanasa ay hamilelikten mi dicem nerdeysebende hic guvenmiyorum karbonataa ama herseyden medet umar oldum
Saglik ocagnda yaptrdm kadin direk hamielelik yok dedi bende hic sormadm
Ay kiz neburnu kendimizi olebidinlioz ki yakinda nefes aliyorum hamilemiyim dicek duruma dustuk ya ne bicim bi duygu bu anlamadimgittiEvet aynen canım burnum kanasa ay hamilelikten mi dicem nerdeyse
Sagl ocagnda yaptrdm kadn bilgsayrdan bakti hamielik yok dediolumsuz derken?? ne çıktı ki sonuç ? hem adete daha varsa umut var demektir..
Yarin randevu almstim ccgm olmuo die muayene olacamHayirlisi olsun canim uzulme eger regline daha varsa belki kandada cikmayabilir kirmizilari gormeden umidini kaybetme
Adetimkaç çıktı canım adetini ne kadar geçti ?
Adetim gecmedi henuzkaç çıktı canım adetini ne kadar geçti ?
Bu ne sitesi tam anlamadimbak ne buldum diyorki bir sayfada ( http://www.picmonkey.com/ )parantez içindeki sayfaya resim yükle http://banagore.co/hamilelik-testi-belirginlestirme-yontemi.html bu sayfayı oku sonra parantez içindeki siteye resim yükle contrast artınca anlaşılırmışşşşşşhadi yap bakalım
Ay kiz neburnu kendimizi olebidinlioz ki yakinda nefes aliyorum hamilemiyim dicek duruma dustuk ya ne bicim bi duygu bu anlamadimgitti
Keske yarin sabahi bekleseydin cnm ya dur bakalim bozma moralino dur bakalimdayanamayip yine yaptim yine negatifff ben negatiflere doyamadim
Ay insallah canim yamaalesef ya psikolojimiz bozuldu kendimizi dinlemekten , Allah acısın halimize de bu ay versin inşallah mucizelerimizi bize
Canım üzme kendini bak ne güzel bi tane evladın var hamile kalabiliyorsun hem, bak bana 30 yaşına geldim 28 den beri bebek istiyorum 1 kere bile hamile kalamadım o güzel duyguyu hiç tadamadım henüz , Rabbim herşeyin hayırlısını versin , kendimi üzsemde olmuyo üzmesem de bi umut işte burda hamile gördükçe mutlu oluyorumdayanamayip yine yaptim yine negatifff ben negatiflere doyamadim
canim karar verdim test yapmayacagim bir hafta sonra yapacagim gec dollenme olmussa su anda 4 degil 3 haftaya girmis sayiliyor bir hafta sonra yapicam testi insallah varsa cikarKeske yarin sabahi bekleseydin cnm ya dur bakalim bozma moralino dur bakalim
Olabilir canimArkadaslar ben adet gunum 4 mart yaklasik 3_4 gundur iki tarafli kasik agrim var ben hic adet zamani boyle agri cekmezdim resmen kivrandiriyor kisa araliklarla gogusler şiş vaziyette gecen cuma idrar twestinde negatif cikti acaba hamilelik belirtisi olabilir mi catlicamm meraktan
evet Rabbime binlerce sukurler olsun bana evlat hasretini yasatmadi cok sukur ama ikinciyi cok istiyoruz insallah nasip eder Rabbim en yakin zamanda insallah sanada en yakin zamnada nasip eder Annelik duygusunu yasarsin canim Allahim burada olan herkeze nasip eder o guzel Annelik duygusunu yasatirCanım üzme kendini bak ne güzel bi tane evladın var hamile kalabiliyorsun hem, bak bana 30 yaşına geldim 28 den beri bebek istiyorum 1 kere bile hamile kalamadım o güzel duyguyu hiç tadamadım henüz , Rabbim herşeyin hayırlısını versin , kendimi üzsemde olmuyo üzmesem de bi umut işte burda hamile gördükçe mutlu oluyorum
Inşallah canım inşallahevet Rabbime binlerce sukurler olsun bana evlat hasretini yasatmadi cok sukur ama ikinciyi cok istiyoruz insallah nasip eder Rabbim en yakin zamanda insallah sanada en yakin zamnada nasip eder Annelik duygusunu yasarsin canim Allahim burada olan herkeze nasip eder o guzel Annelik duygusunu yasatir
canım bu tam olarak silik çizgi belli olmuyor ya ...Bu durumlarda genellikle kişinin hamile olduğunu gösteren 2. çizgi çıplak gözle görünmeyecek kadar silik olabiliyor. Bu durumda testin fotoğrafını çekip photoshop ve benzeri programlarla renklerin keskinliğini artırmak ikinci çizgiyi, varsa eğer, daha görülür hale getiriyor. muşşşşBu ne sitesi tam anlamadim
Bu testlerin son kullanma tarihi olmuomu boyle toplu alabiliosnz yaBen kalp atışını duyduktan sonra bile yaptım testi. Psikopata bağlamıştım artık50 li laboquick gebelik testlerinden almıştım internetten. Eczacılardan utanıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?