Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaslar ben adet gunum 4 mart yaklasik 3_4 gundur iki tarafli kasik agrim var ben hic adet zamani boyle agri cekmezdim resmen kivrandiriyor kisa araliklarla gogusler şiş vaziyette gecen cuma idrar twestinde negatif cikti acaba hamilelik belirtisi olabilir mi catlicamm meraktan

Ay kiz neburnu kendimizi olebidinlioz ki yakinda nefes aliyorum hamilemiyim dicek duruma dustuk ya ne bicim bi duygu bu anlamadimgitti
maalesef ya psikolojimiz bozuldu kendimizi dinlemekten , Allah acısın halimize de bu ay versin inşallah mucizelerimizi bize

dayanamayip yine yaptim yine negatifff ben negatiflere doyamadim
Canım üzme kendini bak ne güzel bi tane evladın var hamile kalabiliyorsun hem, bak bana 30 yaşına geldim 28 den beri bebek istiyorum 1 kere bile hamile kalamadım o güzel duyguyu hiç tadamadım henüz , Rabbim herşeyin hayırlısını versin , kendimi üzsemde olmuyo üzmesem de bi umut işte burda hamile gördükçe mutlu oluyorum

Olabilir canim

evet Rabbime binlerce sukurler olsun bana evlat hasretini yasatmadi cok sukur ama ikinciyi cok istiyoruz insallah nasip eder Rabbim en yakin zamanda insallah sanada en yakin zamnada nasip eder Annelik duygusunu yasarsin canim Allahim burada olan herkeze nasip eder o guzel Annelik duygusunu yasatir

Inşallah canım inşallah

Bu ne sitesi tam anlamadim
canım bu tam olarak silik çizgi belli olmuyor ya ...Bu durumlarda genellikle kişinin hamile olduğunu gösteren 2. çizgi çıplak gözle görünmeyecek kadar silik olabiliyor. Bu durumda testin fotoğrafını çekip photoshop ve benzeri programlarla renklerin keskinliğini artırmak ikinci çizgiyi, varsa eğer, daha görülür hale getiriyor. muşşşş

Ben kalp atışını duyduktan sonra bile yaptım testi. Psikopata bağlamıştım artık 50 li laboquick gebelik testlerinden almıştım internetten. Eczacılardan utanıyorum artık
Bu testlerin son kullanma tarihi olmuomu boyle toplu alabiliosnz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…